Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
?????

Δημοσίευση από ????? »

Ο φετινος διαγωνισμος ηταν ο πιο αξιοκρατικος των τελευταιων ετων... κοπηκαν οσοι πατωσαν στ αθληματα, οσοι ηταν ι2 και μετρησαν τα πτυχια που επρεπε συμφωνα με τον νεο νομο ασεπ. και κατι αλλο παιδια. οταν δηλωνετε ειδικοτητα να σκεφτεσται λιγο... ατομα πανω απο 1,85 κοβονται στα τθ και ερπυστριοφορα και οι γυναικες επισησ... αυτα μου τα ειπε ταξιαρχος απο την επιροπη επιλογης εποπ.

mili

Δημοσίευση από mili »

AD έγραψε:
mili έγραψε:
Βγηκανε και στην στρατολογια... Αλλα καλα απο εδω, δεν μετρισανε την ειδικοτητα τεε β κυκλο παρα μονο το πτυχιο που δεν μου μετρισανε στην αεροπορια, και μου μετρισαν προυπιρεσια που ειχα πανω απο 1,5 χρονο μου την μετρισαν για ενα χρονο ενω στην αεροπορια δεν μου τα μετρισαν καθολου και το αποτελεσμα στην στρατολογια αφου μου εφαγαν μορια απο παντου για 9 θεσεις δεν μπαινω... Καλο και αυτο. Οτως η χωρα του ποτε!
mili σου βαλανε δηλ.200 μορια για την Προυπηρεσία, αντι για 250;

ναι αυτο ακριβως και δεν μου μετρισανε και την ειδικοτητα απο το τεε β κυκλοσ
mili

Δημοσίευση από mili »

; έγραψε:Ο φετινος διαγωνισμος ηταν ο πιο αξιοκρατικος των τελευταιων ετων... Κοπηκαν οσοι πατωσαν στ αθληματα, οσοι ηταν ι2 και μετρησαν τα πτυχια που επρεπε συμφωνα με τον νεο νομο ασεπ. Και κατι αλλο παιδια. Οταν δηλωνετε ειδικοτητα να σκεφτεσται λιγο... Ατομα πανω απο 1,85 κοβονται στα τθ και ερπυστριοφορα και οι γυναικες επισησ... Αυτα μου τα ειπε ταξιαρχος απο την επιροπη επιλογης εποπ.

ελα σοβαρα μιλασ... Χαχαχαχα με κανεις και γελαω θελεις να σου πω ποσο αξικατηκες ητανε και στον στρατο ξηρασ... Ξαδελφη μου ετων 30 και μπηκε και τα χατια της ειχανε δεχτει και τωρα τα αθληματα και μπηκε... Μην πας να κρυφτεις πισω απο λογια... Που θελουν να μην βγει παραεξω ειδε κανενας να πουν κατι για ολο αυτο το σκανδαλο; Εγω δεν ακουσα τιποτα πουθενα
???????

Δημοσίευση από ??????? »

mili έγραψε:
AD έγραψε:
mili έγραψε:
Βγηκανε και στην στρατολογια... Αλλα καλα απο εδω, δεν μετρισανε την ειδικοτητα τεε β κυκλο παρα μονο το πτυχιο που δεν μου μετρισανε στην αεροπορια, και μου μετρισαν προυπιρεσια που ειχα πανω απο 1,5 χρονο μου την μετρισαν για ενα χρονο ενω στην αεροπορια δεν μου τα μετρισαν καθολου και το αποτελεσμα στην στρατολογια αφου μου εφαγαν μορια απο παντου για 9 θεσεις δεν μπαινω... Καλο και αυτο. Οτως η χωρα του ποτε!

τι ακριβως εννοεις οτι δεν σου μετρησαν την ειδικοτητα?
κωστας156

Δημοσίευση από κωστας156 »

Ρε παιδια και εμενα με κοψανε στα αθληματα ενω τα ειχα περασει και μου το ειχαν βεβαιοσει και την ημερα των εξετασεων και παιρνω τηλεφονο και μου λενε οτι ναι εχεις κοπει και τους λεω οτι εχω περασει και μου λενε και που το ξες οτι τα περασες και τους λεω ρε παιδια σοβαρα μιλατε τωρα και μου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα...
mili

Δημοσίευση από mili »

; έγραψε:
mili έγραψε:
AD έγραψε:
mili έγραψε:

τι ακριβως εννοεις οτι δεν σου μετρησαν την ειδικοτητα;

εμεις απο το τεε που εχουμε τελειωσει β κυκλο εκτος απο το απολυτηριο μασ, μας μετρουσαν και εξτρα την ειδικοτητα με μορια, καταλαβες τωρα, και αυτα μου εκοψαν και απο την προυπηρεσια μου, μου εκοψαν!
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Τεε β κυκλου μοριοδοτειται μονο αν το ζηταει η ειδικοτητα. αλλιως οχι. στις ειδικοτητες αποφοιτων λυκειου παει με βαθμο απολυτηριου επι συντελεστη 10.5

mili

Δημοσίευση από mili »

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:Τεε β κυκλου μοριοδοτειται μονο αν το ζηταει η ειδικοτητα. Αλλιως οχι. Στις ειδικοτητες αποφοιτων λυκειου παει με βαθμο απολυτηριου επι συντελεστη 10.5

το γνωριζω και για αυτο σκαω γιατι η ειδικοτητα μου το ζητουσε και ειχα μορια απο αυτο!
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Τοτε ναι αλλαζει εχεις δικιο. αν το ζητουσε εχεις δικιο
ελενη

Δημοσίευση από ελενη »

milli τι ειδικοτητα ειχες αν επιτρεπετε γιατι καπως ετσι πρεπει να εγινε κ με μενα. ειχα τεε β κυκλου β. νοσηλευτη κ αδεια ασκησεως επαγγελματος κ μου μετρησαν 210 μορια. ειναι ενταξει?
mili

Δημοσίευση από mili »

ελενη έγραψε:milli τι ειδικοτητα ειχες αν επιτρεπετε γιατι καπως ετσι πρεπει να εγινε κ με μενα. Ειχα τεε β κυκλου β. Νοσηλευτη κ αδεια ασκησεως επαγγελματος κ μου μετρησαν 210 μορια. Ειναι ενταξει;

στρατολογος αεροποριας και στην στρατολογια (περειτο να σας πω πως στην αεροπορια με βγαλανε τελειοφητη γυμνασιου... Με πιανουνε γελια σοβαρα σας το λεω)

αν κοπελα μου ειχες βαλει ειδικοτητα νοσηλευτριας θα επρεπε να στο μετρισουνε.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω τι ζηταει η καθε ειδηκοτητα; Οχι γραμματικες γνωσης. Εμενα μου εβγαλαν οτι δεν μπορω να ειμαι οδηγος και γιαυτο ειμαι επιλαχον στο πζ πληρ ερπιστρ. Εχω Ι1.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω τι ζηταει η καθε ειδηκοτητα; Οχι γραμματικες γνωσης. Εμενα μου εβγαλαν οτι δεν μπορω να ειμαι οδηγος και γιαυτο ειμαι επιλαχον στο πζ πληρ ερπιστρ. Εχω Ι1.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΜΠΕΣ ΣΤΟ ARMY ΕΚΕΙ ΠΟΘ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ...
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Δημητρα δεν μπορω να το βρω, εχω την προκηρηξη σε ηλεκτρονικη μορφη, δεν γραφει αυτο που ψαχνω...
Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Ανθσγος »

mili έγραψε:
eleni1564 έγραψε:Λοιπον παιδια μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας! Σε οσουν ηθελαν μετρησαν κ πτυχια αει, τει, ιεκ στους αλλου οχι! Σε οσους ηθελαν εβαλαν 210 που μετραει το πτυχιο τεε β κυκλου στους αλλους οχι! Διοτι δεν υπαρχει διευκρινιση μεσα στην προκυρηξη! Και δεν υπαρχει ουτε δικαιωμα ενστασεως και ουτε πινακες με τα μορια ολων! Μια μουτζα χρειαζονται ολοι και αποχη! Αμ δεν θα ξαναπαρουν ψηφο ουτε στον υπνο τους. Αποχη! Αλλα πρεπει να τους ξεφτυλισουμε ρε παιδια ειναι αδικο γιατι ειμαστε νεα παιδια κ μας κοβουν τα φτερα!

Εμενα πτυχειο τεε β κυκλου με ειδηκοτητα μου εβαλαν 150 μορια. Σε οποιους θελανε οπως τα λες ειναι!

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ 142
και εγω τεε ειχα β κυκλου και μου το μετρησαν 142 εσενα 150; Κανονικα 210 ελεγε τι να πεις...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες