Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

alexmpss έγραψε:Δηλαδή ρε φίλε εγώ που είμαι 1.72 83 ΚΓ όλα μυϊκά με 10 χρόνια προπόνηση θα μου πει κόβεσαι ΕικόναΕικόνα

1.72 πρεπει να εισαι 78-79 κιλα.

Πιασε να τα χασεις για να εισαι σιγουρος και ασε τα μυικα κιλα για μετα. Σιγουρα θα εχεις να χασεις ενα ποσοστο λιπους-νερου οποτε ξεκινα απο σημερα.

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Leop »

Ρε παιδιά ο δείκτης μάζας σώματος έχει αρνητικό αποτέλεσμα όταν είσαι υπέρβαρος. Είναι δυνατόν να πάει πχ ένας υποψήφιος ειδικών δυνάμεων ο οποίος είναι κομμάτια με αρκετά μυϊκά κιλά πάνω του ο οποίος φαίνεται ότι είναι σε τρομερή φυσική κατάσταση κ να του πουν κοβεσαι γτ ο δμς είναι πάνω?
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από anonymous19970 »

alexmpss έγραψε:Δηλαδή ρε φίλε εγώ που είμαι 1.72 83 ΚΓ όλα μυϊκά με 10 χρόνια προπόνηση θα μου πει κόβεσαι ΕικόναΕικόνα
Και ολυμπιονικης να εισαι μυικα δεν ειναι φιλε. Ο mayweather που οντως ολα του τα κιλα ειναι μυικα με 1,73 υψος ζυγιζει 68 κιλα οποτε μπορεις να χασεις καποια κιλα

Άβαταρ μέλους
alexmpss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από alexmpss »

Ποσό είναι το όριο για δμς
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ελα ντε δεν αναφερεται στην προκηρυξηαλλα αν το γκουγκλαρεις για αντρες λεει οτι πρεπει να ειναι μεταξυ 19-27

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anonymous19970 την Δευ Μάιος 17, 2021 9:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
358ε
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 358ε »

alexmpss έγραψε:Ποσό είναι το όριο για δμς

https://smy.army.gr/sites/smy.army.gr/files/1360b-19_tropopoiiseis_pd_11-2014.pdf.pdf

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

Αν εισαι κομματιασμενος με 5% λιπος και φλεβικοτητα σαν τα καλωδια της ΔΕΗ δεν ενδιαφερει τους γιατρους φανταζομαι, καταλαβαινω ομως τι θες να πεις και συμφωνω.Ριξτε το βαρος σας, να ειστε εκει που πρεπει, αλλιως καντε το σταυρο σας να ειναι ελαστικοι στην επιτροπη.

Διαλεγετε και παιρνετε.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από Politis1994 »

Έχει δίκιο ο Χρήστος. Ψάχνουν ευκαιρία να κόψουν. Σιγά μην ψάχνουν ευκαιρία να μας περάσουν οπότε προσπαθήστε άμεσα.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Πέρα από αυτό. Το να είσαι μυώδης και κομμάτια σαν τέρας σίγουρα είναι καλό για τον στρατό από άποψη δύναμης. Δεν το συζητάω. Αλλά σκέψου έναν τέτοιον μέσα σε ένα άρμα. Ούτε να ξυθει μπορεί. Δεν είναι πάντα καλός ο όγκος. Μην τα βλέπετε όλα μονόπλευρα. Είναι πάρα πολλές αυτές οι ειδικότητες που δεν χρειάζεται να είσαι δυνατός στο σώμα. Πρέπει να είσαι δυνατός στο μυαλό. Τι να κάνουν τις φέτες σου αν δεν χωράς στο άρμα και είσαι μπετοστοκος. Δεν σε κόβει καν. Χάστε κιλά. Ελάτε στο επιθυμητό για αυτούς και μετά κάντε ότι θέλετε. Έχω χάσει 10 κιλά και συνεχίζω να χάνω μην τυχόν και με την πουν. Νταξει ήμουν λίγα κιλά παραπάνω.2 καραντίνες είναι αυτές. Χαχα
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από Politis1994 »

Το θέμα είναι ότι έχουν τάξει 1000 οβα μάλλον μετά τους εποπ. Και ακόμα δεν έχουμε καν πίνακες εποπ...
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Leop »

Έχεις δίκιο φίλε μου σε αυτό και γω έχασα πολλά κιλά τα οποία δεν τα χρειάζομουν κάνεις δεν μιλάει για φουλ όγκο γτ όντως όπως κ λες δεν είναι λειτουργικός. Το ιδανικό είναι ένα αθλητικό σώμα με δούλεμενα κιλά που δεν μασάει πουθενά
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τους οβα θα τους παρει μολις γινει η καταταξη των εποπ και αυτο πολυ απλα θα γινει επειδη πολλοι απο τους υπαρχοντες οβα με την υπερμοριοδοτηση θα μπουν εποπ οποτε οι μοναδες θα χασουν προσωπικο ετσι θα παρει 1000 ατομα για να καλυψει τις τρυπες
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Οι Ενοπλες Δυναμεις, δεν εχουν αναγκη απο φουσκωμενα σωματα ουτε απο φουσκωμενα μυαλα.

Χρειαζεται επαγγελματισμος, ψυχη, γνωση και πανω απολα μερακι πανω στον τομεα τον οποιο ασκεις.

Πρωτα απολα να γυμναζουμε το μυαλο μας και επειτα το σωμα μας και να ειμαστε ποιοτικοι και οχι ποσοτικοι.

Υ. Γ

Αυτο δεν σημαινει πως θα τρωμε καθε μερα σουβλακια, διοτι ενα υγιες πνευμα επιβιωνει και εξελισσεται μεσα σε ενα υγιες σωμα ! Εικόνα
pezonauths
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από pezonauths »

Συμφωνω απόλυτα και ειδικά σε σχολεία ειδικών δυνάμεων δεν βοηθάει θέλει ευλυγισία δύναμη αντοχή όχι φάρμακο όχι μποντι μπιλντινγκ πάρτε παράδειγμα τους ουκ η και καταδρομείς που περνάνε τέτοια σχολεία καλιγραμμο σωματοτιπο η και λεπτό παρόλα αυτά μασάνε σίδερα
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από Var »

Στις ΠΚΕ των στρατιωτικών σχολών στο 424 Θεσσαλονίκης που ήμουν ήταν ένα παιδί θηρίο από μύες και τέτοια ήταν 93 κιλά 1.74 ο παθολόγος τον πέρασε γιατί ήταν μυϊκό βάρος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες