Ρε παιδιά ο δείκτης μάζας σώματος έχει αρνητικό αποτέλεσμα όταν είσαι υπέρβαρος. Είναι δυνατόν να πάει πχ ένας υποψήφιος ειδικών δυνάμεων ο οποίος είναι κομμάτια με αρκετά μυϊκά κιλά πάνω του ο οποίος φαίνεται ότι είναι σε τρομερή φυσική κατάσταση κ να του πουν κοβεσαι γτ ο δμς είναι πάνω?
alexmpss έγραψε:Δηλαδή ρε φίλε εγώ που είμαι 1.72 83 ΚΓ όλα μυϊκά με 10 χρόνια προπόνηση θα μου πει κόβεσαι
Και ολυμπιονικης να εισαι μυικα δεν ειναι φιλε. Ο mayweather που οντως ολα του τα κιλα ειναι μυικα με 1,73 υψος ζυγιζει 68 κιλα οποτε μπορεις να χασεις καποια κιλα
Αν εισαι κομματιασμενος με 5% λιπος και φλεβικοτητα σαν τα καλωδια της ΔΕΗ δεν ενδιαφερει τους γιατρους φανταζομαι, καταλαβαινω ομως τι θες να πεις και συμφωνω.Ριξτε το βαρος σας, να ειστε εκει που πρεπει, αλλιως καντε το σταυρο σας να ειναι ελαστικοι στην επιτροπη.
Πέρα από αυτό. Το να είσαι μυώδης και κομμάτια σαν τέρας σίγουρα είναι καλό για τον στρατό από άποψη δύναμης. Δεν το συζητάω. Αλλά σκέψου έναν τέτοιον μέσα σε ένα άρμα. Ούτε να ξυθει μπορεί. Δεν είναι πάντα καλός ο όγκος. Μην τα βλέπετε όλα μονόπλευρα. Είναι πάρα πολλές αυτές οι ειδικότητες που δεν χρειάζεται να είσαι δυνατός στο σώμα. Πρέπει να είσαι δυνατός στο μυαλό. Τι να κάνουν τις φέτες σου αν δεν χωράς στο άρμα και είσαι μπετοστοκος. Δεν σε κόβει καν. Χάστε κιλά. Ελάτε στο επιθυμητό για αυτούς και μετά κάντε ότι θέλετε. Έχω χάσει 10 κιλά και συνεχίζω να χάνω μην τυχόν και με την πουν. Νταξει ήμουν λίγα κιλά παραπάνω.2 καραντίνες είναι αυτές. Χαχα
Έχεις δίκιο φίλε μου σε αυτό και γω έχασα πολλά κιλά τα οποία δεν τα χρειάζομουν κάνεις δεν μιλάει για φουλ όγκο γτ όντως όπως κ λες δεν είναι λειτουργικός. Το ιδανικό είναι ένα αθλητικό σώμα με δούλεμενα κιλά που δεν μασάει πουθενά
Τους οβα θα τους παρει μολις γινει η καταταξη των εποπ και αυτο πολυ απλα θα γινει επειδη πολλοι απο τους υπαρχοντες οβα με την υπερμοριοδοτηση θα μπουν εποπ οποτε οι μοναδες θα χασουν προσωπικο ετσι θα παρει 1000 ατομα για να καλυψει τις τρυπες
Συμφωνω απόλυτα και ειδικά σε σχολεία ειδικών δυνάμεων δεν βοηθάει θέλει ευλυγισία δύναμη αντοχή όχι φάρμακο όχι μποντι μπιλντινγκ πάρτε παράδειγμα τους ουκ η και καταδρομείς που περνάνε τέτοια σχολεία καλιγραμμο σωματοτιπο η και λεπτό παρόλα αυτά μασάνε σίδερα
Στις ΠΚΕ των στρατιωτικών σχολών στο 424 Θεσσαλονίκης που ήμουν ήταν ένα παιδί θηρίο από μύες και τέτοια ήταν 93 κιλά 1.74 ο παθολόγος τον πέρασε γιατί ήταν μυϊκό βάρος