Πανος έγραψε:Σιγουρα φιλε Panic παντως θα ειναι οι πιο πολυ απο β κατηγορία με μεγαλα μορια όπως και το 11. Εγω προσωπικά εχω 2660 απο την α κατηγορία.. Πιστεύω οτι θα ειμαι μεσα πρωτα ο θεός και ας ακούω εδω μεσα που λενε οτι θα φτασει 2800... Μακαρι να βγει παντως και να μπουν αυτοι που το θέλουν πραγματικά και αυτοι που το αξίζουν...
Μια χαρα εισαι αδελφε.. μην ακους κανεναν.. τα μορια σου ειναι αρκετα ικανοποιητικα... δεν ειναι τα μορια στραγαλια να εχουν ολοι 2800,2900 και 3000 για να καθορισουν και την βαση για τον τελευταιο επιτυχων..
Πανος έγραψε:Σιγουρα φιλε Panic παντως θα ειναι οι πιο πολυ απο β κατηγορία με μεγαλα μορια όπως και το 11. Εγω προσωπικά εχω 2660 απο την α κατηγορία. Πιστεύω οτι θα ειμαι μεσα πρωτα ο θεός και ας ακούω εδω μεσα που λενε οτι θα φτασει 2800... Μακαρι να βγει παντως και να μπουν αυτοι που το θέλουν πραγματικά και αυτοι που το αξίζουν...
Μια χαρα εισαι αδελφε. Μην ακους κανεναν. Τα μορια σου ειναι αρκετα ικανοποιητικα... Δεν ειναι τα μορια στραγαλια να εχουν ολοι 2800,2900 και 3000 για να καθορισουν και την βαση για τον τελευταιο επιτυχων.
Τσακωνεστε για τα μορια χωρις να ξερετε τι θα γινει στο τελος... Νομιζετε οτι ολοι οι ΔΕΑ ΕΔ θα κανουν τα χαρτια τους; Επειδη καποιοι ξερετε 5,6 ατομα που θα τα κανουν; Σκεφτηκατε το ενδεχομενο οτι καποιοι που εχουν υπηρετησει μονο ειδικες δυναμεις να εχουν περισσοτερα μορια απο εσας; Σκεφτηκατε οτι μπορει να ειστε επιτυχοντες και στο τελος να κοπητε σε καποιο ψυχοτεχνικο τεστ για παραδειγμα; Ρε παιδια δεν αξιζει να τσακωνεστε... Εγω απο εμπειρια μου και επειδη εχω διαβασει μηνυματα του γκρικ αρμυ, συμφωνω μαζι ου οτι η βαση θα κυμανθει μεχρι το 2600 το παρα πολυ...
Πέρασε αρκετός καιρος απο τη τελευταια προκήρυξη χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη που να ¨απορροφάει" μόρια και να είναι απο τη δεξαμενή των αποφοίτων λυκείου με ειδικές δυνάμεις και α, ου. Οποιος ήθελε είχε χρόνο να μαζέψει χρήματα να βγάλει διπλώματα, να παει αγγλικά κλπ. Υπήρχε χρόνος ακομα και για τους μπουφους να διαβάσουν προηγούμενες προκηρύξεις και να δουν τι τους δίνει μόρια και να ψαχτούν.
Μη ξεχνάτε και αυτους που έκαναν τα χαρτιά τους στη προηγούμενη προκήρυξη που παρόλο που είχαν τα μόρια κόπηκαν κάπου (ΔΜς, αθλήματα, κλπ). Ή έστω και αυτους που κόπηκαν για λίγα μόρια και ψάχτηκαν να τα αυξήσουν.
18 Σειρές εφέδρων αξιωματικών απο τη τελευταία προκήρυξη. Περι τους 30-35 κάθε ΕΣΣΟ (σειρά).8 στους 10 σας λέω απο την εμπειρία μου πηγαίνει για να πάρει τα μόρια κατα κύριο λογο για την αστυνομία (προκήρυξη ειδικών φρουρών)
Πρώτη και τελευταία τοποθέτηση μου σχετικά με τις βάσεις μιας και είχα χρόνο να αερολογήσω πίνοντας τον καφε μου.
Dea_Lok έγραψε:Πέρασε αρκετός καιρος απο τη τελευταια προκήρυξη χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη που να ¨απορροφάει" μόρια και να είναι απο τη δεξαμενή των αποφοίτων λυκείου με ειδικές δυνάμεις και α, ου. Οποιος ήθελε είχε χρόνο να μαζέψει χρήματα να βγάλει διπλώματα, να παει αγγλικά κλπ. Υπήρχε χρόνος ακομα και για τους μπουφους να διαβάσουν προηγούμενες προκηρύξεις και να δουν τι τους δίνει μόρια και να ψαχτούν.
Μη ξεχνάτε και αυτους που έκαναν τα χαρτιά τους στη προηγούμενη προκήρυξη που παρόλο που είχαν τα μόρια κόπηκαν κάπου (ΔΜς, αθλήματα, κλπ). Ή έστω και αυτους που κόπηκαν για λίγα μόρια και ψάχτηκαν να τα αυξήσουν.
18 Σειρές εφέδρων αξιωματικών απο τη τελευταία προκήρυξη. Περι τους 30-35 κάθε ΕΣΣΟ (σειρά).8 στους 10 σας λέω απο την εμπειρία μου πηγαίνει για να πάρει τα μόρια κατα κύριο λογο για την αστυνομία (προκήρυξη ειδικών φρουρών)
Πρώτη και τελευταία τοποθέτηση μου σχετικά με τις βάσεις μιας και είχα χρόνο να αερολογήσω πίνοντας τον καφε μου.
Καλή επιτυχία να έχουμε όταν με το καλό βγεί.
Ναι αρα που πιστευεις οτι θα παει η βαση ρε φιλε δε μας ειπες την γνωμη σου τελικα.
Υποθετω παντως οσοι εχουν απο 2600-2700 μπορουν να ευελπιστουν ψηλα για επιλαχοντες λογικα παντα. Οι τελευταιοι επιτυχοντες θα κυμανθουν μεταξυ 2700-2800. Σιγουρα ολοι οι ειδικοδυναμιτες δεν εχουν το ονειρο του ειδικου φρουρου καθως δεν ειναι και ολοι δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης μην ισοπεδωνουμε το ειδος, μερικοι πανε και για την ***** τους. Εχουν περασει και ποσα χρονια απο τοτε ολο και καπου αλλου θα χουν βρει μερικοι δουλεια, ναι μεν εχουμε μεγαλη ανεργια, αλλα οσο να ναι ειτε πρασινοσκουφιδες ειτε οτιδηποτε αλλο χρωμα ξερουν το επαγγελμα του ΕΦ ξερουν οτι κινδυνευουν στο δρομο και ξερουν οτι ειναι απο τους πιο κακοπληρωμενους δημοσιους υπαλληλους που τρωνε ζεστη το καλοκαιρι κρυο το χειμωνα και ειναι κινουμενοι στοχοι σε ενα κρατος που απο την κριση η αναρχια τεινει να πιασει κοκκινο (καθε περσι και καλυτερα), ειδικα δε αν φυλας λαθρο κινδυνευεις και απο αρρωστιες ή να σε παρει καμερα για ανθρωπινα δικαιωματα, αρα μη συγκρινουμε το θεσμο των ΕΦ που δε καθεται στα γραφεια με τους ΛΦ και ΠΣ που εχουν και αυτο το δικαιωμα της λουφας. Αρα πιστευω την ωρα των αιτησεων καποιοι να σκεφτονται και τη ζωη τους μακροπροθεσμα, το καλυτερο για ολους μας θα ηταν να βγει πρωτα των ΛΦ για να απορροφηθουν τα πολυ υψηλα απολυτηρια σε πρωτη φαση.
keke apa έγραψε:Υποθετω παντως οσοι εχουν απο 2600-2700 μπορουν να ευελπιστουν ψηλα για επιλαχοντες λογικα παντα. Οι τελευταιοι επιτυχοντες θα κυμανθουν μεταξυ 2700-2800. Σιγουρα ολοι οι ειδικοδυναμιτες δεν εχουν το ονειρο του ειδικου φρουρου καθως δεν ειναι και ολοι δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης μην ισοπεδωνουμε το ειδος, μερικοι πανε και για την ***** τους. Εχουν περασει και ποσα χρονια απο τοτε ολο και καπου αλλου θα χουν βρει μερικοι δουλεια, ναι μεν εχουμε μεγαλη ανεργια, αλλα οσο να ναι ειτεí πρασινοσκουφιδες ειτε οτιδηποτε αλλο χρωμα ξερουν το επαγγελμα του ΕΦ ξερουν οτι κινδυνευουν στο δρομο και ξερουν οτι ειναι απο τους πιο κακοπληρωμενους δημοσιους υπαλληλους που τρωνε ζεστη το καλοκαιρι κρυο το χειμωνα και ειναι κινουμενοι στοχοι σε ενα κρατος που απο την κριση η αναρχια τεινει να πιασει κοκκινο (καθε περσι και καλυτερα), ειδικα δε αν φυλας λαθρο κινδυνευεις και απο αρρωστιες ή να σε παρει καμερα για ανθρωπινα δικαιωματα, αρα μη συγκρινουμε το θεσμο των ΕΦ που δε καθεται στα γραφεια με τους ΛΦ και ΠΣ που εχουν και αυτο το δικαιωμα της λουφας. Αρα πιστευω την ωρα των αιτησεων καποιοι να σκεφτονται και τη ζωη τους μακροπροθεσμα, το καλυτερο για ολους μας θα ηταν να βγει πρωτα των ΛΦ για να απορροφηθουν τα πολυ υψηλα απολυτηρια σε πρωτη φαση.
Όπως επίσης υπαρχουν ΔΕΑ απο την ππαραμεθόριο που πήγαν ξέροντας οτι θα είναι σπίτι τους και θα παίρνουν τα λεφτά.
Ο κεκε απα εν μερη εχει δικιο. Οχι για την βαση αλλα για τα υπολοιπα. Απο τις σειρες μου η απο την επομενη σειρα που ειχαμε πολυ επαφη με τα παιδια και ζησαμε πραγματα μαζι στην μαλ. Δεν ξερω πολλα ατομα που θελουν να μπουν στην αστυνομια. Μονο ενας δοκιμος και 2-3 στρατιωτες απο τους οποιους ο ενας εχει πανω απο 2450 που εχω εγω. Οι αλλοι δυο εχουν πολυ λιγοτερα απο εμενα. Οι πιο πολλοι δεν γουσταρουν την αστυνομια, αλλοι δεν θελουν να ρισκαρουν την ζωη τους και αλλοι ειναι απο επαρχεια και σκεφτοντε το νοικι και το οτι πρεπει να ξεσπιτωθουν. Υπηρχαν και παιδια που οταν ημασταν στον στρατο ηθελαν αλλα τωρα πλεον δεν θελουν. Σιγουρα υπαρχουν και παιδια που βρηκαν δουλειες και με πιο πολλα χρηματα απο την αστυνομια οπως και αλλα παιδια ειχαν δουλειες πριν μπουν στον στρατο και τωρα τις συνεχιζουν. Πολλα παιδια παντως δεν πληρουν και τις προυποθεσεις ειναι η αληθεια. Ασχετα με τα μορια. Επισης να γνωριζεται οτι οπως σε καθε προκηρυξη θα υπαρξουν ατομα που θα κανουν τα χαρτια τους μπορει να τους καλεσουν για υγειονομικα, αθληματα κλπ και να μην πανε καν. Επισης μην ξεχναμε οτι στην τελευταια προκηρυξη κοψανε πολλα ατομα. Να προσθεσω και κατι αλλο. Εχω ξεκεινησει σε ομαδα που ειναι μονο για αθληματα για προκηρυξεις και ειμαι το μονο ατομο που θελει για αστυνομια και στο γηπεδο δεν υπαρχουν ατομα που να ενδοιαφεροντε για το θεμα.
Σιγουρα οι υποθεσεις για τις βασεις ειναι ουτοπικες προς το παρον, μπορει να κινηθουν και χαμηλοτερα απο 2500,μεχρι την τελικη καταταξη και το ΠΟΙΟΙ Θα πανε στη σχολη τελικα,εχουμε πολυ δρομο εως και πολλους πολλους μηνες. Οπως επισης ευστοχα ειπε ο δημητρης μακ, αυτο με τα αθληματα ειναι μια αληθεια, κανεις δεν ασχολειται σχεδον πια πας σε στιβο να τρεξεις και εισαι μονος, για παραδειγμα μου ενας φιλος πρωην πεζοναυτης εχει κανει μπυροκοιλια και μου ειπε οτι δεν τον ψηνει η αστυνομια πια και ημουν σειρα 316 βγαλτε ακρη ποσο αλλαζουν γενικα τα ατομα...
panos2171 μην μου τα θυμιζεις... Το ρεζιλικι με το δοκιμιλικι και χαρτζιλικι σπιτι στην παραμεθωριο ειναι ελεεινο, αλλα ειναι ενα αλλο θεμα... Αυτοι οι ΔΕΑ δε νομιζω να ψηνονται οντως για ΕΦ και να κολλησουν μετα στην αθηνα για καμια δεκαετια φευγα...