Johnny94 έγραψε:2680 Διδυ Και την υπηρεσία που ονειρεύεσαι η μάλλον καλύτερο από αυτό που ονειρεύεσαι είμαι πιτσιρικά να σέβεσαι δεν είσαι αστυνομικός ακομη αν μπεις με το καλό όμως να δούμε με τέτοιο χαρακτήρα ποιος θα σε θέλει δίπλα του ...
Ο Τζονυ ειναι Ειδικος Φρουρος, διοτι αν δεν με απατα η μνημη μου ηταν επιτυχων το 19 .
glock έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, η γραμματεία τιμών εξ φρουρών είπε ότι θα αυξηθούν οι θέσεις για αυτούς στις προσλήψεις... Μακάρι να είναι έξτρα, πέρα των οππι
Μη τα λες γιατί προχθές μας έλεγαν φαντασιόπληκτους με τον Διασώστη...
Παιδια ειναι δεδομενο οτι πρεπει να εκοψαν απο την ΟΠΠΙ ατομα; Ή μπορει να βρηκαν και εξτρα κονδυλι; Ισως λογω επερχομενων εκλογων να παντου οσους περισσοτερους μπορει!
glock έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, η γραμματεία τιμών εξ φρουρών είπε ότι θα αυξηθούν οι θέσεις για αυτούς στις προσλήψεις... Μακάρι να είναι έξτρα, πέρα των οππι
ρε φιλαράκο για ποιο λογο να κόψουν από οππι για να πάρουν φυλακές εγω αυτό σχολίασα αρνητικά οτι θενε κάνουν όποτε θένε δν ρωτούν κανεναν
Έχεις δίκιο φίλε πάει για μείωση των θέσεων για ΟΠΠΙ και αύξηση των θέσεων στης φύλακες η κυβέρνηση.
Καλησπέρα παιδιά, η γραμματεία τιμών εξ φρουρών είπε ότι θα αυξηθούν οι θέσεις για αυτούς στις προσλήψεις... Μακάρι να είναι έξτρα, πέρα των οππι
Το ιδιο εμαθα κι εγω. Η κυβερνηση προτιθεται να κανει πισω και να δωσει κι αλλες θεσεις στα καταστηματα κρατησης απο την ΟΠΠΙ. Στην τελικη οπως πολυ σωστα ειχε γραψει και ο ΔΥΚ, απο αυτους τις πηρε αρχικα. Ειναι δικαιο και θα γινει πραξη.
ρε φιλαράκο για ποιο λογο να κόψουν από οππι για να πάρουν φυλακές εγω αυτό σχολίασα αρνητικά οτι θενε κάνουν όποτε θένε δν ρωτούν κανεναν
Οι θέσεις που κόπηκαν από της φύλακες πήγαν στην ΟΠΠΙ.