Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από sayraki 444 »

kostas έγραψε:
Δημητρα έγραψε:Εγω δεν ξερω αν ειμαι επιλαχων η αν εχω περασει. Απο οτι ειναι Ξερω ομως τα αποτελεσματα Ειναι κλειδωμενα γιαυτο μιν ακους πολι τους αλλους γιατι μπορει να ειναι ψεματα. Και τσαμπα να στεναχωριεσε
να σου πω την αληθεια πρωτη φορα εδωσα και δεν ειχα ελπιδεσ. Αλλα το περιφημο βισμα μου λεει θα μπεις θα σε βαλω και κατι τετοια και τον πιστεψα. Θα ερθουν οι εκλογεσ. Να Δεις απο μενα τι θα παρει
Κωστακη τι ειχες δηλωσει; Και δηλαδη απο το βουλευτη εμαθεςς τι σειρα επιλαχων εισαι; Δε παιζει συγνωμη που στο Λεω... Αλλαοι βουλευετες δενε χουν ΙΔΕΑΑΑ Για τα αποτελσματα

kostas

Δημοσίευση από kostas »

sayraki 444 έγραψε:
kostas έγραψε:
Δημητρα έγραψε:Εγω δεν ξερω αν ειμαι επιλαχων η αν εχω περασει. Απο οτι ειναι Ξερω ομως τα αποτελεσματα Ειναι κλειδωμενα γιαυτο μιν ακους πολι τους αλλους γιατι μπορει να ειναι ψεματα. Και τσαμπα να στεναχωριεσε
να σου πω την αληθεια πρωτη φορα εδωσα και δεν ειχα ελπιδεσ. Αλλα το περιφημο βισμα μου λεει θα μπεις θα σε βαλω και κατι τετοια και τον πιστεψα. Θα ερθουν οι εκλογεσ. Να Δεις απο μενα τι θα παρει
Κωστακη τι ειχες δηλωσει; Και δηλαδη απο το βουλευτη εμαθεςς τι σειρα επιλαχων εισαι; Δε παιζει συγνωμη που στο Λεω... Αλλαοι βουλευετες δενε χουν ΙΔΕΑΑΑ Για τα αποτελσματα

συνοδος σκυλων. Απο πολιτικο εμαθα οτι ειμαι επιλαχων. Νουμερο 56 ειμαι
gwgw_gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gwgw_gr »

Γεια σας κ απο μενα! Μολις πηρα τηλ να ρωτησω ποτε θα βγουνε τα αποτελεσματα κ μου ειπαν ακομα δεν ξερουμε τιποτα.

Κ εχθες εμαθα απο ενα παιδι που ειναι στις ειδικες δυναμεις οτι ο διαγωνισμος εχει ακυρωθει κ δεν μας το λενε.Εικόνα

sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από sayraki 444 »

kostas έγραψε:
sayraki 444 έγραψε:
kostas έγραψε:

συνοδος σκυλων. Απο πολιτικο εμαθα οτι ειμαι επιλαχων. Νουμερο 56 ειμαι
για συνοδος σκυλων Και 56; Τι να πω... Μαλιστα... Καλη τυχη οπως και να χει.Εικόνα

Κοουνγφούκιος

Δημοσίευση από Κοουνγφούκιος »

Αυτους μην τους περνεις ποτε στα σοβαρα, αν μπορεις να τους εκμεταλευτεις σε κατι καντο χωρις δυσταγμο. Ζουμε σε μια σαπια κοινωνια, ολοι πατανε επι πτωματων...
DEGA

Δημοσίευση από DEGA »

Φαντασου οτι γουσταρει ο καθενας λεει και υπαρχουν και κατι βλακες που σκανε κιολας αχαχαχαχαχααχαχ

εποπ 4η Σειρα

Δημοσίευση από εποπ 4η Σειρα »

Να τους βαλετε στον κωλο σας τους βουλευτες, αχρηστοι που γινατε ολοι τσιρακια των βουλευτων. για αυτο σας πηδανε ολοι τωρα κ π, ειναι ολοι στο περιμενε... αντι να το κανευτε με την αξια σας, πεφτη πιπα στο βουλευτη που παη συννεφο, ε δεν ντρεπομαστε λιγοοοοοοοο, μετα θα παη η Ελλάδα μπροστα. με ολα τα καλωδια κ τα βυσματα. ωρε εχη να πεση σκοπετο μεσα στο χιονι κ το ψωλοκρυο... σας περιμενουμε τον μαρτιο... να παρουμε κ εμεις καμια αδεια
Κοουνγφούκιος

Μεσα στο στρατο αρκετοι υποστηριζουν οτι εχει ακυρωθει ο διαγωνισμος. Μαλλον κανεις δεν ξερει τι γινετε στα αληθεια. Αν οντος ακυρωθει ειναι τεραστια αδηκια, για ολους οσους χασαμε τον χρονο μας και τα λευτα μας...
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Εαν ακυρωθει πρεπει να κινηθουμε νομικα
DEGA

Δημοσίευση από DEGA »

Αχαχαχαααχ ακου τι ειπε το ατομο σας περιμενουμε να παρουμε καμια αδια ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαααχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχααα

Κοουνγφούκιος

Εποπακι, μην χερεσε η θυτεια σου δεν θα τελειωσει ποτε εκει μεχρι να πιξεις, ζωο που θα πεσει σκαπετο και σκινι. Καντα εσυ για εμας γιατι εμεις δεν θα μπουμε και θα γουσταρουμε εξω... ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΑ!
DEGA

Δημοσίευση από DEGA »

Χαχαχαχαχα σωστο και αυτο αλλα εγω ειμαι υποψηφιος αχαχαχα
NIK

Δημοσίευση από NIK »

kostas έγραψε:

κωστα, σε ποια προκυρηξη δηλωσες Συνοδος σκυλων;
DEGA

Δημοσίευση από DEGA »

Αχαχαχαχαχαχχχοοοοοοοοοοοοοοχοχοοχοαχοαχοαχοαοχαοχαο σημερα εχει γελιοοοοοοοοοοοοοοοο
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΩΤΑΔΕ

Δημοσίευση από ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΩΤΑΔΕ »

Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες