Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Σκαπανέας - Συνοδός σκύλων διάσωσης
ΜΧ.4 ΘΕΣΕΙΣ
ΜΧ.4 ΘΕΣΕΙΣ
Μπες στο αρμυ κ διαβασε τον ημερησιο τυπο να δεις ποσοι γιωταδες εχουν φυγη απο τι στρατο ξηρας το 2009 παραιτηθηκαν, μπενουν κ μετε παραιτουνται.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
ειχες μορια;Κοουνγφούκιος έγραψε: Σκαπανέας - Συνοδός σκύλων διάσωσηςΜΧ.4 ΘΕΣΕΙΣ
Καλα κανουν... Και φευγουν! Δηλαγη εσυ γιατι μας το λες για να τρομαξεις και να πεις οτι στον στρατο ειναι δυσκολα;
και εσυ γιατι εισαι ακομα μεσα; Αλλα σωστα... Ξεχαστηκα... Περιμενεις να ερθουν αλλοι για να παρεις αδεια... ! Επηξες εεεεεεε ! Μπου χου χου...εποπ 4η Σειρα έγραψε:Μπες στο αρμυ κ διαβασε τον ημερησιο τυπο να δεις ποσοι γιωταδες εχουν φυγη απο τι στρατο ξηρας το 2009 παραιτηθηκαν, μπενουν κ μετε παραιτουνται.
Δημητρα έγραψε:Παιδια εμεθα οτι μπορει να βγουν και σημερα το βραδυ δεν ειναι σιγουρο ομως. Μακαρι τι ναπω
οταν λες βραδι, τι εννοεις; Μολις σουρουπωσει η βραδι πισσα σκοταδι... ;
Εχουμε ξεφυγει λιγο απο το θεμα. Πληροφοριακα το λεω
Καλησπερα, εχθες μου ειπαν οτι 1 Φεβρουαριου θα βγουνε τα αποτελεσματα!(αυτο μου ειπανε αυτο σας μεταφερω). Μην αρχισετε ερωτησεις απο που το εμαθα κ διαφορα αλλα, απλα καταθετω κ εγω αυτο που ακουσα. Καλη επιτυχια, δεν ακυρωνετε τιποτα!
Το θεαμ εεχει ληξει κοφτε αυτην Τηνν παπαρια με τομ θεμα αν εχει κατι το θεμα το λεμε Αντε βλακες μονο ευθεια κοιτατε εμενα αυτο που εβαλε με τις μαζικες παραιτησεις με ενδιαφερει τι θες εσυ
Εισαι πολυ χαζος αν νομιζεις οτι εισαι εξυπνος, αλλα τελος παντον περισι βγηκαν 10 η ωρα το βραδυ, γιαυτο μπορει να στεκη και για σημερα καταλαβες.
DEGA έγραψε:Το θεαμ εεχει ληξει κοφτε αυτην Τηνν παπαρια με τομ θεμα αν εχει κατι το θεμα το λεμε Αντε βλακες μονο ευθεια κοιτατε εμενα αυτο που εβαλε με τις μαζικες παραιτησεις με ενδιαφερει τι θες εσυ
ρε παλικαρι τπαρχουν κιαλλα θεματα για συζητησεις που μπορεις να πεις οτι μαλακια θελεις. Εδω λεγονται οι ***** για τα αποτελεσματα. Ψαξτο λιγο το πραγμα. Δηλαδη πρεπει να κλειδωσει το θεμα ο στραταρχης για να βαλετε μυαλο;
Μαλακια αμα το κλειδωσει επειδη μιλαμε και για ψιλο πραγματα αυτο εχω να ΠΩ
Δημητρα έγραψε:Εισαι πολυ χαζος αν νομιζεις οτι εισαι εξυπνος, αλλα τελος παντον περισι βγηκαν 10 η ωρα το βραδυ, γιαυτο μπορει να στεκη και για σημερα καταλαβες.
δε βγηκαν περυσι 10 το βραδι. Εκανες πλακα κ εχασες
Καλα καλα περςςι ςο βραδς βγηκαν 100 ςης 100. και ειμαι αρκεςα μεγαλη για να κανς ςεςειες πλακες οκ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες