Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Μα όλα αυτά ίσχυαν από πέρυσι (ανεργία) , δεν θα ανέβει θα δεις, αντε αυτοι που ειχαν 2100 να πανε 2300 στα πολλα μορια δύσκολα να ανέβει κι αλλο...
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Δεν μιλαω για σημαντικο αριθμο αυξυσης αλλα 50 με 100 μοριακια πανο ισος ναι.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Για να βγαλει καποιος 2800 στην β κ 2500 στην θελει εναν πολυ ενδιαφερον συνδιασμο. Ποσο ατομα νομιζεις το εχουν; Ποσα ατομα θελουν να μπουν αστυνομια κ οχι πυροσβεστικη που θα βγαλει για 600 πολιτες?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Για να βγαλει καποιος 2500 δεν ειναι τοσο πολυ δυσκολο ρε Δημητρη πολυ απλα οπως εγω... Ενα χαμηλο απολυτηριο 13.1, διπλωμα αυτοκινητου-μηχανης, ειδικες δυναμεις και πολυτεκνος πχ οπως ειμαι εγω. Οριστε 2510. Ειναι τοσο δυσκολο να εχει καποιος αυτα τα κριτηρια?
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Σωτηρης έγραψε:Για να βγαλει καποιος 2500 δεν ειναι τοσο πολυ δυσκολο ρε Δημητρη πολυ απλα οπως εγω... Ενα χαμηλο απολυτηριο 13.1, διπλωμα αυτοκινητου-μηχανης, ειδικες δυναμεις και πολυτεκνος πχ οπως ειμαι εγω. Οριστε 2510. Ειναι τοσο δυσκολο να εχει καποιος αυτα τα κριτηρια;
Ολα καλά φίλε μου και απλά όπως τα παραθέτεις, αλλά δεν είναι έτσι ειδικά γιά το κριτήριο του πολυτέκνου... Τέλος πάντων το ουσιαστικότερο που θα λειτουργήσει υπέρ εσάς φέτο, είναι ότι αν η προκήρυξη βγεί μέχρι Ιούνιο-Ιούλιο,

θά έχουν απολυθεί [και προστεθεί] μόνο 3 σειρές Στρατεύσιμοι από την προηγούμενη προκήρυξη. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες προκηρύξεις, στα μεσοδιαστήματα των οποίων απολύονταν 5 σειρές τουλάχιστον η και περισσότερες.

Οσο δε γιά την Προεδρική Φρουρά που ανησυχούν κάποιοι, το έχουμε ξαναπεί, είναι ελάχιστοι σαν ποσοστό και δεν επηρεάζουν σε τίποτα την όλη κατάσταση.

Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Giouli »

Εχει δικιο ο Σωτηρης. Ελπιζω σε 2-3 χρονια να αρχισουν να πεφτουν λιγο τα μορια και να μην μεινουν σταθερα υψηλα
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από nikoslok »

Σωτηρης έγραψε:Για να βγαλει καποιος 2500 δεν ειναι τοσο πολυ δυσκολο ρε Δημητρη πολυ απλα οπως εγω... Ενα χαμηλο απολυτηριο 13.1, διπλωμα αυτοκινητου-μηχανης, ειδικες δυναμεις και πολυτεκνος πχ οπως ειμαι εγω. Οριστε 2510. Ειναι τοσο δυσκολο να εχει καποιος αυτα τα κριτηρια;
δεν ειναι απλο Να βγαλεις Μορια Φιλε σωτηρη 300 μορια του πολυτεκνου Δεν ειναι λιγα ειναι παρα πολλα...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από toro »

Τα επαλ ειναι α κατηγορια;

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από asimike »

Εγω θα πω κατι που το καναμε και περσυ και ηταν λαθος! Ειχαμε κατσει περσυ με τα παιδια που ειμασταν υποψηφιοι μετραγαμε ποσες σειρες ειχαν αποληθει απο την προηγουμενη προκηρηξη και απο εδω και απο εκει και ποσοι ηταν οι δοκιμοι κλπ κλπ!ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ!εμεις ειμασταν μεσα 500 ατομα! Ε λοιπον ειμασταν πολλοι λιγοι αυτοι π ειμασταν νεες σειρες! Οι πιο πολλοι ηταν παλιες σειρες κατι 280 με 290 που ειχαν τελειωσει πανεπιστηια κλπ και επειδη δεν εβρισκαν δουλεια η για δικους τους λογους εκαναν το 2010 τα χαρτια τους! Ολοι εμεις οι εξυπνοι τους υπολογιζαμε αυτους οταν βγαζαμε πανω κατω τα μορια για τις βασεις; οχι! Λεγαμε ελα μωρε ποσοι να ειναι απο παλιες σειρες; Ε λοιπον ηταν παρα πολλοι... Μην κανετε το ιδιο λαθος φετος!
ΕΛΛΑΣ
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Λαμογιο αργησες. Καιρο ειχες να μπεις! Πολλα λεγαμε αδελφε κ σιγουρα διαφορετικα τα ειδες κ εσυ απο μεσα. Διαφορετικα ισως ειναι κ φετος, η προς το καλυτερο η προς το χειροτερο!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

toro έγραψε:Τα επαλ ειναι α κατηγορια;

Είπαμε ποιο επαλ είναι α κατηγορία
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Α ειναι τορο. Νικο εχεις δικιο ειναι παρα πολλα οντος δεν αμφιβαλει κανενας γι αυτο. Οσο για την φρουρα σκεφτειτε ομως ποσοι ειναι αυτοι που εχουν υπηρετησει εκει και δεν εχουν κλησει τα 28 τους?
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από nikoslok »

Σωτηρης έγραψε:Α ειναι τορο. Νικο εχεις δικιο ειναι παρα πολλα οντος δεν αμφιβαλει κανενας γι αυτο. Οσο για την φρουρα σκεφτειτε ομως ποσοι ειναι αυτοι που εχουν υπηρετησει εκει και δεν εχουν κλησει τα 28 τους;
γνωμη μου αμα γινει Αυγουστο σεπτεμβρι οσοι εχετε 2450 και πανω δεν εχετε να φοβαστε τπτ Ειναι πολυ Κοντα η μια προκυριξη με την αλλη Λογικα παντα αμα γινει οτι εγινε σε μας τι να πω...
dez1!
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από dez1! »

Και γω αυτο πιστευω οσοι εχουν πανω απο 2.450 δεν εχουν αναγκη και δεν πρεπει να αγχωνονται
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από REPAINER »

Επειδη ειναι κοντα στη περσινη βαση δεν πρεπει να αγχωνονται; Φυσικα και πρεπει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες