Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Καλη επιτυχια σε οσους και οσες αποφασισουν να ακολουθησουν τη σταδιοδρομια του ΕΠΟΠ στην ΠΑ. Σας περιμενω πιθανοι νεοι συναδελφοι. Για οποιαδηποτε απορια, ειμαι στη διαθεση σας
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 21
Βγήκε και τις αεροπορίας;ox ox ox μυρίζομαι εκλογές τον οκτώμβριο

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
Βελε εχει κ τη δικη σου ειδικοτηταVelerefontis έγραψε:Καλη επιτυχια σε οσους και οσες αποφασισουν να ακολουθησουν τη σταδιοδρομια του ΕΠΟΠ στην ΠΑ. Σας περιμενω πιθανοι νεοι συναδελφοι. Για οποιαδηποτε απορια, ειμαι στη διαθεση σας

Dum spiro spero
-
- Ταξίαρχος
illy έγραψε:Βελε εχει κ τη δικη σου ειδικοτηταVelerefontis έγραψε:Καλη επιτυχια σε οσους και οσες αποφασισουν να ακολουθησουν τη σταδιοδρομια του ΕΠΟΠ στην ΠΑ. Σας περιμενω πιθανοι νεοι συναδελφοι. Για οποιαδηποτε απορια, ειμαι στη διαθεση σας15 θεσεις! Γενικα εχει πολυ καλες ειδικοτητες! Θελει πολυ μελετημενη σκεψη για το τι θα επιλεξουμε τελικα... Και επισης ξανα μπραβο στον ρατατουλη διοτι παλι ηταν σωστος!
Ιλλυ μου, η δικη μου ειδικοτητα ειναι 170 θεσεις. Αμυνης Αεροδρομιων ειμαι

Δηλαδη μπορουν να δηλωσουν και οι γυναικες οτι ειδικοτητα θελουν
Παιδια να ρωτησω μισθολογικα ο τραυματιοφορεας που ζηταει απολυτηριο γυμνασιου με τον οδηγο που ζηταει λυκειου εχουν διαφορα; Στην ειδικοτητα τραυματιοφορεας ζηταει απολυτηριο γυμνασιου βαζεις μονο απολυτηριο γυμνασιου η το μεγαλυτερο που εχεις πχ λυκειου η ΤΕΙ;
-
- Ταξίαρχος
307__ έγραψε: Παιδια να ρωτησω μισθολογικα ο τραυματιοφορεας που ζηταει απολυτηριο γυμνασιου με τον οδηγο που ζηταει λυκειου εχουν διαφορα; Στην ειδικοτητα τραυματιοφορεας ζηταει απολυτηριο γυμνασιου βαζεις μονο απολυτηριο γυμνασιου η το μεγαλυτερο που εχεις πχ λυκειου η ΤΕΙ;
Ο μισθος ειναι κοινος ειτε εισαι τραυματιοφορεας ειτε οδηγος. Το απολυτηριο γυμνασιου ειναι το ελαχιστο ζητουμενο. Αν εχεις κατι παραπανω, τοτε να το καταθεσεις
Ποτε ειναι τα αθληματα γιατι μεσα η προκυρηξη δεν ειδα να το γραφει καπου :-s
ΣΜΤΗΣ έγραψε:ποτε ειναι τα αθληματα γιατι μεσα η προκυρηξη δεν ειδα να το γραφει καπου :-s
οταν τελειωσει και η συνεντευξη και παρουν οποιους παρουν μετα ειναι τα αθληματα. Αθληματα ειναι γι αυτους που επιλεχτηκαν
Ευχαριστο φιλε σακη... Αλλα συγκεκριμενι ημερομηνια για τα αθληματα δεν υπαρχει;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Απ'οτι εχω καταλαβει η Προκυρηξη ΕΠΟΠ Αεροποριας ειναι αυτη που βρισκεται σε εξελιξη προς το παρον; Συγχωρεστε με για την αγνοια μου αλλα ελειπα καιρο :P
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Lion έγραψε:Απ'οτι εχω καταλαβει η Προκυρηξη ΕΠΟΠ Αεροποριας ειναι αυτη που βρισκεται σε εξελιξη προς το παρον; Συγχωρεστε με για την αγνοια μου αλλα ελειπα καιρο :P
Οui-oui monsieur, ξεκίνησε πριν λίγες μέρες...Wellcome back

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Να 'σαι καλα φιλε μου, καλως σας βρηκα και παλι :)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης