Γιαυτο στο λεω κ εγω γιατι τα περισσοτερα ατομα που εμειναν εξω το αξιζαν περισσοτερο. Αλλα πρεπει να στειλουν ολοι μαιλ για να το ψαξει το θεμα κ να τους ξεσκεπασει τους κομπιναδορους κ να τρωνε τις μηνυσεις την μια πισω απο την αλληmili έγραψε:ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Στειλε ιμαιλ στην ζουγκλα Κ αναφερε ακριβως αυτο που ειπες κ εδω. Να γινει θεμα αυτο στην εκπομπη του μακη θα την ψαξει αυτην την κομπιναmili έγραψε:
Βγηκανε και στην στρατολογια... Αλλα καλα απο εδω, δεν μετρισανε την ειδικοτητα τεε β κυκλο παρα μονο το πτυχιο που δεν μου μετρισανε στην αεροπορια, και μου μετρισαν προυπιρεσια που ειχα πανω απο 1,5 χρονο μου την μετρισαν για ενα χρονο ενω στην αεροπορια δεν μου τα μετρισαν καθολου και το αποτελεσμα στην στρατολογια αφου μου εφαγαν μορια απο παντου για 9 θεσεις δεν μπαινω... Καλο και αυτο. Οτως η χωρα του ποτε!
ΧΑ και ποιος σου ειπε οτι δεν το εκανα απο χθες εχω στειλει μαιλ με οσα στοιχεια εχω γιατι εχω αποδηξεις για την αλλαγη σειρας και ολα τα μορια που επρεπε να εχω βαση προκυρηξησ, να μην το αξηζα οκ θα το δεχομουνα αλλα ετσι οχι!
Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Εμενα παντως ολα τα μορια κανονικα μου τα εβαλαν αγγλικα και βεβαιωση. οντως αν εχετε αποδειξεις την σειρα πρεπει να την ψαξετε!
Στειλτε ολοι μαιλ στον μακη τριανταφυλοπουλο
mili σου βαλανε δηλ.200 μορια για την Προυπηρεσία, αντι για 250;mili έγραψε:
Βγηκανε και στην στρατολογια... Αλλα καλα απο εδω, δεν μετρισανε την ειδικοτητα τεε β κυκλο παρα μονο το πτυχιο που δεν μου μετρισανε στην αεροπορια, και μου μετρισαν προυπιρεσια που ειχα πανω απο 1,5 χρονο μου την μετρισαν για ενα χρονο ενω στην αεροπορια δεν μου τα μετρισαν καθολου και το αποτελεσμα στην στρατολογια αφου μου εφαγαν μορια απο παντου για 9 θεσεις δεν μπαινω... Καλο και αυτο. Οτως η χωρα του ποτε!
στειλτε ολοι μαιλ εδω παιδια κ γραφτε τα παραπονα, ο μακης ειναι ο μοναδικος που μπορει να μαθει τι παιχτηκε κ ποιοι κρυβονται πισω απο αυτανεοσ έγραψε: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=12&mid=94
εδω ειναι το e-mail και τα τηλ της εκπομπης.
exete δει πολλες φορες να κανει εκπομπες τετοιου ειδους;
πριν κανα δυο μηνες ειχε βγαλει στην εκπομπη του ονοματα στρατιωτικων οι οποιοι ειχαν βαλει το πασοκ να τους βγαλουν μεταθεσεις κοντα στα σπιτια τους, εβγαλαν τα ονοματα βουλευτων κ τα ονοματα των στρατιωτικων γιατι αλλαζοντας τις μεταθεσεις ετρωγαν την μεταθεση αλλουcristi έγραψε:exete δει πολλες φορες να κανει εκπομπες τετοιου ειδους;
Με κοπσανε ενω ετρεχα με τις γυναικες και βγηκα 2τεροσ; Στα αθλητικα δηλαδη ολες οι υπολοιπες κοπηκαν; Υπαρχει καμια που ετρεχε μαζι μου;
Ε τοτε θα ετυχε να μην το δω. Δε νομιζω παντως να βγει κατι μ αυτο
ας το προσπαθησουμε κ ας μην βγει τιποταcristi έγραψε:Ε τοτε θα ετυχε να μην το δω. Δε νομιζω παντως να βγει κατι μ αυτο
Εχει δικιο ο κωστας ας το προσπαθησουμε, τουλαχστον να μην μας περασουν κ για χαζουςKOSTAS έγραψε:ας το προσπαθησουμε κ ας μην βγει τιποταcristi έγραψε:Ε τοτε θα ετυχε να μην το δω. Δε νομιζω παντως να βγει κατι μ αυτο
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=12&mid=94ΠΑΤΡΙΝΟΣ έγραψε:Εχει δικιο ο κωστας ας το προσπαθησουμε, τουλαχστον να μην μας περασουν κ για χαζουςKOSTAS έγραψε:ας το προσπαθησουμε κ ας μην βγει τιποταcristi έγραψε:Ε τοτε θα ετυχε να μην το δω. Δε νομιζω παντως να βγει κατι μ αυτο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΙΛ ΕΔΩ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΙΛ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ
Παιδια με κοπσανε στα αθλητικα ενω ημουν δευτερος με 20 γυναικες ηταν καπια που ετρεχε μαζι μου; Ημουν ο μοναδικοσ Αντρας που ετρχε με γυναικες στην ευελπιδων. Εχει σημασια. Γιατι αν περασαν καπια ειναι αδικια μονο 1 στις /20 περασε;
Παιδια, εγω να ρωτησω κατι ασχετο... στον πινακα βαθμολογιας του στρατου ξηρας, στις ειδικοτητες που εχει παυλα (δε γραφει τα μορια) ξερει κανεις για πιο λογο υπαρχουν οι παυλες; εμειναν κενες οι θεσεισ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες