Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Καλημέρα! Λοιπόν παιδιά αν θέλετε κάπως πιο σοβαρή ενημέρωση ακόμα κ στο θέμα της ανάρτησης του ΦΕΚ στο σαιτ της πυροσβεστικης η πιο σοβαρη γραμμη μεχρι στιγμης στο Αρχηγείο ειναι η 2132157917. Παρτε τηλ εκεί να ρωτήσετε.
gijoe
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από gijoe »

Εσενα τι σου ειπανε ΤΗΕΟ?
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Εμένα μου είπανε τη Δευτέρα στη συγκεκριμενη γραμμη ότι το αρχηγείο έχει στείλει ερώτημα στον υπουργο κ περιμένουν απάντηση του υπουργου. Για το φεκ που δεν αναρτηθηκε στο σαιτ δεν ρωτησα. Πάντως μέχρι στιγμής ο, τι μου εχουν πει από τη συγκεκριμένη γραμμη εχει βγει.

Εγώ είμαι μέσα για 9-10 Φλεβάρη το αργότερο όμως. Αν μέχρι τοτε δεν εχει βγει κάτι θα πρέπει να δρασουμε γρήγορα κ συντονισμενα. Εγώ αν χρειαστει θα παραμείνω κ Αθήνα μερικές μέρες αν κανονισουμε συναντησεις με αρμοδιους κτλ.

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Λοιπον παιδια μεσα για 9 φλεβαρη που θα συναστηθουμε. αντε γιατι εχουν σπαση τα νευραμου
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Μεσα κ εγω για συναντηση κ αν γινετε κ νωριτερα κανενα προβλημα.
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

vizonmink έγραψε:Χτες με πηρε τηλ ενας παλιος μου καθηγητης απο το ε. Παλ (επαγγελματικο λυκειο) Που ημουν μαθητης και μου ειπε πως δυο πυροσβεστες Θελησαν αντιγραφο του απολυτηριου μου. Παιδια μαλλον θα κανουν ελεγχο γνησιοτητας των δικαολογιτηκων να δουν εαν υπαρχουν πλαστα.

αυτο θα γίνει κατα την διαρκεία της φοίτησης, μπορεί να περάσει και ένας χρόνος
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Ωραία! Κι εγώ θα μπορούσα να μείνω και παραπάνω μέρες ώστε να πάμε και στον Αρχηγείο ίσως και όπου άλλου χρειαστεί.
Αρχικά να συμφωνήσουμε την συνάντησή μας.

Παιδιά, μακάρι μέχρι τότε να μας έχουν καλέσει αλλά αν δεν γίνει είστε σύμφωνοι για την 9-10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα σε κάποιο μέρος που θα ορίσουμε;

Μακάρι να μην είναι αργά, σκέφτομαι μήπως έπρεπε να είχαμε κινηθεί από τον Νοέμβριο που έληξαν τα υγειονομικά ώστε να μας καλούσαν μέσα στο 2012.

Αναφορικά με τις πιστώσεις για τον διαγωνισμό, υπήρχαν για το έτος 2012, για το 2013 δεν ξέρουμε ακόμη. Πρέπει να μπουν στον νέο Προϋπολογισμό, δεν ξέρω αν απλά μεταφέρονται από το ένα έτος στο άλλο. Αυτή την πληροφορία πήρα από άτομο υπεύθυνο μετά Από Συνομιλία με το Αρχηγείο, ότι υπάρχει πρόβλημα και σε αυτό το κομμάτι. Ισχύει ότι περιμένουμε την απάντηση του Υπουργού για την πρόσληψη μας. Μου είπαν πάλι ότι εκκρεμεί η κύρωση των πινάκων παρόλο που έχει βγει το ΦΕΚ και γιαυτό δεν δημοσιεύουν την απόφαση στο fireservice. Δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες δυστυχώς και όλα όσα γράφω, απαντήθηκαν μετά από πολλές ερωτήσεις. Μου είπαν ότι επιθυμούν και αυτοί να μας προσλάβουν αλλά υπάρχουν πολλά κωλύματα.

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Μετά από επικοινωνία μου με τη Διεύθυνση Προσωπικού δεν έμαθα τίποτα. Επικοινώνησα και με τη Διεύθυνση Πληροφορικής και Επικοινωνιών και ρώτησα γιατί δεν έχει ανέβει ακόμη το ΦΕΚ στο fireservice και οι τύποι δεν ξέρανε καν ότι βγηκε το ΦΕΚ μας την Παρασκευή. Οπότε δεν έχουν ενημερωθεί καν από τη Διεύθυνση Προσωπικού και δεν ξέρω τι στον κόρακα είναι αυτή η επιπλέον κύρωση που πρέπει να γίνει ώστε να δημοσιευθεί.

Επειδή όμως πρέπει να οργανωθούμε θα καλέσω για να κλειστεί ένα ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για να δούμε πότε μπορούμε να τον συναντήσουμε και να ζητήσουμε να είναι παρών κι ο Αρχηγός. Δυστυχώς δεν καθορίζουμε εμείς την ημερομηνία αλλά εκείνος. Μακάρι να μπορεί τις ημερομηνίες που δώσατε. Για ότι νεότερο θα ενημερώσω. Επίσης το να βρεθούμε και να συζητήσουμε μόνο μου φαίνεται περιττό. Το θέμα είναι να συναντηθούμε με κάποιον αρμόδιο. Κι εσείς που είστε από επαρχία δεν υπάρχει πρόβλημα εξάλλου 4-5 άτομα θα πάμε δεν μπορούμε να πάμε ολόκληρο μπόυγιο και ότι μας ενημερώσει θα το μεταφέρουμε. Ούτε έχει νόημα να πληρώνετε τόσα έξοδα για κάτι που μπορεί να γίνει από εμάς εδώ από Αθήνα.
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Σωστος φιλε με αυτα που ειπες αλλα το να κανονισουμε να παμε μετα απο 25 μερες το θεωρω λιγο ακυρο, για μενα πρεπει να γινει αμεσα για να ειμαστε μεσα στις εξελιξεις...
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

gate21ss έγραψε:Μετά από επικοινωνία μου με τη Διεύθυνση Προσωπικού δεν έμαθα τίποτα. Επικοινώνησα και με τη Διεύθυνση Πληροφορικής και Επικοινωνιών και ρώτησα γιατί δεν έχει ανέβει ακόμη το ΦΕΚ στο fireservice και οι τύποι δεν ξέρανε καν ότι βγηκε το ΦΕΚ μας την Παρασκευή. Οπότε δεν έχουν ενημερωθεί καν από τη Διεύθυνση Προσωπικού και δεν ξέρω τι στον κόρακα είναι αυτή η επιπλέον κύρωση που πρέπει να γίνει ώστε να δημοσιευθεί.

Επειδή όμως πρέπει να οργανωθούμε θα καλέσω για να κλειστεί ένα ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για να δούμε πότε μπορούμε να τον συναντήσουμε και να ζητήσουμε να είναι παρών κι ο Αρχηγός. Δυστυχώς δεν καθορίζουμε εμείς την ημερομηνία αλλά εκείνος. Μακάρι να μπορεί τις ημερομηνίες που δώσατε. Για ότι νεότερο θα ενημερώσω. Επίσης το να βρεθούμε και να συζητήσουμε μόνο μου φαίνεται περιττό. Το θέμα είναι να συναντηθούμε με κάποιον αρμόδιο. Κι εσείς που είστε από επαρχία δεν υπάρχει πρόβλημα εξάλλου 4-5 άτομα θα πάμε δεν μπορούμε να πάμε ολόκληρο μπόυγιο και ότι μας ενημερώσει θα το μεταφέρουμε. Ούτε έχει νόημα να πληρώνετε τόσα έξοδα για κάτι που μπορεί να γίνει από εμάς εδώ από Αθήνα.
καλή ιδέα, προχώρησε το, να δούμε αν θα μας δεχτεί και πότε... ! Έχεις τηλέφωνα επικοινωνίας κτλ; Μπορούμε να πάρουμε και οι υπόλοιποι να πιέσουμε για την συνάντηση

ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

panos45 έγραψε:Αναφορικά με τις πιστώσεις για τον διαγωνισμό, υπήρχαν για το έτος 2012, για το 2013 δεν ξέρουμε ακόμη. Πρέπει να μπουν στον νέο Προϋπολογισμό, δεν ξέρω αν απλά μεταφέρονται από το ένα έτος στο άλλο. Αυτή την πληροφορία πήρα από άτομο υπεύθυνο μετά Από Συνομιλία με το Αρχηγείο, ότι υπάρχει πρόβλημα και σε αυτό το κομμάτι. Ισχύει ότι περιμένουμε την απάντηση του Υπουργού για την πρόσληψη μας. Μου είπαν πάλι ότι εκκρεμεί η κύρωση των πινάκων παρόλο που έχει βγει το ΦΕΚ και γιαυτό δεν δημοσιεύουν την απόφαση στο fireservice. Δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες δυστυχώς και όλα όσα γράφω, απαντήθηκαν μετά από πολλές ερωτήσεις. Μου είπαν ότι επιθυμούν και αυτοί να μας προσλάβουν αλλά υπάρχουν πολλά κωλύματα.

Φίλε panos 45 καλησπέρα! Τι εννοείς ότι σου είπαν ότι εκκρεμεί η κύρωση των πινάκων παρόλο που έχει βγει το ΦΕΚ; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Σχετικά με τα τελευταία νέα. Κάλεσα στην αρμόδια γραμματέα για συναντήσεις και ραντεβού του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, της είπα ότι είμαστε μια επιτροπή ατόμων επιτυχόντων σχετικά με την προκήρυξη 725 Δοκίμων Πυροσβεστών και ζητάμε συνάντηση με τον Γενικό. Της είπα το θέμα μας, τα στοιχεία μου και ότι θα επιθυμούσαμε να ήταν παρών κι ο Αρχηγός στη συνάντηση. Μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κο Γενικό, θα δει τι μπορεί να γίνει με τον Αρχηγό και θα σας ενημερώσω.

Μετά από καμιά ώρα με παίρνει κάποιος άλλος τηλέφωνο από το Υπουργείο, ο οποίος απ' ότι κατάλαβα ήταν πιο σχετικός με τα ραντεβού του Γενικού. Με αυτόν μιλήσαμε λεπτομερώς. Τον ενημέρωσα πως έχει το θέμα μας, το ΦΕΚ με τους πίνακες μας, την πρόσφατη απάντηση του Δένδια σε ερώτηση βουλευτή και όλα τα σχετικά. Ο άνθρωπος δε λέω κατάλαβε την αγωνία μας, αλλά μου εξήγησε ότι εμείς δεν είμαστε κάποιο θεσμικό όργανο και ότι είναι δύσκολο να συναντηθούμε με τον Γενικό. Μου είπε ότι περιμένουν αναγνωρισμένα σωματεία πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια στην ουρά και ότι είναι καλύτερο να κάνουμε πρώτα μια συνάντηση με τον Αρχηγό κι αν δεν βγάλουμε άκρη να ξαναπροσπαθήσουμε τότε για συνάντηση με τον Γενικό. Του εξήγησα ότι απ' όλες τις πληροφορίες που έχουμε το θέμα δεν είναι του Αρχηγού, αλλά σκοντάφτει στην πολιτική βούληση γι' αυτό κι επιδιώκουμε συνάντηση με τον Γενικό. Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος μου είπε ότι θα ενημερώσει τον Γενικό σε αυτά που του είπα, μου έδωσε το ονοματεπώνυμό του και σε περίπτωση που δεν βγει άκρη σε συνάντηση με τον Αρχηγό να επιδιώξουμε επικοινωνία με τον Γενικό.

Οπότε αύριο θα πάρω τηλέφωνο το αρμόδιο τμήμα του Α. Π. Σ. Και θα ζητήσω συνάντηση με τον Αρχηγό. Όταν υπάρξει κάτι νεότερο θα ενημερώσω σχετικά.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Λοιπόν παιδιά περιμένουμε από γκειτ 21 αν κλεισει συναντηση κ συναντιομαστε να παμε. Αποψη Μου είναι πως θα πρεπέι να παραστουν στην συναντηση αν κανονιστει 1-2 ατομα απο καθε ειδικοτητα.
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
panos45 έγραψε:Αναφορικά με τις πιστώσεις για τον διαγωνισμό, υπήρχαν για το έτος 2012, για το 2013 δεν ξέρουμε ακόμη. Πρέπει να μπουν στον νέο Προϋπολογισμό, δεν ξέρω αν απλά μεταφέρονται από το ένα έτος στο άλλο. Αυτή την πληροφορία πήρα από άτομο υπεύθυνο μετά Από Συνομιλία με το Αρχηγείο, ότι υπάρχει πρόβλημα και σε αυτό το κομμάτι. Ισχύει ότι περιμένουμε την απάντηση του Υπουργού για την πρόσληψη μας. Μου είπαν πάλι ότι εκκρεμεί η κύρωση των πινάκων παρόλο που έχει βγει το ΦΕΚ και γιαυτό δεν δημοσιεύουν την απόφαση στο fireservice. Δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες δυστυχώς και όλα όσα γράφω, απαντήθηκαν μετά από πολλές ερωτήσεις. Μου είπαν ότι επιθυμούν και αυτοί να μας προσλάβουν αλλά υπάρχουν πολλά κωλύματα.

Φίλε panos 45 καλησπέρα! Τι εννοείς ότι σου είπαν ότι εκκρεμεί η κύρωση των πινάκων παρόλο που έχει βγει το ΦΕΚ; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ!

Όταν ζήτησα διευκρινίσεις μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες, πάντως αυτή την απάντηση πήρα και χτες που επικοινώνησα πάλι με Αρχηγείο. Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ που κολλάνε από την στιγμή που έχει βγει το ΦΕΚ η απόφαση απλά θα περιέχει όσα γράφει και το ΦΕΚ.

panos45

Δημοσίευση από panos45 »

THEO έγραψε:Λοιπόν παιδιά περιμένουμε από γκειτ 21 αν κλεισει συναντηση κ συναντιομαστε να παμε. Αποψη Μου είναι πως θα πρεπέι να παραστουν στην συναντηση αν κανονιστει 1-2 ατομα απο καθε ειδικοτητα.

εντάξει παιδιά περιμένουμε τα νεότερα λοιπόν

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες