Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Η θεση 109εχει 2410 αν δεν κανω λαθος
...
...
Αλανια αν ειναι ετσι με μορια ειναι. Εγω με 2410 ειμαι 100 και κατι ψηλα... Αρα με μορια παει... Με 2470 σε 72 θεση ο νικος με 2490 στην 58 και ο δοκιμος του με 3000+ στην πρωτη θεση... ...
ΕΛΛΑΣ
μπα ακυρο!ilias έγραψε:Καλησπερα. Μετα τις εκλογες τα αποτελεσματα...
ΕΛΛΑΣ
Είδα στους πίνακες ότι ισοβαθμούν λίγα άτομα.
Αλλά απ'ότι κατάλαβα θα γίνει κληρωση γι'αυτά τα άτομα, διότι έχουν τον ίδιο βαθμό απολυτηρίου και δεν μπορεί να διευθετηθεί αλλιώς το ζήτημα της ισοβαθμίας.
Φαντάζομαι θα υπήρξαν πολύ περισσότερες ισοβαθμίες που έχουν ήδη επιλυθεί βάσει του απολυτηρίου και μήκαν κανονικά στη σειρά κατάταξης.
Έτσι δεν είναι Γκρικ Αρμι;
Αλλά απ'ότι κατάλαβα θα γίνει κληρωση γι'αυτά τα άτομα, διότι έχουν τον ίδιο βαθμό απολυτηρίου και δεν μπορεί να διευθετηθεί αλλιώς το ζήτημα της ισοβαθμίας.
Φαντάζομαι θα υπήρξαν πολύ περισσότερες ισοβαθμίες που έχουν ήδη επιλυθεί βάσει του απολυτηρίου και μήκαν κανονικά στη σειρά κατάταξης.
Ζητώ συγνώμη αλλά από mozilla δεν μπορώ να μπώ ... Τα βγάζει κινέζικα με κάτι ΓΓΓ μέσα... Τι έκανα λάθος ένας θεός ξέρει...
Στο θέμα μας... Κι ο αδερφός μου με 2460 στην 81 θέση ισοβαθμεί με άλλους 3. Όπως τα είδα εγώ είναι με φθίνουσα σειρά μορίων για όσους ισοβαθμούν.

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
ilias έγραψε:Καλησπερα. Μετα τις εκλογες τα αποτελεσματα...
μονο μετα; Τα χριστουγεννα λενε. Χχααχαχαχχαα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Ωραια αν ειναι η σειρα με μορια... Αν μαθαιναμε που παιζει σε μορια ο τελευταιος θα ξεραμε αν η κληρωση θα ειναι για τους επιτυχωντες ή θα ειναι πιο γενικη... ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
giorgos έγραψε:Είδα στους πίνακες ότι ισοβαθμούν λίγα άτομα.
έτσι φαίνεται τουλάχιστον.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
Αφού στο sefeea το λέει ξεκάθαρα:
"Σημειώνεται ότι η κλήρωση αφορά και τους μη επιτυχόντες. "
"Σημειώνεται ότι η κλήρωση αφορά και τους μη επιτυχόντες. "
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
serpico_gr έγραψε:Ωραια αν ειναι η σειρα με μορια... Αν μαθαιναμε που παιζει σε μορια ο τελευταιος θα ξεραμε αν η κληρωση θα ειναι για τους επιτυχωντες ή θα ειναι πιο γενικη... ;
το γράφει η ανακοίνωση το έχω γράψει και εγώ 2-3 φορές σε προηγούμενα μηνύματα. Είναι και για μη επιτυχόντες άντε να δούμε πόσες φορές θα το πούμε ακόμα
Η κληρωση αφορα επιτυχοντες και επιλαχοντες μονο. Αν ριξεις μια ματια στα περσινα στιν β κατηγωρια θα βρεις 12 ισοψηφουντες που ειχαν παει για κληρωση. Απλη λογικη ειναι. Ειναι δυνατον 6000 υποψηφιοι στην β και να υπαρχουν μοναχα 21 για κληρωση; Και εινα δυνατον να παει καποιος για κληρωση και να μην του πουν για ποια θεση κλρωνετε; Τι ειναι αυτα που λετε;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
Ο καθένας το βιολί του.
Επεισης. Ειναι χωρησμενοι σε γκρουπακια απο οτι βλεπετε. Αυτο παει να πει οτι καθε γρουπακι κληρωνετε για τα ιδια μορια. Πχ οι 2 πρωτοι της α κληρωνονται για την 5 και 6 θεση και οι 2 εχοθν 2670 μορια. Δεν παει να πει πως ειναι η βαση τα 2670. Το τελευτεο γκρουπακι της α κληρωνετε για θεσεις επιλαχωντων. Ελπιζω να τα εξηγησα καλα. Ετσι μου τα ειπε εμενα ο αστυνομος σημερα. Παντως οσοι πανε για κληρωση θα μαθουν σε ποια θεση ειναι.
Γκρικ Αρμι, λύσε μου απορία ακόμα, γιατί τόσο καιρό δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Αυτός που έβγαλε Πολυκλαδικό Λύκειο και έδωσε πανελλήνιες με το καινούριο σύστημα των 5 Κατευθύνσεων (και όχι των 4 δεσμών), υπάγετια στη Β κατηγορία;
Αυτός που έβγαλε Πολυκλαδικό Λύκειο και έδωσε πανελλήνιες με το καινούριο σύστημα των 5 Κατευθύνσεων (και όχι των 4 δεσμών), υπάγετια στη Β κατηγορία;
Ρε γκρικ αρμη. Αλφαβιτικη σειρα δεν υπαρχει. Σειρα με εδαφια δεν υπαρχει. Η σειρα στον πινακα ειναι με βαση τα μορια. Αρχιζοντας απο τον υψηλοτερο ισοψφουντα και καταλιγωντας στους επιλαχωντες. Εχεις τις βασεις στα χερια σου και δεν το πηρες χαμπαρι. Φιλικα στο λεω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης