Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SGT Folley
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από SGT Folley »

Το 2020 ήθελαν να βγάλουν 1000 θέσεις για φύλακες που είναι οεο; Άμα βγάλει 1000 για φύλακες και 250 για ΟΠΠΙ τότε θα σε νοιάζει;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

SGT Folley έγραψε:Το 2020 ήθελαν να βγάλουν 1000 θέσεις για φύλακες που είναι οεο; Άμα βγάλει 1000 για φύλακες και 250 για ΟΠΠΙ τότε θα σε νοιάζει;

Αν το δω στη πράξη, θα πω όντως αυτό έγινε. Μέχρι τότε όμως, κράτα τις υποθέσεις για τον εαυτό σου. Πολύ απλά μπορεί να βρήκαν κονδύλι για περισσότερες θέσεις. Ξεσήκωσες το νημα εδώ με τις εικασίες σου και μετά πήγες και στο νήμα των σωφρονιστικών και δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί σου όπως και προσωπικά, δε πρόκειται να ασχοληθώ μαζί σου.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Οντος το 20 ηταν για φυλακες. Σταμάτησε κάνεις δεν ξερει το γιατι. Ισως βρηκαν αναγκη στα πανεπιστήμια και δσν τους πέρνει και για τα 2 κ το εριξαν καπου συγκεκριμένα δηλαδη εδω. Τελικα η τότε Νικολάου οποιος θυμαται την λαθος διατύπωση της βγήκε αληθινή. Τεσπα οπου είναι. Κόσμο να παρει να το γουστάρει να το αγαπάει και να το αξιζει κ απο εκει και περα αναμένουμε
Ο. Π. Κ. Ε
El Chapo
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από El Chapo »

SGT Folley έγραψε:Το 2020 ήθελαν να βγάλουν 1000 θέσεις για φύλακες που είναι οεο; Άμα βγάλει 1000 για φύλακες και 250 για ΟΠΠΙ τότε θα σε νοιάζει;
Πήγαινε για ύπνο και θα τα πούμε άλλη στιγμή είσαι ξεκάθαρα κουρασμένος.

SGT Folley

Gpap95 έγραψε:

Αν το δω στη πράξη, θα πω όντως αυτό έγινε. Μέχρι τότε όμως, κράτα τις υποθέσεις για τον εαυτό σου. Πολύ απλά μπορεί να βρήκαν κονδύλι για περισσότερες θέσεις. Ξεσήκωσες το νημα εδώ με τις εικασίες σου και μετά πήγες και στο νήμα των σωφρονιστικών και δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί σου όπως και προσωπικά, δε πρόκειται να ασχοληθώ μαζί σου.

Με τέτοια οικονομική κρίση λες να βρήκαν τόσα χρήματα; Μήπως Δεν βγει τιποτα στο τελος;

SGT Folley

El Chapo έγραψε:
Πήγαινε για ύπνο και θα τα πούμε άλλη στιγμή είσαι ξεκάθαρα κουρασμένος.

Μια χαρά είμαι φιλαράκι.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Loxias89 »

Ελ τσαπο επειδή αναφέρθηκες στο όνομα μου πρέπει να απαντησω στον ίδιο βαθμό επιθετικότητας για να το πιασεις, όποτε μόνο εσυ τρομοκρατείσαι σε υποτιθέμενη συζήτηση που κάνουμε εδώ μέσα όλοι περι μείωσης θέσεων γιατί προφανώς βάση μορίων σου υπολογίζεις να είσαι θέση πάνω από 1000 και φοβάσαι την ήττα σε λιγότερες θέσεις... Υ. Γ πρόσεχε να μη γίνεις ο επόμενος που θα δείρει κανένα φοιτητή και μείνεις νωρίς από δουλειά γτ πολύ επιθετικός μας βγηκες εσυ.
SGT Folley

Μήπως όπου πήγαν οι 1030 θέσεις της ΟΠΠΙ πάνε εκεί που πήγαν και 1000 θέσεις της Νικόλαου.
SGT Folley

Μήπως εκεί που πήγαν και 1000 θέσεις της Νικόλαου πάνε και 1030 θέσεις της ΟΠΠΙ.
El Chapo
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από El Chapo »

Loxias89 έγραψε:Ελ τσαπο επειδή αναφέρθηκες στο όνομα μου πρέπει να απαντησω στον ίδιο βαθμό επιθετικότητας για να το πιασεις, όποτε μόνο εσυ τρομοκρατείσαι σε υποτιθέμενη συζήτηση που κάνουμε εδώ μέσα όλοι περι μείωσης θέσεων γιατί προφανώς βάση μορίων σου υπολογίζεις να είσαι θέση πάνω από 1000 και φοβάσαι την ήττα σε λιγότερες θέσεις... Υ. Γ πρόσεχε να μη γίνεις ο επόμενος που θα δείρει κανένα φοιτητή και μείνεις νωρίς από δουλειά γτ πολύ επιθετικός μας βγηκες εσυ.
Ρε τράβα για ύπνο που θα πεις για τα μόρια μου 2740 έχω και δεν έχω κανένα άγχος για τίποτα.

Άλλοι είναι αυτοί που λόγο ηλικίας επειδή τόσα χρόνια κοιτάγανε τον ήλιο δεν μπήκανε με τόσα

χαμηλά μόρια και τώρα βγάζουν χολή για τα νεα παιδιά που θέλουν να μπούν τρομοκρατόντας τους

με δήθεν μείωση θέσεων και διάφορες εικασίες.

Υ. Γ με αυτά που γράφεις είσαι ξεκάθαρα για μπαν.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Loxias89 »

El Chapo έγραψε:
Loxias89 έγραψε:Ελ τσαπο επειδή αναφέρθηκες στο όνομα μου πρέπει να απαντησω στον ίδιο βαθμό επιθετικότητας για να το πιασεις, όποτε μόνο εσυ τρομοκρατείσαι σε υποτιθέμενη συζήτηση που κάνουμε εδώ μέσα όλοι περι μείωσης θέσεων γιατί προφανώς βάση μορίων σου υπολογίζεις να είσαι θέση πάνω από 1000 και φοβάσαι την ήττα σε λιγότερες θέσεις... Υ. Γ πρόσεχε να μη γίνεις ο επόμενος που θα δείρει κανένα φοιτητή και μείνεις νωρίς από δουλειά γτ πολύ επιθετικός μας βγηκες εσυ.
Ρε τράβα για ύπνο που θα πεις για τα μόρια μου 2740 έχω και δεν έχω κανένα άγχος για τίποτα.

Άλλοι είναι αυτοί που λόγο ηλικίας επειδή τόσα χρόνια κοιτάγανε τον ήλιο δεν μπήκανε με τόσα

χαμηλά μόρια και τώρα βγάζουν χολή για τα νεα παιδιά που θέλουν να μπούν τρομοκρατόντας τους

με δήθεν μείωση θέσεων και διάφορες εικασίες.

Υ. Γ με αυτά που γράφεις είσαι ξεκάθαρα για μπαν.

ενταξει καλά είσαι για επιλαχών και άσε τις μαγκιές με τα μπαν σε εμένα, πρόσεχε μη το φας εσυ εμένα με ξέρει ο ΔΥΚ... Πάνω κάτω τα ίδια λέμε με γκλοκ-ΔΥΚ-Διασώστη. Κοιτά να ξυπνήσεις γτ εσυ κοιμάσαι σε μεγάλη απόσταση από την πραγματικότητα... Επίσης θες 12 χρόνια προυπηρεσια για να ρθεις κοντά μου γτ μάλλον δε διάβασες καλά τι έχω γράψει παλαιότερα...
SGT Folley

El Chapo μαγκακι του πληκτρολογίου ηρέμησε.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Ηρεμηστε κατσαπλιαδες οτι ειναι να γινει θα γινει, ο πασοκος γραμμενους μας εχει οτι θελει θα κανει προς οφελος της κυβερνησης του γαλαζιου πασοκ!
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

ΔΥΚ σε παρακαλώ βλέπεις ότι τα πράγματα παίρνουνε άλλη τροχιά εδώ μέσα κλείδωσε το νήμα μέχρι να βγει το ΦΕΚ γιατί αυτοί εδώ μέσα θα σφαχτούν μόνοι τους απλά και φιλικά ...
SGT Folley

Μερικοί ενδιαφέρεστε μόνο για την πάρτη σας και τα γράφεται όπως σας βολεύει. Δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά. Με την ίδια ευκολία που το 2020 έβγαιναν και δήλωναν για 1000 προσλήψεις σωφρονιστικών βγαίνουν φέτος και λεναι για 1030 προσλήψεις ειδικών φρουρών. Ότι γουστάρουν κάνουν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες