Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Δεν αγχονομαι καθολου. Μια δουλεια ειναι βρε παιδια. Απλως καποιοι εδω μεσα πολυ πορωση για το ΤΠτ, δεν θα μπουμε διευθυντες σε καμια καλη θεση αλλα καραβαναδεσ...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Ακριβως Αννα! Αυτο λεω και εγω...
Με εχεις καλυψει απολυτα! Απλα εγω θα πω αυτο: Πηγα με τον συντροφο μου να κανουμε προπονηση κ με ενα του αλμα στο μηκος πηδηξε 4,80! Τι να λεμε τωρα... Ξερουμε για ποιους λογους γινονται ολα αυτα! Δηθεν ισοτητα και μακακιες...

Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 32
anna.nikos έγραψε:Δεν ειναι ακατορθωτο. Το ξερω οτι βγαινουν με προσπαθεια.

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 75
τους χαζούς πωρώνονταιanna.nikos έγραψε:απλως καποιοι εδω μεσα πολυ πορωση για το ΤΠτ, δεν θα μπουμε διευθυντες σε καμια καλη θεση αλλα καραβαναδεσ...

Έδωσε κανένας άλοος αθλήματα; Ας μας πεί τι έγινε.
Βρε ρανια μου τα 68 κιλακια σου ειναι μια χαρα! Κ εγω πριν την εγκυμοσυνη τοσα ημουν!
Οπως εχω πει και σε αλλο ποστ μου ειμαι 1,68 και ειμαι 77 κιλα! Οποτε ειμαι πολυ πανω απο το οριο! Παω για Ι2 και αν... Εκτος κι αν δεν ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα οσο ακουγεται! Θα δειξει!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 86
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Μα ακριβώς επειδή υπάρχει ισότητα σας βάζουν τα ίδια όρια.illy έγραψε:Αυτο τα λεει ολα!anna.nikos έγραψε: Μιλαμε για ισοτητα αλλα τα αθληματα μονο ισοτιτα δεν δειχνουν.
Τα όρια είναι υποβαθμισμένα ώστε να μπορούν να τα βγάλουν ΚΑΙ οι γυναίκες.
Επειδή λοιπόν σε αντιμετωπίζω ως ίσο, θα σου δώσω όπλο και θα σε στείλω στην πρώτη γραμμή να μάχεσαι εναντίων ΚΑΙ ανδρών!
Δεν έχει σημασία αν είσαι άνδρας η γυναίκα.
Τα όρια τα πιάνεις;
Αν τα πιάνεις είσαι ικανή και ίση (ισάξια) με τους συναδέλφους σου, οπότε παίρνεις και όπλο.
Αν όμως δεν μπορείς, τότε επέλεξε κάποιο άλλο επάγγελμα η πλύνε κανά πιάτο, διότι το όπλο δεν είναι για εσένα.
Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες, αν δεν μπορούν ας πλύνουν πιάτα και αυτοί!
Μην αρχίσετε να με λέτε μισογύνη, φαλλοκράτη κτλ!
Λατρεύω τις γυναίκες,(και συνήθως κάνουν και αυτές το ίδιο με εμένα) αλλά λατρεύω και την αξιοκρατία.
Ο στρατός είναι κυρίως ανδρικό σπορ.
Όσες μπορείτε είστε ευπρόσδεκτες και με μεγάλη μου χαρά θα έλεγα, όσες ΔΕΝ, άντε για κανά πιάτο!
Δεν φτάνει που κάνουν τα στραβά μάτια και σας περνάν (έλξεις, κάμψεις), γκρινιάζετε και από πάνω!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Η ανεργια εχει πιασει κοκκινο. Λιγες ειναι οι γυναικες ακομη και οι αντρες που τους αρεσει ο στρατος. Ολοι προσπαθουμε για ενα καλυτερο μελλον. Αλλοι με μεγαλυτερη προσπαθεια κ αλλοι με καθολου. Απλως λεμε οτι για μια γυναικα ειναι δυσκολα (οχι ακατορθωτα) τα αθληματα, ισως και η δουλεια στο στρατοπεδο. Αλλα τι να κανεις; Ολοι θελουμε την σιγουρια και την ευκολια
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ, έτσι είναι τα πράγματα.
ρουλα μου δυστυχως ειναι αυστηρα φετος τα πραγματα.roula24 έγραψε: Βρε ρανια μου τα 68 κιλακια σου ειναι μια χαρα! Κ εγω πριν την εγκυμοσυνη τοσα ημουν!Οπως εχω πει και σε αλλο ποστ μου ειμαι 1,68 και ειμαι 77 κιλα! Οποτε ειμαι πολυ πανω απο το οριο! Παω για Ι2 και αν... Εκτος κι αν δεν ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα οσο ακουγεται! Θα δειξει!
ειμαι 1,67 κ 72 κιλα κ με βγαλανε Ι3.
οποτε μπορειςνα καταλαβεις...
οποιοι ειναι παραπανω καλυτερα να μη χασουν το χρονο τους. Αλλη που ηταν 10 κιλα πανω απο μενα την εβγαλαν Ι2 γιατι ειχε μεσο.
πραγματικα μη χανετε το χρονο σας.
Κριμα γιατι κινδυνευω να χασω τη δουλεια μου, εχασα αρκετα λεφτα κ την αδεια μου για το τιποτα. αν δεν εχεις μεσο δε πας πουθενα.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
ttsevekidou έγραψε:δυστυχως ειναι αυστηρα φετος τα πραγματα.
illy τα βλέπεις;

tsev να ρωτήσω κάτι;
Μόνο για τα κιλά σου έδωσαν I3;
Πάντως με µάζα σώµατος 21,6 έχεις αρκετούτσικα κιλά για γυναίκα και δεν φταίει το οτι δεν έχεις μέσο.
Στα αθλητικα ολα ειναι ακριβως στον χρονο που ζητανε; Συγκεκριμενα για το 1000 που το βγαζω ισα ισα!
Αν εχεις μεσον διαβαινε αν οχι η επιλογη ειναι δικη σου. δε μπορω να σου πω κατι αλλο.
δεν εφτασα στα αθληματα
δεν εφτασα στα αθληματα
Ναι. τα κιλα μου ομως δε θα εμποδιζαν στο οικονομικο που δηλωσα κ εκτος αυτου το θεμα ειναι οτι περασε η αλλη που ηταν 1,65 κ 97 κιλα
μπορεις να το διανοηθεις;
κ ειχε δηλωσει ατ οπλα
κ τα κιλα μου δε φαινονται. Κοιτουσε ο ενας τον αλλον καλα καλα κ με μετρησαν 3 φορες.
μπορεις να το διανοηθεις;
κ ειχε δηλωσει ατ οπλα
κ τα κιλα μου δε φαινονται. Κοιτουσε ο ενας τον αλλον καλα καλα κ με μετρησαν 3 φορες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης