Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Το ότι οι περισσότεροι εδώ είστε
Tanto εμένα προσωπικά με ξύπνησε η προκήρυξη και είτε μπω είτε όχι θα συνεχίσω να αθλουμαι αλλά όχι σε τέτοια ένταση με το ρολόι στο χέρι πάντως με βοήθησε τον Νοέμβριο ήμουν 93 κιλά 1.87 τώρα έφτασα τα 81 στα 82 κάπου εκεί και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημενος με τον εαυτό μου
Τέλος και η εξετάσεις έτοιμοι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Tanto έγραψε:Το ότι οι περισσότεροι εδώ είστε
Θα σου πω το εξής όποιος έβγαζε έστω και πριν πολλά χρόνια τουλάχιστον 5-6 Μέσα σε ένα μήνα θα είναι οκ όποιος απο το λολ και το counter strike ή όποια από το κομμωτήριο αποφάσισε ξαφνικά να μπει στο στάδιο σίγουρα κάποια στιγμή θα τα πιάσει τα όρια, αλλά μετά από πολύ καιρό και πολύ πολύ μεγάλη προσπάθεια, και επίσης όλοι αυτές αυτοί που προπονούνται για την μέρα των ΠΚΕ να ξέρουν οι στρατιωτικοί δίνουν αθλήματα συνέχεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Μάιος 17, 2021 3:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδιά ποτέ περίπου βγαίνουν τα αποτελέσματα ;
Τέλος του μήνα με αρχές Ιουνίου θα βγουν. Ρε πάτε καλά αυτό που λες ότι δίνουν αθλήματα συνέχεια οι στρατιωτικοί είναι πέρα για πέρα μπαρούφες ξέρω εποπ 2η σειρά αλλά και μόνιμους που είναι 30 κιλά πάνω ούτε 10 μέτρα μπορούν να τρέξουν έχουν να δώσουν αθλήματα απτις ΠΚΕ. Τώρα όσον αφορά μονάδες είναι πυροβολικό
🤣😂😂😂🤣😂😂 ΠέθαναVar έγραψε:Τέλος του μήνα με αρχές Ιουνίου θα βγουν. Ρε πάτε καλά αυτό που λες ότι δίνουν αθλήματα συνέχεια οι στρατιωτικοί είναι πέρα για πέρα μπαρούφες ξέρω εποπ 2η σειρά αλλά και μόνιμους που είναι 30 κιλά πάνω ούτε 10 μέτρα μπορούν να τρέξουν έχουν να δώσουν αθλήματα απτις ΠΚΕ. Τώρα όσον αφορά μονάδες είναι πυροβολικό
Πάντος όταν έκανα την θητεία μου ειδα και τους χοντρουλιδες αλλά και τέρμα κομμάτια εποπ
Αλλά μάλλον ισχύει ότι δεν κάνουν αθλήματα εκτός και αν εννοει ασκήσεις τύπου πορεία βολή
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Var έγραψε:Τέλος του μήνα με αρχές Ιουνίου θα βγουν. Ρε πάτε καλά αυτό που λες ότι δίνουν αθλήματα συνέχεια οι στρατιωτικοί είναι πέρα για πέρα μπαρούφες ξέρω εποπ 2η σειρά αλλά και μόνιμους που είναι 30 κιλά πάνω ούτε 10 μέτρα μπορούν να τρέξουν έχουν να δώσουν αθλήματα απτις ΠΚΕ. Τώρα όσον αφορά μονάδες είναι πυροβολικό
Κάνουν κανονικά και πορεία και βαθμολογούνται με τον χρόνο ΠΖ τουλάχιστον εκεί που ήμουν εγώ κάνανε και ΜΧ κάνουνε κανονικά μέχρι μια ηλικία (νομίζω 45) και βαθμολογούνται κανονικά όποιος έχει διαβάσει ατομικά έγγραφα θα το ξέρει, είχα περάσει σε πολλούς ΕΠΟΠ επιδόσεις από αθληματα, επίσης το ότι ό άλλος είναι χοντρούλης δεν ξέρεις τι είναι ικανός να κάνει ΠΧ όταν πέρναγα επιδόσεις είχα περάσει σε έναν 8 λεπτά μίλι αλλά 10 έλξεις 40 κάμψεις, σε γυναίκα είχα δει πολύ καλό μίλι αλλά 5 έλξεις 35 κάμψεις
επίσης καλό είναι να γνωρίζετε πως βγαίνουν οι βαθμολογίες των στελεχών
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Var έγραψε:Τέλος του μήνα με αρχές Ιουνίου θα βγουν. Ρε πάτε καλά αυτό που λες ότι δίνουν αθλήματα συνέχεια οι στρατιωτικοί είναι πέρα για πέρα μπαρούφες ξέρω εποπ 2η σειρά αλλά και μόνιμους που είναι 30 κιλά πάνω ούτε 10 μέτρα μπορούν να τρέξουν έχουν να δώσουν αθλήματα απτις ΠΚΕ. Τώρα όσον αφορά μονάδες είναι πυροβολικό
αυτό που λες μπορεί να είναι η εξαίρεση στον κανόνα, καθαρίστε λίγο το μυαλό σας ο ελληνικό στρατός αποτελείτε από κάποιες 1000δες στελέχη, επειδή 1-10-100 μονάδες μπορεί να έχουν ένα ποσοστό παχύσαρκων που δεν μπορούν να βάλουν κάποια ή όλα τα αθλήματα αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι επίσης όλοι ΣΣΕ-ΣΜΥ-ΕΜΘ-ΕΠΟΠ περνάνε σε ετήσια βάση εξετάσεις είτε σε κάποιο Στρατιωτικό νοσοκομείο είτε σε κάποιο ΤΥΕΘ, σε αυτές τις εξετάσεις αν κάποιος είναι παχύσαρκος και παραπέμπετε σε επαναληπτικές εξετάσεις Αν και πάλι δεν έχει διορθώσει μπορεί μέχρι και επιτροπή να χρειαστεί να περάσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Μάιος 17, 2021 6:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Ρε πάτε καλά. Στην αεροπορία πάντως το μόνο αγώνισμα που δίνουν είναι πιος θα προλάβει το φαγητό το ωραίο που έχουν τα μαγειρεία. Ποιος θα χώσει περισσότερους οβα σκοπετο. Και τέλος το πιο δύσκολο 🤣ποιος ειναι το μεγαλύτερο βισμα αυτά τα αθλητικά έχει η αεροπορία που είναι δυστυχώς έτσι.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Politis1994 έγραψε:Ρε πάτε καλά. Στην αεροπορία πάντως το μόνο αγώνισμα που δίνουν είναι πιος θα προλάβει το φαγητό το ωραίο που έχουν τα μαγειρεία. Ποιος θα χώσει περισσότερους οβα σκοπετο. Και τέλος το πιο δύσκολο 🤣ποιος ειναι το μεγαλύτερο βισμα αυτά τα αθλητικά έχει η αεροπορία που είναι δυστυχώς έτσι.
Καταρχάς για ποια ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ μιλάς Πολεμική η ΣΤΡΑΤΟΥ, αθλήματα δίνουν σίγουρα σε μονάδες ΜΧ-ΠΖ το ξέρω και στο ξαναλέω, είχα παραλάβει από το 3ο τις καταστάσεις με τις επιδόσεις των εποπ σε κάμψεις έλξεις κοιλιακούς μίλι, χρόνο σε πορεία με φόρτο Και μαζί με τον διοικητή του λόχου τις είχαμε περάσει στα ατομικά τους έγγραφα μαζί με διάφορα σχολεία που είχαν πρόσφατα κάποιοι περάσει
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Δυστυχώς φίλε μου μιλάω για την πολεμική αεροπορία που έχω υπηρετήσει και ξέρω. Από ναυτικό και στρατό Ξηρας δεν έχω γνώσεις γι αυτό και μπήκα στο φόρουμ. Ναι ακόμα και το υγειονομικό στην ξηρά κάνει σχοινάκι πορείες αγγαρείες κλπ. Μιλάω για την πα που οι φαντάροι γυρνάνε αξύριστος. Αγυαλιστοι. Με τα παντελόνια έξω από τα αρβύλα. Με λεωφορείο που έρχεται και τους παίρνει από το πεδίο βολής ενώ οι στρατεοι πχ γυρνάνε με τα πόδια. Κλπ
- alexmpss
- Posts in topic: 38
Για τον ΔΜΣ τι παίζει παιδιά είμαι λίγο πάνω αλλά όλα τα κιλά είναι μυϊκά Ισχύει αυτό που σου μετράνε την μέση αν είσαι πάνω;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Δεν νομιζω απλα κιλα και υψος βλεπουν και κανουν την πραξηalexmpss έγραψε:Για τον ΔΜΣ τι παίζει παιδιά είμαι λίγο πάνω αλλά όλα τα κιλά είναι μυϊκά Ισχύει αυτό που σου μετράνε την μέση αν είσαι πάνω;
- alexmpss
- Posts in topic: 38
Δηλαδή ρε φίλε εγώ που είμαι 1.72 83 ΚΓ όλα μυϊκά με 10 χρόνια προπόνηση θα μου πει κόβεσαι 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης