Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)
Ενταξει ρε παιδια μη παρεξηγητε που ρωταμε... Εγω ξερω οτι δεν μπορουμε να ειμαστε για τιποτα σιγουροι... Εδω περισυ ημουν 4500 μορια πανω απο τη σμυ και στο τελος πηρα τα 3 μου γιατι ανεβηκε 5000... Μακαρι να μη βρισκει οντως τ συστημα οπως λεει και στο edu4u και να μπουμε ολοι οσοι εχουν δηλωσει...
michael δηλαδη με αυτο τι θες να πεις; Πια ειναι η δικια σου εκτιμηση για τη βαση;
Ενταξει παιδια πρεπει να ειμαστε κ λιγο λογικοι... Αν πεσουν τα μορια της σχολης Πιστευω οτι το μεγιστο που μπορουν να πεσουν ειναι 1000 μορια... Τα 3000 μορια που λεει το edu4 ειναι παρα πολλα για αυτην τν σχολη (μακαρι να πεσουν μεσα αλλα ειναι πολυ δυσκολο) παντως εναι τοσο σιγουρο οτι θα υπαρξει πτωση; Γιατι ακουω οτι μπορει να ανεβουν μεχρι 400 μορια...
Ακολουθω πιστα τον Κυριο Κουτρουμπελη Βασίλ! Με το οτι το συστημα δεν θα βρισκει ικανο αρθιθμο υποψηφιων οπως ειπε ο κυριος Κουτρουμπελης εννοει οτι πολλοι κατω απο 13 δεν εκαναν αιτηση και ετσι μπορει ξερω εγω να μην βρισκονται ατομα κατι τετοιο ειναι αδυνατο αφου παντα υπαρχει εστω καποιος και με 10000 μου εκανε αιτηση...gt4 οχι 3000 καπου 3500 εχουν πει κατω απο 12 συγκεκριμενα εδω εμενα μου ειπε με 12156 οτι εχω ΠΟΛΛΕΣ πιθανοτητες! Μην σου φενεται απιστευτο! Δες ΣΜΥ να καταλάβεις! Τοτε γιατι εγινε αυτο;
Μια ερωτηση ξερει κανεις περισυ ποσες αιτησεις ηταν?
Κάπου στις 9000...
Οχι 7800 ηταν το εγραψε η εφημεριδα ειναι σιγουρο...
Συμφωνω μαζι σου michael απλα ωλεπω πολλους που λενε πως το γεγονος οτι οι αιτησεις ηταν λιγοτερες δεν πρεπει να μας επηρεαζει γιατι οι αιτησεις εγηναν μετα απο την εκδωση των αποτελεσματων... κ δηλωσαν μονο αυτοι που ηταν κοντα... δλδ εγω με 14500 θεωρουμε κοντα;
Ξερει κανενας ποιες ηταν οι περσινες εκτιμησεις του edu4 για τν βαση... ;
Πολυ κοντα... Τι να πω κ εγω ρε φιλε με 15233...vasillis έγραψε: Συμφωνω μαζι σου michael απλα ωλεπω πολλους που λενε πως το γεγονος οτι οι αιτησεις ηταν λιγοτερες δεν πρεπει να μας επηρεαζει γιατι οι αιτησεις εγηναν μετα απο την εκδωση των αποτελεσματων... Κ δηλωσαν μονο αυτοι που ηταν κοντα... Δλδ εγω με 14500 θεωρουμε κοντα;
vasillis έγραψε:Οχι 7800 ηταν το εγραψε η εφημεριδα ειναι σιγουρο...
9220 ήταν οι αιτήσεις εκ των οποίων:
4435 Από ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Β'
334 Με το 10%
4451 ΕΠΑΛ Α'
πηγή
Οι εφημερίδες γράφουν πολλά...
Παιδια ρωτησα για εσας που λετε οτι εχουν δηλωσει υψηλόβαθμοι και πήρα την εξης απαντηση απο τον Κυριο Κουτρούμπελη
Μιχάλη, έχουμε πεί από την αρχή, πως αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες που μας προβλημάτιζε και είναι λογικό να έχει συμβεί (ως ένα βαθμό), αφού για πρώτη φορά οι αιτήσεις έγιναν μετά τη γνωστοποίηση των βαθμολογιών.Όμως, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το θέμα που έχει προκύψει έχει να κάνει με το ότι η αναλογία (υποψήφιοι : Θέσεις) ->1:1,2, είναι τετοια που μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν φτανουν οι υποψήφιοι (με βαθμολογία 12.000 και πάνω), για να καλύψουν τις διαθέσιμες θέσεις.
Μιχάλη, έχουμε πεί από την αρχή, πως αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες που μας προβλημάτιζε και είναι λογικό να έχει συμβεί (ως ένα βαθμό), αφού για πρώτη φορά οι αιτήσεις έγιναν μετά τη γνωστοποίηση των βαθμολογιών.Όμως, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το θέμα που έχει προκύψει έχει να κάνει με το ότι η αναλογία (υποψήφιοι : Θέσεις) ->1:1,2, είναι τετοια που μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν φτανουν οι υποψήφιοι (με βαθμολογία 12.000 και πάνω), για να καλύψουν τις διαθέσιμες θέσεις.
Παιδια με 15920 γενικη σειρα γελ τι πιστευεται ειμαι μεσα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Δοκιμος Υπαξιωματικος
σιγουρα. Μη το συζηταςkatman έγραψε: Παιδια με 15920 γενικη σειρα γελ τι πιστευεται ειμαι μεσα.
Ρε παιδια τι 9.000 και κατι παραπανω λετε οτι ειναι οι αιτησεις; Εδω δεν λενε ολοι οτι δεν ξεπερασαν τις 4000 ολες μαζι ετσι δεν ειναι; Ας μου πει καποιος>

Για περισυ ειπαμε 7800 φετος ειναι 2800
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες