Επιλαχόντες 9Κ/2021
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Ειμαστε Ενστολο και Ενοπλο πολιτικο προσωπικο του ΠΡΟΠΟ και ανηκουμε στην Αντιεγκληματικη Πολιτικη!
Γινεται αγωνας για να ενταχθει η ΥΕΦΚΚ στα Σωματα Ασφαλειας!
Η ΥΕΦΚΚ,Η Δικαστικη Αστυνομια και η Δημοτικη Αστυνομια,ειναι μεν ενστολες υπηρεσιες,αλλα ειναι πολιτικο προσωπικο ολοι!
Η ΥΕΦΚΚ,Η Δικαστικη Αστυνομια και η Δημοτικη Αστυνομια,ειναι μεν ενστολες υπηρεσιες,αλλα ειναι πολιτικο προσωπικο ολοι!
Αρα ρε yefkk2023 άδικο δεν είναι ρε φίλε να πάει 28 το όριο ηλικίας??yefkk2023 έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 8:05 pm Ειμαστε Ενστολο και Ενοπλο πολιτικο προσωπικο του ΠΡΟΠΟ και ανηκουμε στην Αντιεγκληματικη Πολιτικη!
Τί να κάνουμε κάποια στιγμή μεγαλώνουμε όλοι, όταν είχαν βγει οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ γιατί δεν μπήκες? Να κάνουμε τοτε και εμείς που είμαστε επιτυχόντων στους επιλαχόντες και έχουμε περάσει όλες τις δοκιμασίες αφου δεν έχει όριο στα μόρια, να μας πάρουν οπωσδήποτε πριν βγει άλλη προκήρυξη, αυτό φίλε δεν γίνεται, όταν θέλουν να αλλάξουν κάτι, θα το αλλάξουν. Εδώ ακόμα και η ομοσπονδία που μίλησε στην Βουλή συμφωνεί με το όριο ηλικίας, οπότε ξέχασε το 32.
Admin δηλαδή ένας τους επιτυχόντες επιλαχόντες που τα έχουμε περάσει όλα δε θα μας πάρουν τελικά;
Θα δείξει όταν πουν πως θα καλυφθούν οι 229 θέσεις ή και άλλες μέχρι να κλείσουν οι 6Κ και 9Κ. Εγώ απλά εξηγώ του φίλου ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα τόσο ευκο
Εγώ είμαι στο δεύτερο πίνακα επιτυχόντων και φοβάμαι αν βγεί καμιά προκήρυξη τώρα μη περιμένουμε και μας βάλουν όλους μαζί σχολή.. αλλιώς τώρα βγαίνουν οριστικά και για αρχές του έτους μάλλον μπαίνουμε εκπαίδευση!
Όπως και να γίνει αφού είσαι στην λίστα θα πας. Δεν νομίζω να περιμένετε τόσο καιρό. Κορυδαλλό είσαι? Σου έχουν κάνει επικοινωνία από το υπουργείο ή περιμένεις τα οριστικά?
Μακάρι για να τελειώνουμε! Αν βγουν τώρα σύντομα τα οριστικά θα είμαστε τελειωμένοι σε 10ημερο με τις αποδοχές θέσεων! Οπότε θα έχουμε χρόνο με το νέο έτος για εκπαίδευση!
Ξεχασε το 32 λεει ο ασχετος αγόρι μου είναι πολιτικό προσωπικό αν θελουν το πανε 32 οπως εγινε στη δημοτική κσι στη δικαστική τι δεν καταλαβαινετε από αυτό που λέμε άλλο τι θέλουν να κάνουν απο την στιγμή που είναι πολιτικό προσωπικό στο χέρι τους είναι να μεινει 32Admin22 έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 10:55 pmΤί να κάνουμε κάποια στιγμή μεγαλώνουμε όλοι, όταν είχαν βγει οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ γιατί δεν μπήκες? Να κάνουμε τοτε και εμείς που είμαστε επιτυχόντων στους επιλαχόντες και έχουμε περάσει όλες τις δοκιμασίες αφου δεν έχει όριο στα μόρια, να μας πάρουν οπωσδήποτε πριν βγει άλλη προκήρυξη, αυτό φίλε δεν γίνεται, όταν θέλουν να αλλάξουν κάτι, θα το αλλάξουν. Εδώ ακόμα και η ομοσπονδία που μίλησε στην Βουλή συμφωνεί με το όριο ηλικίας, οπότε ξέχασε το 32.
Οτι σου κατέβει λες. Υποβιβασμός σε μια δουλειά που θες να μπεις κ δεν θα μπεις. Μάθε τα βασικά πρώτα. Μη χαλάς το νήμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες