Οι δοκιμοι αστυφυλακες παίρνουν όπλο ανάλογα το πόστο τους. Συνήθως περιστροφο. Ορισμένα ΑΤ μπορεί να δίνουν και πιστόλι
Επίσης, οταν εισαι δοκιμος αστυφυλακας, σε δίνουν πιστόλι ή όχι; Έχω λάβει και θετικες και αρνητικες απαντήσεις επι τουτου. Εαν πέρνεις (στο δοκιμιλικι), πέρνεις το USP Compact 9mm η περιστροφο (S&W/Ruger) ;
Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Καλή και ήρεμη βάρδια.
Το ύψος στις αστυνομικές σχολές πιστεύετε ότι θα παραμείνει για τι γυναικες 1,70γιατί είχα διαβάσει το ακολουθο αρθρο
http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/sto_eurodikastirio_to_ypsos_ton_gynaikon_tis_astynomias-64419374/
http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/sto_eurodikastirio_to_ypsos_ton_gynaikon_tis_astynomias-64419374/
Κανενα νεο με τους επιλαχοντες εχουμε; Βγηκαν οι πινακες;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
tania96 έγραψε:Το ύψος στις αστυνομικές σχολές πιστεύετε ότι θα παραμείνει για τι γυναικες 1,70γιατί είχα διαβάσει το ακολουθο αρθρο
αν δεν δεις κατι στην επισημη προκυρηξη μην τα πιστευεις!
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 39
tania96 έγραψε:Το ύψος στις αστυνομικές σχολές πιστεύετε ότι θα παραμείνει για τι γυναικες 1,70γιατί είχα διαβάσει το ακολουθο αρθρο
Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει, το 1.70 για μια Μεσογειακή γυναίκα είναι ήδη αρκετά ψηλό.
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 77
Μα το ευρωπαικό δικαστήριο δεν θα μελετήσει αν θα πρέπει να αυξηθεί το ύψος αλλά αν θα πρέπει να μειωθεί γιατί κάπου διάβαζα οτι μόνο το 18%των ελληνίδων έχει ύψος 1,70. Εαν το δικαστήριο πει ναι στο να μειωθέί το ύψος η Ελλάδα είναι υποχρεωτικό να τηρήσει την απόφαση γιατί το ευρωπαικό δίκαιο υπερισχύει του εθνικού
Ρε μαγκες κατι ασχετο. Μεσα στη σχολη εχουν πλυντηρια για να πλενουμε τα ρουχα μας πολιτικα και αστυνομικα; Εμπροκειτο να μπω τον oκτωβριο στη σχολη και το εχω μεγαλη απορεια :p
Φίλε λογικά έχει καθώς που θα πλένονται. Αλλά καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει. Να σε ρωτήσω σε κάλεσαν από την αστυνομία για να συμπληρώσεις που θα πας ή ακόμα;
vasilis13 έγραψε:Φίλε λογικά έχει καθώς που θα πλένονται. Αλλά καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει. Να σε ρωτήσω σε κάλεσαν από την αστυνομία για να συμπληρώσεις που θα πας ή ακόμα;
πριν μια βδομαδα δηλωσα σχολες και πριν απο δυο τρεις μερες μου εδωσαν το χαρτι που εχει καποιες πληροφοριες για τη σχολη και το τι θα πρεπει να εχω μαζι μου.
φετος κομοτηνη ρεθυμνο και διδυμοτειχο θα ειναι ανοιχτα
Σε πηραν τηλεφωνο απο μονοι τους ετσι; Δεν εκανες εσυ καποια κινηση; Σε πηραν και σου ειπαν τι χαρτια να πας στο τμημα κλπ?
Δηλαδή ξέρεις σε ποια σχολή θα πας ή ακόμα;
Ναι με πήραν μόνοι τους. Τώρα περιμένω το τελευταίο τηλεφώνημα όπου θα μάθω σχολή και θα υπογραψω τα πρακτικά. Έτσι μας είπαν. Αυτό μας είπαν να το υπολογίζουμε τέλος του μήνα.
Ρε μαγκες εγω περασα φετος στην σχολη αστυφυλακων. Και ειπαν στην σελιδα αστυφυλακων στο facebook οτι εντος του μηνα θα μας παρουν απο τα Α. Τ. Της περιοχης μας και θα μας δωσουν ενα χαρτι οτι περασαμε. Ακομα περιμενετε εσεις η μηοως σας εχουν ενημερωσει και εχετε παει ηδη στα Α. Τ.
Εγώ πέρασα το 2015. Για Βεβαίωση εμένα με ειδοποιησαν τέλη Οκτώβρη πέρυσι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες