Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Λοιπόν Κύριοι για να τελειώνουμε εάν πάτε όλοι στην σελίδα 27 της προκυρηξης στο παράρτημα 1 -Νομοθετικό πλαίσιο στον αριθμό 3 αναφέρει τον νόμο 2190-1994 που ανέφερε και ο φίλος μας ο ΛΟΚ ο οποίος έχει τροποποιηθεί ως εξής :Πλέον, με τη διάταξη που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για το ΑΣΕΠ, που κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή, προβλέπονται τα νέα όρια ηλικίας. Ειδικότερα, τέκνα τρίτεκνης οικογένειας νοούνται ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων, τα παιδιά τρίτεκνης οικογένειας που είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το 25o έτος της ηλικίας τους, ή το 30ό έτος εφόσον είναι φοιτητές ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους. Τα παιδιά που έχουν οποιαδήποτε αναπηρία 67% και άνω συνυπολογίζονται ισοβίως ανεξαρτήτως ηλικίας.

Συνεπώς δεν παίρνουν ΟΛΟΙ τα μόρια για την τριτεκνία μόνο όσοι είναι κάτω των 25 και όσοι φοιτούν έως 30... ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ 200 ΜΌΡΙΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΕΙΝΑΚ ΕΠΙΣΗΜΟ !!!

Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Το διάβασα και εγώ.. πάλι καλά μήπως και έχουμε καμία ελπίδα.. πήρα τηλέφωνο και στο Α Τ Αμπελόκηπων αυτοί δεν ξέρουν κάτι και μου είπαν ότι θα τους βγάλει το σύστημα όπως είναι περασμένο.. μόνο πολύτεκνος είναι χωρίς όριο
Leon

Δημοσίευση από Leon »

Mathiou1995 έγραψε: Λοιπόν Κύριοι για να τελειώνουμε εάν πάτε όλοι στην σελίδα 27 της προκυρηξης στο παράρτημα 1 -Νομοθετικό πλαίσιο στον αριθμό 3 αναφέρει τον νόμο 2190-1994 που ανέφερε και ο φίλος μας ο ΛΟΚ ο οποίος έχει τροποποιηθεί ως εξής :Πλέον, με τη διάταξη που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για το ΑΣΕΠ, που κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή, προβλέπονται τα νέα όρια ηλικίας. Ειδικότερα, τέκνα τρίτεκνης οικογένειας νοούνται ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων, τα παιδιά τρίτεκνης οικογένειας που είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το 25o έτος της ηλικίας τους, ή το 30ό έτος εφόσον είναι φοιτητές ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους. Τα παιδιά που έχουν οποιαδήποτε αναπηρία 67% και άνω συνυπολογίζονται ισοβίως ανεξαρτήτως ηλικίας.

Συνεπώς δεν παίρνουν ΟΛΟΙ τα μόρια για την τριτεκνία μόνο όσοι είναι κάτω των 25 και όσοι φοιτούν έως 30... ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ 200 ΜΌΡΙΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΕΙΝΑΚ ΕΠΙΣΗΜΟ !!!

Αυτό θα ισχύει αν ήτανε από ΑΣΕΠ η προκυρηξη όπως γράφει και πάνω είναι νομοθετικού πλαίσιο του ΑΣΕΠ
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Μάθιου δεν ισχύει αυτό. Θα έπρεπε να αναγράφετε ώστε ο φοιτητής για παράδειγμα να προσκομισει βεβαίωση... Δν μπορούμε να ξέρουμε όλα τα άρθρα κτλ. Οπότε όποιος είναι τριτεκνος το παίρνει τ δωράκι.
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Πιστεύω με 2200 θα μπούνε... λόγου ότι τα τελευταία. Χρόνια. δεν έχει κυνηγούς μοριον... και δεύτερο πολλά τατου χέρια. λαιμο
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Και λέει συγκεκριμένα :3. Ν.2190/1994 (Φ. Ε. Κ. Α' 28) «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης», όπως ισχύει.

Άρα δηλαδή εγώ που είμαι 24χρονων παίρνω 200 μόρια ως τέκνο τριτεκνης οικογένειας όσοι φοιταται ή είστε στρατευσιμοι ως 30 και όσο πιστεύετε ακόμα ότι έχετε πρόσβαση στα 200 μόρια άνω των 25 ανήκετε στην κατηγορία των 67% αναπήρων οπότε είστε εκτός προκυρηξης αυτόματα... Το θέμα έληξε !!! Η ίδια η προκυρηξη το αναφέρει σαφέστατα για όσους ψάχνουν διεξοδικά την προκυρηξη

Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

BILL931 ούτε καν !!!
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Κάθε προκήρυξη συνοδεύεται από ένα (1) έντυπο της αίτησης συμμετοχής-υπόδειγμα (Α), τις υπεύθυνες

δηλώσεις-υποδείγματα (Β),(Γ),(Δ) και (Ε) και τα Παραρτήματα (1) έως (3).

Αυτό το γράφει στην σελίδα 26 της προκυρηξης. Και περιλαμβάνει το παράρτημα που αναφέρει ο mathiou. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Παιδιά εγώ στο φόρουμ είμαι νέος και δεν γράφω πολύ απλά παρακολουθώ αλλά ότι λέω θέλω να είναι μετρημένο οι νόμοι και τα ΦΕΚ δεν αλλάζουν όσοι επιμένετε και όσοι πιστεύετε και ζήτε στο παραμυθάκι θα στεναχωρηθείτε τα μόρια δεν είναι δωράκι... Όσο και να επιμένετε οι βάσεις θα διαμορφωθούν χωρίς οι άνω των 25 να τα πάρουν...
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Ευτυχώς που δε πήρα το πτυχίο δηλαδή ;:P
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Εγώ πάντως εάν μετρηθούν τα μόρια στους τριτεκνους άνω των 25 θα κάνω ένσταση και είμαι σίγουρος και πολύ αλλη.. Συγνώμη αλλά θέλω να μπω με τα χίλια ΕΦ
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Έχει δίκαιο ο Μάθιου παιδιά. Ακόμα και τώρα τα παιδιά πού δηλώνουν τριτεκνια ενώ είναι πάνω από 25 λογικά στον έλεγχο των δικαιολογητικών δεν θα τους μοριοδοτησουν...
Άβαταρ μέλους
Λοκ200
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Λοκ200 »

Bill931 δεν τα ξέρεις τα άρθρα , Λογικό είναι αυτό, για αυτό τα γράφει μέσα για να τα διαβάσεις. Και όσο ειρωνικό και αν ακούγεται Υπάρχει νόμος που λέει ότι δεν δικαιολογείται άγνοια νόμου από τους Έλληνες.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Λοκ δν είμαι τριτεκνος δν με νοιάζει το θέμα ώστε να το ψάξω. Αυτό που είπα είναι ότι αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να λέει αναλυτικά τς περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Και κάτι ακόμα δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί επιφορτισμένοι να ξέρουν την προκυρηξη απ άκρη σε άκρη θα βγάλουν έναν πρόεδρο επιτροπής Αστυνομικό ειδικό για την προκυρηξη οι υπόλοιποι συγγνώμη που θα το πω χεστηκαν είναι ήδη μέσα στο σωμα θα σας πουν τα τυπικά και μερικές φορές θα έχουν και άγνοια...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες