Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Johnny94 »

SGT Folley έγραψε:
Johnny94 έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχχαχα όχι δεν είμαι γιαυτο νευριάζω που σκέφτεσαι έτσι... Επίσης ακομη περιμένω το λινκ με το πτυσσόμενο γκλοπ που απαγορεύεται και είναι πλαστικό παντογνώστη μπες και διάβασε την διαταγή όταν σας τα έλεγα
Βρε φουκαρά περιμένω ακόμα να μπουν πεις πόσα μόρια είχες και μπήκες; Που έκανες εκπαίδευση και σε που υπηρετεις; Χωρίς να πεις όνομα επώνυμο.

Μπες Και ψάξε τώρα την λίστα αντί να κοιτάς να βάλεις μυαλό και να ακους και να μαθαίνεις ... Θες να σου πω και στοιχεία... Να με πιστέψεις θες να σου πω και τι είναι το ε10; Τι ασχολούμαι δεν ξέρω
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Johnny94 έγραψε:Μπες Και ψάξε τώρα την λίστα αντί να κοιτάς να βάλεις μυαλό και να ακους και να μαθαίνεις ... Θες να σου πω και στοιχεία... Να με πιστέψεις θες να σου πω και τι είναι το ε10; Τι ασχολούμαι δεν ξέρω

Αδερφέ τζάμπα χαλάς την ζαχαρένια σου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 18, 2021 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SGT Folley
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από SGT Folley »

Johnny94 έγραψε:2680 Διδυ Και την υπηρεσία που ονειρεύεσαι η μάλλον καλύτερο από αυτό που ονειρεύεσαι είμαι πιτσιρικά να σέβεσαι δεν είσαι αστυνομικός ακομη αν μπεις με το καλό όμως να δούμε με τέτοιο χαρακτήρα ποιος θα σε θέλει δίπλα του ...
Δεν είμαι αστυνομικός ούτε το έπαιξα αστυνομικός. Μετά από ένα χρόνο στην ΟΠΠΙ πάω σε οποία υπηρεσία γουστάρω. Οσο για ΔΙΑΣ η Δραση Δεν ενδιαφέρομαι να κουβαλάω τόσο εξοπλισμό μες στην βροχή και στον καύσωνα. Προτιμώ πολιτικά ρούχα στην Κρατική Ασφάλεια.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από re pate kala re »

SGT Folley έγραψε:
Johnny94 έγραψε:2680 Διδυ Και την υπηρεσία που ονειρεύεσαι η μάλλον καλύτερο από αυτό που ονειρεύεσαι είμαι πιτσιρικά να σέβεσαι δεν είσαι αστυνομικός ακομη αν μπεις με το καλό όμως να δούμε με τέτοιο χαρακτήρα ποιος θα σε θέλει δίπλα του ...
Δεν είμαι αστυνομικός ούτε το έπαιξα αστυνομικός. Μετά από ένα χρόνο στην ΟΠΠΙ πάω σε οποία υπηρεσία γουστάρω. Οσο για ΔΙΑΣ η Δραση Δεν ενδιαφέρομαι να κουβαλάω τόσο εξοπλισμό μες στην βροχή και στον καύσωνα. Προτιμώ πολιτικά ρούχα στην Κρατική Ασφάλεια.

Ποια κρατική ασφάλεια για cia απευθείας, τι λες Ρε γκασμά, με αυτά που λες Τυχερός θα είσαι άμα δεν καταλήξεις φρουρός του φουρθιωτη

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Εσωτερικών υποθέσεων και ΕΥΠ έμαθα εγώ ότι προορίζονται όλοι της ΟΠΠΙ. Βασική προϋπόθεση, κάρτα μέλους νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

SGT Folley
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από SGT Folley »

Διασωστης31 έγραψε:Εσωτερικών υποθέσεων και ΕΥΠ έμαθα εγώ ότι προορίζονται όλοι της ΟΠΠΙ.Βασική προϋπόθεση, κάρτα μέλους νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Έτσι είναι τα πράγματα Οι ΟΝΝΕΔ παίρνει της μεταθέσεις της καλές. Η εποχή του ΠΑΣΟΚ πέρασε.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν αφήνετε τις μανουριτσες γιατι θα παει για κλείδωμα?
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από re pate kala re »

SGT Folley έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Εσωτερικών υποθέσεων και ΕΥΠ έμαθα εγώ ότι προορίζονται όλοι της ΟΠΠΙ.Βασική προϋπόθεση, κάρτα μέλους νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Έτσι είναι τα πράγματα Οι ΟΝΝΕΔ παίρνει της μεταθέσεις της καλές. Η εποχή του ΠΑΣΟΚ πέρασε.

εσυ αμα πας στην κρατική ασφάλεια στην καλύτερη θα είσαι σαν τους στρατιώτες που πάνε στην ΖΜΑΚ και φτιάνουν κρέπες και φρεντο

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Ε10 ειναι ανευρεση πτωματος!

1-11 σειρουλες παμε γερααα!

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Johnny94 »

SGT Folley έγραψε:

Είδες που λέμε το ίδιο ;)
Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από nik0s10 »

Εφ21 πες τα και εγώ τα ίδια μαθαίνω, μόνο για την ηλικία δεν είναι τίποτα σίγουρο παίζετε αυτό το θέμα.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Αρα παιδία με τα οσα εχουμε τελη Μαιου-Ιουνιου ιδια με 19 +πτυχία και η ηλικία ακομα παίζετε?
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Scott1926 »

Χαχαχαχαχα το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμενο δυνατο δακρυσα με τα σχολια για το ΠΑΣΟΚ φιλε να σαι καλα... Απ την αλλη θα ηθελα να ειμαι με μια καμερα να τραβαω ολους αυτους που θα μπουνε και θα ειναι συναδελφοι να λενε ο ενας στον αλλον ποιος ειναι και να γελαμε

Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από nik0s10 »

Ναι παίζετε, τίποτα δεν είναι σίγουρο φυσικά και η ηλικία, εγώ έχω 2600 αλλά είμαι του 92, πέρασα πέρσυ ΣΦ αλλά δεν πήγα, για αυτό το λόγο επειδή λέγανε για την ηλικία.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Λετε τουλαχιστον το ΦΕΚ να βγει μες το Μαρτιο; Δυσκολο...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης