μαλλον... Αλλα καλυτερα να εχουν χαμηλα και να μην γραφουν καθολου. Παρα να γραφουν οτι θελουν και να μας μπερδευουν...nic007 έγραψε:sta8hsss έγραψε:ναι τα περισσοτερα ειναι μπαρουφες... Αλλα καλη προσπαθεια να μαζεψει τα μορια!Greek_Army έγραψε:nic007 έγραψε:μακαρι να ειναι ετσι... !
σιγουρα αν ειναι ετσι ειναι πολυ καλα τα πραγματα και πολυ καλες οι βασεςι τελικα.
αλλα ομως αραγε ποσα ατομα ειναι που δεν ασχολουνται και δε γραφουν στα φορουμ;
καλή προσπάθει φίλε νικ αλλά όπως σου είπα μερικά δεν ισχύουνε, έμπαινε κάποιος για πλάκα και έγραφε, γι'αυτό υπολογίζω μόνο μέλη και γνωστούς!
σε ευχαριστω φιλε.
αλλα οπως βλεπεις πολυ λιγα ατομα.
οι πιο πολλοι εδω μπαινουν και δε γραφουν ποσα μορια εχουν.
τι να πω;
μαλλον εχουν πολυ χαμηλα και δε θελουν να το πουν...
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
και τα ατομα με τα καλα μορια που ειναι τοτε;sta8hsss έγραψε:μπαινουν και γραφουν παπατζες... Δεν εχουν τι να κανουν και μερικοι αφου βλεπουν οτι δεν εχουν ελπιδα γραφουν μ... Σ ετσι για πλακα!aris έγραψε:Ρε γκρικ συμφωνω μαζι σου τι εγινε χαφνικα ολοι ενδιαφερθηκαν να στειλουν τα μορια τους κ ποσοι ειναι αυτη που λενε τα αληθινα μορια τουςΚ μερικα ονοματα δεν τα χα ξαναδει να γραφουν
δεν ασχολουνται με ιντερνετ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
nic007 έγραψε:και τα ατομα με τα καλα μορια που ειναι τοτε;sta8hsss έγραψε:μπαινουν και γραφουν παπατζες... Δεν εχουν τι να κανουν και μερικοι αφου βλεπουν οτι δεν εχουν ελπιδα γραφουν μ... Σ ετσι για πλακα!aris έγραψε:Ρε γκρικ συμφωνω μαζι σου τι εγινε χαφνικα ολοι ενδιαφερθηκαν να στειλουν τα μορια τους κ ποσοι ειναι αυτη που λενε τα αληθινα μορια τουςΚ μερικα ονοματα δεν τα χα ξαναδει να γραφουν
ίσως να μην ασχολούνται με το φόρουμ
και μαλλον καλα κανουν... Γιατι τοσο αγχος που περναμε εδω μεσα με καθε τι που ακουμε... Ενω εκεινοι μια κι εξω μολις βουν τα αποτελεσματα... Δε ξερω τι να πω! Παντως εγω πιστευω... Ακομα οτι οι βασεις θα ειναι εκει που εχουμε πει... Και δεν θα ανεβουν πολυ... Μπορει να το πιστευω και για παρηγορια.Greek_Army έγραψε:nic007 έγραψε:και τα ατομα με τα καλα μορια που ειναι τοτε;sta8hsss έγραψε:μπαινουν και γραφουν παπατζες... Δεν εχουν τι να κανουν και μερικοι αφου βλεπουν οτι δεν εχουν ελπιδα γραφουν μ... Σ ετσι για πλακα!aris έγραψε:Ρε γκρικ συμφωνω μαζι σου τι εγινε χαφνικα ολοι ενδιαφερθηκαν να στειλουν τα μορια τους κ ποσοι ειναι αυτη που λενε τα αληθινα μορια τουςΚ μερικα ονοματα δεν τα χα ξαναδει να γραφουν

-
- Στρατηγός
sta8hsss έγραψε:και μαλλον καλα κανουν... Γιατι τοσο αγχος που περναμε εδω μεσα με καθε τι που ακουμε... Ενω εκεινοι μια κι εξω μολις βουν τα αποτελεσματα... Δε ξερω τι να πω! Παντως εγω πιστευω... Ακομα οτι οι βασεις θα ειναι εκει που εχουμε πει... Και δεν θα ανεβουν πολυ... Μπορει να το πιστευω και για παρηγορια.Greek_Army έγραψε:nic007 έγραψε:και τα ατομα με τα καλα μορια που ειναι τοτε;sta8hsss έγραψε:μπαινουν και γραφουν παπατζες... Δεν εχουν τι να κανουν και μερικοι αφου βλεπουν οτι δεν εχουν ελπιδα γραφουν μ... Σ ετσι για πλακα!aris έγραψε:Ρε γκρικ συμφωνω μαζι σου τι εγινε χαφνικα ολοι ενδιαφερθηκαν να στειλουν τα μορια τους κ ποσοι ειναι αυτη που λενε τα αληθινα μορια τουςΚ μερικα ονοματα δεν τα χα ξαναδει να γραφουν
εγώ στηρίζω την αποψή μου

Greek_Army έγραψε:για β η αποψη σου;sta8hsss έγραψε:και μαλλον καλα κανουν... Γιατι τοσο αγχος που περναμε εδω μεσα με καθε τι που ακουμε... Ενω εκεινοι μια κι εξω μολις βουν τα αποτελεσματα... Δε ξερω τι να πω! Παντως εγω πιστευω... Ακομα οτι οι βασεις θα ειναι εκει που εχουμε πει... Και δεν θα ανεβουν πολυ... Μπορει να το πιστευω και για παρηγορια.Greek_Army έγραψε:nic007 έγραψε:και τα ατομα με τα καλα μορια που ειναι τοτε;sta8hsss έγραψε:μπαινουν και γραφουν παπατζες... Δεν εχουν τι να κανουν και μερικοι αφου βλεπουν οτι δεν εχουν ελπιδα γραφουν μ... Σ ετσι για πλακα!aris έγραψε:Ρε γκρικ συμφωνω μαζι σου τι εγινε χαφνικα ολοι ενδιαφερθηκαν να στειλουν τα μορια τους κ ποσοι ειναι αυτη που λενε τα αληθινα μορια τουςΚ μερικα ονοματα δεν τα χα ξαναδει να γραφουν
2600;
2700;
η 2800 που λενε ορισμενοι;
εγώ στηρίζω την αποψή μου2300 για Α
μπραβο ρε φιλε Greek_Army κι εγω αυτο πιστευω... Να σαι καλα!Greek_Army έγραψε:sta8hsss έγραψε:και μαλλον καλα κανουν... Γιατι τοσο αγχος που περναμε εδω μεσα με καθε τι που ακουμε... Ενω εκεινοι μια κι εξω μολις βουν τα αποτελεσματα... Δε ξερω τι να πω! Παντως εγω πιστευω... Ακομα οτι οι βασεις θα ειναι εκει που εχουμε πει... Και δεν θα ανεβουν πολυ... Μπορει να το πιστευω και για παρηγορια.Greek_Army έγραψε:nic007 έγραψε:και τα ατομα με τα καλα μορια που ειναι τοτε;sta8hsss έγραψε:μπαινουν και γραφουν παπατζες... Δεν εχουν τι να κανουν και μερικοι αφου βλεπουν οτι δεν εχουν ελπιδα γραφουν μ... Σ ετσι για πλακα!aris έγραψε:Ρε γκρικ συμφωνω μαζι σου τι εγινε χαφνικα ολοι ενδιαφερθηκαν να στειλουν τα μορια τους κ ποσοι ειναι αυτη που λενε τα αληθινα μορια τουςΚ μερικα ονοματα δεν τα χα ξαναδει να γραφουν

το πολυ 2700 λεω εγω... Το ΠΟΛΥ!nic007 έγραψε:Greek_Army έγραψε:για β η αποψη σου;sta8hsss έγραψε:και μαλλον καλα κανουν... Γιατι τοσο αγχος που περναμε εδω μεσα με καθε τι που ακουμε... Ενω εκεινοι μια κι εξω μολις βουν τα αποτελεσματα... Δε ξερω τι να πω! Παντως εγω πιστευω... Ακομα οτι οι βασεις θα ειναι εκει που εχουμε πει... Και δεν θα ανεβουν πολυ... Μπορει να το πιστευω και για παρηγορια.Greek_Army έγραψε:nic007 έγραψε:και τα ατομα με τα καλα μορια που ειναι τοτε;sta8hsss έγραψε:μπαινουν και γραφουν παπατζες... Δεν εχουν τι να κανουν και μερικοι αφου βλεπουν οτι δεν εχουν ελπιδα γραφουν μ... Σ ετσι για πλακα!aris έγραψε:Ρε γκρικ συμφωνω μαζι σου τι εγινε χαφνικα ολοι ενδιαφερθηκαν να στειλουν τα μορια τους κ ποσοι ειναι αυτη που λενε τα αληθινα μορια τουςΚ μερικα ονοματα δεν τα χα ξαναδει να γραφουν
2600;
2700;
η 2800 που λενε ορισμενοι;
-
- Στρατηγός
Για Β είχα γράψει και ακόμα αυτό πιστεύω 2650
εκει... Βαρια βαρια 2700... Οχι πιο πανω... Τωρα ο καιρος θα μας δειξει... Απο το στομα Μας και στου θεου το αυτι!Greek_Army έγραψε:Για Β είχα γράψει και ακόμα αυτό πιστεύω 2650

εχετε πιστη ωρε αδερφια! θα πεσει φωτια να μας καψει.. μαλλον..2800 δεν υπαρχει περιπτωση να φτασει σε Β'! μην τρελαθουμε! τα ποσα που αναφερει ο greek army ακουγονται λογικοτατα αλλα.. μηδενα προ του τελουσ μακαριζεν..
ε ναι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια... Τα ποσα ειναι λογικα... Και δεν ειναι χαμηλα... !PETRAN έγραψε:εχετε πιστη ωρε αδερφια! Θα πεσει φωτια να μας καψει. Μαλλον.2800 δεν υπαρχει περιπτωση να φτασει σε Β'! Μην τρελαθουμε! Τα ποσα που αναφερει ο greek army ακουγονται λογικοτατα αλλα. Μηδενα προ του τελους μακαριζεν.
καληνυχτα φιλε. καθολου χαμηλα αλλα δυστυχωσ πολυ πραγματικα! κατι μου λεει πως θα ειναι κ παραπανω οπως ειχε καποιος πει σε προηγουμενη σελιδα(α'2400 κ β'2800)αλλα δεν θελω ουτε καν να το σκεφτομαι...
Κύριοι παρακολουθώ το φόρουμ από τις 30/08 που έκανα τα χαρτιά μου.. Συγχαρητήρια κ μπράβο σε όσα παιδιά παραθέτουν σοβαρές πληροφορίες και ειδικά στους διαχειριστές που ούτε επαγγελματικά τους ενδιαφέρει το θέμα και έχουν κ άλλα χίλια δυο πράγματα να ασχοληθούν.. Παρακολουθώ τις συζητήσεις σελίδα σελίδα.. Μια αγχώνομαι, μια όχι.. Για την ιστορία τα μόριά μου είναι 2050 στην Α χωρίς να θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες.. Αυτό που ξέρω είναι οτι είναι καθαρά μόρια καθ ότι κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά κ δν έκανα τις κλασσικές Π@@στιές όπως το δίπλωμά μου από β σε γ και δν έχω κ δίπλωμα μηχανής καν.. Σίγουρα πολλοί παρακολουθούν το φόρουμ κ σίγουρα εικόνα δν έχουμε καθαρή.. Αυτό που θέλω να ευχηθώ απο καρδιάς είναι οι θέσεις να μοιραστούν σε άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη μια θέση σαν αυτή αλλά κ που θα προσφέρουν στην υπηρεσία.. Να τιμούν το εθνόσημο στο στήθος.. Και όταν έρθει η στιγμή που κάποιος θα το αμαυρώσει, να ναι εκεί.. Καλή επιτυχία σε αυτούς λοιπόν.. Εδώ θα μαστε και θα τα λέμε..
-
- Στρατηγός
Καλλιθεάτης έγραψε:Κύριοι παρακολουθώ το φόρουμ από τις 30/08 που έκανα τα χαρτιά μου.. Συγχαρητήρια κ μπράβο σε όσα παιδιά παραθέτουν σοβαρές πληροφορίες και ειδικά στους διαχειριστές που ούτε επαγγελματικά τους ενδιαφέρει το θέμα και έχουν κ άλλα χίλια δυο πράγματα να ασχοληθούν.. Παρακολουθώ τις συζητήσεις σελίδα σελίδα.. Μια αγχώνομαι, μια όχι.. Για την ιστορία τα μόριά μου είναι 2050 στην Α χωρίς να θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες.. Αυτό που ξέρω είναι οτι είναι καθαρά μόρια καθ ότι κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά κ δν έκανα τις κλασσικές Π@@στιές όπως το δίπλωμά μου από β σε γ και δν έχω κ δίπλωμα μηχανής καν.. Σίγουρα πολλοί παρακολουθούν το φόρουμ κ σίγουρα εικόνα δν έχουμε καθαρή.. Αυτό που θέλω να ευχηθώ απο καρδιάς είναι οι θέσεις να μοιραστούν σε άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη μια θέση σαν αυτή αλλά κ που θα προσφέρουν στην υπηρεσία.. Να τιμούν το εθνόσημο στο στήθος.. Και όταν έρθει η στιγμή που κάποιος θα το αμαυρώσει, να ναι εκεί.. Καλή επιτυχία σε αυτούς λοιπόν.. Εδώ θα μαστε και θα τα λέμε..
Καλή επιτύχια φίλε και αν δεν μπεις τώρα θα μπείς στην επόμενη που αν πάρεις το δίπλωμα μηχανής θα είσαι σίγουρα μέσα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες