Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Οντως γι'αυτο και εγω λεω να κοιταξουν τις ειδικοτητες μια προς μια αυτες που ενδιαφερουν τα παιδια και να δουν τι πραγματικα ζηταει η καθε ειδικοτητα για να μην κανουν λαθος τα χαρτια τους
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 56
Δεν μου λες ρε bro, οταν με το καλο παμε για συνεντευξη, θα εχουμε, σαν αντιγραφα, τα χαρτια που καταθεσαμε μαζι μας; Νομιζω οτι καπου το διαβασα και αυτο... Αληθευει;
Βασικα νομιζω θα εχουμε ενα δελτιο συμμετοχης το οποιο το παιρνουμε απο το στρατολογικο γραφειο της περιοχης μας αλλα δεν ειμαι και σιγουρος
Πρωτη φορα δινω και εγω αδερφε μου
Πρωτη φορα δινω και εγω αδερφε μου
-
Πρωτη φορα;
και σε νομιζα για βετερανο...lol

Χαχαχαχα μονο στο λιμενικο εχω δωσει
Αντε να δουμε τι μας επιφυλασσει και ο Σ. Ξ
Αντε να δουμε τι μας επιφυλασσει και ο Σ. Ξ

-
Κι εγω γουσταρα λιμενικο αλλα δεν προλαβα καμια προκυρηξη... Βλεπεις πανε λιγες μερες που αρχισα να την ψαχνω με τις προκυρηξεις 

Καλα λιμενικο ειναι η καλυτερη αλλα πολυ βυσμα ρε γαμωτο ασε
Παντως και εγω εχω δωσει απο τελη καλοκαιριου τα χαρτια μου
Εδωσα αθληματα αρχες δεκεμβρη
Μαθηματα μεσα Μαρτιου
Και περιμενω αποτελεσματα αρχες ιουνη
LOL;
Παντως και εγω εχω δωσει απο τελη καλοκαιριου τα χαρτια μου
Εδωσα αθληματα αρχες δεκεμβρη
Μαθηματα μεσα Μαρτιου
Και περιμενω αποτελεσματα αρχες ιουνη
LOL;
-
Αντε ρε αγορινα, καλα να ειναι τα μαντατα που θα μας φερεις, ετσι μεσα απο την καρδια μου... Καλη επιτυχια :)
Να σαι καλα ρε συναδελφε
Και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο και μακαρι να ντυθεις στο χακι στο αμεσο μελλον!
Είθε να δεις τον εαυτο σου οπως εσυ ακριβως ποθείς
Και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο και μακαρι να ντυθεις στο χακι στο αμεσο μελλον!
Είθε να δεις τον εαυτο σου οπως εσυ ακριβως ποθείς
-
Οπως επιθυμω; . χεχε... Φουμαρισμενος μεσα στην Τουρκια να κοβω οπισθια... Χαχαχαχα... Αδερφια μου, αλητες, πουλια Σας καληνυχτιζω. Αυριο πρεπει να παω στο στρατολογικο γραφειο για να βγαλω ενα Πιστοποιητικο Τυπου Α οτι εχω υπηρετησει στις ΕΔ και να "κλεισει ο κυκλος" του "τρεχω να μαζεψω χαρτια"... ΛΕΛΕ απο το χαρτομανι... Χαχαχα...
Να σαι καλα συναδελφε
Θα τα πουμε αυριο λοιπον
Σας καληνυχτιζω και εγω
Με το καλο να ξεμπερδευεις και με την 'χαρταδουρα'
Θα τα πουμε αυριο λοιπον
Σας καληνυχτιζω και εγω
Με το καλο να ξεμπερδευεις και με την 'χαρταδουρα'
Μορια περνεις απ τα χαρτια σου και απ την συνεντευξη μονο, οχι απ τις εξετασεις, αθληματα κτλπ. Εκει θελουν να δουν αν εισαι ικανος μονο.
στις εξετασεις θα εχεις μαζι σου την αιτηση αντιγραφο ναι. Δηλαδη θα συμπληρωσεις 2αιτησεις, την μια την στελνεις χολαργο αθηνα μπλα μπλα κι την αλλη την κρατας και την φερνεις μαζι σου στις εξετασεις
στις εξετασεις θα εχεις μαζι σου την αιτηση αντιγραφο ναι. Δηλαδη θα συμπληρωσεις 2αιτησεις, την μια την στελνεις χολαργο αθηνα μπλα μπλα κι την αλλη την κρατας και την φερνεις μαζι σου στις εξετασεις
Οπου λεει "τουλαχιστον" μπορεις να δωσεις ότι έχεις και μετραει το μεγαλυτερο.
Σε αυτες που λεει π. Χ. Τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου μπορεις να δωσεις και πτυχειο ΑΕΙ και θα παρεις φυσικα 450 μορια. Τωρα να έχει παρει καποιος πτυχειο ΑΕΙ και δηλώσει τετοια ειδικοτητα θα πρεπει να είναι τρελος...
αν δεν υπαρχει η λέξη τουλαχιστον οπως λεει μετρανε μόνο τα μόρια του τίτλου σπουδών που ζητάει ανεξαρτητα αν έχεις μεγαλύτερο.
το μεγαλο μπερδεμα είναι με το "Σπουδαστες ΑΕΙ-ΤΕΙ" που είμαι και εγώ Και "Σπουδαστές ΙΕΚ"
το οποιο αν το δεις οπως το λεει μεσα μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις μονο σε ειδικοτητες που ζηταει τουλαχιστον γυμνασιο ή λυκειο... Ουσιαστικα αν το σκεφτεις είναι παραλογο και ατοπο! Δηλαδη τζαμπα σπουδαζεις... ;
δηλ. Σπουδαζεις για να παρεις 350 μορια και μετα κανεις το πτυχιο χαρτοπόλεμο...
Για να το βάζουν όμως λογικα θα το βαζουν για να μπορεις να δηλωσεις τις ειδικοτητες που απαιτούν τετοιο πτυχειο για αυτους που δεν έχουν Παρει πτυχιο ακομα βεβαια δινοντας του λιγοτερες πιθανοτητες να περασει απο καποιον πτυχιουχο...
αυτο δεν το διευκρινιζει πουθενα...
οπως λεει η κοπελα παραπανω την έκοψαν γι αυτο πραγμα παραλογο για τους παραπανω λογους.
εχω μια φιλη όμως που δεν την έκοψαν. Δεν περασε για τα μορια και όχι λογο γραμματικων γνωσεων.
εγω παντος λεω να κανω τα χαρτια και αν με κοψουν με εκοψαν. Τουλαχιστον θα προπονηθω για επομενες προκυρηξεις που θα έχω παρει πτυχειο. Γιατι δεν αξιζει να πας καπου που δεν χρειαζεται το πτυχειο...
Σε αυτες που λεει π. Χ. Τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου μπορεις να δωσεις και πτυχειο ΑΕΙ και θα παρεις φυσικα 450 μορια. Τωρα να έχει παρει καποιος πτυχειο ΑΕΙ και δηλώσει τετοια ειδικοτητα θα πρεπει να είναι τρελος...
αν δεν υπαρχει η λέξη τουλαχιστον οπως λεει μετρανε μόνο τα μόρια του τίτλου σπουδών που ζητάει ανεξαρτητα αν έχεις μεγαλύτερο.
το μεγαλο μπερδεμα είναι με το "Σπουδαστες ΑΕΙ-ΤΕΙ" που είμαι και εγώ Και "Σπουδαστές ΙΕΚ"
το οποιο αν το δεις οπως το λεει μεσα μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις μονο σε ειδικοτητες που ζηταει τουλαχιστον γυμνασιο ή λυκειο... Ουσιαστικα αν το σκεφτεις είναι παραλογο και ατοπο! Δηλαδη τζαμπα σπουδαζεις... ;
δηλ. Σπουδαζεις για να παρεις 350 μορια και μετα κανεις το πτυχιο χαρτοπόλεμο...
Για να το βάζουν όμως λογικα θα το βαζουν για να μπορεις να δηλωσεις τις ειδικοτητες που απαιτούν τετοιο πτυχειο για αυτους που δεν έχουν Παρει πτυχιο ακομα βεβαια δινοντας του λιγοτερες πιθανοτητες να περασει απο καποιον πτυχιουχο...
αυτο δεν το διευκρινιζει πουθενα...
οπως λεει η κοπελα παραπανω την έκοψαν γι αυτο πραγμα παραλογο για τους παραπανω λογους.
εχω μια φιλη όμως που δεν την έκοψαν. Δεν περασε για τα μορια και όχι λογο γραμματικων γνωσεων.
εγω παντος λεω να κανω τα χαρτια και αν με κοψουν με εκοψαν. Τουλαχιστον θα προπονηθω για επομενες προκυρηξεις που θα έχω παρει πτυχειο. Γιατι δεν αξιζει να πας καπου που δεν χρειαζεται το πτυχειο...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 14
Καλημέρα παιδια! Με βάση τα πτυχία, πήγα ρώτησα στη στρατολογία και μου είπανε οτι αν έχεις πτυχίο ΑΕΙ για παράδειγμα, μπορει να το καταθέσεις για μία ειδικότητα που ζητάει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απολυτήριο γυμνασίου
Εννοειται πως μπορεις να το κάνεις από την στιγμη που λέει τουλάχιστον Γυμνασιο γλυκια μου! Απλα εκει που ζηταει πτυχιο, δεν μπορεις να βάλεις ουτε γυμνασιο, ουτε λυκειο, ουτε και βεβαιωση σπουδων!ΕΛΙΣΩ έγραψε: Καλημέρα παιδια! Με βάση τα πτυχία, πήγα ρώτησα στη στρατολογία και μου είπανε οτι αν έχεις πτυχίο ΑΕΙ για παράδειγμα, μπορει να το καταθέσεις για μία ειδικότητα που ζητάει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απολυτήριο γυμνασίου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης