Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 72
Να ρωτησω κατι αλλο εγω παροτι εχω διαβασει καποια πραγματα στο διαδικτυο και συγγνωμη για την καταχρηση του χωρου, απλα γνωριζω οτι καποιοι απο εσας παρακολουθειτε και γνωριζετε σχετικως. Οι αιτησεις για εθελοντες ποτε ανοιγουν; Ισχυει αυτο που γραφουν για το καλοκαιρι; Επισης, ρε παιδια, εχω κανει ηλεκτρονικη αιτηση για εθελοντης στο site του σωματος. Αυτο παλι τι ειναι; Καινουριο;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Κόκκινε όποιο δίπλωμα έχεις από Γ και πάνω ανοίγει την κατηγορία με τηβ εξαίρεση ότι το Γ δεν δίνει μόρια ! Αν έχεις Δ ή Ε και όχι Γ πάλι μπαίνεις σαν οδηγός ... Το Γ είναι το κατώτερο που πρέπει να έχεις για να μπεις οδηγός
Predator έγραψε:Κόκκινε όποιο δίπλωμα έχεις από Γ και πάνω ανοίγει την κατηγορία με τηβ εξαίρεση ότι το Γ δεν δίνει μόρια ! Αν έχεις Δ ή Ε και όχι Γ πάλι μπαίνεις σαν οδηγός ... Το Γ είναι το κατώτερο που πρέπει να έχεις για να μπεις οδηγός
Σταματα να παραπληροφορεις τον κοσμο συνεχως.
Δεν γινεται να χεις το Ε χωρις το Γ.
Για να παρεις μορια χρειαζεται Να εχεις το Γ για να διαγωνιστεις στην κατηγορια των οδηγων και το Δ για να παρεις κ τα αντιστοιχα μορια.
- jioseftsavi
- Posts in topic: 118
Καλημερα το Ε δεν παιζει κανενα ρολο το εχεις δεν το εχεις στους εποχικους. Δεν γραφει πουθενα στην προκυρηξη του 2019 και του 2020 για διπλωμα Ε! Για να συμμετασχεις σαν οδηγος απαραιτητο το κατηγοριας Γ και αν εχεις και Δ Κατηγοριας περνεις 20 μορια. Αν εχεις μονο Γ απλα μπορεις να συμμετεχεις σαν οδηγος αλλα με 0 μορια. Τουλαχιστον εμενα προσωπικα που δεν εχω ειδικες δυναμεις με σωζει το Δ το πολυτεκνο Και τα 2 παιδια σε περιπτωση ισοβαθμιας. Περυσι περασα πανω απο 10 ατομα σε ισοβαθμια επειδη εχω 2 τεκνα. Βεβαια αναλογως και τις αιτησεις που θα γινουν ανα περιοχη. Οι προνομιουχοι ειναι αυτοι που εχουν ΕΔ. Πανε κατεθειαν 50 μορια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε κυνηγέ τη πρόβλημα έχεις αμα είσαι κομπλεξικός σταματα το Γ δεν σ δίνει μόρια απλά σ ανοίγει την κατηγορία! Το Δ δίνει σίγουρα 2000 μόρια... αιντε
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγώ αυτό ήξερα μάλλον έχεις δίκιο αλλά ηρέμησε ... Εγώ ξέρω ότι με το Γ ανοίγεις κατηγορία κ το Δ δίνει 2000
Το Δ μπορείς να το βγάλεις χωρίς Γ.
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 72
ΚΥΝΗΓΟΣ, μπορεις να απαντησεις και στο δικο μου ερωτημα μιας και εισαι στο σωμα και γνωριζεις εαν δε σου κανει κοπο σχετικα με τον εθελοντισμο; Σε ευχαριστω πολυ!
Λόγω εκλογών το καλοκαίρι του 2019 καθυστέρησε η προκήρυξη τόσο!
Βμκκ έγραψε:
Το Δ μπορείς να το βγάλεις χωρίς Γ.
Μπορείς να βγάλεις οποιοδήποτε δίπλωμα επιθυμείς. Το πρόβλημα είναι ότι για να κάνεις αίτηση στην Β' κατηγορία (οδηγός), θα πρέπει να έχεις υποχρεωτικά το Γ' για να σου ανοίξει την κατηγορία, αλλιώς έχασες. Το Δ' από μόνο του δεν δίνει 20 μόρια.
Φίλε Predator θέλει το Γ για να ανοίξει την κατηγορία. Άμα έχει το Δ, το Ε ή όλη την ΑΛΦΑ βήτα και δεν έχει το Γ δεν μπορεί να μπει σαν οδηγός!
1) εαν εχεις μονο Γ απλα μπορεις να διαγωνιστεις στην κατηγορια Β (οδηγων χωρις καποια μορια παραπανω) 2) εαν εχεις Γ και Δ μπορεις να διαγωνιστεις στους οδηγους και παιρνεις και τα 20 μορια του Δ διπλωματος
3) εαν εχεις μονο το Δ και οχι το Γ. Δεν μπορεις να διαγωνιστεις σαν οδηγος κ προφανως δεν παιρνεις κ Τα αντιστοιχα μορια.
4) το διπλωμα Δ κατηγοριας δλδ λεωφορεια μπορεις να το εχεις ανεξαρτητα εαν εχεις το Γ ή το Ε. Ειναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ κατηγορια απο μονο του.
5) δεν μπορεις να βγαλεις το Ε μονο του. Πρεπει να χεις βγαλει και το Γ.
6) Στις προκ της πυροσβεστικης δεν απαιτειται Π. Ε. Ι.
3) εαν εχεις μονο το Δ και οχι το Γ. Δεν μπορεις να διαγωνιστεις σαν οδηγος κ προφανως δεν παιρνεις κ Τα αντιστοιχα μορια.
4) το διπλωμα Δ κατηγοριας δλδ λεωφορεια μπορεις να το εχεις ανεξαρτητα εαν εχεις το Γ ή το Ε. Ειναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ κατηγορια απο μονο του.
5) δεν μπορεις να βγαλεις το Ε μονο του. Πρεπει να χεις βγαλει και το Γ.
6) Στις προκ της πυροσβεστικης δεν απαιτειται Π. Ε. Ι.
Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή.ΕΜΚ, οι αιτήσεις για τον εθελοντισμό ανοίγουν 1 Ιουλίου - 30 Σεπτεμβρίου.
Είναι σίγουρο, έχω ενημερωθεί τόσο από το πυροσβεστικό σώμα όσο και από την πανελλήνια ένωση εθελοντών.
Όσον αφορά την αίτηση που είδες στο site, δεν γνωρίζω τι είναι. Εμένα με ενημέρωσαν να καταθέσω τα χαρτιά μου, όταν ανοίξουν οι αιτήσεις, Στην ΠΥ που με ενδιαφέρει και από εκεί θα μου δώσουν αίτηση που πρέπει να συμπληρώσω. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο, αυτοί θα σε κατατοπίσουν.
Είναι σίγουρο, έχω ενημερωθεί τόσο από το πυροσβεστικό σώμα όσο και από την πανελλήνια ένωση εθελοντών.
Όσον αφορά την αίτηση που είδες στο site, δεν γνωρίζω τι είναι. Εμένα με ενημέρωσαν να καταθέσω τα χαρτιά μου, όταν ανοίξουν οι αιτήσεις, Στην ΠΥ που με ενδιαφέρει και από εκεί θα μου δώσουν αίτηση που πρέπει να συμπληρώσω. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο, αυτοί θα σε κατατοπίσουν.
Ε'ΜΚ έγραψε:ΚΥΝΗΓΟΣ, μπορεις να απαντησεις και στο δικο μου ερωτημα μιας και εισαι στο σωμα και γνωριζεις εαν δε σου κανει κοπο σχετικα με τον εθελοντισμο; Σε ευχαριστω πολυ!
Υπαρχει αντιστοιχη ενοτητα με θεμα τους εθελοντες μπες διαβασε για λεπτομεριες.
το καλοκαιρι ανοιγουν οι αιτησεις αλλα να χεις υποψην σου οτι οι αιτησεις των υποψηφιων εθελοντων για το ετος 2020 εχουν σταματησει κοινως οσοι κανανε αιτηση το καλοκαιρι του 2020 δεν προχωρησανε σε περαιτερω εκπαιδευση κ μοιραια χασανέ πολυ διαστημα με οτι συνεπαγεται αυτο λογω κοβιντ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
ΔΥΚ και ΚΥΝΗΓΕ σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας γιατί και εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να έχεις σίγουρα το Γ επειδή ήξερα ότι το Δ το έδινες αμέσως και ότι για να μπορείς να δώσεις για Γ Δ Ε κλπ έπρεπε σίγουρα να έχεις το Β κατηγορίας δίπλωμα. Δεν ήξερα ακριβώς τι ίσχυε για την πυροσβεστική ... Με συγχωρείτε εάν θεωρήσατε παραπληροφόρηση αυτά π ειπα... Κ πάλι ευχαριστώ που απαντήσατε και μου ανοίξατε τα ματια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες