Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Re pate kala re νομίζεις νοιάζει τους τοπικούς αυτό το θέμα; Η θα κάνουν οι τοπικοί τα χαρτιά τους; Εμείς βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση αυτή τη στιγμή και από τη στιγμή που μας ενοχλεί όλους αυτοί που θα έπρεπε να αντιδράσουμε είμαστε εμείς και κανείς άλλος αλλά δεν έχω δει να ιδρώσει κανενός το αφτακι εδώ μέσα. Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν άλλωστε η γνώμη αλλάζει από το σύνολο των ενδιαφερομένων της κάθε προκήρυξης. Κάτσε εσύ και περίμενε από από τους τοπικούς της Καβάλας
Ξέρουμε αριθμό αιτήσεων;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
nikolpat έγραψε:Re pate kala re νομίζεις νοιάζει τους τοπικούς αυτό το θέμα; Η θα κάνουν οι τοπικοί τα χαρτιά τους; Εμείς βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση αυτή τη στιγμή και από τη στιγμή που μας ενοχλεί όλους αυτοί που θα έπρεπε να αντιδράσουμε είμαστε εμείς και κανείς άλλος αλλά δεν έχω δει να ιδρώσει κανενός το αφτακι εδώ μέσα. Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν άλλωστε η γνώμη αλλάζει από το σύνολο των ενδιαφερομένων της κάθε προκήρυξης. Κάτσε εσύ και περίμενε από από τους τοπικούς της Καβάλας
Εγω δεν περιμένω απο κανέναν τοπικό, απλά για την ιστορία επειδή είσαι πολύ αγαθός οι τοπικοί Περνάγανε απο τα παράθυρα Άτομα περσι Στα αθλήματα, ενώ εγώ και άλλοι πολύ τρώγαμε την π@π@ρ@ Στα στάδια να Κάνουμε προπονήσεις, οι τοπικοί της Καβάλας και κάθε Καβάλας έχουν Στηρίξει την εκλογή τους εκεί για του χρόνου και να στο πω και αλλιώς για να το χωνέψεις ότι και να Κάνεις εσυ εγώ και οι 7000 που κάναμε χαρτιά δεν θα γίνει τίποτα 1ον γιατί οι μισοί που κάνανε μέχρι τις 26/4 σχεδόν είναι γαλάζιοι και αυτοί που έδωσαν Εντολή και υπογράψανε το ΦΕΚ στηρίζονται σε αυτούς και στους άλλους τόσους που θα κάνουν χαρτιά και τσίμπησαν το τυράκι ότι το κράτος τους βοηθάει και τους συμπονάει γιαυτο δώσανε παράταση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Απρ 27, 2022 4:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά φίλε ... Αν ο άλλος έχει βύσμα δεν πάει να είναι από όπου να ναι θα τα περάσει τα αθλήματα μην νομίζεις ότι θα περάσουν μόνο Καβαλιώτες άσε με να ξέρω παραπάνω έχω γνωστούς που καμία σχέση δεν έχουν με Καβάλα και τους πέρασαν μια χαρά οπότε μην λες για τους τοπικούς μόνο
Ισχύει ξέρει κανείς αριθμό αιτήσεων?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενόχλησε η παράταση ... Ενώ έχει γίνει σε πάρα πολλές προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ που έχουν τρέξει λόγω χαμηλών αριθμό αιτήσεων και μη συμπλήρωσης συγκεκριμένων ειδικοτήτων... Γιατί το λαμβάνετε ως γαλάζιος... Και λέγατε ότι αργούν τα διπλώματα να βγουν στην Καβάλα και λοιπά... Ενώ γνώριζε όλος ο κόσμος ότι από ένα χρόνο πριν ότι θα ξαναπάρει άτομα οπότε αν κάποιος ήθελε να ετοιμαστεί είχε το χρόνο να ετοιμαστεί...
Η παραταση δοθηκε γιατι δεν εχουν γινει αιτησεις για το ναυτικο. Δεν θελει κανεις να παει ναυτικο, περσυ καλεσαν σχεδον ολους τους επιλαχοντες γιατι ολοι εφευγαν... Ετσι με ενημερωσαν και ετσι σας λεω, εαν κανω λαθος συγχωρεστε με... Επισης εχει πεσει η σελιδα του ναυτικου εδω και ωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος margie την Τετ Απρ 27, 2022 7:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό με το ναυτικό το ξέρω και εγώ αλλά θα μπορούσαν η να δώσουν μια παράταση μόνο εκεί η μία συμπληρωματική για ναυτικό μόνο
Με τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος απέναντι στις ΕΔ δεν προκειται ΠΟΤΕ να φτιάξει σωστό επαγγελματικό στρατό. Αντί να δίνει κίνητρα δίνει αντικινητρα στα μόνιμα στελέχη με αποτέλεσμα να αποτρεπεί αξιόλογα στελέχη να παραμενουν και να αναβαθμίσουν το στράτευμα. Τους συμπεριφέρονται σαν να είναι αναλώσιμοι με πολυ μικρή αξία για την λειτουργία του στρατευματος. Αυτό, δυστυχώς, αποτυπώνεται όχι μόνο στις χαμηλες αμοιβές και στην αναξιοκρατία αλλά και στην έλλειψη στοιχείων καριέρας μέσω συνεχών εκπαιδευσεων που θα προσφεραν στις ΕΔ πιο αξιόμαχα στελέχη. Ας παραδειγματιστουμε απ'τον τρόπο λειτουργίας των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
margie έγραψε:Η παραταση δοθηκε γιατι δεν εχουν γινει αιτησεις για το ναυτικο. Δεν θελει κανεις να παει ναυτικο, περσυ καλεσαν σχεδον ολους τους επιλαχοντες γιατι ολοι εφευγαν... Ετσι με ενημερωσαν και ετσι σας λεω, εαν κανω λαθος συγχωρεστε με... Επισης εχει πεσει η σελιδα του ναυτικου εδω και ωρα
Κυρίος για αυτόν τον λόγο στη αεροπορία και στο ναυτικό
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Navy έγραψε:Με τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος απέναντι στις ΕΔ δεν προκειται ΠΟΤΕ να φτιάξει σωστό επαγγελματικό στρατό. Αντί να δίνει κίνητρα δίνει αντικινητρα στα μόνιμα στελέχη με αποτέλεσμα να αποτρεπεί αξιόλογα στελέχη να παραμενουν και να αναβαθμίσουν το στράτευμα. Τους συμπεριφέρονται σαν να είναι αναλώσιμοι με πολυ μικρή αξία για την λειτουργία του στρατευματος. Αυτό, δυστυχώς, αποτυπώνεται όχι μόνο στις χαμηλες αμοιβές και στην αναξιοκρατία αλλά και στην έλλειψη στοιχείων καριέρας μέσω συνεχών εκπαιδευσεων που θα προσφεραν στις ΕΔ πιο αξιόμαχα στελέχη. Ας παραδειγματιστουμε απ'τον τρόπο λειτουργίας των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.
Φιλε μην συγκρίνεις τις ΗΠΑ με εμας... Οποιος παει μόνιμος στον στρατό στις ΗΠΑ βγαίνει με ψυχικα και ψυχολογικά προβληματα. Δεύτερον είναι πρωτοι υποτίθεται στα οικονομικά όσον αφορα για τον Στρατό τους και έχουν τον τετραπλάσιο αριθμο στρατευμένων σε σχέση με εμας.
Οσο για τα λιγα χρήματα που λες επειδή είπες μόνιμα στελέχη αν έννοιες τους ΕΠΟΠ τα χρήματα ειναι σχετικα καλά! Ποσα πρεπει να παίρνουν δηλαδή; Δεν μπήκαν απο σχολή κ. Λ. Π.
στο ναυτικο ναι αλλα στην αεροπορια γινονται αιτήσειςre pate kala re έγραψε:margie έγραψε:Η παραταση δοθηκε γιατι δεν εχουν γινει αιτησεις για το ναυτικο. Δεν θελει κανεις να παει ναυτικο, περσυ καλεσαν σχεδον ολους τους επιλαχοντες γιατι ολοι εφευγαν... Ετσι με ενημερωσαν και ετσι σας λεω, εαν κανω λαθος συγχωρεστε με... Επισης εχει πεσει η σελιδα του ναυτικου εδω και ωρα
Κυρίος για αυτόν τον λόγο στη αεροπορία και στο ναυτικό
Ν αναφερθώ στους ΟΒΑ και πιο συγκεκριμένα στο ΠΝ που γνωρίζω. Υπαρχουν παιδια με όρεξη για δουλειά και τεχνογνωσία μετά από τόση δουλειά που έχουν ρίξει κι αντί να τα κρατήσουν, έρχεται ένα ECDL βλέπε περσινη αστοχία και τα εκμηδενιζει. Προαπαιτουμενο περσι για σωληνουργο το ECDL, πες μου εσυ ρε φίλε το χρειάζεσαι για να κάνεις συγκόλληση στο Ναύσταθμο η στο καράβι; Μετα απορούμε γιατι δεν υπήρχε πληρωση θέσεων στο ΠΝ. Πάμε τώρα για τις πανελληνιες που ανέφερες. Μπορεί να είχαμε την ατυχία ναμην περασουμε αλλά πιστεψε με ενα παιδι που βγαίνει απ την σχολή βάσει αξιώματος ειναι ανώτερος αλλά ένας ΟΒΑ η ΕΠΟΠ πολλες φορες εχει μεγαλυτερη τεχνογνωσία εμπειρικά. Και αναφέρομαι βιωματικα. Στην Αμερική φίλε μου, σου πληρώνουν μέχρι και τα διδακτρα για να μπορέσεις να παρακολουθησεις πανεπιστημιακα μαθήματα, αν βγαίνουν τρελοί η όχι αυτό αφορά την κουλτουρα τους, γνώμη μου. Εγώ προσωπικα φίλε μου, αγαπάω την πατριδα και εν έτη 2022 κάποια πραγματα πρεπει να βελτιώθουν, επιτέλους!Str vpv έγραψε:Φιλε μην συγκρίνεις τις ΗΠΑ με εμας... Οποιος παει μόνιμος στον στρατό στις ΗΠΑ βγαίνει με ψυχικα και ψυχολογικά προβληματα. Δεύτερον είναι πρωτοι υποτίθεται στα οικονομικά όσον αφορα για τον Στρατό τους και έχουν τον τετραπλάσιο αριθμο στρατευμένων σε σχέση με εμας.Οσο για τα λιγα χρήματα που λες επειδή είπες μόνιμα στελέχη αν έννοιες τους ΕΠΟΠ τα χρήματα ειναι σχετικα καλά! Ποσα πρεπει να παίρνουν δηλαδή; Δεν μπήκαν απο σχολή κ. Λ. Π.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 28, 2022 9:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στο θέμα του μισθού. Για την επιπλέον εκπαίδευση σίγουρα θα πρέπει να γίνει κάτι γιατί αυτή τι στιγμή είναι ανύπαρκτη.
Αναμφισβήτητα.Charlie Harper 13 έγραψε:Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στο θέμα του μισθού. Για την επιπλέον εκπαίδευση σίγουρα θα πρέπει να γίνει κάτι γιατί αυτή τι στιγμή είναι ανύπαρκτη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης