Μπες Και ψάξε τώρα την λίστα αντί να κοιτάς να βάλεις μυαλό και να ακους και να μαθαίνεις ... Θες να σου πω και στοιχεία... Να με πιστέψεις θες να σου πω και τι είναι το ε10; Τι ασχολούμαι δεν ξέρωSGT Folley έγραψε:Βρε φουκαρά περιμένω ακόμα να μπουν πεις πόσα μόρια είχες και μπήκες; Που έκανες εκπαίδευση και σε που υπηρετεις; Χωρίς να πεις όνομα επώνυμο.Johnny94 έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχχαχα όχι δεν είμαι γιαυτο νευριάζω που σκέφτεσαι έτσι... Επίσης ακομη περιμένω το λινκ με το πτυσσόμενο γκλοπ που απαγορεύεται και είναι πλαστικό παντογνώστη μπες και διάβασε την διαταγή όταν σας τα έλεγα
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Johnny94 έγραψε:Μπες Και ψάξε τώρα την λίστα αντί να κοιτάς να βάλεις μυαλό και να ακους και να μαθαίνεις ... Θες να σου πω και στοιχεία... Να με πιστέψεις θες να σου πω και τι είναι το ε10; Τι ασχολούμαι δεν ξέρω
Αδερφέ τζάμπα χαλάς την ζαχαρένια σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 18, 2021 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
SGT Folley
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 117
Δεν είμαι αστυνομικός ούτε το έπαιξα αστυνομικός. Μετά από ένα χρόνο στην ΟΠΠΙ πάω σε οποία υπηρεσία γουστάρω. Οσο για ΔΙΑΣ η Δραση Δεν ενδιαφέρομαι να κουβαλάω τόσο εξοπλισμό μες στην βροχή και στον καύσωνα. Προτιμώ πολιτικά ρούχα στην Κρατική Ασφάλεια.Johnny94 έγραψε:2680 Διδυ Και την υπηρεσία που ονειρεύεσαι η μάλλον καλύτερο από αυτό που ονειρεύεσαι είμαι πιτσιρικά να σέβεσαι δεν είσαι αστυνομικός ακομη αν μπεις με το καλό όμως να δούμε με τέτοιο χαρακτήρα ποιος θα σε θέλει δίπλα του ...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος

- Posts in topic: 3
SGT Folley έγραψε:Δεν είμαι αστυνομικός ούτε το έπαιξα αστυνομικός. Μετά από ένα χρόνο στην ΟΠΠΙ πάω σε οποία υπηρεσία γουστάρω. Οσο για ΔΙΑΣ η Δραση Δεν ενδιαφέρομαι να κουβαλάω τόσο εξοπλισμό μες στην βροχή και στον καύσωνα. Προτιμώ πολιτικά ρούχα στην Κρατική Ασφάλεια.Johnny94 έγραψε:2680 Διδυ Και την υπηρεσία που ονειρεύεσαι η μάλλον καλύτερο από αυτό που ονειρεύεσαι είμαι πιτσιρικά να σέβεσαι δεν είσαι αστυνομικός ακομη αν μπεις με το καλό όμως να δούμε με τέτοιο χαρακτήρα ποιος θα σε θέλει δίπλα του ...
Ποια κρατική ασφάλεια για cia απευθείας, τι λες Ρε γκασμά, με αυτά που λες Τυχερός θα είσαι άμα δεν καταλήξεις φρουρός του φουρθιωτη
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Εσωτερικών υποθέσεων και ΕΥΠ έμαθα εγώ ότι προορίζονται όλοι της ΟΠΠΙ. Βασική προϋπόθεση, κάρτα μέλους νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
-
SGT Folley

- Posts in topic: 117
Έτσι είναι τα πράγματα Οι ΟΝΝΕΔ παίρνει της μεταθέσεις της καλές. Η εποχή του ΠΑΣΟΚ πέρασε.Διασωστης31 έγραψε:Εσωτερικών υποθέσεων και ΕΥΠ έμαθα εγώ ότι προορίζονται όλοι της ΟΠΠΙ.Βασική προϋπόθεση, κάρτα μέλους νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
Δεν αφήνετε τις μανουριτσες γιατι θα παει για κλείδωμα?
Ο. Π. Κ. Ε
- re pate kala re
- Ταξίαρχος

- Posts in topic: 3
SGT Folley έγραψε:Έτσι είναι τα πράγματα Οι ΟΝΝΕΔ παίρνει της μεταθέσεις της καλές. Η εποχή του ΠΑΣΟΚ πέρασε.Διασωστης31 έγραψε:Εσωτερικών υποθέσεων και ΕΥΠ έμαθα εγώ ότι προορίζονται όλοι της ΟΠΠΙ.Βασική προϋπόθεση, κάρτα μέλους νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
εσυ αμα πας στην κρατική ασφάλεια στην καλύτερη θα είσαι σαν τους στρατιώτες που πάνε στην ΖΜΑΚ και φτιάνουν κρέπες και φρεντο
Ε10 ειναι ανευρεση πτωματος!
1-11 σειρουλες παμε γερααα!
1-11 σειρουλες παμε γερααα!
Είδες που λέμε το ίδιο ;)SGT Folley έγραψε:Δεν είμαι αστυνομικός ούτε το έπαιξα αστυνομικός. Μετά από ένα χρόνο στην ΟΠΠΙ πάω σε οποία υπηρεσία γουστάρω. Οσο για ΔΙΑΣ η Δραση Δεν ενδιαφέρομαι να κουβαλάω τόσο εξοπλισμό μες στην βροχή και στον καύσωνα. Προτιμώ πολιτικά ρούχα στην Κρατική Ασφάλεια.Johnny94 έγραψε:2680 Διδυ Και την υπηρεσία που ονειρεύεσαι η μάλλον καλύτερο από αυτό που ονειρεύεσαι είμαι πιτσιρικά να σέβεσαι δεν είσαι αστυνομικός ακομη αν μπεις με το καλό όμως να δούμε με τέτοιο χαρακτήρα ποιος θα σε θέλει δίπλα του ...
Εφ21 πες τα και εγώ τα ίδια μαθαίνω, μόνο για την ηλικία δεν είναι τίποτα σίγουρο παίζετε αυτό το θέμα.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
Αρα παιδία με τα οσα εχουμε τελη Μαιου-Ιουνιου ιδια με 19 +πτυχία και η ηλικία ακομα παίζετε?
- Scott1926

- Posts in topic: 81
Χαχαχαχαχα το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμενο δυνατο δακρυσα με τα σχολια για το ΠΑΣΟΚ φιλε να σαι καλα... Απ την αλλη θα ηθελα να ειμαι με μια καμερα να τραβαω ολους αυτους που θα μπουνε και θα ειναι συναδελφοι να λενε ο ενας στον αλλον ποιος ειναι και να γελαμεΔιασωστης31 έγραψε:Εσωτερικών υποθέσεων και ΕΥΠ έμαθα εγώ ότι προορίζονται όλοι της ΟΠΠΙ.Βασική προϋπόθεση, κάρτα μέλους νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
Ναι παίζετε, τίποτα δεν είναι σίγουρο φυσικά και η ηλικία, εγώ έχω 2600 αλλά είμαι του 92, πέρασα πέρσυ ΣΦ αλλά δεν πήγα, για αυτό το λόγο επειδή λέγανε για την ηλικία.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
Λετε τουλαχιστον το ΦΕΚ να βγει μες το Μαρτιο; Δυσκολο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης