Player7 έγραψε:Και στο Λευκο Πυργο να πινω καφε δε με πειραζει, ειναι πιο ωραιες οι θεσσαλονικιες!
Στα πάνε θα κάτσουν παλιοί παιδιά. Γιατί είναι λεπτό το ζήτημα και πρέπει να μπορούν να διαχειριστούν κατάστασης παλιούς πταν λέμε δεν εννοώ τους εφ 19' αλλά παλιούς. Όσους πάρουν από την νέα προκ θα πάνε σε άλλες υπηρεσίες ΑΘΗΝΑ.. Και προκ σίγουρα μετά το Πάσχα το ποτέ ακριβώς κανείς δεν ξέρει ... Αυτοί π πιστεύεται ότι θα πάτε Θεσσαλονίκη Αθήνα... Είναι κρίμα να φάτε θέσεις από παιδιά που είναι πιο προσγειωμένα. Δεν θα Πάει κανένας νέος skg και Πάτρα γιατί θα γίνει χαμός από αυτούς π περιμένουν χρονιααααααααααααα! Λογική θέλει τίποτα παραπάνω. Αυτά από μένα...
*ΥΓ όσο για τον εφ21 παιδιά πρέπει να δείχνετε λίγο σεβασμό. Γιατί αυτά π έλεγε βγαίνουν ... Και οι περισσότεροι δεν ήσασταν μέσα όταν έλεγε ότι θα γίνουν μιλάμε για Νοέμβριο κτλπ. Μπείτε διαβάστε στο νήμα τ έλεγε όταν όλοι λέγατε για δημοτική αστυνομία κτλπ κτλπ κτλπ. Τα φιλία μ
Δεν θέλουν να το καταλάβουν ότι είμαι ο Μπαμπάς τους γιατί σου λένε πως τα ήξερε αυτός και όχι εμείς! Αστούς μα οι μισοί πρώτο 3 μόνο έχουν παραιτηθεί όπως στην προηγούμενη σειρά γιατί πολλοί Ράμπο μαζευτήκανε σε αυτή την σειρά και φοβάμαι 🤣🤣🤣
Πως γινεται να σου ειπαν ποτε θα βγει και οχι πληροφοριες για τη μοριοδοτηση;Το να μαθεις πληροφοριες για μορια ειναι πιο ευκολο απο το ποτε θα βγει, διοτι η εκδοση της προκηρυξης μπορει να αλλαξει 5-6 φορες δε μπορει να το βρει καποιος ακριβως!
Player7 έγραψε:Πως γινεται να σου ειπαν ποτε θα βγει και οχι πληροφοριες για τη μοριοδοτηση;Το να μαθεις πληροφοριες για μορια ειναι πιο ευκολο απο το ποτε θα βγει, διοτι η εκδοση της προκηρυξης μπορει να αλλαξει 5-6 φορες δε μπορει να το βρει καποιος ακριβως!
Player7 έγραψε:Και στο Λευκο Πυργο να πινω καφε δε με πειραζει, ειναι πιο ωραιες οι θεσσαλονικιες!
Στα πάνε θα κάτσουν παλιοί παιδιά. Γιατί είναι λεπτό το ζήτημα και πρέπει να μπορούν να διαχειριστούν κατάστασης παλιούς πταν λέμε δεν εννοώ τους εφ 19' αλλά παλιούς. Όσους πάρουν από την νέα προκ θα πάνε σε άλλες υπηρεσίες ΑΘΗΝΑ. Και προκ σίγουρα μετά το Πάσχα το ποτέ ακριβώς κανείς δεν ξέρει ... Αυτοί π πιστεύεται ότι θα πάτε Θεσσαλονίκη Αθήνα... Είναι κρίμα να φάτε θέσεις από παιδιά που είναι πιο προσγειωμένα. Δεν θα Πάει κανένας νέος skg και Πάτρα γιατί θα γίνει χαμός από αυτούς π περιμένουν χρονιααααααααααααα! Λογική θέλει τίποτα παραπάνω. Αυτά από μένα...
*ΥΓ όσο για τον εφ21 παιδιά πρέπει να δείχνετε λίγο σεβασμό. Γιατί αυτά π έλεγε βγαίνουν ... Και οι περισσότεροι δεν ήσασταν μέσα όταν έλεγε ότι θα γίνουν μιλάμε για Νοέμβριο κτλπ. Μπείτε διαβάστε στο νήμα τ έλεγε όταν όλοι λέγατε για δημοτική αστυνομία κτλπ κτλπ κτλπ. Τα φιλία μ
Με αυτά που γράφεις να φανταστώ θεωρείσαι προσγειωμένος, επίσης για όλους εσάς που λέτε την Θεσσαλονίκη SKG ενώ δεν δουλεύεται στην ΥΠΑ υπάρχει μια τρομερή μετάθεση η Delta Alfa Foxtrot November India έπισης ρε γκασμαδες δεν έχουμε Papa Alfa Siera Oscar Kilo για να πάτε απο οππι σε διας ή αλλες υπηρεσίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Μαρ 18, 2021 4:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Player7 έγραψε:Καλα φιλε δεν ειπες και τπτ τρομερο, ειπες θα βγει τελη μαιου ή μεσα Ιουλιου ή Αυγουστο ειχες πει πριν λιγο καιρο! Ετσι το βρισκω και γω!
Μέχρι πριν λίγες μέρες δν ήξερες τίποτα! Συμφωνούσες με όλους θα βγει Μάρτιο ΦΕΚ Απρίλιο θα τους πάρει μην μου λες ***** τώρα εμενα! Άραξε πιτσιρίκο εκεί που είσαι και άσε τους άλλους να ξέρουν χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω
Fotis_94 έγραψε:Έλα ρε παντογνώστη... Αν περάσεις Ε. Φ Και είσαι Αθήνα αντί για Θεσσαλονίκη θα ήθελα πολύ ν είμαι αυτός που θα σε κερασει τον καφέ της παρηγοριάς! Οι άλλοι στην Αθήνα κολλημένοι με παιδιά πόσα χρόνια στην πλάτη και βγήκες εσύ ο έξυπνος στο φόρουμ ν μας πεις ιστορίες για αρκούδες! Και ν σου πω και κάτι αν ανοίξουν θέσεις για Θεσσαλονίκη οργανικές θα με βρεις μπροστά σου γτ θα είμαι μέσα με αγάπη !
Βρε φουκαρά μού μόνο την πλάτη μου θα βλέπεις καθώς κουμάντο στην αστυνομία κάνει η πολιτική εξουσία. Για αυτό εσύ προετοιμάσου να πας στο Σουφλί να πιείς τον καφέ σου.
Gpap95 έγραψε:Sgtfolley ζεις σε άλλο πλανήτη αν νομίζεις ότι ο 40αρης που έχει 15 20 χρόνια και μαζεύει μόρια, θα καθίσει Αθήνα και θα πάει Θεσσαλονίκη ο 20αχρονος που μπήκε τώρα. Είσαι βαθιά νυχτωμένος. Ούτε για αστείο δε μπορεί να γίνει αυτό γιατί θα ξεσηκωθεί ολόκληρο το σωματείο εφ και τόσοι χιλιάδες ακόμα. Αν σκέφτεσαι ότι θα μπεις και θα είσαι Θεσσαλονίκη, καλύτερα μάζεψε λεφτά γιατί η Αθήνα θέλει φράγκα και γερό στομάχι.
Μπρουλη ηρέμησε απλώς δεν έχεις ενημερωθεί για την δύναμη που έχει η Βουλή. Όσο για το σωματείο ας βγει να κάνει απεργία αν μπορεί.
SGT Folley έγραψε: Μήν τα μπερδεύεται με της παλαιότερες προκηρύξεις που όλες οι θέσεις ήταν Αθήνα. Φέτος θα υπάρχει ρύθμιση από την κυβέρνηση που θα δώσει οργανικές θέσεις εκτός Αθηνών. Στους ειδικούς φρουρούς που θα μπουν φέτος με την προκήρυξη της ΟΠΠΙ.
Ούτε στα πιο τρελα όνειρα σου κατσε να μπεις και άσε την μετά θεσούλα Σπιτάκι σου ... Α σεβαστός είσαι...
SGT Folley έγραψε: Μήν τα μπερδεύεται με της παλαιότερες προκηρύξεις που όλες οι θέσεις ήταν Αθήνα. Φέτος θα υπάρχει ρύθμιση από την κυβέρνηση που θα δώσει οργανικές θέσεις εκτός Αθηνών. Στους ειδικούς φρουρούς που θα μπουν φέτος με την προκήρυξη της ΟΠΠΙ.
Ούτε στα πιο τρελα όνειρα σου κατσε να μπεις και άσε την μετά θεσούλα Σπιτάκι σου ... Α σεβαστός είσαι...
Φιλαράκο πάλι μπήκες να το παίξεις αστυνομικός. Άντε ξύπνα τελείωσε το καρναβάλι.
Χαχαχαχαχαχαχαχχαχα όχι δεν είμαι γιαυτο νευριάζω που σκέφτεσαι έτσι... Επίσης ακομη περιμένω το λινκ με το πτυσσόμενο γκλοπ που απαγορεύεται και είναι πλαστικό παντογνώστη μπες και διάβασε την διαταγή όταν σας τα έλεγα
Johnny94 έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχχαχα όχι δεν είμαι γιαυτο νευριάζω που σκέφτεσαι έτσι... Επίσης ακομη περιμένω το λινκ με το πτυσσόμενο γκλοπ που απαγορεύεται και είναι πλαστικό παντογνώστη μπες και διάβασε την διαταγή όταν σας τα έλεγα
Βρε φουκαρά περιμένω ακόμα να μπουν πεις πόσα μόρια είχες και μπήκες; Που έκανες εκπαίδευση και σε που υπηρετεις; Χωρίς να πεις όνομα επώνυμο.
2680 Διδυ Και την υπηρεσία που ονειρεύεσαι η μάλλον καλύτερο από αυτό που ονειρεύεσαι είμαι πιτσιρικά να σέβεσαι δεν είσαι αστυνομικός ακομη αν μπεις με το καλό όμως να δούμε με τέτοιο χαρακτήρα ποιος θα σε θέλει δίπλα του ...