Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Player7 »

Εγω οι Δεα ΕΔ που γνωρισα κατα τη διαρκεια της θητειας μου ειναι ολοι ανω των 28.
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Tilemos »

Naked Snake έγραψε:Ρε μάγκες! Σοβαρευτείτε επιτέλους δηλαδή! Η βάση θα είναι τουλάχιστον 2700 για τον απλουστατο λογο οτι περασαν 8 χρόνια απο το 2011 και εχουν μαζευτει ενα καρο σειρες απο τοτε! Οι αιτησεις ειναι επισης 19.000 και οχι 9.000 οπως τοτε. Κατι ακομα ειναι οτι το επιπεδο πλεον εχει ανεβει! Παρτε το χαμπαρι! Περασε σχεδον μια 10ετια απο τοτε και οι υποοψηφιοι πλεον δεν αστειευονται! Ηταν αρκετα ολα αυτα τα χρονια για να μαζεψουν πτυχια και διπλωματα. Επισης απο το 2011 μεχρι φετος, εχουν μαζευτει 400 Εφεδροι ειδικων δυναμεων που σιγουρα εχουν και τα διπλωματα οδηγησης.400 εφεδροι εδ αν υπολογισουμε οτι παιρνει 50 καθε χρονο. Καλη επιτυχια μαγκες.
Ποιος σου είπε εσένα ότι παίρνει 50 Δεα Εδ το χρόνο; Περισσότερους παίρνει. Αλλά δεν κρίνουν την βάση οι Δεα ΕΔ.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Και εγω ποστευω θα ανεβει αλλα οχι και 2700παραπαει
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Μη ξεχνάς αυτούς απο χωρια και γενικά όσους δεν είναι Αθήνα...350 ευρώ ο μήνας καθαρά δεν είναι και ότι καλύτερο ειδικά αν έχεις οικογένεια.. πρέπει να το γουστάρεις πολύ για να πας τώρα αν όλοι αυτοί το γουστάρουν άντε μακάρι να μπούνε απλά δεν είναι μόνο το ότι έχει λογική να ανέβει η βάση, έχει και να κατέβει.. Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον και όχι γιατί με συμφέρει απλά το βλέπω απο όλες τις πλευρές, όπως και συμφωνώ με μερικά πράγματα που αναφέρεις!
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Naked Snake έγραψε:Ρε μάγκες! Σοβαρευτείτε επιτέλους δηλαδή! Η βάση θα είναι τουλάχιστον 2700 για τον απλουστατο λογο οτι περασαν 8 χρόνια απο το 2011 και εχουν μαζευτει ενα καρο σειρες απο τοτε! Οι αιτησεις ειναι επισης 19.000 και οχι 9.000 οπως τοτε. Κατι ακομα ειναι οτι το επιπεδο πλεον εχει ανεβει! Παρτε το χαμπαρι! Περασε σχεδον μια 10ετια απο τοτε και οι υποοψηφιοι πλεον δεν αστειευονται! Ηταν αρκετα ολα αυτα τα χρονια για να μαζεψουν πτυχια και διπλωματα. Επισης απο το 2011 μεχρι φετος, εχουν μαζευτει 400 Εφεδροι ειδικων δυναμεων που σιγουρα εχουν και τα διπλωματα οδηγησης.400 εφεδροι εδ αν υπολογισουμε οτι παιρνει 50 καθε χρονο. Καλη επιτυχια μαγκες.
φίλε και λίγα λες. Με αυτά που είπες πολύ ελαστικός είσαι.3100 η βάση νομίζω είναι καλά.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

Άκυρες αιτήσεις θα υπάρξουν από άτομα π τους άφησαν να κάνουν άνω των 28 .. ύψος κάτω από 1.70 αν άφησαν.. η καμοια μεγάλη βλακεία.. Γιατί ατην ουσία την αίτηση την ελέγχει αξιωματικός κ εφόσον είναι σωστή την καταθέτεις.. όποτε κ να γίνει κάτι εισια οκ από τον νομο.. από εκεί κ πέρα. Περνάνε τηλ σ άτομα μ Λαθη.. γ αυτό έβαζες κ την επικοινωνίας εννοώ κ σταθερό αλλά κ κινητό
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

Ραμπο Θ13 έγραψε:Παιδια το υψος ειναι πολυ αδικο που ειναι στο 1.70 ατομα με προσοντα οπως εγω που ειμαι 1.67 δεν μπορεσα ουτε τα χαρτια δεν καταθεσα. Αλλα τι να πω στο Ελλαδισταν ζουμε προκοπη δεν προκεται να δουμε. Ολα τα βυσματα παλι θα μπουν με παραπιοιμενα απολυτιρια. Οσοι μπειται παντως θα καλοπερασεται.

Αυτό αποδεικνύει ότι οι αξιωματικοί ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ να κάνουν αίτηση άτομα κάτω από 1.70 Και άτομα πάνω από 28 Όχι που μου λέγανε κάποιοι κάνουν κανονικά και τους απορρίπτει μετά ο ΑΣΕΠ αν ήταν έτσι θα μαζεύαμε 30.000 αιτήσεις

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Γ Δευτέρα δεν νονιζω καθώς εχθές έληξε το πενθήμερο όποτε μέσα μ τέλι εβδομάδας
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Κάτω από 1.70 δεν σε άφηναν να κανείς αίτηση.. τ λέει γ προκ
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Spik »

Παιδιά μην απαντάτε καν στα τρολλ. Χειροτερεύετε και εσείς το νήμα έτσι.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Έχουνε γίνει πολλά λαθοι κ λαθοι ασυμμάζευτα.. ειδικά από κάτι παιδιά με σιγουριά των αιτήσεων που τις έκαναν σε υποτιθέμενα γραφεία να πάρουν το 30ρυρω κ τα πήγαιναν έτοιμα στον αξιωματικό κ τους έλεγε Κάνε καινούργια δεν είναι σωστή κ απλά ούρλιαζαν να μη κάνουν άλλη..1 είναι από εκεί γιατί τους έφαγε η σιγουριά... Κ πολλοί περί βιασύνης.. Όταν θα τις ανοίξουν δεν θα σε πάρουν τηλ από την Επιτροπή να πας να διορθώσεις.. Κ όποιον βρούνε βρήκαν από τα ατ.. όλους δε τους πήραν να είστε σίγουροι!!

Όταν έκανες την αίτηση την επόμενη αν είχες λάθος σε περνάνε ο κόσμος να χαλάσει σε υποχρεώνουν να δώσεις και σταθερό και κινητό για να σε βρουν μην λέτε ότι ναναι εδώ μέσα ! Έτσι κιαλλως αν στην βγάλουν άκυρη θα σε πάρουν να στο πουν την επόμενη αν ήταν έτσι και περίμεναν τους πίνακες για να δουν πόσοι κανανε λάθος δεν θα ήθελε 10 μέρες για ενστάσεις αλλά 30

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Μακαρι να βγει και δευτερα να τελιωσει το ανχος να αρχησει μετα για τα πκε χαχα
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Player7 »

Ποιος σας ειπε οτι ολοι Δεα Εδ εκαναν αιτηση; Ολοι αστυνομικοο θελουν να γινουν νομιζετε; Εγω ξερω δυο που δεν εκανα αιτηση διοτι θελουν να μπουν στο Λιμενικο ή Εποπ!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Spyros D. έγραψε:Λόγω ηλικίας προφανώς δεν είχα παρακολουθήσει την εξέλιξη του '11. Απλά εδώ υποτίθεται είχαμε μείνει, θεωρητικά πάντα, με έναν χαμηλό αριθμό αιτήσεων και βάση, και ξαφνικά τις 3 τελευταίες μέρες έσκασαν άλλες τόσες, κυριολεκτικά.

Ε αυτό που λέω είναι πως δεν γίνεται να είναι όλες φόλες έστω και αν έγιναν τελευταία στιγμή.

Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να κάτσει κάποιος αξιωματικός και να φτιάξει ένα ποτ πουρί απ'όλα τα ζαβά που άκουσε/είδε κατά τη διαδικασία και να το ανεβάσει ανώνυμα κάπου, θα έχει γέλιο σίγουρα!
(Εγώ το μόνο κουλό που είδα όσο περίμενα για την αίτηση ήταν ένας τύπος που είχε πάει χαρτί, κάτι σαν συστατική επιστολή από το Λοχαγό του και επέμενε να το καταθέσει για έξτρα μόρια !)

Εμένα μπροστά μου άτομο είχε φέρει το τιμής ένεκεν των ειδικών δυνάμεων και έλεγε ότι ο λοχαγός του του είχε πει ότι παίρνει +300 και έκανε φασαρία να του το δεχτούν ότι ναναι

Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Naked Snake »

Να ξερετε οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να υπαρχουν ακυρες αιτησεις απο ατομα ανω των 28 η κατω απο 1.70 γιατι πολυ απλα αυτες οι αιτησεις δεν εγιναν ΠΟΤΕ λογω του οτι οι αστυνομικοι στα αρμοδια τμηματα τους το απαγορευσαν εξαρχης να συμμετασχουν. Οι αιτησεις ειναι οσες ειπαν 19000 περιπου γιατι θα φανει στον πινακα ρε μαγκες. μετα δηλαδη θα γραφει 10.000 και θα πουν ε μπερδευτηκαμε και λεγαμε 19000; χααααχα. Εγω ειμαι 28 Εφεδρος ειδικων δυναμεων με 2830 και το ηθελα παρα πολυ εδω και χρονια. ειναι πολλοι οι υποψηφιοι, ανεβασμενο το επιπεδο. να περιμενετε υψηλη βαση.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες