Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- 281 στ εσσο
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα αλάνια, με το καλό όσοι περάσετε να έρθετε να μας ενισχύσετε! Για αρχή προσωπική μου εκτίμηση είναι πως ή βάση θα είναι ψηλότερη από το 2011 για 2 λόγους..1ον το 2011 τρεχανε 3 προκηρύξεις με αποτέλεσμα ο κόσμος να μοιραστεί και στις 3,2ον έχουν περάσει 8 χρονια και έχει μαζευτεί πολύς κόσμος με πτυχία και καλούς βαθμούς και 3ον μοριοδοτουνται πλέον και οι 3 τεκνιες ανεξαρτήτου ηλικίας. Γ ία να μην απογοητευεστε όσοι δεν έχετε πολλά μόρια να ξέρετε οτι δεν έχετε να χάσετε κάτι και αρκετοί θα κοπουνε σε αθλήματα γιατί δεν χαρίζουν πλέον και στα ψυχοτεχνικα γιατί είναι πιο αυστηρά τώρα λόγο αυτοκτονιών. Οσοι έχετε tatoo μπορείτε να το καλυψετε με make up επαγγελματικό για τα σημεία που είναι εμφανή. Οσοι λέτε ότι έχετε βύσμα δεν θα σας βοηθήσει πουθενά εκτός την τοποθέτηση σας για πρακτική σε τμημα της επιλογής σας, μετα ή τοποθέτηση σας θα γίνει με σειρά εξόδου από τη σχολή. Οπου αλλού μπορώ να βοηθήσω ρωτηστε με..
Αυτο ακριβως δυστηχωςIptamenos έγραψε:Και όμως κατι τετοια ατομα θα μπουν κοιτα να δεις.. ειμαι υποψήφιος με 2860 και αρχίζω να απελπίζομαι με τα τόσα βύσματα και με αυτά Π ακουω καθε μερα και εχω δει ο..
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Mερικοι ή ειστε τερμα ψαρια και ακουτε τον καθε παπαγαλο ή δεν ξερετε να κρινετε καποια πραγματα ή ειστε τοσο π****κια που προσπαθειτε απλα να χαλασετε ψυχολογιες. Εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει κανεναν φρουρο να τον διωχνουν απο την σχολη, εκτος απο καποιους που αλλαζουν γνωμη και δηλωνουν παραιτηση και καποιους που αργοτερα βγουν απο την σχολη γινεται καλυτερο ψαχτιρι και φευγουν και εκεινοι οι "πονηροι". Η προκηρυξη ειναι πλεον γεγονος και η αθηνα περιμενει κυριοι...
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
281 στ εσσο έγραψε:Καλησπέρα αλάνια, με το καλό όσοι περάσετε να έρθετε να μας ενισχύσετε! Για αρχή προσωπική μου εκτίμηση είναι πως ή βάση θα είναι ψηλότερη από το 2011 για 2 λόγους..1ον το 2011 τρεχανε 3 προκηρύξεις με αποτέλεσμα ο κόσμος να μοιραστεί και στις 3,2ον έχουν περάσει 8 χρονια και έχει μαζευτεί πολύς κόσμος με πτυχία και καλούς βαθμούς και 3ον μοριοδοτουνται πλέον και οι 3 τεκνιες ανεξαρτήτου ηλικίας. Γ ία να μην απογοητευεστε όσοι δεν έχετε πολλά μόρια να ξέρετε οτι δεν έχετε να χάσετε κάτι και αρκετοί θα κοπουνε σε αθλήματα γιατί δεν χαρίζουν πλέον και στα ψυχοτεχνικα γιατί είναι πιο αυστηρά τώρα λόγο αυτοκτονιών. Οσοι έχετε tatoo μπορείτε να το καλυψετε με make up επαγγελματικό για τα σημεία που είναι εμφανή. Οσοι λέτε ότι έχετε βύσμα δεν θα σας βοηθήσει πουθενά εκτός την τοποθέτηση σας για πρακτική σε τμημα της επιλογής σας, μετα ή τοποθέτηση σας θα γίνει με σειρά εξόδου από τη σχολή. Οπου αλλού μπορώ να βοηθήσω ρωτηστε με..
Γνωμη σου φιλε μου αλλα θα σου πω και υη δικια μου. Αν νομίζεις οτι με μεικ καπ καλο δε θα φαίνεται το τατουαζ γελιέσαι. Θα δεις πως θα μας ψάχνουν και θα πάθεις κοκομπλόκο μεγάλο.
Εκτος αν παίρνουν τα παιδια αυτα μαζι τους και τη μακιγιέζ στη σχολή να τους περιποιείται
ΔΕΛΤΑ
Το μεικαπ θα βοηθησει σε περιπτωση που ο αλλος εχει βυσμα. Και πεσει τηλ και πουνε στην επιτροπη τον παπαδοπουλο π. Χ μην τον ζορισετε. Ειναι το μονο βυσμα που μπαινει σε τετοιες διαδικασιες, δεν μπορουμε να το αρνηθουμε αυτο! Οπως και στα ψυχοτεχνικα επισης!
Οι εξετάσεις είναι γραπτές και πολλαπλής επιλογής μεταξύ 4 πιθανόν απαντήσεων και το μόνο που έχει σημασία είναι αυτό που ανέφερε και ένας φίλος πιο πίσω καθαρά και μόνο για την σειρά εξόδου και σε περίπτωση που μελλοντικά προβείτε σε μια μετάθεση και σε ενδεχόμενη πιθανη ισοβαθμίας με κάποιον άλλον να προτιμηθεί αυτός που έχει καλύτερη σειρά εξόδου. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κόβεται στην σχολή. Μην ανησυχείτε, αυτό που πρέπει να σας ανησυχεί είναι οι δοκιμασίες εφόσον επιτύχετε.
- Dokimos dv
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Όποιος από εδώ είναι πάνω από 28 και τον ενδιαφέρει η προκήρυξη. Να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Υπάρχει τρόπος να πάρουμε μέρος στο διαγωνισμό μέσω της δικαστικής οδού.
- 281 στ εσσο
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Στο λέω από εμπειρία, σειρες μου με μικρά τατουάζ σε πλάτη και πόδια, οχι χέρια μανικια κλπ. τα μακιγιαρανε και τους περάσανε. Δεν είχαν να χάσουν κάτι και τους βγηκε..
Με 6 και 5,25 μυωπια περναω η οχι, φοραω παντα φακους επαφης.
Εγω εχω στα πλευρα μια. Ημερομηνία με. Μιρκη γραμματοσειρά. Δεν προκαλεί και δεν είναι σε εμφανής σημείο. Πες μ ενα λόγο να το καλύψω; αφού υπάρχει φεκ και γράφει κατά γράμμα τις προϋποθέσεις
Για κατι μεικ απ στα τατουαζ που βλέπω, εδώ τι λέει η προκήρυξη ξεκαθαρα για τα τατουαζ, τα πόδια-πλάτη-σώμα δεν φαίνονται με την θερινή στολή ούτε με την χειμερινή οπότε όποιος κατάλαβε κατάλαβε:Να μη φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) στο σώμα τους, η οποία: Α) είναι και με την ενδυμασία (θερινή και χειμερινή στολή) εξωτερικά εμφανής και β) οι σχετικές απεικονίσεις, ως εκ του περιεχομένου τους, είτε αναιρούν την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου είτε προκαλούν κατά τρόπο, ο οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντά τους.
Γιατί το 11 αν δεν κάνω λάθος απαγορευόταν σε οποιαδήποτε σημείο του σώματος να είχες τατουάζ, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αυτό
Δηλαδη αδερφε τι αλλαζει ο βαθμος εξοδου κατατοποισε μας λιγο
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Με 3,070 είμαι μέσα παιδιά;
Είναι απλό Θάνο. Ας υποθέσουμε ότι είμαστε εμείς οι δύο και ενδιαφερόμαστε να πάρουμε μετάθεση στην Λάρισα ας πούμε. Εχουμε τα ίδια χρόνια υπηρεσίας και είμαστε ανύπαντροι χωρίς παιδιά, συνεπώς συγκεντρώνουμε τα ίδια μόρια. Εκει έρχεται να παίξει ρόλο η σειρά εξόδου σε μια πιθανή ισοβαθμία. Θα προηγηθεί αυτός που έχει καλύτερη σειρά εξόδου μεταξύ μας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες