Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Πλακα κανεις ετσι; Με 9000 μορια εισαι 1η η 2η θεση! Οι περισοτεροι εχουν 1500-3000 μορια. Και μερικοι 5000 γιατι εχουν ΕΔ. Αλλα στους οδηγους 9000 μορια ειναι παααρα πολλα
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Είσαι σίγουρα μέσα αν βγει από τους πρώτους κι όλας. Δες περσινά αποτελέσματα κ θα καταλάβεις
Gg
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Άμα βγει να είστε έτοιμοι για έξοδο βκκκ...
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Βμκκ*
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Παιδιά αλήθεια αν στο φίλο μου αυτός από το γραφείο του χαρδαλιά του είπε βλακείες τότε σας λέω και εγώ απλά ο φιλος μου ήταν παρα πολύ σίγουρος και μου το είπε χωρίς να τ. Ρωτήσω κάτι μ έστειλε μήνυμα να έχω το νου μου ... Αυτός δουλεύει στηβ εμακ και μιλούσαν και τ είπε τι θα γίνει έχουμε τρέλα κενά κλπ κλπ και του λέει αυτός μην αγχώνεσαι το και το (ότι θα βγάλουν δλδ) αλλά ok και εγώ αν δν το δω δεν θα το πιστέψω
Anestis1278
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Anestis1278 »

Ειναι αυτοι οι τσοπαναραιοι που πλαθουν ιστοριες με το μυαλο τους, "ακουσε ο φιλος το ξαδερφου της γιαγιας του ανυψιου του χαρδαλια" και ειναι και οι χαζοτεροι τσοπαναραιοι που τα πιστευουν κιολας,1 αν δε δειτε αρθο γραμμενο στην εφημεριδα της κυβερνησεως μη πιστευευε τιποτα σας δουλευουν 2 απο τοτε που θα δειτε το αρθρο σε 20 μερες θα βγει προκυρηξη
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Ανέστη οι πηγες μου δεν έχουν σχέση με αυτό που λες. Όσες φορές μ έχει πει το συγκεκριμένο άτομο πράγματα έχουν βγει όλα. Χωρίς ναείμαι σίγουρος και λόγια του αέρα δεν λέω ποτε. Να σε σίγουρος ότι έχω πολλές πηγες αξιόπιστες

dinosg
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από dinosg »

Καλησπερα σας απο την Γερμανια.

φιλε μου γνωριζεις που μπορω να παρακολουθω την εφημεριδα της κυβερνησεως;

με ενδιαφερει αμεσα γιατι αντιμετωπιζω προβλημα σοβαρο λογω covid... Περιμενω να βγει η προκυρυξη ωστα να ερθω ελλαδα και να δηλωσω συμμετοχη αλλα θα πρεπει να κανω pcr test 72 ωρων το οποιο για να το κανεις χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου εδω τουλαχιστον 10 μερες πιο πριν. Επισης με το που ερθω σε ελληνικο εδαφος θα πρπ να μεινω καραντινα 7 μερες οπότε θα μου ηταν πολυ χρησιμο να ξερω που δημοσιευται η εφημεριδα της κυβερνησεως ωστε να προετοιμαστω και να εθρω σιγουρα.

ειμαι απο ενα χωριο μεταξυ βολου και λαρισας και σε περιπτωση που βγει η προκυρυξη που θα με συμβουλευατε να κανω αιτηση; Βολο η λαρισα; Που εχω ποιο πολλες ελπιδες; Δεν με νοιαζει που θα με πανε. Εχω παει ειδικες δυναμεις πεζοναυτων και ειμαι ανεργος για 4 χρονια. Ηλικια 34 ευχαριστω.

Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκκ »

Το κακό που είναι δλδ; Άκουσε κάτι γτ να μη το αναφέρει άλλωστε γ αυτό συζητάμε εδώ.
Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

Πρώτος μπαίνεις με τόσα μόρια !
Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

2 εβδομάδες ακόμη αναμονή ! Άμα δεν μέχρι τέλη Μαρτίου δεν ...
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Καλα μην το λες μπορεί κ αργότερα να βγει. Το 2019 είχε βγει αρχές Μαΐου η προκήρυξη. Ποτέ δεν ξέρεις. Μακάρι αν βγει τουλάχιστον να πάρει πολλά άτομα αλλιώς τζάμπα περιμένουμε ας κρατήσει τους περσινούς πίνακες κ ας πάρει επιλαχόντες.
Gg
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Καλημερα παιδια και καλη σαρακοστη σε ολους! Οτι ειναι να γινει θα γινει μεχρι βαρια αρχες Μαιου πιστευω εγω. Πολυ δε περισσοτερο εαν παμε σε εκλογες οπως ακουγεται.

Σας ευχαριστω πολυ και για τις απαντησεις σας σχετικα με τα μορια μου.

Εαν θελετε γραψτε και εσεις τα δικα σας και για που ενδιαφερεστε για να εχουμε μια (θεωρητικα) εικονα.

Εγω εχω 9000 μορια (Ειδικες Δυναμεις, διπλωμα Γ' και Δ' και ανεργια) και ενδιαφερομαι για Αττικη.

Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Καλημέρα παιδιά καλή σαρακοστή σε όλους με υγεία εύχομαι. Όσο για τις θέσεις και για νομούς που αναφερθηκε κάποιος πιο πάνω... Θεωρώ ξεκάθαρα ότι αν με το καλό βγεί νέα προκυρηξη θα παει αναλογικά με βάση τα κενά και σιγουρα αυτά που υπάρχουν από 2019 2020 γι'αυτό και θα διαγραφεί αυτομάτως η λίστα με επιλαχόντες ... Επίσης εγώ είμαι στα (Γ-Δ) 8.000 από Κρήτη για οδηγός. Μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς αν κάποιος έχει μόνο Δ μπορεί να κάνει τα χαρτιά του σαν οδηγός; Νομίζω όχι σωστά το Γ δεν ανοίγει τη κατηγορία?
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Ναι φιλε. Το Γ' ανοιγει την κατηγορια. Θεωρω οτι ειναι καλα τα μορια σου αν και η Κρητη ειναι δυσκολος νομος, για εμενα εισαι μεσα και ειδικα σαν οδηγος. Ξεχασα να αναφερω οτι και εγω για οδηγος ενδιαφερομαι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες