Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Είμαι φαντάρος στην Πολεμική Αεροπορία και Απολύομαι 6/5 θα ήθελα μια απάντηση από κάποιον που ξέρει. Έχω κάνει τα χαρτιά για ΟΒΑ από 1/4 αλλά δεν έχω πάρει κάποια απάντηση ούτε Αρ. πρωτοκολλου... Εμείς θα απολυθούμε κανονικά και μετά από ένα μήνα που θα βγουν οι πίνακες με τα αποτελέσματα (διότι πήρε παράταση ) ή θα μας κρατήσουν ;
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 96
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αν πετύχεις στην εν λόγω προκήρυξη θα σε ενημερώσει ο διοικητής σου. Παραμενεις εκεί η σε στέλνουν σε άλλη μονάδα..dionisis_sbv έγραψε: Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Είμαι φαντάρος στην Πολεμική Αεροπορία και Απολύομαι 6/5 θα ήθελα μια απάντηση από κάποιον που ξέρει. Έχω κάνει τα χαρτιά για ΟΒΑ από 1/4 αλλά δεν έχω πάρει κάποια απάντηση ούτε Αρ. πρωτοκολλου... Εμείς θα απολυθούμε κανονικά και μετά από ένα μήνα που θα βγουν οι πίνακες με τα αποτελέσματα (διότι πήρε παράταση ) ή θα μας κρατήσουν ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Χρονια πολλα!
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, η 206 που ειναι στον πινακα σημαινει πως ειναι επιτυχοντες και περιμενουν φυλλο πορειας;
(πλην ΕΔ που θελει αθληματα)
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, η 206 που ειναι στον πινακα σημαινει πως ειναι επιτυχοντες και περιμενουν φυλλο πορειας;
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Η εν λόγω προκήρυξη ΟΒΑ είναι μέσω ΑΣΕΠ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Όχι είναι εκτός ΑΣΕΠ
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ακριβώς!dogkanos έγραψε: Χρονια πολλα!
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Τα φύλλα πορείας θα κατανεμηθούν αφότου καλυφθούν οι θέσεις βεβαίως. Χρόνια πολλά Χριστός ΑνέστηMpell13 έγραψε:Ακριβώς!dogkanos έγραψε: Χρονια πολλα!
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Pyr έγραψε:Με ξέρεις ΔΥΚ, απλά έχω αλλάξει όνομα γιατί ξέχασα τους κωδικούς τους παλιούς.
σου θυμίζω, ο λόγος ήταν οτι δεν προκηρύχθηκαν θέσεις για την ειδικότητα μου κ έτσι έχασα όλα τα μόρια της προυπηρεσίας.
είμαι σίγουρος πώς θα με θυμηθείς.
Κ η μοίρα τα έφερε να ειμαι πάλι συμβασιούχος αλλά σε άλλο ΣΩΜΑ
Φίλε δηλαδή αν προκηρυχθούν θέσεις εποπ οι οποίες δεν ζητάνε την χψ ειδικότητα πχ χάνεις τα μόρια σου;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 206 ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΒΑ..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Mpell13 έγραψε:Pyr έγραψε:Με ξέρεις ΔΥΚ, απλά έχω αλλάξει όνομα γιατί ξέχασα τους κωδικούς τους παλιούς.
σου θυμίζω, ο λόγος ήταν οτι δεν προκηρύχθηκαν θέσεις για την ειδικότητα μου κ έτσι έχασα όλα τα μόρια της προυπηρεσίας.
είμαι σίγουρος πώς θα με θυμηθείς.
Κ η μοίρα τα έφερε να ειμαι πάλι συμβασιούχος αλλά σε άλλο ΣΩΜΑ
Φίλε δηλαδή αν προκηρυχθούν θέσεις εποπ οι οποίες δεν ζητάνε την χψ ειδικότητα πχ χάνεις τα μόρια σου;
E σκέψου να έχεις την Χ ειδικότητα ώς φαντάρος αλλά και εν συνεχεία ώς ΟΒΑ έλεγε έως 12 μήνες εμπειρία οτι μετρούσε... Αν δεν έχει θέσεις για την ειδικότητα σου πώς θα πάρεις μόρια απο την εμπειρία; Αφου δεν έχει θέσεις για την ειδικότητα σου... Άρα...
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
http://www.army.gr/el/anakoinoseis-typoy/anakatataxi-ova-ed-kai-loipon-oplon-somatonpapanikos123 έγραψε: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 206 ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΒΑ..
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ευχαριστώ πολύ φίλεPyr έγραψε: Φίλε δηλαδή αν προκηρυχθούν θέσεις εποπ οι οποίες δεν ζητάνε την χψ ειδικότητα πχ χάνεις τα μόρια σου;
E σκέψου να έχεις την Χ ειδικότητα ώς φαντάρος αλλά και εν συνεχεία ώς ΟΒΑ έλεγε έως 12 μήνες εμπειρία οτι μετρούσε... Αν δεν έχει θέσεις για την ειδικότητα σου πώς θα πάρεις μόρια απο την εμπειρία; Αφου δεν έχει θέσεις για την ειδικότητα σου... Άρα...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Χρόνια πολλάΉθελα να ρωτήσω πόσα είναι τα χρήματα σαν οβα
Και άμα παίρνεις επιδόματα παιδιού και γάμου
Ευχαριστώ
Και άμα παίρνεις επιδόματα παιδιού και γάμου
Ευχαριστώ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Τα λεφτά είναι 836 καθαρα. επιδόματα δεν γνωρίζω όμως νομίζω ότι δεν δίνουν για παιδιά ετσι έχω ακουσει
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ευχαριστώ φίλε μου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες