Έχω γνωστό που μίλησε με Φλώριδη και θα πάρει όλους του επιλαχόντες. Οπότε άσε την παπατζα Στην ακρη.
Προκήρυξη από 2026.
Μάκια
Καλημερα, κανενας δεν ειπε οτι ειναι αξιοπιστα αυτα που ειπε το παιδι αυτο θα το δειξει ο καιρος. Σιγουρα ο διορισμος στη συγκεκριμενη μπορει να μην ερθει και ποτε. Εγω μιλησα για τον τροπο που το λεει, ειναι ο μοναδικος εδω μεσα που εγραψε ως ωρας και αναγνωριζει οτι η υπηρεσια ειναι υποστελεχωμενη και θελει εξτρα ατομα (ειτε αυτα ειναι απο επιλαχοντες, ειτε ειναι απο προκυρηξη καινουργια). Οι υπολοιποι πιο πισω αν δεις τον τροπο που μιλανε και πως απαντανε, δεν νομιζω ουτε εσυ να τους χαρακτηριζες αξιολογους παροτι αυτα που λενε μπορει να αληθευουν. Προχωραμε οπως και να χει και ο, τι ερθει. Καλη καρδια και καλη χρονια σε ολους με υγεια τα υπολοιπα ερχονται!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 10:30 pmΔηλαδή τα οποία σχόλια εμπεριέχουν την ευχή να προσληφθούν οι επιλαχόντες κρίνονται ως σχόλια απο αξιόλογα άτομα ενώ τα υπόλοιπα οχι;Venom94 έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 9:38 pmΣε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, επιτέλους και ένα αξιόλογο παιδί από όσους έχουν περάσει που δεν κοιτάζει να βγάλει το μάτι του διπλανού του. Μακάρι πολλοί να σκέφτονταν σαν εσένα.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 9:21 pm Έβαλα γνωστό μου που ξέρει τον Πούλιο να τον ρωτήσει τι θα γίνει με την δικαστική. Αυτό που του απάντησε είναι ότι στο θέμα ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού θα το συζητήσουν τέλη του μηνός που θα συναντηθούν με τον υπουργό αλλά ο ίδιος προσωπικά έχει λάβει άπειρα μηνύματα από εισαγγελιες να ενισχύσουν άμεσα το σώμα με νέο προσωπικό. Εύχομαι να σας πάρει όλους τους επιλαχόντες παιδιά σας έχουμε ανάγκη είμαι διορισμένος σε επαρχία και με τα νέα καθήκοντα δεν μας βλέπω καλά αν δεν βάλει κόσμο μέσα. Σας εύχομαι τα καλύτερα σας περιμένουμε να γίνουμε συνάδελφοι.
Για ποιο λόγο να θεωρήσουμε αξιόπιστα αυτά που γραφεί ο συνάδελφος και οχι αυτά που ανέφεραν οι προηγούμενοι, που υποτιθέμενα, τους τα είπαν Υφυπουργός, γνωστοί απο το υπουργείο;
Για ποιο λόγο νομίζετε όταν σας λεμέ ότι έχει κλείσει η 1ΔΑ/23 σημαίνει ότι δεν θέλουμε να περάσετε ή θέλουμε να βγάλουμε το μάτι του διπλανού;
Σοβαρευτείτε λίγο Κύριοι/ες και μην ελπίζεται σε ένα πιθανό διορισμό που μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Να εμπιστεύεστε μόνο τις δίκες σας πηγές πληροφόρησης και να μην πείθεστε απο τον καθένα που γραφεί αναξιόπιστα σε ανώνυμα φόρουμ μόνο και μόνο επειδή η πληροφορία συνάδει με τις προτιμήσεις σας.
Μπορεις απλα να τα γραψεις στις ομαδικες στο φβ σιγαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:48 am Γεια σας παιδιά. Επειδή δεν ξέρω κάποιον για να μπορώ να τον ενημερώσω ακριβώς τι συμβαίνει ακούστε με από εδώ αν θέλετε σας λέω και ονομα και τόπο διορισμού.
Ο αδελφός της μάνας μου δουλεύει στο υπουργείο δικαιοσύνης και σήμερα μου είπε ότι ο υπουργός είδε τα σχόλια του νομοσχεδίου και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει όλους τους επιλαχόντες καθώς έχει γίνει τεράστιο θέμα παντού ότι η δικαστική είναι ένα Μπάχαλο. Είναι θετικός αρκετά μου λέει να τους πάρει τους επιλαχόντες όλους όμως και ο Πούλιος το ίδιο, θέλουν άμεσα να βάλουν τους επιλαχόντες και το 26 θα δρομολογήσει νέα προκήρυξη
Καθώς έμαθαν ότι πολλά άτομα θα φύγουν για δημοτική και έχουν προβληματιστεί πάρα πολύ και θέλει άμεσα προσωπικό και θέλουμε και εμείς πραγματικά θα πελαγωσουμε αν δεν μπείτε άμεσα
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:59 amΜπορεις απλα να τα γραψεις στις ομαδικες στο φβ σιγαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:48 am Γεια σας παιδιά. Επειδή δεν ξέρω κάποιον για να μπορώ να τον ενημερώσω ακριβώς τι συμβαίνει ακούστε με από εδώ αν θέλετε σας λέω και ονομα και τόπο διορισμού.
Ο αδελφός της μάνας μου δουλεύει στο υπουργείο δικαιοσύνης και σήμερα μου είπε ότι ο υπουργός είδε τα σχόλια του νομοσχεδίου και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει όλους τους επιλαχόντες καθώς έχει γίνει τεράστιο θέμα παντού ότι η δικαστική είναι ένα Μπάχαλο. Είναι θετικός αρκετά μου λέει να τους πάρει τους επιλαχόντες όλους όμως και ο Πούλιος το ίδιο, θέλουν άμεσα να βάλουν τους επιλαχόντες και το 26 θα δρομολογήσει νέα προκήρυξη
Καθώς έμαθαν ότι πολλά άτομα θα φύγουν για δημοτική και έχουν προβληματιστεί πάρα πολύ και θέλει άμεσα προσωπικό και θέλουμε και εμείς πραγματικά θα πελαγωσουμε αν δεν μπείτε άμεσα
ναι εχεις δικιο απλα το ειπα για να ειναι καπως πιο εγκυρο αυτο που λεει. ΣωστοςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 11:21 amΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:59 amΜπορεις απλα να τα γραψεις στις ομαδικες στο φβ σιγαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:48 am Γεια σας παιδιά. Επειδή δεν ξέρω κάποιον για να μπορώ να τον ενημερώσω ακριβώς τι συμβαίνει ακούστε με από εδώ αν θέλετε σας λέω και ονομα και τόπο διορισμού.
Μπορεί να μην έχει φβ το παιδί ρε φιλεε
Στειλε μου ενα μηνυμα αν εχεις προφιλ εδω, σε ευχαριστω.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:48 am Γεια σας παιδιά. Επειδή δεν ξέρω κάποιον για να μπορώ να τον ενημερώσω ακριβώς τι συμβαίνει ακούστε με από εδώ αν θέλετε σας λέω και ονομα και τόπο διορισμού.
Αδερφέ ακόμα και αλήθεια να είναι αυτά που γράφεις δεν είναι λύση στο πρόβλημα να πάρουν όλους τους επιλαχόντες. Αρχικά τις μόνες θέσεις που μπορούν να καλύψουν είναι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Μόνο αν δημιουργήσουν καινούργιες οργανικές θα μπορεί να τους προσλάβει όλους. Ακόμα και αυτό να γίνει όμως, το 80%, αν οχι όλους, θα τους στείλει Αθήνα και Θεσ/νικη. Να δω πόσοι θα μείνουν και απο αυτούς με 400-500 ευρώ ενοίκιο όταν ο μισθός είναι οριακά κάτω απο το βασικό. Το ότι θέλουν να ενισχύσουν την υπηρεσία είναι μεν θετικό και με το καλό να τους πάρουν αλλά το πρόβλημα είναι ο χαμηλός μισθός και οχι η υποστελεχωση σε πρώτη φάση διότι συνδράμει και η ΕΛΛΑΣ ακόμα. Τι θα αλλάξει αν διοριστούν και άλλοι και θέλουν να φύγουν και αυτοί; Για αυτό έχουν φύγει μερικοί συνάδελφοι και κάποιοι σκέφτονται να φύγουν μεταγενέστερα για τη δημοτική ΛΟΓΟ ΜΙΣΘΟΥ.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:48 am Γεια σας παιδιά. Επειδή δεν ξέρω κάποιον για να μπορώ να τον ενημερώσω ακριβώς τι συμβαίνει ακούστε με από εδώ αν θέλετε σας λέω και ονομα και τόπο διορισμού.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες