Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Kostiisss έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 11:36 pm Αρα εμεις που δεν καναμε χαρτια σε αυτην εχουμε ελπιδες να μπουμε με νεα προκηρυξη
Αν συνεχίσει να πέρνει από αυτόν τον πίνακα μετά τα τέλη 26
Επισκέπτης

Η μητέρα μου έχει αναπηρία 70% αν τελειώσω την σχολή Τρίπολη δικαίουμε μετάθεση στο τόπο μου?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 11:29 am Η μητέρα μου έχει αναπηρία 70% αν τελειώσω την σχολή Τρίπολη δικαίουμε μετάθεση στο τόπο μου;
Οχι φιλε μου αθηνα θα μεινεις οπως ολοι μας
dimitris0

Δημοσίευση από dimitris0 »

Η εκτιμηση μου ειναι οτι θα παρει μεχρι το 1200 στην α
Επισκέπτης

Λοιπον μαγκες ανοιξτε τα ματακια σας και διαβαστε ΓΙΑ ΤΗΝ Α ... Οσοι ειναι στην κατασταση ΑΣΕΠ απο 580 σειρα εως 1060 περασαν ψυχομετρικα γιατρους και αθλητικα σαν ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ηδη τους ειδοποιουν για να παρουσιαστουν δευτερα στην τριπολη ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ οι υπολοιποι που θα καλυψουν τα κενα των ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ στα νουμερα που προανεφερα (580-1060) θα ειδοποιηθουν μαλλον απο δευτερα μιας και την κυριακη θα ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ η τελικη κατασταση στο astynomia.gr των τελικων προσλαμβανομενων. Το ιδιο ισχυει και για την Β αλλα μην με ρωτησετε που και πως γιατι δεν εχω ασχοληθει.
Επισκέπτης

dimitris0 έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 12:01 pm Η εκτιμηση μου ειναι οτι θα παρει μεχρι το 1200 στην α
Βάλε κιαλο, μόνο και μόνο από τις αποχές της πρώτης και της δεύτερης μέρας πάει πιο πίσω,1400 θα ήταν μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση αν και με όσα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα φαίνεται και αυτό λίγο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 12:10 pm
dimitris0 έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 12:01 pm Η εκτιμηση μου ειναι οτι θα παρει μεχρι το 1200 στην α
Βάλε κιαλο, μόνο και μόνο από τις αποχές της πρώτης και της δεύτερης μέρας πάει πιο πίσω,1400 θα ήταν μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση αν και με όσα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα φαίνεται και αυτό λίγο
Την κυριακη ανακοινωνονται οι τελικες καταστασεις συμφωνα με πληροφοριες εγκυρες... Υπομονη ... Αλλα μην ελπιζεις πολλα... Ηδη τους επιτυχοντες τους καλουνε δευτερα να ειναι τριπολη
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 12:06 pm Λοιπον μαγκες ανοιξτε τα ματακια σας και διαβαστε ΓΙΑ ΤΗΝ Α ... Οσοι ειναι στην κατασταση ΑΣΕΠ απο 580 σειρα εως 1060 περασαν ψυχομετρικα γιατρους και αθλητικα σαν ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ηδη τους ειδοποιουν για να παρουσιαστουν δευτερα στην τριπολη ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ οι υπολοιποι που θα καλυψουν τα κενα των ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ στα νουμερα που προανεφερα (580-1060) θα ειδοποιηθουν μαλλον απο δευτερα μιας και την κυριακη θα ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ η τελικη κατασταση στο astynomia.gr των τελικων προσλαμβανομενων. Το ιδιο ισχυει και για την Β αλλα μην με ρωτησετε που και πως γιατι δεν εχω ασχοληθει.
Άυτοι που θα ειδοποιηθουν την Δευτέρα θα παρουσιαστούν την Τετάρτη Τρίπολη;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 12:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 12:06 pm Λοιπον μαγκες ανοιξτε τα ματακια σας και διαβαστε ΓΙΑ ΤΗΝ Α ... Οσοι ειναι στην κατασταση ΑΣΕΠ απο 580 σειρα εως 1060 περασαν ψυχομετρικα γιατρους και αθλητικα σαν ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ηδη τους ειδοποιουν για να παρουσιαστουν δευτερα στην τριπολη ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ οι υπολοιποι που θα καλυψουν τα κενα των ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ στα νουμερα που προανεφερα (580-1060) θα ειδοποιηθουν μαλλον απο δευτερα μιας και την κυριακη θα ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ η τελικη κατασταση στο astynomia.gr των τελικων προσλαμβανομενων. Το ιδιο ισχυει και για την Β αλλα μην με ρωτησετε που και πως γιατι δεν εχω ασχοληθει.
Άυτοι που θα ειδοποιηθουν την Δευτέρα θα παρουσιαστούν την Τετάρτη Τρίπολη;
Σωστα !
Someoneeee

Δημοσίευση από Someoneeee »

Μάγκες εγώ είδα πολλές αποχές 118 πρώτη μέρα και μετά έχει κιαλλες σίγουρα θα μπουν θεωρώ μέχρι 1380 κάπου κει πιστεύω
Επισκέπτης

Για την Β γνωρίζεις αποχές κ κομμένους ; Εκείνου του γκρουπ φίλε
Επισκέπτης

Someoneeee έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 1:18 pm Μάγκες εγώ είδα πολλές αποχές 118 πρώτη μέρα και μετά έχει κιαλλες σίγουρα θα μπουν θεωρώ μέχρι 1380 κάπου κει πιστεύω
Δεν αποκλειεται τιποτα αλλα λιγο υπομονη κανα 2 μερες και θα τα μαθουμε ολα
Επισκέπτης

Μια υπεύθυνη πρόβλεψη για την Β; Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν ;
Επισκέπτης

Μάγκες ένα στέλεχος εδώ στο ατ στην γειτονιά μου με ενημέρωσε ότι μέχρι το 26 θα έχουν πάρει όλους από την λίστα α !
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 3:05 pm Μια υπεύθυνη πρόβλεψη για την Β; Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν ;
Με επιφύλαξη γύρω στο 280, ίσως πάει και πιο πίσω ίσως και όχι. Υπομονή και θα δούμε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες