Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Pascal έγραψε:
Αλέξανδρος έγραψε:Νεώτερα από σήμερα:
Ο Χημ. Μηχ/κός πέρασε. Το άλλο παιδί πέρασε τα 1000μ, αλλά τραυματίστηκε και θα κάνει τα υπόλοιπα άλλη μέρα.

Ενημέρωση από Αξιωματικό στην Ηλιούπολη:
Φέτος θα μπουμε στη σχολή για κανένα μήνα και θα υπηρετήσουμε σε μονάδα της Αττικής.
Του χρόνου θα μπούμε στην σχολή κανονικά και θα αποφοιτήσουμε το καλοκαίρι του 2014.

Αλεξανδρε οταν λες οτι θα μπούμε 1 μήνα στη σχολή παράδειγμα: Μπορει να μπούμε Ιανουάριο και μετα απο Φεβρουάριο μέχρι Σεπτέμβριο θα υπηρετούμε σε μονάδα ως τι;

Εκτός από αυτά που γράφω (που μου μετέφεραν κι εμένα) δεν ξέρω κάτι άλλο... Περιμένουμε
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gate21ss »

Αλέξανδρος έγραψε:Ενημέρωση από Αξιωματικό στην Ηλιούπολη:
Φέτος θα μπουμε στη σχολή για κανένα μήνα και θα υπηρετήσουμε σε μονάδα της Αττικής.
Του χρόνου θα μπούμε στην σχολή κανονικά και θα αποφοιτήσουμε το καλοκαίρι του 2014.

2. Οι εισαγόμενοι της παραγρ.1 (α) τοποθετούνται στην Πυροσβεστική Ακαδημία και εκπαιδεύονται επί δύο (2) ακαδημαϊκά έτη. Κατά το Α΄ έτος εκπαιδεύονται πρακτικά σε πυροσβεστικά καθήκοντα στην Ακαδημία και σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης και κατά το Β΄ έτος φοιτούν στη Σχολή Ανθυποπυραγών διδασκόμενοι τα προβλεπόμενα για το Α΄ έτος σπουδών μαθήματα.

Ορίστε και το ανάλογο link . Παρ' όλο που ακόμη δεν έχει τελειώσει η διαδικασία.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Θέλω να πιστεύω ότι η μέρα που ξημερώνει θα έχει ανακοίνωση για αθλήματα...
Πότε μην μετανιώνεις..
spiderman20

Δημοσίευση από spiderman20 »

Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν τελειωνουν τη διαδικασια αμεσα και καλουν καθε τοσο ενα και δυο ατομα... Δεν πρεπει να υπαρχουν και επιλαχοντες στο τελος; Μια προκηρυξη για 50 ατομα και εδω και 9 μηνες δε μπορει να τελειωσει με τιποτα... Φυσικα και ολες αυτες οι αναβολες που παιρνουν στα αθληματα για τραυματισμους εχουν συνδραμει σε αυτο που εχει γινει. Την αλλη φορα ειχαν βγαλει ανακοινωση με τα ατομα που ειχαν παρει αναβολη και στο τελος δεν πηγαν καθολου να δωσουν! Δε μπορω βεβαια να πιστεψω οτι ολοι αυτοι εχουν τραυματιστει αλλα απο τη στιγμη που υπαρχει αυτο το δικαιωμα δε μπορεις να κανεις κατι... Ελπιζω συντομα να τελειωσει η διαδικασια γιατι ολοι οι συμμετεχοντες οπως διαβαζω κιολας (αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο) αρχιζουν να χανουν την υπομονη τους...
tavla
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tavla »

Ειμαι υποψηφιος για την ειδικοτητα των οικονομικων. Ειμαι και ο τελευταιος για να κλεισουν οι θεσεις στα οικονομικα. Ενω ηταν να με καλεσουν για τα αγωνισματα δεν με καλεσαν με την προηγουμενη ανακοινωση. Ετυχε να ημουν στην Αθηνα την προηγουμενη Τεταρτη και πηγα απο το αρχηγειο για να δω τι γινεται. Μιλησα με τον υπευθυνο και μου ειπε οτι υπαρχουν δυο κοπελες που εχουν ζητησει ετησια αναβολη λογω εγκυμοσυνης και το ετημα τους εξεταζεται απο τη νομικη υπηρεσια. Εφοσον αποφασισουν να κανουν δεκτο το ετημα τους εγω θα ειμαι σε αναμονη για ενα χρονο και αν κοπουν θα αγωνιστω εγω (πραγμα το οποιο ειναι παραλογο και με βαση την προκυρηξη). Αν απορριφθει τοτε θα συνεχισω εγω στις διαδικασιες. Με λιγα λογια περιμενουμε την αποφαση της νομικης υπηρεσιας για να συνεχισει η διαδικασια.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Τι σειρά είσαι ρε μεγάλε στους οικονομολόγους... Αύτο που λες δεν το πολυπιστεύω... Ο τελευταίος που πέρασα ήταν σειρά 50 έσυ; Η Διαδικασία πληροφοριακά ξεκίνησε στις 4/9 πέρασε ένας πολύτεκνος και κόπηκε μια δικηγόρος και έχει πάρει αναβολή στο μήκος ένας άλλος δικηγόρος... Άρα ρε μεγαλε; Τι μας λες τώρα?
Πότε μην μετανιώνεις..
Free Member

Δημοσίευση από Free Member »

Νεα ανακοινωση

http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/Various/ptyxiouxoi_4_9_12/anakoinoseis_ptyx_4_9_12.csp
Ipomoni

Δημοσίευση από Ipomoni »

Alexandros9 έγραψε:Τι σειρά είσαι ρε μεγάλε στους οικονομολόγους... Αύτο που λες δεν το πολυπιστεύω... Ο τελευταίος που πέρασα ήταν σειρά 50 έσυ; Η Διαδικασία πληροφοριακά ξεκίνησε στις 4/9 πέρασε ένας πολύτεκνος και κόπηκε μια δικηγόρος και έχει πάρει αναβολή στο μήκος ένας άλλος δικηγόρος... Άρα ρε μεγαλε; Τι μας λες τώρα?
Αλεξανδρε ισχύει αυτο που λέει το παιδί το ξέρω κ γω, γιαυτο δεν καλούν άλλο οικονομολογο, δεν έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις τους

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Βαζω ατοφιο το κομματι απο την προκυρηξη γιατι δεν μπορω να διαβαζω οτι να ναι...

''Υποψήφια που δηλώνει ότι κυοφορεί,επιτρέπεται να συμμετέχει στις αθλητικές δοκιμασίες,μόνο εφόσον προσκομίσει γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού της στην οποία ρητά αναφέρεται ότι επιτρέπεται η συμμετοχή της και ότι από αυτήν δεν θα προκύπτει πρόβλημα στην υγεία της και στο κυοφορούμενο.''

Αρα μια εγκυος αν παρει χαρτι που της επιτρεπεται να δωσει αγωνισματα εχει δικαιωμα συμμετοχης αν οχι δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης στην διαδικασια. Το θεμα με τις μ... Που γραφει ο καθενας πρεπει να τελειωσει. ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ

Και για τις αναβολες...
Εάν κατά το χρόνο της εξέτασης υποψηφίου στις αθλητικές δοκιμασίες παρουσιασθεί κώλυμα σε οποιοδήποτε στάδιο της εξέτασής του,ο τελευταίος υποχρεούται να δηλώσει το κώλυμα ενώπιον της Επιτροπής Αθλητικών Δοκιμασιών πριν την έναρξη της αθλητικής δοκιμασίας και να αιτηθεί την αναβολή της εξέτασης. Η Επιτροπή δύναται κατά την κρίση της, να αναβάλει για μία μόνο φορά την εξέταση σε άλλο χρόνο,όχι όμως πέραν του καθοριζόμενου για τη διενέργεια των εξετάσεων αυτών χρόνο.
Ipomoni

Δημοσίευση από Ipomoni »

theolvs έγραψε:Βαζω ατοφιο το κομματι απο την προκυρηξη γιατι δεν μπορω να διαβαζω οτι να ναι...

''Υποψήφια που δηλώνει ότι κυοφορεί,επιτρέπεται να συμμετέχει στις αθλητικές δοκιμασίες,μόνο εφόσον προσκομίσει γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού της στην οποία ρητά αναφέρεται ότι επιτρέπεται η συμμετοχή της και ότι από αυτήν δεν θα προκύπτει πρόβλημα στην υγεία της και στο κυοφορούμενο.''

Αρα μια εγκυος αν παρει χαρτι που της επιτρεπεται να δωσει αγωνισματα εχει δικαιωμα συμμετοχης αν οχι δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης στην διαδικασια. Το θεμα με τις μ... Που γραφει ο καθενας πρεπει να τελειωσει. ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ

Και για τις αναβολες...
Εάν κατά το χρόνο της εξέτασης υποψηφίου στις αθλητικές δοκιμασίες παρουσιασθεί κώλυμα σε οποιοδήποτε στάδιο της εξέτασής του,ο τελευταίος υποχρεούται να δηλώσει το κώλυμα ενώπιον της Επιτροπής Αθλητικών Δοκιμασιών πριν την έναρξη της αθλητικής δοκιμασίας και να αιτηθεί την αναβολή της εξέτασης. Η Επιτροπή δύναται κατά την κρίση της, να αναβάλει για μία μόνο φορά την εξέταση σε άλλο χρόνο,όχι όμως πέραν του καθοριζόμενου για τη διενέργεια των εξετάσεων αυτών χρόνο.
Ρε φίλε δε σου είπαμε να μας πιστεψεις, οτι θες κανε πίστευε τις δικές σου μ... αναλογισου απλά γιατι δεν καλούσε οικονομολόγους μια που είσαι έξυπνος και μας παραπεμπεις στην προκήρυξη που ξέρουμε πολυ καλα τι λέει...

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Γιατι εχουν καλυφθει οι θεσεις...
Αλέξανδρος

Καλησπέρα σε όλους,
με την υπομονή να έχει εξαντληθεί εδώ και μήνες, είμαι στη δυσάρεστη θέση να προσθέσω ακόμη δύο κενές θέσεις στις εναπομείναντες ανοιχτές για την προκήρυξη.
Είναι η δική μου θέση (Πληροφορικός) και η θέση του Χημικού Μηχανικού που πέρασε στα αγωνίσματα προχτές. Παραιτούμαστε του διορισμού γιατί δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να ενταχθούμε σε ένα σώμα που η προχειρότητα φαίνεται κάθε μέρα σε όλο της το μεγαλείο. Να το χαίρονται το σώμα αυτοί που το έφτιαξαν. Εμείς θα συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα, γνωρίζοντας ότι χάσαμε ένα σίγουρο μεροκάματο, αλλά τουλάχιστον, δε θα έχουμε τον κάθε ανίκανο στο κεφάλι μας.
Καλύτερα άνεργοι με αξιοπρέπεια, παρά να υπηρετήσουμε αυτό το μπάχαλο.
Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους και συγνώμη που σας προσθέτουμε μερικές ακόμη ημέρες για να καλυφτούν οι θέσεις μας.
ΥΓ. Καλό είναι ο επόμενος Πληρ/κός να αρχίσει προπόνηση
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Αλέξανδρος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
με την υπομονή να έχει εξαντληθεί εδώ και μήνες, είμαι στη δυσάρεστη θέση να προσθέσω ακόμη δύο κενές θέσεις στις εναπομείναντες ανοιχτές για την προκήρυξη.
Είναι η δική μου θέση (Πληροφορικός) και η θέση του Χημικού Μηχανικού που πέρασε στα αγωνίσματα προχτές. Παραιτούμαστε του διορισμού γιατί δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να ενταχθούμε σε ένα σώμα που η προχειρότητα φαίνεται κάθε μέρα σε όλο της το μεγαλείο. Να το χαίρονται το σώμα αυτοί που το έφτιαξαν. Εμείς θα συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα, γνωρίζοντας ότι χάσαμε ένα σίγουρο μεροκάματο, αλλά τουλάχιστον, δε θα έχουμε τον κάθε ανίκανο στο κεφάλι μας.
Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους και συγνώμη που σας προσθέτουμε μερικές ακόμη ημέρες για να καλυφτούν οι θέσεις μας.

Αλεξανδρε ελπιζω την αποφαση να την πηρες γιατι βρηκες κατι καλυτερο και οχι εν βρασμω...
Και μια ερωτηση... Αν το παιδι που περασε προχτες (ο πολυτεκνος χημ μηχ) παραιτηθηκε αυτο σημαινει κραταει την θεση το παιδι που την ειχε απο πριν... Καθως αν θυμαμαι καλα ειχαν καλεσει εκ παραδρομης εναν χημ μηχ παραπανω χωρις να εχουν τελειωσει οι πολυτεκνοι.

Αλέξανδρος

theolvs έγραψε:

Αλεξανδρε ελπιζω την αποφαση να την πηρες γιατι βρηκες κατι καλυτερο και οχι εν βρασμω...
Και μια ερωτηση... Αν το παιδι που περασε προχτες (ο πολυτεκνος χημ μηχ) παραιτηθηκε αυτο σημαινει κραταει την θεση το παιδι που την ειχε απο πριν... Καθως αν θυμαμαι καλα ειχαν καλεσει εκ παραδρομης εναν χημ μηχ παραπανω χωρις να εχουν τελειωσει οι πολυτεκνοι.

Την απόφαση την πήρα γιατί δεν χαλαλίζω τη ζωή μου σε αυτούς και μάλιστα για 10 χρόνια. Όταν σε καλούν Τρίτη για να είσαι Αθήνα την επαύριο, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν εσύ χαλάσεις 300 ευρώ τη φορά σε αεροπλάνα κι αν εργάζεσαι, όταν πρέπει να είσαι στο ίντερνετ πρώι βράδι να δεις αν αύριο θα αγωνιστείς γιατί απλά βαριούνται να ενημερώσουν όπως πρέπει, όταν ρωτάς το τμήμα προσωπικού πληροφορίες για τις θέσεις και δεν ξέρουν (!) και όταν περνάνε τόσοι μήνες χωρίς την παραμικρή συγνώμη για την ταλαιπωρία και ίχνος ενημέρωσης... Ε, εγώ δε θέλω να γίνω σαν τα μούτρα τους και δε θα γίνω.

Α, σόρυ, έχεις δίκιο, όντως. Άρα 1 θέση μένει ανοιχτή, όχι 2 όπως είπα! Ο Χημικός που είχε περάσει ήδη που λες, να μην αγχώνεται
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Χαζομάρες λες. Με ολο το σεβασμο. Κ γω τα εχω παρει αλλα λίγη υπομονη δεν βλάπτει... Κ αντε κλα εσυ ο αλλος έδωσε τριτη αθλήματα και τα παρατάει παρασκευή; Μάλλον μας δουλεύεις.

Πότε μην μετανιώνεις..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες