Σοβαρά τώρα, σου φαίνεται η γενική κατάσταση τέτοια που να επιτρέπει έστω και εικασίες (καλά, για ασφαλείς προβλέψεις δε συζητάω καν) για το μέλλει γενέσθαι σε βάθος 5ετίας και πλέον;wrc έγραψε:Στην επομενη πενταετια δεν παιζει να βγει κατι πχ για 300-400 ατομα; Οταν λες θα αργησει πλολυ καιρο συγκεκριμενα τι εννοεις; Δε παιζει να κανει καμμια 10ετια;
Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι στο καλο ειναι αυτο; " Ανάβαση - κατάβαση σε ολκωτή πυροσβεστική κλίμακα σε ύψος εννέα (9) μέτρων, τοποθετημένη σεπυροσβεστικό πύργο ασκήσεων σε χρόνο το αργότερο 1΄ και 50΄΄ (μία προσπάθεια). ""
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
μια σκάλα είναι...nikopaok4 έγραψε: Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι στο καλο ειναι αυτο; " Ανάβαση - κατάβαση σε ολκωτή πυροσβεστική κλίμακα σε ύψος εννέα (9) μέτρων, τοποθετημένη σεπυροσβεστικό πύργο ασκήσεων σε χρόνο το αργότερο 1΄ και 50΄΄ (μία προσπάθεια). ""

το νου σου...
ε. Πειτε το σε απλα ελληνικα μωρεΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:μια σκάλα είναι...nikopaok4 έγραψε: Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι στο καλο ειναι αυτο; " Ανάβαση - κατάβαση σε ολκωτή πυροσβεστική κλίμακα σε ύψος εννέα (9) μέτρων, τοποθετημένη σεπυροσβεστικό πύργο ασκήσεων σε χρόνο το αργότερο 1΄ και 50΄΄ (μία προσπάθεια). ""

Οκ been there απλα Μια ερωτηση καναμε μηπως ξερεις ή εχεις ακουσει κατι μιας και ασχολησαι με το... Αθλημα και σαν... Μονιμος που εισαι. Τωρα οτι η κατασταση ειναι δυσκολη εως τραγικη δε μου λες κατι καινουριο σωπα ρε φιλε... Δε πιστευω να κανει ομως και 8χρονια να παρει ατομα γιατι θα συνταξιοδοτηθουν αρκετοι και θα δημιουργηθουν κενα μια εκτιμηση παντα. Τωρα τι θα γινει σιγουρα δε ξερουμε τιποτα ή πιστευε κανεις οτι θα βγει για τους 4000 πεναετους μεσα στην κριση. Δεν ξερουμε τι μας γινεται και τι μας ξημερωνει αλλα μια αποψη δε κοστιζει κατι.
1) Δεν ασχολούμαι με κανένα "άθλημα". Άθλημα έχει καταντήσει το πότε Θα βγει η προκήρυξη, πόσοι θα 'ναι, ποιά η βάση, κλπ κλπ. Σε λίγο θα βγει και δελτίο στο Στοίχημα.2) Το αν είμαι αυτός που λέω ή όχι άσε να το κρίνει κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω απ' το ότι η πυροσβεστική έχει εκείνα τα μεγάλα κόκκινα τουτού.
3) Ώστε το ξέρεις ότι η κατάσταση είναι δύσκολη... Το πόσο δύσκολη το ξέρεις ή να σου πω παραδείγματα να τραβάς τα μαλιά σου; Κι αν το ξέρεις, νομίζεις οτι η άποψη καθενός μέσα σ' ένα forum πάνω στην ερώτησή σου έχει καμιά σημασία;
3) Ώστε το ξέρεις ότι η κατάσταση είναι δύσκολη... Το πόσο δύσκολη το ξέρεις ή να σου πω παραδείγματα να τραβάς τα μαλιά σου; Κι αν το ξέρεις, νομίζεις οτι η άποψη καθενός μέσα σ' ένα forum πάνω στην ερώτησή σου έχει καμιά σημασία;
Και μια πληροφορια στην προηγουμενη προκυρηξη δεν καλυφτηκαν καν οι θεσεις που ζηταγε οποιος ηθελε εμπαινε και τωρα υπαρχει συνωστισμος...
Αν εννοείς ότι υπήρχε αλληλοκάλυψη σε μερικές κατηγορίες από υποψηφίους άλλων κατηγοριών, ναι, σωστός.Μανώλης έγραψε:Και μια πληροφορια στην προηγουμενη προκυρηξη δεν καλυφτηκαν καν οι θεσεις που ζηταγε οποιος ηθελε εμπαινε και τωρα υπαρχει συνωστισμος...
Παιδια δεν εχω καταλαβει το εξης: Πως γινεται η μετρηση των μοριων. Δηλ πχ ο βαθμο του απολυτηριου 17 πχ ειναι 17χ100; Αν δεν ειναι ετσι απλα μαζευεις τα μορια απο τις αλλα οπως διπλωμα αγγλικα κ. Α και αναλογα την καταταξη αν ισοβαθμεις πανε με το βαθμο; Τι ισχυει ρε παιδια; Εγω εχω 100 μορια απο Αγγλικα,300 μορια απο Γ κατηγορια,200 μορια απο μηχανη, και σκεφτομαι να βγαλω και Ε' να παρω +200. Ο βαθμος του απολυτηριου ειναι 9.7
ενιαιου λυκειου. Να παω να το βγαλω το Ε η τσαμπα τα λεφτα μου; Σας παρακαλω βοηθηστε με μεχρι και στα τηλ της πυροσβεστικης πηρα αλλα δεν μου απαντησαν καλα.

- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
Γιωργο κοιτα (οπως καταλαβα ιδιωτης) αν δεν κανω λαθος το απολυτηριο επι 100 και προσθετεις και τα αλλα κριτηρια που εχεις.ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Παιδια δεν εχω καταλαβει το εξης: Πως γινεται η μετρηση των μοριων. Δηλ πχ ο βαθμο του απολυτηριου 17 πχ ειναι 17χ100; Αν δεν ειναι ετσι απλα μαζευεις τα μορια απο τις αλλα οπως διπλωμα αγγλικα κ. Α και αναλογα την καταταξη αν ισοβαθμεις πανε με το βαθμο; Τι ισχυει ρε παιδια; Εγω εχω 100 μορια απο Αγγλικα,300 μορια απο Γ κατηγορια,200 μορια απο μηχανη, και σκεφτομαι να βγαλω και Ε' να παρω +200. Ο βαθμος του απολυτηριου ειναι 9.7ενιαιου λυκειου. Να παω να το βγαλω το Ε η τσαμπα τα λεφτα μου; Σας παρακαλω βοηθηστε με μεχρι και στα τηλ της πυροσβεστικης πηρα αλλα δεν μου απαντησαν καλα.
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Παιδια δεν εχω καταλαβει το εξης: Πως γινεται η μετρηση των μοριων. Δηλ πχ ο βαθμο του απολυτηριου 17 πχ ειναι 17χ100; Αν δεν ειναι ετσι απλα μαζευεις τα μορια απο τις αλλα οπως διπλωμα αγγλικα κ. Α και αναλογα την καταταξη αν ισοβαθμεις πανε με το βαθμο; Τι ισχυει ρε παιδια; Εγω εχω 100 μορια απο Αγγλικα,300 μορια απο Γ κατηγορια,200 μορια απο μηχανη, και σκεφτομαι να βγαλω και Ε' να παρω +200. Ο βαθμος του απολυτηριου ειναι 9.7ενιαιου λυκειου. Να παω να το βγαλω το Ε η τσαμπα τα λεφτα μου; Σας παρακαλω βοηθηστε με μεχρι και στα τηλ της πυροσβεστικης πηρα αλλα δεν μου απαντησαν καλα.
970 + 100 +300 + 200 = 1570!H 1770 με Ε! Πολύ λίγα φίλε μην κάνεις τον κόπο.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Όντως λίγα φίλε μου. Αν σου περισσεύουν (λέμε τώρα) κάνε την προσπάθεια σου... Αλλά είναι πολύ απίθανο.hackertom έγραψε:970 + 100 +300 + 200 = 1570!H 1770 με Ε! Πολύ λίγα φίλε μην κάνεις τον κόπο.ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Παιδια δεν εχω καταλαβει το εξης: Πως γινεται η μετρηση των μοριων. Δηλ πχ ο βαθμο του απολυτηριου 17 πχ ειναι 17χ100; Αν δεν ειναι ετσι απλα μαζευεις τα μορια απο τις αλλα οπως διπλωμα αγγλικα κ. Α και αναλογα την καταταξη αν ισοβαθμεις πανε με το βαθμο; Τι ισχυει ρε παιδια; Εγω εχω 100 μορια απο Αγγλικα,300 μορια απο Γ κατηγορια,200 μορια απο μηχανη, και σκεφτομαι να βγαλω και Ε' να παρω +200. Ο βαθμος του απολυτηριου ειναι 9.7ενιαιου λυκειου. Να παω να το βγαλω το Ε η τσαμπα τα λεφτα μου; Σας παρακαλω βοηθηστε με μεχρι και στα τηλ της πυροσβεστικης πηρα αλλα δεν μου απαντησαν καλα.
Παιδια με τα μορια της τριτεκνιας γνωριζουμε κατι εχουν ορια ηλικιας η οχι
Μπορει να μου πει καποιος σε ποιο σημειο της προκυρηξης λεει οτι το απολυτηριο πολλαπλασιαζετε Χ100; Γιατι το μονο που διαβαζω ειναι οτι όλα τα μορια πολλαπλασιαζοντε επι 100 χωρις να λεει για βαθμο πουθενα
Παιδια η βαση για τους πολιτες ποια θα ειναι λετε; Εγω ειμαι απο τεε και εχω 2400. Γινεται κατι; Μπαινω επιλαχων τουλαχιστον?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες