Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Παιδες ας ηρεμήσουμε λιγο όλοι. Μια. Κουβεντα ειπε ενας 10 ο αλλος. Μια πρόταση εγραψε ο αλλος 5 σελιδες στο νημα. Οτι ειναι να γινει θα γινει. Για το αν κοψουν που εκοψαν κ γιατι ειναι μεγαλη συζητηση η οποια ποτέ κανείς μας δεν θα βγάλει ακρη ειτε για το συμφέρων του ειτε για κατι αλλο. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι στο χερι κανενός μας παρα μονο στους μεγαλους. Οποτε τζαμπα χαλατε τη ζαχαρενια σας. Ίδωμεν και αναμονή. Λιγο έμεινε ακόμη που θα παει θα βγει να ηρεμήσουμε
Ο. Π. Κ. Ε
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Το θεμα δεν ειναι να κλεισει ο ΔΥΚ το νημα, θα ηταν χαζο αλλωστε για ενα φορουμ να κλειδωθει ενα νημα το οποιο εχει χιλιαδες ανωνυμους επισκεπτες την ημερα, οποτε ουσιαστικα διαφημιζεται.

Επισης, ειναι χαζο να κλεισει ενα ολοκληρο νημα για 2-3 προφιλ, τα οποια δεν μπορου να συμμορφωθουν.

Αδερφια, κακοπροαιρετοι παντα θα υπαρχουν να ξερετε, το ιδιο γινοταν και το 19.

Εμπαινε ο καθενας και ελεγε τα δικα του, θα μοριοδοτησουν ελεγαν ισως πτυχιο διοτι εχει 11 χρονια να βγει προκηρυξη, η βαση θα ειναι 3000 μορια, αλλοι ελεγαν με 2100 εχουν ελπιδες διοτι σε παλαιες προκηρυξεις ειχε μπει ατομο με 1800, αλλοι ελεγαν πως εστω και ενα μικρο ταττοο να εχεις ακομα και σε μη εμφανη σημειο, θα σε κοψουν αλλοι μαλωναν για το 125 αν παιρνει μορια ή οχι αλλοι ελεγαν πως οι πολυτεκνοι θα παρουν μειωμενα μορια κτλπ κτλπ και τελικα ολοι ζησαμε τι εγινε.

Γι αυτο, ηρεμια και μενουμε στο τι λεει το ΦΕΚ μεχρι στιγμης, που ουτε για πτυχια λεει κατι, ουτε για αλλαγη ηλικιας και ουτε για μειωση θεσεων.

Μεχρι στιγμης, παμε με τα δεδομενα copy paste του 19.

Αναμενουμε την εκδοση προκηρυξης για να δουμε αν αλλαξει τα δεδομενα, μεχρι τοτε κανενα τσιπουρακι και τα αγορια... Ξερετε τι αλλο !Εικόνα

Υ. Γ Μη μου πειραζετε τον Ξανθο, ειναι τρομερο παλικαρι και ευγενικοτατος που βοηθουσε με τις οποιες γνωσεις εχει πολλα παιδια το 19, οπως και εναν δικο μου Θεσσαλο, τον Wolver που το παλικαρι ειναι ΔΙ. ΑΣ τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Παρ Μαρ 19, 2021 11:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Όπως φαίνεται ένταση προκαλούν οι 30+ Ηλικιακά και δεν καταλαβαίνω τον λόγο π βρίσκονται στο νήμα τον οππι και προκαλούν φασαρίες ... Εφόσον ξέρουμε η αστυνομία είναι μέχρι 28 τ δουλειά έχετε εδώ και ανάβετε τα αίματα. Τεσπα μάγκες 6 σελίδες άχρηστες στο νήμα μας.
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Το θεμα δεν ειναι να κλεισει ο ΔΥΚ το νημα, θα ηταν χαζο αλλωστε για ενα φορουμ να κλειδωθει ενα νημα το οποιο εχει χιλιαδες ανωνυμους επισκεπτες την ημερα, οποτε ουσιαστικα διαφημιζεται.

Επισης, ειναι χαζο να κλεισει ενα ολοκληρο νημα για 2-3 προφιλ, τα οποια δεν μπορου να συμμορφωθουν.

Εμπαινε ο καθενας και ελεγε τα δικα του, θα μοριοδοτησουν ελεγαν ισως πτυχιο διοτι εχει 11 χρονια να βγει προκηρυξη, η βαση θα ειναι 3000 μορια, αλλοι ελεγαν με 2100 εχουν ελπιδες διοτι σε παλαιες προκηρυξεις ειχε μπει ατομο με 1800, αλλοι ελεγαν πως εστω και ενα μικρο ταττοο να εχεις ακομα και σε μη εμφανη σημειο, θα σε κοψουν αλλοι μαλωναν για το 125 αν παιρνει μορια ή οχι αλλοι ελεγαν πως οι πολυτεκνοι θα παρουν μειωμενα μορια κτλπ κτλπ και τελικα ολοι ζησαμε τι εγινε.

Γι αυτο, ηρεμια και μενουμε στο τι λεει το ΦΕΚ μεχρι στιγμης, που ουτε για πτυχια λεει κατι, ουτε για αλλαγη ηλικιας και ουτε για μειωση θεσεων.

Αναμενουμε την εκδοση προκηρυξης για να δουμε αν αλλαξει τα δεδομενα, μεχρι τοτε κανενα τσιπουρακι και τα αγορια... Ξερετε τι αλλο !Εικόνα

Υ. Γ Μη μου πειραζετε τον Ξανθο, ειναι τρομερο παλικαρι και ευγενικοτατος που βοηθουσε με τις οποιες γνωσεις εχει πολλα παιδια το 19, οπως και εναν δικο μου Θεσσαλο, τον Wolver που το παλικαρι ειναι ΔΙ. ΑΣ τωρα.

Τα είπες όλα λεβέντη 🙏🙏🙏

El Chapo
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από El Chapo »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Το θεμα δεν ειναι να κλεισει ο ΔΥΚ το νημα, θα ηταν χαζο αλλωστε για ενα φορουμ να κλειδωθει ενα νημα το οποιο εχει χιλιαδες ανωνυμους επισκεπτες την ημερα, οποτε ουσιαστικα διαφημιζεται.

Λευτέρη φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι λένε για βάσεις με 3000 μόρια όταν σου λένε κατάμουτρα οτι με 2700+ θα είσαι επιλαχών κτλπα. Και ακόμη χειρότερα όταν με αυτά τα λεγόμενα επικαλούντε οτι

έχουν φίλους διαχειρηστές του φόρουμ που ξεκάθαρα επινοείται οτι δεν θα τους πειράξει κανένας

οτι και να γράψουν. Λυπάμαι απλά για την κατάντια του νήματος τίποτα παραπάνω.

Υ. Γ Όσο αναφορά τον Ξανθο το 19 ήταν αυτός που έβριζε το φιλαράκι μου όταν έγραφε

πόσο ακριβώς θα ήταν η βάση με τις δήθεν πληροφορίες του. Απλά για να ξέρεις.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

OmadadiaspoWer μας ειχε γλεντησει!
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Loxias89 »

el, Παρερμηνεύεις λεγόμενα μεγάλε, τα σχόλια όλων είναι φανερά. Επειδή αναφέρεσαι σε εμένα δεν σου έχω κάνει επίθεση προσωπική. Τη γνώμη μας λέμε εδώ άμα σε κάποιους ενοχλεί δεκτό. Ο καθένας προστατεύεται η παράλληλα εκτίθεται από αυτά που λέει... Για τα μόρια ήταν ειρωνικό επειδή έκανες επίθεση. Φυσικά και είναι καλά τα μόρια σου, αλλά να δέχεσαι γνώμες... Μακάρι να βγάλει 5000 θέσεις αλλά προφανως θα βγάλει λιγότερες, και ισως να μοιραστούν βάση κάποιων παραπάνω πληροφοριών που έχουν κάποιοι... Από εκεί και πέρα μη κρίνετε για ηλικίες και αλλά διαφορά γιατί τα δεδομένα αλλάζουν εν έτη 2021. Και οι οργανικές της Δράμας ήταν 258 αλλά θα βγει 52... Δε σημαίνει κάτι το οργανικές θέσεις. Από εκεί και πέρα καλή επιτυχία σε όλους, δεν είμαστε εδώ για να κόψουμε το ψωμί κανενός.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ARN »

glock έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, η γραμματεία τιμών εξ φρουρών είπε ότι θα αυξηθούν οι θέσεις για αυτούς στις προσλήψεις... Μακάρι να είναι έξτρα, πέρα των οππι

Που το είδες αυτό αδερφέ;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Για να σ θυμίσω αν και τζαμπα δίνω βάση σε καποια θεματα και να λήξη το θεμα ήρεμα και παλικαρίσια. Κανεναν ποτε μα ποτε δεν έβρισα. Φυσικα και εχω ερθει σε σκληρή αντιπαραθεση με παιδια απο εδω μεσα οταν κατι μ φαινεται τοσο μεγαλο η λαθος η οτι αλλο. Φυσικα και δεν είμαι ουτε θεος ουτε αλάνθαστος. Αλλο βρισια αλλο αντιπαραθεση. Αν εβλεπες σε προηγούμενες σελίδες εδω μιλαει ο αλλος για το ποιόν μου η για εμενα που αυτοι οι ίδιοι μ στέλνουν να τους πω την γνωμη μ. Και παλι τους προσπερναω, αυτοι είναι. Ειμαι εδω γιατι γουσταρω το σιτε και ειμαι εδω για να βοηθάω οποιον και οσο μπορω. Ειτε με παρει ειτε όχι να κανω τα χαρτια μου. Δεν ειμαι εδω για το τωρα οπως οι περισσότεροι. Και φυσικα έχουμε ελευθερια γνώμης και άποψης. Και παλι φυσικα είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι ολοι. Αν ολοι ειμασταν ίδιοι κατι δεν θα πήγαινε καλα σε αυτη τη ζωη. Τεσπα αρκετα ασχοληθήκαμε και χαλάσαμε αυτο το νημα. Αναμένουμε εξελίξεις.
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
NickGr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NickGr »

Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία σε όσους πραγματικά θέλουν να μπούνε... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους με την συμπεριφορά τους και με τα πορίσματα τους χωρίς πηγές! Όλοι το ίδιο θέλουμε να βγει το ΦΕΚ να κάνουμε τα χαρτιά μας και να μπούμε όσοι μπούμε! Το 19 είχα κάνει τα χαρτιά για τους ε. Φ. Χαλαρός και δυστυχώς δεν πέρασα με 2350 μόρια! Και εδώ και 6 μήνες που βρήκα το φόρουμ αυτό για να μαθαίνω επιπλέον πληροφορίες (για καλύτερα πίστευα) για την οππι έχω κατάαγχωθει... Ήρεμα και δεν χρειάζεται όλη η κακια... Είναι πολλά παιδιά πιστεύω που παρακολουθούνε το νήμα και δεν γράφουν όπως και εγώ! Καλή συνέχεια παλικάρια και ελπίζω να βγει επιτέλους το ΦΕΚ να ηρεμήσουμε όλοι!
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Πριν ενημέρωση όλων ο ίδιος ο πρωθυπουργός βγήκε και απέρριψε τα σενάρια εκλογών, η οππι θα βγει Για τις θέσεις που πέρασαν στο νομοσχέδιο καμία περικοπή, αναμένουμε !
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Ισα ισα αν γινοντουσταν εκλογες θα ηταν θετικο απο αποψη προσληψεων!
SGT Folley
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από SGT Folley »

Efedros2015 έγραψε:Πριν ενημέρωση όλων ο ίδιος ο πρωθυπουργός βγήκε και απέρριψε τα σενάρια εκλογών, η οππι θα βγει Για τις θέσεις που πέρασαν στο νομοσχέδιο καμία περικοπή, αναμένουμε !
Κανένας πολιτικός δεν ανακοινώνει την πρόθεση του να πάει σε πρόωρες εκλογές. Όσο για της θέσεις δεν τον δεσμεύει τίποτα. Επίσης στο παρελθόν υπήρχε και η δικαστική αστυνομία που έμεινε στο συρτάρι.

Υ. Γ. Μακάρι να βγει.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

SGT Folley έγραψε:
Efedros2015 έγραψε:Πριν ενημέρωση όλων ο ίδιος ο πρωθυπουργός βγήκε και απέρριψε τα σενάρια εκλογών, η οππι θα βγει Για τις θέσεις που πέρασαν στο νομοσχέδιο καμία περικοπή, αναμένουμε !
Κανένας πολιτικός δεν ανακοινώνει την πρόθεση του να πάει σε πρόωρες εκλογές. Όσο για της θέσεις δεν τον δεσμεύει τίποτα. Επίσης στο παρελθόν υπήρχε και η δικαστική αστυνομία που έμεινε στο συρτάρι.

Υ. Γ. Μακάρι να βγει.

Χθες ή προχθές ο ίδιος ο τσιπρας είπε ότι δεν ζητάει εκλογές λόγο συνθηκών.

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Παίδες η προκ. Πήγε στο ΣτΕ όντως το ξέρει κάποιος ή επειδή το έγραψε το site το λέμε;
-Bildakoss-
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες