Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Να την κανεις εννοειται την προσπαθεια φιλε και μην τους ακους εδω οι περισοτεροι που κοκορευονται με τα πολλα τα μορια θα κοπουν στα αθληματα
Τα εχουμε πει ηδη για σενα στο post της προκυρηξης της πυροσβεστικης 2011 και παλι ελεος...
Εχουμε και λεμε...16 απολυτηριο (β κυκλου ΤΕΕ) μηχανη ειδικες δυναμεις αγγλικα lower συνολο 2300... Να το δοκιμασω; Τι γινεται τελικα με τα ΤΕΕ δεχονται χαρτια; Ειμαστε κατηγορια οπως στους Ε. Φ;(80-20) ;
Κατα πασα πιθανοτητα φιλε μου ολοι θα ειναι σε μια κατηγορια αλλα πιο σιγουρα θα ξερουμε απο την δευτερα που ξεκινουν οι αιτησεισ
310LELE έγραψε:Εχουμε και λεμε...16 απολυτηριο (β κυκλου ΤΕΕ) μηχανη ειδικες δυναμεις αγγλικα lower συνολο 2300... Να το δοκιμασω; Τι γινεται τελικα με τα ΤΕΕ δεχονται χαρτια; Ειμαστε κατηγορια οπως στους Ε. Φ;(80-20) ;
Κανονικά τα δέχονται φίλε μου και από τα ΤΕΕ! Στην ίδια κατηγορία όλοι! Και φυσικά να το δοκιμάσεις γιατι όπως αναφέρθηκε και πριν, οι πιο πολλοί με τα πολλά τα μόρια θα κοπούν στα αθλήματα!
Καλή σου επιτυχία!
Λεει σε περιπτωση ισοψηφιας των μοριων των υποψηφιων θα μετρησει το απολυτηριο το ιδιο πραγμα δηλαδη...
αρβυλας4 έγραψε: /forum/forum_posts.asp?TID=8830&PN=1
ψηφιστε υπεθυνα να βγαλουμε καποια συμπερασματα...
Kανονικα θα πρεπε να ειναι ακριβως το ιδιο γκαλοπ με το ποσο μορια συγκεντρωνουμε κ να επιλεγαμε. Θα χε καποιο στατιστικο νοημα.
Μανώλης έγραψε:Λεει σε περιπτωση ισοψηφιας των μοριων των υποψηφιων θα μετρησει το απολυτηριο το ιδιο πραγμα δηλαδη...
Όχι ακριβώς φίλε μου! Λέει πως "Συντάσσει ανά κατηγορία πίνακες υποψηφίων κατά σειρά επιτυχίας, με βάση το άθροισμα της βαθμολογίας που προκύπτει κατ' εφαρμογή των οριζομένων στην παρ.5 του άρθρου 15 του ν.3938/2011"
Και η οποία αναφέρει πως:
Το σύνολο των μορίων κάθε υποψηφίου προκύπτει από το γενικό βαθμό του απολυτηρίου Λυκείου στον οποίο προστίθενται μόρια, για κάθε προβλεπόμενο προσόν του υποψηφίου, ως εξής...
Και διάφορα άλλα...
Μοριοδότηση εθελοντών πυροσβεστών
Ειδική μοριοδότηση σε εποχικούς πυροσβέστες στους διαγωνισμούς του Πυροσβεστικού Σώματος θα προβλέπεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τον εθελοντισμό.
Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στην Βουλή και η μοριοδότηση θα ισχύει για κάθε διαγωνισμό που θα προκηρύσσει το Πυροσβεστικό Σώμα
Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Λίτσας Αμμανατίδου, σχετικά με συμβασιούχους πυροσβέστες, οι οποίοι δεν είχαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για τις προσλήψεις που στον επικείμενο διαγωνισμό του Π. Σ.
ΕΘΝΟΣ
Νομιζω οτι δε έχει σχεση με τα μορια που θα εχουμε εμεις ως πολιτες...
Η μηπως δε καταλαβα καλα;
Η μηπως δε καταλαβα καλα;
Πυροσβεστικη μονο αποφοιτους ενιαιου λυκειου για πολοστη φορα ελεος δηλαδη αμα δεν εχεις διαβασει τη προκυρηξη μην εκφερεις γνωμη
Τι αποφοιτους ενιαιαιου λυκειου ρε παιδια λετε ολα τα λυκεια μαζι ειναι και τα τεε αφου το λεει η προκηρυξη οτι θελουμε λεμε απολυτηριο η πτυχιο οποιουδηποτε τυπου λυκειου
Εχω 17,5 απο τεε πολυτεκνος κ ολα τα διπλοματα μεχρι κ γ κατηγοριας, βγαζω 2550 σωστα;
κανω τιποτα; Εχω ελπιδες τι λετε;
κανω τιποτα; Εχω ελπιδες τι λετε;
Καλα εισαι για επιλαχων... απο σενα και πανω υπαρχουν ελπιδες (οχι ουτοπικεσ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες