Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Σ ευχαριστω lion! Και κατι ακομα αν γνωριζει καποιος. Μαζι με το χαρτι πρωτης λυκειου στελνω και το απολυτηριο γυμνασιου; Ξερω οτι δεν θα μετρησει στα μορια το δευτερο αλλα μηπως πρεπει να το στειλω κι αυτο; 

dark έγραψε:απο το ιεκ εχω μια βεβαιωση επαγγελματικης καταρισης που λεει οτι εχω εκπληρωσει με επιτυχια την φοιτηση μου στο ιεκ. Αυτο λες να καταθεσω; Φοβαμαι μην γινει καμια μπινα και μου πουν οτι δεν ειμαι ενεργος σπουδαστης γιατι το απολυτηριο το πηρα 2007΄τι λες; Μπορεις να μαθεις τιποτα;Δ. Υ. Κ έγραψε:Κανονικα να το καταθεσεις αδερφε μου δεν θα χεις κανενα προβλημα
αλλωστε και εγω ΤΕΕ εχω βγαλει
Απ'οτι καταλαβα σε ενδιαφερουν ειδικοτητες των ειδικων δυναμεων οι οποιες οι περισσοτερες ζητανε απολυτηριο γυμνασιου
Εσυ να καταθεσεις μονο απολυτηριο λυκειου και ΟΧΙ το Πτυχιο απο το ΙΕΚ που εχεις βγαλει απο την στιγμη που Δεν το ζηταει η ειδικοτητα που θελεις να επιλεξεις διοτι υπαρχει περιπτωση να σε κρινουν 'ακαταλληλο λογω γραμματικων γνωσεων'
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 56
dark έγραψε:απο το ιεκ εχω μια βεβαιωση επαγγελματικης καταρισης που λεει οτι εχω εκπληρωσει με επιτυχια την φοιτηση μου στο ιεκ. Αυτο λες να καταθεσω; Φοβαμαι μην γινει καμια μπινα και μου πουν οτι δεν ειμαι ενεργος σπουδαστης γιατι το απολυτηριο το πηρα 2007΄τι λες; Μπορεις να μαθεις τιποτα;
Αυτο το χαρτι το εχω κι εγω (αλλα εχω και το πτυχιο της πιστοποιησης) ! Με αυτο το χαρτι θεωρησε τελοιοφοιτος... Αλλα οχι πτυχιουχος (θελεις το πτυχιο της πιστοποιησης γι αυτο) ... Και απ'οτι εχω καταλαβει στην φαση με τους ΕΠΟΠ μονο πτυχια καταθετεις... Μην σου κοψω τα φτερα ομως... Μπορει να σε πει και καποιος αλλος συναδελφος με σιγουρια
elli1986 έγραψε:Σ ευχαριστω lion! Και κατι ακομα αν γνωριζει καποιος. Μαζι με το χαρτι πρωτης λυκειου στελνω και το απολυτηριο γυμνασιου; Ξερω οτι δεν θα μετρησει στα μορια το δευτερο αλλα μηπως πρεπει να το στειλω κι αυτο;
Δεν στελνεις ΚΑΙ απολυτηριο γυμνασιου ΚΑΙ απολυτηριο λυκειου διοτι υπαρχει περιπτωση να ακυρωθουν τα χαρτια σου και φυσικα δεν μοριοδοτεισαι ξεχωριστα για το καθενα
Σου προτεινω να στειλεις ΜΟΝΟ το απολυτηριο γυμνασιου αφου δεν εχεις τελειωσει λυκειο!
ΠΡΟΣΟΧΗ κοιταξε να επιλεξεις ΜΟΝΟ ειδικοτητες που ζητανε απολυτηριο γυμνασιου!
-
elli1986 έγραψε:Σ ευχαριστω lion! Και κατι ακομα αν γνωριζει καποιος. Μαζι με το χαρτι πρωτης λυκειου στελνω και το απολυτηριο γυμνασιου; Ξερω οτι δεν θα μετρησει στα μορια το δευτερο αλλα μηπως πρεπει να το στειλω κι αυτο;
elli μου στειλε ΑΚΡΙΒΩΣ οτι λεει η ειδικοτητα/ες που διαλεξες... Τιποτα παραπανω γιατι θα βγεις "ακαταλληλη λογω γραμματικων γνωσεων"... Το ξερω μλκια ειναι αλλα τι να κανουμε;

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου λεει. Απο τη στιγμη που εχεις πτυχιο ιεκ νομιζω οτι μπορεις να το καταθεσεις κανονικοτατα. Δεν ξερω. Ετσι νομιζω. Δλδ. Αμα εχεις πτυχιο τει δεν μπορεις να το βαλεις σε ειδικοτητα που λεει τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου
Παιδια μεταξυ μας εαν εχετε βυσμα ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
-
Καλο ειναι να μην το βαλεις για να μην ριψοκινδυνεψεις ολοκληρη την συμμετοχη σου στην Προκυρηξη
Ναι ρε συ κι εγω αυτο λεω να κανω αλλα με το χαρτι της πρωτης ταξης περνω παραπανω μορια και δεν ζηταω βοηθεια απο στρατολογικο γραφ. Γιατι γνωριζω ατομα που τα χουν καψει!
Παιρνεις επιπλεον μορια;
Εισαι σιγουρη;
Τι να σου πω ρωτα καποιον που να γνωριζει σιγουρα μην σε παρω στο λαιμο μου!
Παντως ξαναλεω οτι και να γινει ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ!
Εισαι σιγουρη;
Τι να σου πω ρωτα καποιον που να γνωριζει σιγουρα μην σε παρω στο λαιμο μου!
Παντως ξαναλεω οτι και να γινει ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ!
Λογικα για να λεει ""τουλαχιστον"" (δηλαδη το λιγοτερο) απολυτ. Γυμν. Σημαινει οτι στελνεις κι οτι παραπανω εχεις αλλα τι να πω, πολυ αυστηρα και μπερδεμενα τα πραγματα
Επαναλαμβανω παιδια αμα υπαρχει το βυσμα ΟΛΑ γινονται
Απλα οσοι ειστε 'ταπεινοι' πολιτες που απλα χωρις να υπαρχει 'υποδομη' θελετε να κανετε τα χαρτακια σας τοτε να μελετησετε το τι λεει η προκυρηξη και η καθε ειδικοτητα για να μην σας απορριψουν και εκπλαγειτε
Απλα οσοι ειστε 'ταπεινοι' πολιτες που απλα χωρις να υπαρχει 'υποδομη' θελετε να κανετε τα χαρτακια σας τοτε να μελετησετε το τι λεει η προκυρηξη και η καθε ειδικοτητα για να μην σας απορριψουν και εκπλαγειτε
-
Κοιταξτε... Λιγο-πολυ, ολοι εχουν διαφορα χαρτια... Αν τα καταθετεις ολα σε μια ειδικοτητα Η οποια ζηταει ενα πραγμα, τοτε ΟΛΟΙ θα επερναν και ***** τα μορια (με το συμπαθειο) ... Με αποτελεσμα στις συνεντευξεις-εξετασεις να μην χρειαζοταν να προσπαθησετε τοσο, ωστε να συμπληρωσετε τα απαιτουμενα μορια της ειδικοτητας που διαλεξατε και ΟΛΟΙ να εμπαιναν στον Ε. Σ σαν ΕΠΟΠ! Οταν μια ειδικοτητα λεει, π. Χ Απολυτηριο Γυμνασιου, ναι μεν περνεις τα μορια απο το πτυχιο σου, αλλα παιρνεις και μορια απο τις Συνεντευξεις και εξετασεις! Καπως ετσι σκεφτομαι οτι λειτουργουν αυτοι... Αν ειμαι λαθος, διορθωστε με
Σιγουρα συμφωνω σε ολα αυτα που λες συναδελφε
Να συμπληρωσω απλα οτι καθε ειδικοτητα δεν ειναι τυχαιο το οτι ζηταει συγκεκριμενα δικαιολογητικα
Να συμπληρωσω απλα οτι καθε ειδικοτητα δεν ειναι τυχαιο το οτι ζηταει συγκεκριμενα δικαιολογητικα
-
Συμφωνω μαζι σου αδερφε μου, πλην καποιων εξαιρεσεων! Ετυχε να δω ειδικοτητες και αυτα που ζητουσαν να ηταν κατα την γνωμη μου "λιγα" ή "πολλα"... Αλλα ναι, τολμω να συμφωνησω σε γενικες γραμμες :)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης