Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Καλησπέρα!Ήρθε η ώρα να παρουσιαστώ και εγώ μετά από 2 αναβολές για λόγους υγείας (ψυχολογικούς). Έπρεπε να πάρω πτυχίο, να δουλέψω κλπ κλπ κλπ. Την πρώτη την πήρα χωρίς χαρτί, την δεύτερη με χαρτί για αγχώδεις διαταραχές με ένα αγχολυτικό φάρμακο και καλά. Τώρα πια θέλω να υπηρετήσω κανονικά, αφού έλυσα τα προσωπικά μου θέματα. Πήρα και χαρτί από το γιατρό ότι είμαι καλά και δεν λαμβάνω αγωγή. Τι Ι λέτε να με ρίξουν; Θα με παιδέψουν με νοσηλείες τις πρώτες μέρες; Υπάρχει το ενδεχόμενο "μπούλινγκ" από τους γιατρούς επειδή πήρα τις δύο αναβολές; Ευχαριστώ!
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω όταν σου έρχεται το παραπεπτικο από το φρουραρχείο , έπειτα τι κανείς ; Κλείνεις ραντεβού για την επιτροπή απαλαγων ή η υπάρχει μια ορισμένη ημερομηνία
Καλησπέρα. Ειχα παρει 6 μήνες αναβολή για ψυχολογικούς λόγους τον Μάρτιο. Τον άλλο μήνα είναι να παρουσιαστώ αλλά σκοπεύω να ξαναπάω για αναβολή μέσω φρουραρχείου όπως και την 1η φορά. Θα παρουσιάζομαι κανονικά με την ΕΣΣΟ στις 11-12-13 του Νοεμβρίου ή ισχύει κάτι άλλο για τους εξ αναβολής υγείας;(πχ να παρουσιαζόμαστε 1 εβδομάδα νωρίτερα ή κάτι τετοιο που ίσως κάπου είχα διαβάσει εδώ περα; ) . Η ερώτηση μου είναι καθαρά για λογους προγραμματισμού ώστε να υπολογίσω τις 5 εργάσιμες που απαιτούνται για την διαδικασία του Φρουραρχείου.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Γνωρίζεις οτι είναι 11-13 Νοεμβρίου οι ημερομηνίες κατάταξης;
11 Νοεμβρίου είναι Κυριακή. Υπάρχει περίπτωση να ξεκινάνε Κυριακή οι κατατάξεις?
Γραψε λάθος,12-13-14 γιατι σχεδον παντα τοτε ειναι, ημερες Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Καλησπέρα σας παρουσιάστηκα τον Σεπτέμβριο. Πριν παρουσιαστώ και συγκεκριμένα το καλοκαίρι είχα άγχος κρίσεις πανικού και σκέψεις αυτοκτονίας. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία καθώς δούλευα όλη μέρα και στο μέρος όπου εργαζόμουν δεν υπήρχε αντίστοιχος γιατρός. Η πρώτη εβδομάδα ήταν καλά στη Θήβα παρόλαυτα απτην 2η εβδομάδα άρχισα ξανά τα ίδια άγχος, κρίσεις πανικού και πολλές φορές έμενα άυπνος. Δεν ανέφερα τίποτα επειδή φοβόμουν ότι θα στηγματιστώ και περίμενα με την άδεια ορκομωσίας ότι θα νιώσω καλύτερα. Δυστυχώς παρόλο που είμαι σε άδεια συνεχίζω τα ίδια. Πάω στο 401 να μιλήσω με ψυχολόγο ή περιμένω να παρουσιαστώ στην μονάδα και συγκεκριμένα στη Σάμο και εκεί με πάνε σε γιατρό;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
- Επικοινωνία:
naglorious έγραψε:Καλησπέρα σας παρουσιάστηκα τον Σεπτέμβριο. Πριν παρουσιαστώ και συγκεκριμένα το καλοκαίρι είχα άγχος κρίσεις πανικού και σκέψεις αυτοκτονίας. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία καθώς δούλευα όλη μέρα και στο μέρος όπου εργαζόμουν δεν υπήρχε αντίστοιχος γιατρός. Η πρώτη εβδομάδα ήταν καλά στη Θήβα παρόλαυτα απτην 2η εβδομάδα άρχισα ξανά τα ίδια άγχος, κρίσεις πανικού και πολλές φορές έμενα άυπνος. Δεν ανέφερα τίποτα επειδή φοβόμουν ότι θα στηγματιστώ και περίμενα με την άδεια ορκομωσίας ότι θα νιώσω καλύτερα. Δυστυχώς παρόλο που είμαι σε άδεια συνεχίζω τα ίδια. Πάω στο 401 να μιλήσω με ψυχολόγο ή περιμένω να παρουσιαστώ στην μονάδα και συγκεκριμένα στη Σάμο και εκεί με πάνε σε γιατρό;
Πας στο φρουραρχείο να ζητήσεις παραπεμπτικό για 401 άμεσα, δε χρειάζεται να περιμένεις να πας Σάμο όπου κι έτσι γίνεται.
Καλησπέρα σας. Εχω παρει 2 χρονια αναβολων και θελω να παρω απαλαγη πασχω απο κρισεις πανικου και καταθληψη. Η αναβολη μου λειγει 16 νοεμβριου. Με ποια εσσο μπαινω; Και επεισης αν μπο γεναρη ποσο του μηνα μπαινουν συνυθως; Και επεισης δικαιομαι με αθτο το πρβλημα απαλαγη; Η διαδικασια που κανω ειναι η ιδια; Δηλαδη μεχρι την ημερα που παρουσιαζομε και 4 μερες πριν παω φρουραρχειο; Επεισης συμφωνα ΦΕΚ τη δικαιουμαι; Ευχαριστω
Καλησπερα. Εχω 2 ετη αναβολων κ μπαινω με την εσσο ιανουαριου. Την διαδικασια αναβολης μπόρω να την κανω και την μερα που παρουσιαζομε μεσω φρουραρχειου; Δηλαδ 5 μερες πριν και μεχρι την μερα που μπαινεις λει ο νομος; Και μια τυπικη ερωτησση. Περιπου πανω κατω ξέρουμε ποτε θα μπουν περιπου οι εξ αναβολης το γεναρι; Ρωταω γτ βρισκομαι εκτος ελλαδά΄ςευχαριστω πολυ!
Μάγκες διαφωτιστε με. Θελω να κινήσω διαδικασία απαλλαγής μέσω στρατοπεδου. Εχω ολοκληρώσει 2 έτη αναβολών. Την ημέρα που παρουσιάζομαι συνοδευόμενος από γονέα θα πάω στην πύλη και θα τους πω ότι έχω έρθει για απαλλαγή; Μετά τι γίνεται; Με βάζουν κάπου να περιμένω μέχρι να με δει ο γιατρός που θα βρίσκεται εκείνη την ημέρα; Μετά θα μου δώσει παραπεμπτικό για 414 να υποθέσω. Ειναι αναγκαστικό να διανυκτερευσω στο στρατόπεδο ή με ευθύνη του γονέα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι και την επόμενη μέρα να πάω 414;
Σε συνέχεια από το προηγούμενο μήνυμα μου. Ο γιατρός που θα είναι στο στρατόπεδο εκείνη την ημέρα μπορεί να μου δώσει απαλλαγή την ίδια μέρα που θα παρουσιαστώ ή θα πάω στο 414 και εκεί θα κρινουν; Τέλος θα περάσω από επιτροπή απαλλαγών αργότερα ή αρκεί η εξέταση από τον γιατρό του 414 π. χ.
Γειά σας. Είμαι γεννημένος 24-6-2000. Ξεκίνησα να πηγαίνω σε ένα δημόσιο ΙΕΚ αλλά για ψυχολογικούς λόγους έχω αποφασίσει να σταματήσω τουλάχιστον για αυτήν την χρονιά. Αναβολή λόγο φοίτησης δεν θέλω να ρισκάρω γιατί υπάρχει περίπτωση να ενημερώσει το ΙΕΚ μου την στρατολογία ότι έχει διακοπεί η φοίτηση μου λόγο απουσιών και τέλος να διακόψουν την αναβολή μου και ίσως να πέσει και ποινή. Θέλω να το αποφύγω αυτό και να αποφύγω τον στρατό για τουλάχιστον περίπου ένα χρόνο μέχρι και την αρχή της νέας χρονιας στο ΙΕΚ όπου θα φοιτήσω τοτε κανονικά. Οποτε θα μπορέσω να πάρω και νόμιμη αναβολή λόγο φοιτησης χωρίς κίνδυνο διακοπής της. Τι αναβολή μπορώ να πάρω για εναν χρόνο; Όπως είπα αντιμετωπιζω ψυχολογικά προβλήματα όπως κοινωνική φοβία ή διαταραχή κοινωνικού ανχους καθώς ίσως και κατάθλιψη. Γνωμάτευση από γιατρό δεν έχω αλλά ότι έχω ψυχολογικά είμαι σίγουρος. Μπορώ να πάρω αναβολη για ψυχολογικούς λόγους; Και αν ναι, πότε και πώς μπορώ να την πάρω; Θα χρειαστώ γνωμάτευση από ψυχολόγο; Ευχαριστώ πολύ όποιος απαντήσει, είμαι πάρα πολύ αγχομένος τον τελευταίο καιρό και εχω πάθει και μια κριση πανικού.
Ξέρει κανείς αν παραστώ με γονέα την ημέρα που παρουσιάζομαι και ζητήσω απαλλαγή,(έχω συμπληρώσει 2 έτη αναβολων), με δει ο γιατρός εκεί μέσα και μου βγάλει παραπεμπτικό για 414 αν μπορώ να φύγω την ίδια μέρα με τον γονέα που με συνοδεύει για το σπίτι μου;Ή πρέπει αναγκαστικά να διανυκτέρευσω;
Καλημερα σας. Εχω συμπληρωση 2 χρονια αναβολων. Η απαλαγη αμα δε δοθει απο ο φροθραρχειο μετα με ποια εσσο μπενουμε; Και επισης αμα φαω ακυρο μετα μπορω να ξανακανω τη διαδικασια μεσω φρουραρχειου; Η πρεπι ν τρεξω τη διαδικασια μεσψ στρατοπεδου; Ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες