Κωστακη τι ειχες δηλωσει; Και δηλαδη απο το βουλευτη εμαθεςς τι σειρα επιλαχων εισαι; Δε παιζει συγνωμη που στο Λεω... Αλλαοι βουλευετες δενε χουν ΙΔΕΑΑΑ Για τα αποτελσματαkostas έγραψε:να σου πω την αληθεια πρωτη φορα εδωσα και δεν ειχα ελπιδεσ. Αλλα το περιφημο βισμα μου λεει θα μπεις θα σε βαλω και κατι τετοια και τον πιστεψα. Θα ερθουν οι εκλογεσ. Να Δεις απο μενα τι θα παρειΔημητρα έγραψε:Εγω δεν ξερω αν ειμαι επιλαχων η αν εχω περασει. Απο οτι ειναι Ξερω ομως τα αποτελεσματα Ειναι κλειδωμενα γιαυτο μιν ακους πολι τους αλλους γιατι μπορει να ειναι ψεματα. Και τσαμπα να στεναχωριεσε
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
συνοδος σκυλων. Απο πολιτικο εμαθα οτι ειμαι επιλαχων. Νουμερο 56 ειμαιsayraki 444 έγραψε:Κωστακη τι ειχες δηλωσει; Και δηλαδη απο το βουλευτη εμαθεςς τι σειρα επιλαχων εισαι; Δε παιζει συγνωμη που στο Λεω... Αλλαοι βουλευετες δενε χουν ΙΔΕΑΑΑ Για τα αποτελσματαkostas έγραψε:να σου πω την αληθεια πρωτη φορα εδωσα και δεν ειχα ελπιδεσ. Αλλα το περιφημο βισμα μου λεει θα μπεις θα σε βαλω και κατι τετοια και τον πιστεψα. Θα ερθουν οι εκλογεσ. Να Δεις απο μενα τι θα παρειΔημητρα έγραψε:Εγω δεν ξερω αν ειμαι επιλαχων η αν εχω περασει. Απο οτι ειναι Ξερω ομως τα αποτελεσματα Ειναι κλειδωμενα γιαυτο μιν ακους πολι τους αλλους γιατι μπορει να ειναι ψεματα. Και τσαμπα να στεναχωριεσε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας κ απο μενα! Μολις πηρα τηλ να ρωτησω ποτε θα βγουνε τα αποτελεσματα κ μου ειπαν ακομα δεν ξερουμε τιποτα.
Κ εχθες εμαθα απο ενα παιδι που ειναι στις ειδικες δυναμεις οτι ο διαγωνισμος εχει ακυρωθει κ δεν μας το λενε.
Κ εχθες εμαθα απο ενα παιδι που ειναι στις ειδικες δυναμεις οτι ο διαγωνισμος εχει ακυρωθει κ δεν μας το λενε.

-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
για συνοδος σκυλων Και 56; Τι να πω... Μαλιστα... Καλη τυχη οπως και να χει.kostas έγραψε:συνοδος σκυλων. Απο πολιτικο εμαθα οτι ειμαι επιλαχων. Νουμερο 56 ειμαιsayraki 444 έγραψε:Κωστακη τι ειχες δηλωσει; Και δηλαδη απο το βουλευτη εμαθεςς τι σειρα επιλαχων εισαι; Δε παιζει συγνωμη που στο Λεω... Αλλαοι βουλευετες δενε χουν ΙΔΕΑΑΑ Για τα αποτελσματαkostas έγραψε:να σου πω την αληθεια πρωτη φορα εδωσα και δεν ειχα ελπιδεσ. Αλλα το περιφημο βισμα μου λεει θα μπεις θα σε βαλω και κατι τετοια και τον πιστεψα. Θα ερθουν οι εκλογεσ. Να Δεις απο μενα τι θα παρειΔημητρα έγραψε:Εγω δεν ξερω αν ειμαι επιλαχων η αν εχω περασει. Απο οτι ειναι Ξερω ομως τα αποτελεσματα Ειναι κλειδωμενα γιαυτο μιν ακους πολι τους αλλους γιατι μπορει να ειναι ψεματα. Και τσαμπα να στεναχωριεσε

Αυτους μην τους περνεις ποτε στα σοβαρα, αν μπορεις να τους εκμεταλευτεις σε κατι καντο χωρις δυσταγμο. Ζουμε σε μια σαπια κοινωνια, ολοι πατανε επι πτωματων...
Φαντασου οτι γουσταρει ο καθενας λεει και υπαρχουν και κατι βλακες που σκανε κιολας αχαχαχαχαχααχαχ
Να τους βαλετε στον κωλο σας τους βουλευτες, αχρηστοι που γινατε ολοι τσιρακια των βουλευτων. για αυτο σας πηδανε ολοι τωρα κ π, ειναι ολοι στο περιμενε... αντι να το κανευτε με την αξια σας, πεφτη πιπα στο βουλευτη που παη συννεφο, ε δεν ντρεπομαστε λιγοοοοοοοο, μετα θα παη η Ελλάδα μπροστα. με ολα τα καλωδια κ τα βυσματα. ωρε εχη να πεση σκοπετο μεσα στο χιονι κ το ψωλοκρυο... σας περιμενουμε τον μαρτιο... να παρουμε κ εμεις καμια αδεια
Μεσα στο στρατο αρκετοι υποστηριζουν οτι εχει ακυρωθει ο διαγωνισμος. Μαλλον κανεις δεν ξερει τι γινετε στα αληθεια. Αν οντος ακυρωθει ειναι τεραστια αδηκια, για ολους οσους χασαμε τον χρονο μας και τα λευτα μας...
Εαν ακυρωθει πρεπει να κινηθουμε νομικα
Αχαχαχαααχ ακου τι ειπε το ατομο σας περιμενουμε να παρουμε καμια αδια ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαααχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχααα
Εποπακι, μην χερεσε η θυτεια σου δεν θα τελειωσει ποτε εκει μεχρι να πιξεις, ζωο που θα πεσει σκαπετο και σκινι. Καντα εσυ για εμας γιατι εμεις δεν θα μπουμε και θα γουσταρουμε εξω... ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΑ!
Χαχαχαχαχα σωστο και αυτο αλλα εγω ειμαι υποψηφιος αχαχαχα
kostas έγραψε:να σου πω την αληθεια πρωτη φορα εδωσα και δεν ειχα ελπιδεσ. Αλλα το περιφημο βισμα μου λεει θα μπεις θα σε βαλω και κατι τετοια και τον πιστεψα. Θα ερθουν οι εκλογεσ. Να Δεις απο μενα τι θα παρειΔημητρα έγραψε:Εγω δεν ξερω αν ειμαι επιλαχων η αν εχω περασει. Απο οτι ειναι Ξερω ομως τα αποτελεσματα Ειναι κλειδωμενα γιαυτο μιν ακους πολι τους αλλους γιατι μπορει να ειναι ψεματα. Και τσαμπα να στεναχωριεσε
κωστα, σε ποια προκυρηξη δηλωσες Συνοδος σκυλων;
Αχαχαχαχαχαχχχοοοοοοοοοοοοοοχοχοοχοαχοαχοαχοαοχαοχαο σημερα εχει γελιοοοοοοοοοοοοοοοο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες