Αν συνεχίσει να πέρνει από αυτόν τον πίνακα μετά τα τέλη 26
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Η μητέρα μου έχει αναπηρία 70% αν τελειώσω την σχολή Τρίπολη δικαίουμε μετάθεση στο τόπο μου?
Η εκτιμηση μου ειναι οτι θα παρει μεχρι το 1200 στην α
Λοιπον μαγκες ανοιξτε τα ματακια σας και διαβαστε ΓΙΑ ΤΗΝ Α ... Οσοι ειναι στην κατασταση ΑΣΕΠ απο 580 σειρα εως 1060 περασαν ψυχομετρικα γιατρους και αθλητικα σαν ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ηδη τους ειδοποιουν για να παρουσιαστουν δευτερα στην τριπολη ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ οι υπολοιποι που θα καλυψουν τα κενα των ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ στα νουμερα που προανεφερα (580-1060) θα ειδοποιηθουν μαλλον απο δευτερα μιας και την κυριακη θα ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ η τελικη κατασταση στο astynomia.gr των τελικων προσλαμβανομενων. Το ιδιο ισχυει και για την Β αλλα μην με ρωτησετε που και πως γιατι δεν εχω ασχοληθει.
Την κυριακη ανακοινωνονται οι τελικες καταστασεις συμφωνα με πληροφοριες εγκυρες... Υπομονη ... Αλλα μην ελπιζεις πολλα... Ηδη τους επιτυχοντες τους καλουνε δευτερα να ειναι τριπολη
Άυτοι που θα ειδοποιηθουν την Δευτέρα θα παρουσιαστούν την Τετάρτη Τρίπολη;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 12:06 pm Λοιπον μαγκες ανοιξτε τα ματακια σας και διαβαστε ΓΙΑ ΤΗΝ Α ... Οσοι ειναι στην κατασταση ΑΣΕΠ απο 580 σειρα εως 1060 περασαν ψυχομετρικα γιατρους και αθλητικα σαν ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ηδη τους ειδοποιουν για να παρουσιαστουν δευτερα στην τριπολη ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ οι υπολοιποι που θα καλυψουν τα κενα των ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ στα νουμερα που προανεφερα (580-1060) θα ειδοποιηθουν μαλλον απο δευτερα μιας και την κυριακη θα ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ η τελικη κατασταση στο astynomia.gr των τελικων προσλαμβανομενων. Το ιδιο ισχυει και για την Β αλλα μην με ρωτησετε που και πως γιατι δεν εχω ασχοληθει.
Σωστα !Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 12:23 pmΆυτοι που θα ειδοποιηθουν την Δευτέρα θα παρουσιαστούν την Τετάρτη Τρίπολη;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 12:06 pm Λοιπον μαγκες ανοιξτε τα ματακια σας και διαβαστε ΓΙΑ ΤΗΝ Α ... Οσοι ειναι στην κατασταση ΑΣΕΠ απο 580 σειρα εως 1060 περασαν ψυχομετρικα γιατρους και αθλητικα σαν ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ηδη τους ειδοποιουν για να παρουσιαστουν δευτερα στην τριπολη ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ οι υπολοιποι που θα καλυψουν τα κενα των ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ στα νουμερα που προανεφερα (580-1060) θα ειδοποιηθουν μαλλον απο δευτερα μιας και την κυριακη θα ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ η τελικη κατασταση στο astynomia.gr των τελικων προσλαμβανομενων. Το ιδιο ισχυει και για την Β αλλα μην με ρωτησετε που και πως γιατι δεν εχω ασχοληθει.
Μάγκες εγώ είδα πολλές αποχές 118 πρώτη μέρα και μετά έχει κιαλλες σίγουρα θα μπουν θεωρώ μέχρι 1380 κάπου κει πιστεύω
Για την Β γνωρίζεις αποχές κ κομμένους ; Εκείνου του γκρουπ φίλε
Μια υπεύθυνη πρόβλεψη για την Β; Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν ;
Μάγκες ένα στέλεχος εδώ στο ατ στην γειτονιά μου με ενημέρωσε ότι μέχρι το 26 θα έχουν πάρει όλους από την λίστα α !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες