Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Εγω πάντως που μίλησα με κάποιους που πήγαν σε πολιτικά γραφεια της νυν κυβέρνησης, ειπαν οτι "τους εδιωξαν με τροπο" λέγωντας οτι ολα θα γίνονται αξιοκρατικά απο εδώ κ πέρα διότι αυτο διέταξε ο πρωθυπουργός. Τωρα πραγματικα δεν ξερω τι να πω! Κ πραγματικα ψαχνω κάποιον να μου πει αν εχει βάλει μέσον για στρατολογία, διοτι αυτος ο διαγωνισμός απο την αρχή δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου έκατσε πολύ καλα.
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Gary »

Marina2 έγραψε:Εγω πάντως που μίλησα με κάποιους που πήγαν σε πολιτικά γραφεια της νυν κυβέρνησης, ειπαν οτι "τους εδιωξαν με τροπο" λέγωντας οτι ολα θα γίνονται αξιοκρατικά απο εδώ κ πέρα διότι αυτο διέταξε ο πρωθυπουργός. Τωρα πραγματικα δεν ξερω τι να πω! Κ πραγματικα ψαχνω κάποιον να μου πει αν εχει βάλει μέσον για στρατολογία, διοτι αυτος ο διαγωνισμός απο την αρχή δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου έκατσε πολύ καλα.

εμενα ο πρασινος δημαρχος μου ειπε οτι αν το θεμα ειναι πολιτικο να μην ανυσηχω, αρα μπουρδες σου ειπανεΕικόναΕικόνα
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από lefterisg »

Marina2 έγραψε:Εγω πάντως που μίλησα με κάποιους που πήγαν σε πολιτικά γραφεια της νυν κυβέρνησης, ειπαν οτι "τους εδιωξαν με τροπο" λέγωντας οτι ολα θα γίνονται αξιοκρατικά απο εδώ κ πέρα διότι αυτο διέταξε ο πρωθυπουργός. Τωρα πραγματικα δεν ξερω τι να πω! Κ πραγματικα ψαχνω κάποιον να μου πει αν εχει βάλει μέσον για στρατολογία, διοτι αυτος ο διαγωνισμός απο την αρχή δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου έκατσε πολύ καλα.

Αυτό που λες ισχύει απόλυτα. Και Στα δύο γραφεία τα ίδια είπανε. Τώρα τι είδους αξιοκρατία θα επικρατήσει θα δείξει στη νεκροψία. Γιατί είναι αδύνατον ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια να τους έπιασε η προκοπή για αξιοκρατία. Μακάρι αλλά...
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kostas13 »

Μπορει να μας φενεται παραξενο αλλα ισως γινει εστω κ για λιγο κατι σωστο σαυτη τη χωρα
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Gary »

Αν ειναι δυνατον ρε παιδια τον εαυτο μας κοροιδεβουμε τωρα; Πιστευετε οτι θα μπουμε αξιοκρατικα;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ισως γινει και κατι σωστο

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Πάντως εγω αυτες τις πληροφορίες ειχα κ τις ειπα. Δεν ξερω κατα πόσο θα ειναι αξιοκρατικα, αλλα σε κάποιους ετσι ειπαν. Μπορει να θελουν να τους ξεφορτωθούν.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δεν πιστευω να μην πεσει βισμα. Στν ελλαδα βρισκομαστε... Απλως το ειπε για δειξει πως εκανε κατι που τ λεγανε οι προηγουμενη του για να καλοφανει στον κοσμο... Ψεματα ψεματα.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Καλα κ ο ίδιος να το πιστευει, δεν θα το εκτελέσουν ποτε οι "αυλικοι" του!

Σάββας
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Σάββας »

Μου ξεφυγε παλι. Απο τν στιγμη που τ μεσο σου εδινε 200 μορια απο στν συνεντευξη πως γινετε να βαλουνε μεσο...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Σάββα όπως βοηθούν να μπουν παιδια κ σε αλλες προκηρυξεις! Αν ενας εχει το μέσον, θα μεινει μονο στα μόρια της συνέντευξης; Θα τον βάλει εκει που θέλει ειτε τα εχει ειτε οχι. Γνωμη μου βέβαια ειναι οτι πολύ λιγοι ειναι αυτοι που θα βοηθηθούν απο το μέσον τους κ αυτο γιατι οι περισσοτεροι πολιτικοι κοροιδευουν κ σου λενε μονο "ναι". Τιποτα αρνητικο, ολα ροδινα. Ομως καταλαβαινεις οτι δεν ειναι δυνατον να μπουν με μέσον 2000 άτομα, θα γίνει σάλος. Εγω λεω ζητημα να μπουνε 100 με αυτον το τροπο.
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σάββας έγραψε:Μου ξεφυγε παλι. Απο τν στιγμη που τ μεσο σου εδινε 200 μορια απο στν συνεντευξη πως γινετε να βαλουνε μεσο...
Μια κάποιος δεν θα έβαζε μέσον για να πάρει τα 200 μόρια μόνο, αλλά για να σιγουρέψει την είσοδό του.Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ακριβώς ετσι ειναι. Κ οποιος πηγε να βάλει μέσον δεν ειπε "Κανονισε να μου δωσουν τα 200 μόρια" αλλα ειπε "Βαλε με ΕΠΟΠ", με ο, τι συνεπάγεται αυτο.
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Marina2 έγραψε:Ακριβώς ετσι ειναι. Κ οποιος πηγε να βάλει μέσον δεν ειπε "Κανονισε να μου δωσουν τα 200 μόρια" αλλα ειπε "Βαλε με ΕΠΟΠ", με ο, τι συνεπάγεται αυτο.
Πολύ σωστά...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Εν τω μεταξύ όλοι μα όλοι λένε εχουν μέσον. Πανε σε πολιτικά γραφεια, λενε τα δικά τους κ τι περιμενουν να ακουσουν; Οχι καλε φυγε εγω δεν κανω τέτοια; Ολοι θα πουν θα σε βαλω κ εισαι μεσα κ αυριο που θα βγουν τα αποτελέσματα εχεις μπει κτλ. Εμεις φταιμε ομως που τους δινουμε τέτοια δικαιωματα, οτι ειμαστε βλάκες κ τα χαφτουμε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες