Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Bild λογικα επειδή το γραψανε τα site και επειδή περνάνε πριν βγούνε απο εκει. Οποτε ισως ισχυει και αν εχει πάει λογικα μετα απο λιγες μερες βγαινει κανονικα.
Ο. Π. Κ. Ε
-
Fylakas990
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 7
Η προκηρυξη θα βγει τον μαιο, οπως ειχα πει θα μοριοδοτηθουν και πτυχια και μετα απο εγκυρες πηγες μου ισως πανε και ατομα φυλακες, τα παπαγαλακια που λενε τα δικα τους μην εξαφανιστουν μετα το φεκ
- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ -
Fylakas990 έγραψε:Η προκηρυξη θα βγει τον μαιο, οπως ειχα πει θα μοριοδοτηθουν και πτυχια και μετα απο εγκυρες πηγες μου ισως πανε και ατομα φυλακες, τα παπαγαλακια που λενε τα δικα τους μην εξαφανιστουν μετα το φεκ
Ευχαριστώ xanthos... Φυλακας όταν λες φυλακές Ποιοι θα πάνε φυλακές;
-Bildakoss-
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Λένε οτι Θα είναι 400 μόρια οι ειδικές δυνάμεις και 400 μόρια οι ΔΕΑ χωρίς να συνδυάζονται. Λέτε να ισχύει;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Πιστευω οτι ισχυει γιατι στης παλαιοτερες προκηρυξεις πριν βαλουν την προεδρικη φρουρα ετσι ηταν η μοριοδοτηση.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Μακάρι οτι γίνεται, να γίνεται για καλό
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Με το καλό να βγει το ΦΕΚ να δούμε ...
-
SGT Folley
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 117
Βρε φιλαρακι αμα βγει Μαιο ποτε θα μπουμαι;Fylakas990 έγραψε:Η προκηρυξη θα βγει τον μαιο, οπως ειχα πει θα μοριοδοτηθουν και πτυχια και μετα απο εγκυρες πηγες μου ισως πανε και ατομα φυλακες, τα παπαγαλακια που λενε τα δικα τους μην εξαφανιστουν μετα το φεκ
Μου γραφετε Μια τα αθληματα ρε παιδια;
Καλημέρα παιδιά, σε υπηρεσίας μας εχθές στις φυλακές Κορυδαλλού, ένας εξωτερικός φρουρος μας είπε ότι τους υποσχέθηκαν 240 θέσεις για Δράμα κ 200 για την υπόλοιπη Ελλάδα. Εγώ πάλι βλέπω να σας παίρνουν και στο τέλος να βρουν άλλο σχέδιο επιτήρησης των πανεπιστημίων κ να σας μοιράσουν άλλου.
Να μπούνε δηλαδή αρχικά σαν εφ και μετά να τους βάλουν στις φυλακές;glock έγραψε:Καλημέρα παιδιά, σε υπηρεσίας μας εχθές στις φυλακές Κορυδαλλού, ένας εξωτερικός φρουρος μας είπε ότι τους υποσχέθηκαν 240 θέσεις για Δράμα κ 200 για την υπόλοιπη Ελλάδα. Εγώ πάλι βλέπω να σας παίρνουν και στο τέλος να βρουν άλλο σχέδιο επιτήρησης των πανεπιστημίων κ να σας μοιράσουν άλλου.
Αλλά θα μου πεις ότι έχουν 3 χρόνια που τις υπόσχονται θέσεις. Οπότε από την υπόσχεση για να πάρουν και κάνα ψήφο, μέχρι τη πράξη, απέχει πολύ.
Όχι ρε φίλε... Αντί για πανεπιστήμια να σας στείλουν στα τμήματα
Ά! Επειδή είπες στην αρχή για φυλακές Κορυδαλλού και μπερδεύτηκα. Μακάρι να γίνει έτσι.glock έγραψε:Όχι ρε φίλε... Αντί για πανεπιστήμια να σας στείλουν στα τμήματα
Γκλοκ ποτε λες να βγει η προκηρυξη; Τι ακουγεται γενικα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες