Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Εγώ θέλω να ρωτήσω γιατί στην ά κατηγ κάλεσαν μεχρί τον 1750 ο οποιός έχει 2.210 μόρια και δεν κάλεσαν όλους όσους έχουν 2.210.
Παιδιά συγγνώμη που σας βάζω στο τριπάκι αυτό, απλά δε θέλω να πω κάτι που είναι ανεπιβεβαίωτο. Έχω και εγώ την ίδια αγωνία με σας. Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, ούτε έχω κάποια τρελή άκρη από μέσα, απλά ένα παιδί από Αθήνα Ε. Φ και ένας φίλος που είναι στη σχολή στην Κομοτηνή μου είπαν: "Αυτό που εμείς ξέρουμε είναι καινούριο σχολείο στην Ξάνθη με 200 άτομα". Τώρα έχουν δίκιο; Έχουν άδικο; Θα δείξει σε λίγες μέρες. Απλά μου είπαν και οι 2 το ίδιο νούμερο και το ίδιο πράγμα. Σύγγνώμη αν αυτή τη στιγμή μπορεί να δίνω ελπίδες σε κάποιους και αργότερα δεν επιβεβαιωθούν. Λέω απλά αυτό που έμαθα από γνωστούς και το μοιράζομαι.
aris1987 έγραψε:Εγώ θέλω να ρωτήσω γιατί στην ά κατηγ κάλεσαν μεχρί τον 1750 ο οποιός έχει 2.210 μόρια και δεν κάλεσαν όλους όσους έχουν 2.210.
Αδερφέ λογικά τους κάλεσαν με βάση τη σειρά επιτυχίας (σύμφωνα πάντα με τα κριτήρια της προκήρυξης) και όχι με τον αριθμό των μορίων.
Παιδια κανενα νεο με τους επιλαχοντες; Ποτε θα αρχισουν να ειδοποιουν;
Λέμε ότι 200 άτομα θελουν για το σχολείο στην ξάνθη, οπότε από την 5η 6η 7η σειρά επιλαχόντων οι επιτυχόντες πόσοι είναι πάνω απο 200;
aris1987 έγραψε:Λέμε ότι 200 άτομα θελουν για το σχολείο στην ξάνθη, οπότε από την 5η 6η 7η σειρά επιλαχόντων οι επιτυχόντες πόσοι είναι πάνω απο 200;
Ας μην κάνουμε σενάρια περαιτέρω... Απλά μοιράστηκα αυτό που έμαθα. Κάποιο παιδί 2 μέρες πριν είχε γράψει για 60-80 άτομα. Μπορεί στην τελική να έχει αυτός δίκιο. Εσύ Άρη περιμένεις να σε καλέσουν για εξετάσεις ή έχεις ήδη περάσεις και περιμένεις σαν και μένα να δεις αν μας φωνάξουν;
Εγώ περίμένω να δώ αν θα καλέσουν και άλλους... Εσένα που σ κάλεσαν κομπλέ είσαι θα σ παρουν.
aris1987 έγραψε:Εγώ περίμένω να δώ αν θα καλέσουν και άλλους... Εσένα που σ κάλεσαν κομπλέ είσαι θα σ παρουν.
Μη το λες αδερφέ. Το αν θα μπούμε εμείς εξαρτάται από τις παραιτήσεις άλλων. Τίποτα δεν είναι δεδομένο ούτε για εμάς. Εξετάσεις ικανότητας για επιλαχόντες περάσαμε όχι για επιτυχόντες. Είσαι μακρυά από τη θέση 1750 που πήραν στην προηγούμενη σειρά;
1770Κάτι είμαι...
Λογικό να είσαι στην "τσίτα".aris1987 έγραψε:1770Κάτι είμαι...
Ρε παιδιά! Έχω τρελαθεί! Είμαι Α΄στην 1996 θέση... Να ξεκινήσω πάλι 1000άρι;
pigasos24 έγραψε:Λογικό να είσαι στην "τσίτα".aris1987 έγραψε:1770Κάτι είμαι...
Αν καλέσουν και άλλους εσείς θα είστε μέσα σίγουρα αν δεν καλέσουν. Αντε να δούμε τι θα γίνει
Αν οντως 8ελουν 200 ατομα τοτε 8α παρουν κ την 5 κ την 6 κ την 7 σειρα κ ισως να καλεσουν κ αλλους!Αλλιως θα πεσουν κορμια κ πικρα μεγαλη...
ΥΠΟΜΟΝΗ αγορια... Λιγες μερες ακομη κ βλεπουμε...
ΥΠΟΜΟΝΗ αγορια... Λιγες μερες ακομη κ βλεπουμε...
Dimitrios έγραψε:Ρε παιδιά! Έχω τρελαθεί! Είμαι Α΄στην 1996 θέση... Να ξεκινήσω πάλι 1000άρι;
Αδερφέ πριν καλέσουν εμένα στους 1600-1750 είχαν καλέσει μέχρι την 1600 κι είπα ρε ***** το γκαντεμιά και το είχα ξεγράψει το θέμα. Τελικά μας κάλεσαν και δεν είχαμε χρόνο ούτε για προπόνηση ούτε για τίποτα. Κόπηκαν αρκετά παιδιά στα αθλήματα επειδή ακριβώς δεν ήταν έτοιμοι. Σε αυτό το topic που είμαστε αν ανατρέξεις σε δημοσιεύσεις του Νοεμβρίου δεν πίστευαν ότι θα καλέσουν ούτε καν μέχρι τη 1400 σειρά τότε τα παιδιά που έγραφαν. Μη χάνεις τις ελπίδες σου μέχρι να λήξει το όλο θέμα του διαγωνισμού που όπως και να `χει, έχει τις ιδιαιτερότητές του φέτος.
Ρε τσακαλια εγω ειμαι στη 1700 θεση... Εδωσα πριν μια βδομαδα τα τεστ. Τωρα που κοπηκαν ατομα δεν ξερω αν ανεβηκα θεση... Και δεν ξερω καν τι συμβαινει... Εχετε κανα νεο... ; βασιμο ομως. Εχουμε πιθανοτητες. εγω παντως δεν εχω μαθει τιποτα. Περιμενω με αγωνια μπας και χτυπησει το τηλ μου... Μακαρι... Καλη επιτυχια σε ολους οσους περιμενουμε με αγωνια... !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες