Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
yefkk2023

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Ειμαστε Ενστολο και Ενοπλο πολιτικο προσωπικο του ΠΡΟΠΟ και ανηκουμε στην Αντιεγκληματικη Πολιτικη!
Γινεται αγωνας για να ενταχθει η ΥΕΦΚΚ στα Σωματα Ασφαλειας!
Η ΥΕΦΚΚ,Η Δικαστικη Αστυνομια και η Δημοτικη Αστυνομια,ειναι μεν ενστολες υπηρεσιες,αλλα ειναι πολιτικο προσωπικο ολοι!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

yefkk2023 έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 8:05 pm Ειμαστε Ενστολο και Ενοπλο πολιτικο προσωπικο του ΠΡΟΠΟ και ανηκουμε στην Αντιεγκληματικη Πολιτικη!
Γινεται αγωνας για να ενταχθει η ΥΕΦΚΚ στα Σωματα Ασφαλειας!
Η ΥΕΦΚΚ,Η Δικαστικη Αστυνομια και η Δημοτικη Αστυνομια,ειναι μεν ενστολες υπηρεσιες,αλλα ειναι πολιτικο προσωπικο ολοι!

Αρα ρε yefkk2023 άδικο δεν είναι ρε φίλε να πάει 28 το όριο ηλικίας??

Admin22

Δημοσίευση από Admin22 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 6:16 pm Πρέπει να στείλουμε στους βουλευτές να κάνουν το όριο 32 αλλιώς τελειώσαμε 

Τί να κάνουμε κάποια στιγμή μεγαλώνουμε όλοι, όταν είχαν βγει οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ γιατί δεν μπήκες? Να κάνουμε τοτε και εμείς που είμαστε επιτυχόντων στους επιλαχόντες και έχουμε περάσει όλες τις δοκιμασίες αφου δεν έχει όριο στα μόρια, να μας πάρουν οπωσδήποτε πριν βγει άλλη προκήρυξη, αυτό φίλε δεν γίνεται, όταν θέλουν να αλλάξουν κάτι, θα το αλλάξουν. Εδώ ακόμα και η ομοσπονδία που μίλησε στην Βουλή συμφωνεί με το όριο ηλικίας, οπότε ξέχασε το 32.

MARIOS24

Δημοσίευση από MARIOS24 »

Admin δηλαδή ένας τους επιτυχόντες επιλαχόντες που τα έχουμε περάσει όλα δε θα μας πάρουν τελικά;
Admin22

Δημοσίευση από Admin22 »

MARIOS24 έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 11:10 pm Admin δηλαδή ένας τους επιτυχόντες επιλαχόντες που τα έχουμε περάσει όλα δε θα μας πάρουν τελικά;

Θα δείξει όταν πουν πως θα καλυφθούν οι 229 θέσεις ή και άλλες μέχρι να κλείσουν οι 6Κ και 9Κ. Εγώ απλά εξηγώ του φίλου ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα τόσο ευκο

Admin22

Δημοσίευση από Admin22 »

Admin22 έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 11:13 pm
MARIOS24 έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 11:10 pm Admin δηλαδή ένας τους επιτυχόντες επιλαχόντες που τα έχουμε περάσει όλα δε θα μας πάρουν τελικά;

Θα δείξει όταν πουν πως θα καλυφθούν οι 229 θέσεις ή και άλλες μέχρι να κλείσουν οι 6Κ και 9Κ. Εγώ απλά εξηγώ του φίλου ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα τόσο εύκολα όταν η κυβέρνηση και όσοι είναι στην Βουλή τα ψηφίζουν.

Επισκέπτης

Πιστεύετε δηλαδή από νέο έτος θα βγει προκήρυξη;
Admin22

Δημοσίευση από Admin22 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 11:23 pm Πιστεύετε δηλαδή από νέο έτος θα βγει προκήρυξη;

Εγώ πιστεύω όχι, μόνο για κάλυψη θέσεων από προηγούμενες προκηρύξεις με επιλαχόντες. Αυτό που λένε χωρίς ΑΣΕΠ και όριο 28 πιστεύω θα πάει από 2027 και μετά. 

Επισκέπτης

Εγώ είμαι στο δεύτερο πίνακα επιτυχόντων και φοβάμαι αν βγεί καμιά προκήρυξη τώρα μη περιμένουμε και μας βάλουν όλους μαζί σχολή.. αλλιώς τώρα βγαίνουν οριστικά και για αρχές του έτους μάλλον μπαίνουμε εκπαίδευση!
Admin22

Δημοσίευση από Admin22 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 11:34 pm Εγώ είμαι στο δεύτερο πίνακα επιτυχόντων και φοβάμαι αν βγεί καμιά προκήρυξη τώρα μη περιμένουμε και μας βάλουν όλους μαζί σχολή.. αλλιώς τώρα βγαίνουν οριστικά και για αρχές του έτους μάλλον μπαίνουμε εκπαίδευση!

Όπως και να γίνει αφού είσαι στην λίστα θα πας. Δεν νομίζω να περιμένετε τόσο καιρό. Κορυδαλλό είσαι? Σου έχουν κάνει επικοινωνία από το υπουργείο ή περιμένεις τα οριστικά?

Επισκέπτης

Οριστικά τα οποία βγαίνουν αυτό τον μήνα!
Admin22

Δημοσίευση από Admin22 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 11:39 pm Οριστικά τα οποία βγαίνουν αυτό τον μήνα!

Αυτό περιμένουμε όλοι να δούμε πόσοι επιλαχόντες έχουν μείνει και επίσης την ανακοίνωση για τις θέσεις του 2026 να δούμε πως θα καλυφθούν.
Επισκέπτης

Μακάρι για να τελειώνουμε! Αν βγουν τώρα σύντομα τα οριστικά θα είμαστε τελειωμένοι σε 10ημερο με τις αποδοχές θέσεων! Οπότε θα έχουμε χρόνο με το νέο έτος για εκπαίδευση!
Επισκέπτης

Admin22 έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 10:55 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 6:16 pm Πρέπει να στείλουμε στους βουλευτές να κάνουν το όριο 32 αλλιώς τελειώσαμε 

Τί να κάνουμε κάποια στιγμή μεγαλώνουμε όλοι, όταν είχαν βγει οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ γιατί δεν μπήκες? Να κάνουμε τοτε και εμείς που είμαστε επιτυχόντων στους επιλαχόντες και έχουμε περάσει όλες τις δοκιμασίες αφου δεν έχει όριο στα μόρια, να μας πάρουν οπωσδήποτε πριν βγει άλλη προκήρυξη, αυτό φίλε δεν γίνεται, όταν θέλουν να αλλάξουν κάτι, θα το αλλάξουν. Εδώ ακόμα και η ομοσπονδία που μίλησε στην Βουλή συμφωνεί με το όριο ηλικίας, οπότε ξέχασε το 32.

Ξεχασε το 32 λεει ο ασχετος αγόρι μου είναι πολιτικό προσωπικό αν θελουν το πανε 32 οπως εγινε στη δημοτική κσι στη δικαστική τι δεν καταλαβαινετε από αυτό που λέμε άλλο τι θέλουν να κάνουν απο την στιγμή που είναι πολιτικό προσωπικό στο χέρι τους είναι να μεινει 32
Επισκέπτης

Οτι σου κατέβει λες. Υποβιβασμός σε μια δουλειά που θες να μπεις κ δεν θα μπεις. Μάθε τα βασικά πρώτα. Μη χαλάς το νήμα 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες