Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Loki

Δημοσίευση από Loki »

@Ασαρκος

Φίλε εγώ έκανα τη διαδικασία απαλλαγης μέσω του φρουραρχείου της Ρόδου.

Μου ήρθε παραπεμπτικό για την επιτροπή απαλλαγών Ρόδου και πρέπει να κλείσω ραντεβού και να περάσω από την επιτροπή έως 29/06. Μέχρι τις 4/6 που παρουσιάζεσαι σίγουρα θα έχω τελειώσει οπότε θα σε ενημερώσω.

Υ. Γ. Και εγώ παρουσιαζόμουν κανονικά Θήβα 4/6 αλλά έκανα τη διαδικασία μέσω φρουραρχειού αρκετά γρήγορα και δεν χρειάζεται να πάω μέχρι τη Θήβα.

mcs

Δημοσίευση από mcs »

Καλησπέρα παιδιά, πέρσι έκανα την διαδικασία μέσω φρουραρχείου καθώς ήταν να παρουσιαστώ Πόρο (είμαι ναυτικό) και όλα καλά. Φέτος όσοι προέρχονται από αναβολή πρέπει να παρουσιαστούν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά και αναρωτιέμαι αν μπορώ να επαναλάβω την διαδικασία μέσω φρουραρχείου Αθηνών καθώς ο τόπος παρουσίασης βρίσκεται στην ίδια περιφέρεια. Προτιμώ την διαδικασία του φρουραρχείου καθότι πιο ασφαλής απλά δεν ξέρω μήπως αντιμετωπίσω πρόβλημα είτε στο φρουραρχείο είτε στο ΝΝΑ αν δουν ότι πρέπει να παρουσιαστώ στο ΝΝΠ. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.
Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Καλησπερα παιδια ειχα παρουσιαστει στο στρατο το οκτωβριο και οταν με εξετασε ο οφθαλμιατρος και του ειπα οτι εχω κανει cross linking(χειρουργικη επεμβαση λογω κερατοκωνου στα ματια) και στα δυο ματια μου εδωσε ενος ετους αναβολη επειδη δεν ειχα κλεισει 1 χρονο απο τοτε που ειχα κανει την επεμβαση. Γνωριζει κανεις αμα μπορω να κοψω την αναβολη με καποιο χαρτι γιατρου και να με επανεξετασουν?... επειδη βιαζομαι λιγο νσ φυγω στο εξωτετικο λογω εργασιας
Ευχαριστω

Vasilhs

Δημοσίευση από Vasilhs »

Χρηστος έγραψε:Καλησπερα παιδια ειχα παρουσιαστει στο στρατο το οκτωβριο και οταν με εξετασε ο οφθαλμιατρος και του ειπα οτι εχω κανει cross linking (χειρουργικη επεμβαση λογω κερατοκωνου στα ματια) και στα δυο ματια μου εδωσε ενος ετους αναβολη επειδη δεν ειχα κλεισει 1 χρονο απο τοτε που ειχα κανει την επεμβαση. Γνωριζει κανεις αμα μπορω να κοψω την αναβολη με καποιο χαρτι γιατρου και να με επανεξετασουν; ... επειδη βιαζομαι λιγο νς φυγω στο εξωτετικο λογω εργασιας
Ευχαριστω

Χορηγηθείσα αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας δεν διακόπτεται. Όσοι όμως στρατεύσιμοι έχουν λάβει αναβολή υγείας μεγαλύτερη των έξι μηνών και επιθυμούν την επανεξέταση της σωματικής τους ικανότητας, υποβάλλουν σχετικό αίτημα σε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) ή ΚΕΠ και η αρμόδια ΣΥ Τους παραπέμπει στην αρμόδια Επιτροπή Απαλλαγών.

http://www.army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/diakopi

TheLastDanceKostas

Δημοσίευση από TheLastDanceKostas »

Καλησπέρα σε όλους, έκανα τη διαδικασία για απαλλαγή (ήδη 2 ετήσιες αναβολές) από το φρουραρχείο Αθηνών στις 27/5. Ο ιατρός εκεί εισηγήθηκε ι5 με παρ.340. Έχω 2 ερωτήσεις γιατί έχω αγχωθεί τρομερά και θέλω τη βοήθεια σας.1η) μπορεί την εισήγηση να την αλλάξει η επιτροπή;2η) έχει έρθει σε κανέναν παραπεμπτικό ενώ είχε πάει στις 27/5; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Είμαι τρομερά αγχωμένος...
Νεκτάριος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Νεκτάριος »

Καλησπέρα παιδιά, καινούργιος και εγώ εδώ και θα ήθελα αν γίνεται να με βοηθήσει κάποιος.

Για την ιστορία λοιπόν, πριν δυο χρόνια είχα παρουσιαστεί στη Σάμο. Εκεί είχα πάει να κάνω κανονικά τη θητεία μου να τελειώνω. Καθώς λοιπον περναω από το γιατρό να με εξετάσει με έκανε διάφορες ερωτήσεις και εντέλει του είπα πως θέλω να υπηρετήσω. Μέτα με εξέτασε με ακουστικά κτλ και διαπίστωσε πως έχω άσθμα και είδε νοσηλείες, υπό αγωγή στο βιβλιάριό κτλ και να μην τα πολυλογώ μου λέει δεν υπηρετείς!

Παρόλο που έφερα αντιρρηση τότε πέρασα από μια συνέντευξη με έναν συνταγματαρχη εκεί και μου λέει δε γίνεται και μπλα μπλα και δεν θα έχω επιπτώσεις και ότι μόλις περάσουν τα δυο χρόνια θα μου δώσουν απαλλαγή κατευθείαν και να πάω να ξεκινήσω τη ζωή μου (ακριβως τα λόγια του).'Εχοντας λοιπον στο νου μου όλα αυτά ξεκίνησα μια σχολή οπού πληρώνω κιόλας, δουλειά και ειδικά τώρα το καλοκαίρι καθώς από αυτό βγάζω χρήματαγια να περάσω όλο το χρόνο καθησυχαστηκα ότι θα πάρω απαλλαγή.

Τώρα μου ήρθε να καταταγώ στη θηβα και μου λένε να πάω φρουραρχείο και μετά 401. Μαζεύω λοιπόν όλα μου τα χαρτιά, Υπό παρακολουθηση γιατρο, εξετάσεις από νοσοκομεία και ένα σορό και πάω στο 401. Με το με βλέπει εκεί η γιατρός μου λέει μια χαρά μου φαίνεσαι εντάξει βροχικο ασθμα δεν είναι και τίποτα.

Και με έβγαλε λοιπόν ι4 όπου στο χαρτί που μου έδωσε γράφει: Αγωγή, παρακολουθηση, χωρίς να κάνω άσκηση στο στρατόπεδο, να μην κουράζομαι και να μην είμαι παρών σε δύσκολους περιβαλλοντικα χώρους και επανεξέταση σε 30 μέρες! Μάλιστα μου είπε η γιατρός επειδή είχα εκείνη την ώρα δύσπνοια ότι και με φορείο να ήμουν πάλι δε μου την έδινε την απαλλαγή.

Τώρα εγώ τι μπορώ να κάνω; Πραγματικά μου καταστρέφει όλη τη Ζωή, δουλειά που έχω ρίξει να περάσω όλα τα μαθήματα, δουλείες, κτλ.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα, πηγές στη γιατρό για εξέταση παθολογικού ή ψυχολογικού;
Νεκτάριος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Νεκτάριος »

Νικος έγραψε:Καλησπερα, πηγές στη γιατρό για εξέταση παθολογικού ή ψυχολογικού;

Σε πνευμονολόγο.

Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Grteo »

Καλημέρα παιδιά 18 μπαίνω κανονικά στον Πόρο πολεμικό ΝαυτικόΘέλω να φώτα σας για αναβολή ετήσια αν μπορώ να πάρω ευχαριστω

Tojicon

Δημοσίευση από Tojicon »

Καλημέρα σε όλους! Μόλις τελείωσα με την διαδικασία στο Φρουραρχείο ΑΘΗΝΩΝ, ημερομηνία 2/6! Θα σας περιγράψω ακριβώς τι γίνεται για να είστε προετοιμασμένοι και να μην σπαταλίσετε τσάμπα τον χρόνο σας. Αρχικά είχα πάει εχτές κατά τις 8, είχε τρελή ουρά έξω απο την πύλη του φρουραρχείου.

Κατά τις 9+ βγήκε ο υπέυθυνος με ντουντούκα να μας πεί ότι έχει φουλάρει μέσα (350+ άτομα) και ότι δεν γίνεται να μπούμε άλλοι (εκτός απο όσους είναι να παρουσιαστούν την ίδια μέρα, οι οποίοι είχαν προτεραιότητα), μας έδωσε όμως ένα χαρτάκι με το οποίο έπρεπε να έρθουμε την επόμενη μέρα 7 το πρωί και να μπούμε απευθείας χωρίς να περιμένουμε ουρά. Σ

ήμερα λοιπόν, φτάνοντας στις 7, είχε πάλι τρελή ουρά, όσοι είχαν χαρτάκια περίμεναν μπροστά στην πύλη, όχι στην ουρά. Κατά τις 7:30,8 παρά, βγαίνει ο υπέυθυνος με ντουντούκα και λέει όσοι έχουν χαρτάκι και όσοι παρουσιάζονται σήμερα έχουν προταιρεότητα και να έρθουν μπροστά. Ξεκινήσαμε σιγά σιγά να μπαίνουμε. Στην πυλή αν ΔΕΝ έχεις μάσκα, ΔΕΝ μπαίνεις.

Επίσης, υπήρχαν περιπτώσεις παιδιών που δεν είχαν εκτυπωμένο το σημείωμα κατάταξης (έδειξαν το κινητό) και τους έστειλαν να το εκτυπώσουν και να ξαναγυρίσουν. Υπήρχε περίπτωση παιδιών που δεν ανήκουν στον φρουραρχείο Αθηνών και τους έδιωξαν όπως ήρθαν. Συνεχίζοντας,90% των συνοδών απαγορεύται να μπουν μέσα στο Φρουραρχείο. Το 10% που επιτρέπεται είναι αν το παιδί έχει κινητικό πρόβλημα ή αν βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Με το που μπείς σου δείνουν ένα χαρτί να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και έναν αριθμό προτεραιότητας. Περπατάς στο δασάκι, έχει παγκάκια και τραπεζάκια για να κάτσεις να περιμένεις και να συμπληρώσεις την αίτηση.ΜΗΝ ξεχάσετε να έχετε στυλό μαζί σας γιατί θα ψάχνεστε! Τα νούμερα κυλάνε γρήγορα. Στην αρχή φωνάζει ο υπεύθυνος τα νούμερα 1-20, ελέγχουν τα στοιχεία και σας στέλνουν στο αντίσκηνο (και μετά 21-40 κλπ, οπότε δεν υπάρχει ουρά και συνωστισμός). Το αριστερά είναι για παθολογικά θέματα, το δεξί για ψυχολογικά.

Όσοι είναι για παθολογικά θέματα ή είναι ΑΜΕΑ, ανεξαρτήτως απο τον αριθμό προτεραιότητας, δεν περιμένουν, μπαίνουν απευθείας. Στο ψυχολογικό,2 στρατιώτες συμπληρώνουν σε ένα χαρτάκι τα στοιχεία σου και σε στέλνουν απο την πίσω μεριά να περιμένεις να σε εξετάσει ο γιατρός, με αρκετά μικρή αναμονή περνάς μέσα στο αντίσκηνο, ο γιατρός αρκετά ευγενικός ο συγκεκριμένος, σε ρωτάει αν είσαι καλά, αν παίρνεις αγωγή, πόσο καιρό και αν έχεις δει βελτίωση.

Αρκετά τυπικά, αλλά φαντάζομαι ότι προφανώς ξέρετε τι φάρμακα παίρνετε και πώς νιώθετε οπότε δεν έχετε κάτι να φοβάστε. Μετά στο ίδιο αντίσκηνο σας συμπληρώνουν και άλλα στοιχεία, πάτε στο ακριβώς απέναντι σας τα ελέγχουν και μετα γυρνάτε στην πύλη. Εκεί 2 άνθρωποι απο την στρατολογία παίρνουν όλα αυτα τα χαρτία σας και σας ενημερώνουν ότι θα σας έρθει email για να περάσετε απο την επιτροπή για να εκγρίνουν την αναβολή/απαλλαγή σας. Όλο αυτό σήμερα κράτησε 3 ώρες για εμένα.

Να έχετε μαζί σας ταυτότητα, χαρτί απο γιατρό, σημείωμα κατάταξης, μάσκα, στυλό και θα είστε εντάξει. Όλοι είναι ευγενικοί, παραδόξως απίστευτα οργανωμένοι φέτος και να σημειώσω ότι ΔΕΝ χρειάζετε να πάτε απο ΡΟΥΦ στρατολογική υπηρεσία μετά. Όλα γίνονται εκεί. Επιπρόσθετα, βεβαιωθείτε για το Φρουραρχείο στο οποίο ανήκετε, μην πάτε σε λάθος και μετά τρέχετε.

Αυτά απο εμένα, ευχαριστώ όλα τα άλλα παιδιά μου μοιράστικαν εδώ την εμπειρία τους και τις πληροφορίες τους, να έχετε μια καλή μέρα!
IoannisT
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από IoannisT »

:' (εγω ημουν αυτος που ειχε το θεμα με την διευθυνση του σημειωματος μου... (δεν ξερω αν ειχαν θεμα κι αλλοι μετα απο εμενα). Τουλαχιστον λυθηκε "γρηγορα".

Ο λοχαγος (ευγενικοτατος μπραβο) μου ειπε να παω εκεινη την στιγμη στην Στρατολογια (ηταν 07:30 και αυτοι ανοιγαν 08:00 οποτε κομπλε, δεν ειναι και κοντα), και να τους πω να μου αλλαξουν την διευθυνση στο σημειωμα καταταξης μου και να ξαναγυρισω πισω (δεν θα περιμενα). Φτανοντας τονισα ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ οτι με στελνουν απο το Φρουραρχειο για να μου αλλαξουν την διευθυνση στο σημειωμα καταταξης μου ωστε να παω ξανα πισω (να το πειτε αυτο γιατι θα σας γκρινιαξουν οτι επρεπε να κλεισετε ραντεβου). Εκει μια κυρια (που παραπονεθηκε εντονα που δεν ειχα ραντεβου και πως με αφησαν να περασω), ειδε οτι εχω αλλαξει στο συστημα την διευθυνση μονιμης κατοικιας μου (αλλιως να εχετε καποιο αποδεικτικο που να επιβεβαιωνει την διευθυνση που θελετε να δηλωσετε) και μου εβαλε μια υπογραφη και σφραγιδα (μου εκανε ολοκληρη σκηνη για το ραντεβου για τα 3 λεπτα που της πηρε). Βεβαια, θα ειχε λυθει οοοοολο αυτο, αν οταν πηρα τηλεφωνο και ρωτησα, αν τωρα που αλλαξα την διευθυνση κατοικιας μου χρειαζεται να κανω τιποτα αλλο και μου ειπαν οχι...

Οπως και να εχει... Καλα τα ειπε ο κυριος απο πανω... Ημουν και εγω μαζι καπου στο παρκο... Απλα βεβαιωθειτε απο την στρατολογια οτι εχει αλλαξει η μονιμη διευθυνση σας (αν την αλλαξατε) και επισης να ειναι αλλαγμενη και στο σημειωμα καταταξης... Γιατι εμενα ηρθε πρωτα το σημειωα καταταξης και μετα αλλαξα την διευθυνση χωρις να μου πουν οτι πρεπει να αλλαξω και το σημειωμα καταταξης.

Παρτε βεβαια και κανενα βιβλιο, νερο or something μαζι σας... Γιατι αν δεν πατε πολυ νωρις... Η αναμονη θα ειναι πολυ μεγαλη.
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Πληροφοριακα, Πηγα για συνοδος ενος φιλου στην Θηβα 2/6, και ειχαν μεσα στο στρατοπεδο επιτροπη απαλλαγων. Αυτα για οσους τυχον πανε θηβα και δεν μπορουν να κανουν διαδικασια μεσω φρουραρχειου για οποιοδηποτε λογο... Το αρνητικο ειναι οτι εχει πολυ περιμενε αν θες να παρεις την αποφαση της επιτροπης σε μια μερα απο τις 4 το μεσημερι και μετα αρχιζουν να τις υπογραφουν και να ειναι πλεον ετοιμες... Αλλιως φευγεις αμα θες αν εχεις συνοδο, και παιρνεις τηλεφωνο στις 6 το απογευμα σου λενε τι βγηκε η αποφαση και ταχυδρομεις κατι χαρτια που σου δινουν αυτοι στην Θηβα, και σου ταχυδρομουν την αποφαση της επιτροπης μαζι με την ταυτοτητα πισω... Αν δεν θελει καποιος να περιμενει να περασει επιτροπη απαλλαγων στην Θηβα τοτε μαζι με το χαρτι του γιατρου που λεει τι αναβολη/απαλλαγη θα παρεις φευγεις αν εχεις συνοδο και πας την επομενη μερα 401, και κανεις παλι την διαδικασια του ταχυδρομειου... Καποια παιδια που ετοιμαστηκε σχετικα γρηγορα η αναβολη τους εφυγαν μονοι τους και δεν ειχαν συνοδο...
Ασαρκος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Ασαρκος »

xristos1925 έγραψε:Πληροφοριακα, Πηγα για συνοδος ενος φιλου στην Θηβα 2/6, και ειχαν μεσα στο στρατοπεδο επιτροπη απαλλαγων. Αυτα για οσους τυχον πανε θηβα και δεν μπορουν να κανουν διαδικασια μεσω φρουραρχειου για οποιοδηποτε λογο... Το αρνητικο ειναι οτι εχει πολυ περιμενε αν θες να παρεις την αποφαση της επιτροπης σε μια μερα απο τις 4 το μεσημερι και μετα αρχιζουν να τις υπογραφουν και να ειναι πλεον ετοιμες... Αλλιως φευγεις αμα θες αν εχεις συνοδο, και παιρνεις τηλεφωνο στις 6 το απογευμα σου λενε τι βγηκε η αποφαση και ταχυδρομεις κατι χαρτια που σου δινουν αυτοι στην Θηβα, και σου ταχυδρομουν την αποφαση της επιτροπης μαζι με την ταυτοτητα πισω... Αν δεν θελει καποιος να περιμενει να περασει επιτροπη απαλλαγων στην Θηβα τοτε μαζι με το χαρτι του γιατρου που λεει τι αναβολη/απαλλαγη θα παρεις φευγεις αν εχεις συνοδο και πας την επομενη μερα 401, και κανεις παλι την διαδικασια του ταχυδρομειου... Καποια παιδια που ετοιμαστηκε σχετικα γρηγορα η αναβολη τους εφυγαν μονοι τους και δεν ειχαν συνοδο...
Φιλέ παρουσιαζομαι για 3η φορα 4/6, εχω παρει και της 2 φορες λογω κιλων και τωρα ειναι η 3η οποτε παω για ι5 και εχω και ενα χαρτι απο Ψυχιατρο οτι εχω αγοραφοβια αγχος και τα σχετικα. Εγω με τον πατερα μου θα παω, θα με εξετασουν στην θηβα η θα με στειλουν 401;
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Ασαρκος έγραψε: Φιλέ παρουσιαζομαι για 3η φορα 4/6, εχω παρει και της 2 φορες λογω κιλων και τωρα ειναι η 3η οποτε παω για ι5 και εχω και ενα χαρτι απο Ψυχιατρο οτι εχω αγοραφοβια αγχος και τα σχετικα. Εγω με τον πατερα μου θα παω, θα με εξετασουν στην θηβα η θα με στειλουν 401;

Θα σε εξετασουν Θηβα και αν θες περνας απο Θηβα επιτροπη απαλλαγων, και αν θες να τελειωνεις σε μια μερα αλλα θα περιμενεις ομως, απο τις 4-5 και μετα αρχιζουν και δινουν τις αναβολες/απαλλαγες... Αν δεν θες να περιμενεις εφοσον θα εχεις συνοδο, σε εξεταζουν οι γιατροι, περνας απο επιτροπη απαλλαγων, φευγεις, και μετα κανεις την διαδικασια με το ταχυδρομειο... Θα στα πουν και εκει... Απλα συνηθως οσους τους κρατανε μεχρι απογευμα ειναι επειδη δεν εχουν συνοδο να μπορουν να φυγουν αμα θελουν. Εσυ αν εχεις συνοδο και θες να φυγεις, οταν περασεις απο επιτροπη απαλλαγων, θα σου πουν τι διαδικασια να κανεις με το ταχυδρομειο... Αυτο που εχεις αν ειναι κατι που δεν χρειαζεται εξεταση τοτε μπορεις να περασεις κατευθειαν επιτροπη απαλλαγων στην Θηβα στο στρατοπεδο... Αν ειναι κατι που χρειαζεται εξεταση αν εχεις συνοδο θα σου πουν να φυγεις και την επομενη μερα να πας 401 να κανεις την εξεταση και μετα να πας στην επιτροπη απαλλαγων του 401...

Ασαρκος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Ασαρκος »

xristos1925 έγραψε:
Ασαρκος έγραψε: Φιλέ παρουσιαζομαι για 3η φορα 4/6, εχω παρει και της 2 φορες λογω κιλων και τωρα ειναι η 3η οποτε παω για ι5 και εχω και ενα χαρτι απο Ψυχιατρο οτι εχω αγοραφοβια αγχος και τα σχετικα. Εγω με τον πατερα μου θα παω, θα με εξετασουν στην θηβα η θα με στειλουν 401;

Θα σε εξετασουν Θηβα και αν θες περνας απο Θηβα επιτροπη απαλλαγων, και αν θες να τελειωνεις σε μια μερα αλλα θα περιμενεις ομως, απο τις 4-5 και μετα αρχιζουν και δινουν τις αναβολες/απαλλαγες... Αν δεν θες να περιμενεις εφοσον θα εχεις συνοδο, σε εξεταζουν οι γιατροι, περνας απο επιτροπη απαλλαγων, φευγεις, και μετα κανεις την διαδικασια με το ταχυδρομειο... Θα στα πουν και εκει... Απλα συνηθως οσους τους κρατανε μεχρι απογευμα ειναι επειδη δεν εχουν συνοδο να μπορουν να φυγουν αμα θελουν. Εσυ αν εχεις συνοδο και θες να φυγεις, οταν περασεις απο επιτροπη απαλλαγων, θα σου πουν τι διαδικασια να κανεις με το ταχυδρομειο... Αυτο που εχεις αν ειναι κατι που δεν χρειαζεται εξεταση τοτε μπορεις να περασεις κατευθειαν επιτροπη απαλλαγων στην Θηβα στο στρατοπεδο... Αν ειναι κατι που χρειαζεται εξεταση αν εχεις συνοδο θα σου πουν να φυγεις και την επομενη μερα να πας 401 να κανεις την εξεταση και μετα να πας στην επιτροπη απαλλαγων του 401...

Κοιτα πιστευω θα Εχει παθολογο για τα κιλα μου δλδ να με ''εξετασει'' που απλα θα με ρωτισει κιλα και τελος, τωρα θα εχει ομως ψυχολογω; Γιατι θα ηθελα να τελειωσω σε μια μερα διοτι εργαζομαι κιολας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες