Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Χρειάζεται κάποιου είδους διαχείριση η συζήτηση εδώ... Έρχεται ο καθένας και λέει ο, τι του κατέβει χωρίς συνέπειες... Γενικά άτομα που βλέπετε με προφίλ φτιαγμένο λίγες εβδομάδες πιο πριν, κάντε τους πέρα και μη πιστεύετε πολλά από όσα λένε, όσο για εσάς που λέτε και λέτε μπαρουφες απλά για να σπάσετε πλάκα, να φάτε σκατα ρε.Εδώ ο άλλος λέει προσπαθεί να δει τι θα κάνει με την ζωή του και την δουλειά του και κάθεστε και παίζετε ουσιαστικά με τον πόνο του... Μη σχολιάζετε καν καλύτερα.
IN COLD BLOOD έγραψε:Καλησπέρα, επιβεβαιώνω και εγώ αυτά που λέει ο φίλος παραπάνω. Ο αδερφός μου είναι υποψήφιος ΟΒΑ για ΕΔ. Πήρε σήμερα τηλ στο ΓΕΣ και του είπαν αν θέλει να πάρει αύριο πρωί να του πουν εάν είναι μέσα και ότι μέχρι Παρασκευή το πολύ θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και στο ίντερνετ. Η αλήθεια είναι ότι και εμείς ξέρουμε από γνωστό μας ότι είναι μέσα, απλά για το τυπικό του πράγματος.
Επιβεβαίωση έλεγε το παλικάρι εδώ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Μπορείτε να συνδεθείτε στη σελίδα του ΓΕΣ; Δεν λειτουργεί εδώ και κάνα τεταρτο και ούτε το ova.gr
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Ούτε και σε εμένα μπαίνει εδώ κ κανένα μισάωρο στο army.gr
Ούτε εμένα μπαίνει ούτε στς ανακοίνωσης
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Κάτι ετοιμάζεται μάλλον μάγκες, ας ελπίσουμε να έχουμε καλά νέα μέχρι το μεσημέρι!
Τίποτα δεν ετοιμάζεται απλά έπεσε η σελίδα και επανήλθε
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Για αυτό το λόγο απλά περιμένουμε μέχρι αύριο μήπως βγάλουν αποτελέσματα αλλιώς την άλλη βδομάδα που είναι και η τελευταία του μήνα, μην ακούτε αυτά τα τρολλ που μπαίνουν και λένε ιστορίες ο ένας έχω στο ΓΕΣ έναν και που θα πάει μανιωθηκε ο άλλος έχω τον άλλο στο ΓΕΣ και μου είπε θα βγουν αύριο να πάρουμε τηλέφωνα σας πιστέψαμε... Ξαφνικά όλοι έχετε γνωστούς στο ΓΕΣ και τίποτα δεν είναι αλήθεια η βάσιμο στο τέλος
Καλά από ότι έχω διαβάσει, γενικα ο καθένας λέει την μαλκια του εδώ μέσα Εδώ προχθες λέγατε ότι βγαίνουν αποτελέσματα κι εγώ δεν είχα δώσει καν αθλήματα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Συγγνωμη πιστεψατε οτι με ενα απλο τηλεφωνημα θα σας ελεγε το γες απορρητα στοιχεια?
Για να δούμε σήμερα η αύριο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μακάρι να βγουν σήμερα γτ αρκετή υπομονή έχουμε κάνει, πάρα πολύ όμως και να είμαστε όλοι μέσα και να το γιορτάσουμε μέσα στο κέντρο την πρώτη μέρα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Έχει κανείς κάποιο νεώτερο;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Έχω νέα εγώ με πήραν τηλέφωνο από την στρατολογία της περιοχής μου τα αποτελέσματα βγήκαν αλλά δεν αναρτήθηκαν τους τα στείλανε να περιμένετε η από σήμερα η αύριο θα αναρτηθούν εγώ είμαι μέσα παιδιά, έτσι μου παν δεν τρολαρω
Βγήκαν δηλαδή η είσαι τρολ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες