Enoplos Frouros έγραψε:Για να πέσει ο Μ. Ο πρέπει να μπει όριο ηλικίας για όλους. Για πολίτες όριο 28 ετών και για εποχικούς όριο 35 ετών. Όλες οι θέσεις να είναι ανοικτές για όλους. Δεν γίνεται να περιμένετε ορισμένοι να ζήσουμε εποχές ΠΑΣΟΚ με μονιμοποίηση από το παράθυρο.
Σιγά οποίος δηλώνει και είναι εποχικός μην του κάνουν το όριο στα 35 αυτόματα. Γι αυτο βάζουν Ανα αντιπυρική και έναν χρόνο επιπλέον για το όριο ηλικίας και μέχρι 3 χρόνια.
Καλά μην νομίζετε ότι κάποιοι εποχικοί θα κοπούν μόνο ηλικίας.
Σίγουρα και στα αθλήματα θα πέσουν πολλά κοψίματα.
Rad. έγραψε:Εσυ δεν έχεις καταλάβει την επιστολή του σωματείου σου, τι να μιλήσουμε για οβα και ΣΦ. Ειπες για μειωση ενω ζητουν καλυψη. Μόνο απόψεις μου παραθέτεις και ειναι σεβαστές.
Κατάλαβα φίλε ... Κ σου λέω αν θέλει να κάνει μείωση ας κάνει ... Το όριο είναι σχετικό τι θα επιλέξει ως όριο ;
Πχ ανέβασε το όριο των οδηγών εποχικών προφανώς για να βρεθούν πιο έμπειροι, σαν μόνιμους δε θέλει έμπειρους ;
Απλό παράδειγμα... Που βοηθάει δηλαδή η μείωση πχ των οδηγών κ να μην ξέρουν να οδηγήσουν ούτε ουνιμογκ;
Στους οδηγους θα μετρησει και η προυπηρεσια απ εξω σιγουρα οπως το 12 και ειναι απολυτα λογικο, γιατι ολα τα αναπηρα πανε και βγαζουν ενα διπλωμα και νομιζουν οτι εξασφαλισαν μια θεση στο δημοσιο
D.Y.K έγραψε: Όποιος ξανά προσβάλλει μανάδες ή οτιδήποτε άλλο ιερό, θα του σβήσω τα όνειρα. Τέλεια και παύλα.
Dyk αν λες για το σχολιο μου δεν εβρισα, με την εννοια οτι παει στη μαμα και κλαει το ειπα, αν ξανα διαβασεις θα καταλαβεις, εκτος αν εβρισε αλλος μανα δεν τα εχω διαβασει
Player7 έγραψε: Ασε τις εξυπναδες σε μενα εχω συγγενεις στο Στρατο, που θα μου πεις δε ξερω.Εισαι μια κομπλεξικη εποχικη κουραδα που θα κοπει στα αθληματα, αν δεν εχει κοπει πιο πριν στην ηλικια!
χεις μια ταση να κανεις σκουπιδια τους εποχικους απ την αρχη που σχολιαζεις λεγοντας οτι ειναι κουραδια παιζουν ταβλι τρωνε σουβλακια μονο και αλλα τετοια σχετικα, επειδη εσυ δεν εισαι σιγουρα εποχικος να εισαι σιγουρος οτι ουτε αιτηση για εθελοντης δε θα μπορεις να κανεις
D.Y.K έγραψε: Όποιος ξανά προσβάλλει μανάδες ή οτιδήποτε άλλο ιερό, θα του σβήσω τα όνειρα. Τέλεια και παύλα.
Αδερφε συγνωμη που επεμβαινω μιας και δεν ειναι αρμοδιοτητα μου, με σχολιο σου ειναι σα να λες βριστε οτι θελετε, προσβαλετε οποιον θελετε μονο μη βριζετε μαναδες, γενικα δε πρεπει να βριζει και να προσβαλει κανενας, εχουν μπει 2-3 πολιτες και τα εχουν βαλει με τους εποχικους λες και τους τρωνε το ψωμι, με τους τσακωμους δε γινεται τιποτα μονο χαλιεστε ολοι χωρις να κερδιζετε κατι, ανταλαξτ απλα τις αποψεις σας ομορφα και ωραια και μη κανετε σαν 12χρονα,(ενας πυροσβεστης που Ξεκινησε απο εποχικος) γι αυτο δε θελω κανεις να βριζει αυτα τα παιδια γιατι ξερω τι προσφερουν
Το φόρουμ απευθύνεται σε άντρες. Το να ανταλλάξετε και 1-2 κουβέντες παραπάνω επάνω στην διαφωνία σας δεν με ενοχλεί, ούτε και θα κάνω το χωροφύλακα εδώ μέσα λες και είστε τίποτα 12χρονα ή τίποτα μπαλαρίνες. Βρείτε μια φόρμουλα και "σκοτωθείτε" σαν άνθρωποι. Με την οποιαδήποτε όμως αναφορά σε μανάδες, είτε έμμεσα, είτε άμεσα, θα είμαι αμείλικτος και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και το αναφέρω για τελευταία φορά.
D.Y.K έγραψε: Το φόρουμ απευθύνεται σε άντρες. Το να ανταλλάξετε και 1-2 κουβέντες παραπάνω επάνω στην διαφωνία σας δεν με ενοχλεί, ούτε και θα κάνω το χωροφύλακα εδώ μέσα λες και είστε τίποτα 12χρονα ή τίποτα μπαλαρίνες. Βρείτε μια φόρμουλα και "σκοτωθείτε" σαν άνθρωποι. Με την οποιαδήποτε όμως αναφορά σε μανάδες, είτε έμμεσα, είτε άμεσα, θα είμαι αμείλικτος και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και το αναφέρω για τελευταία φορά.
Γνωμη μου ειναι οτι με το να γελαει καποιος που καποιοι ειναι ανεργοι το χεινωνα και να τους λεει κουραδια αχρηστα που δε κανουν τιποτα χωρις να ξερει τη δουλεια, αυτο δεν ειναι αποψη, αυτο ειναι μισος και κακια απεναντι σ εναν κλαδο που βαζει σε κινδυνο μεχρι και τη ζωη του για τον πολιτη και τα δαση μας
Comando epoxikos έγραψε: Γνωμη μου ειναι οτι με το να γελαει καποιος που καποιοι ειναι ανεργοι το χεινωνα και να τους λεει κουραδια αχρηστα που δε κανουν τιποτα χωρις να ξερει τη δουλεια, αυτο δεν ειναι αποψη, αυτο ειναι μισος και κακια απεναντι σ εναν κλαδο που βαζει σε κινδυνο μεχρι και τη ζωη του για τον πολιτη και τα δαση μας
Σεβαστή η γνώμη σου και προσωπικά αν θέλεις με βρίσκει και σύμφωνο. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι στην "πρόκληση" απαντάμε με το παρακάτω μήνυμα:
Comando epoxikos έγραψε:
Player7 έγραψε: Γιατί να πάμε εποχικοί για να είμαστε άνεργοι το χειμώνα; Λύση ανάγκης είναι ο εποχικος.Τώρα που θα βγει για μόνιμους το συζητάμε.
Δηλαδη θες να μας πεις εσύ άμα είχες μόνιμη δουλειά θα πήγαινες εποχικος για να τρως πέτρες το χειμώνα.
Λεβεντη μου μη κλαις αλλο,μου λεει η μανα σου οτι της ζαλισεις τα @@@@@ δε θα μπεις ποτε λεβεντακο μου, θα παιρνεις απλα τον πουλο, παρε καλο μηχανακι και αδιαβροχο να δουλεψεις ντελιβερι πασακα μου
Τέλος πάντων, το θέμα θεωρείται λήξαν. Μπορείτε να διαφωνείτε όσο θέλετε. Το να πετάξετε και ένα μπινελίκι επάνω σε μια θερμή ανταλλαγή απόψεων προσωπικά δεν με ενοχλεί, ούτε και θα σας κάνω ντα λες και είστε τίποτα ζουζουνάκια. Μανάδες όμως δεν θα θίγονται. Στην "πρόκληση" απαντάμε με επιχειρήματα, ακόμη και αν ο άλλος δεν λέει να τα κατανοήσει με κανέναν τρόπο. Δεν είναι άλλωστε υποχρεωμένος κανένας να ευθυγραμμίζεται με την άποψη του άλλου, ντε και καλά. Το να προσπαθήσετε όλοι σας να σεβαστείτε ο ένας τον άλλον δεν σας το ζητάω διότι δεν θα το κάνετε.
Συνεχίζουμε στο θέμα μας. Δεν θέλω να απασχολήσει το νήμα άλλο το ζήτημα.
Καλησπερα ομαδα, αφηστε τους τσακωμους και γραψτε οτι πληροφοριες ξερετε, η σελιδα ειναι για να ενημερωνομαστε οχι να τρωγωμαστε σα τα σκυλια, ολοι το οδιο πραγμα θελουμε και δεν ειναι στο χερι κανενος να αφησει τον αλλον εξω ουτε ο εποχικος τον πολιτη ουτε το αντιστροφο, το μονονσιγουρο ειναι οτι θα μπουν και πολιτες αλλιως ειναι ακυρη η προκυρηξη, αρα 500 πολιτες σιγουρα, αν θελει να παρει τους εποχικους ολους, για μενα το δικαιο θα ηταν να περασουν ολοι αθληματα και οσοι εποχικοι τα βγαλουν γιατι οχι να μπουν γιατι κανεις δε μπορει να πει οτι δεν εχουν μια α εμπειρια, και κακα τα ψεμετα οι σειρες 19-20 ειναι κλασεις ανωτερες απ το μεσο ορο των μονιμων, αλλα αν θελουν να ανεβει το επιπεδο πρεπει να μπουν αθληματα και πιο δυσκολα απ των φρουρων γιατι λογο φυσης της δουλειας η πυροσβεστικη θελει αριστη φυσικη κατασταση, οποιος παει μια φορα σε δασικη πυρκαγια και ανεβει μια πλαγια υπο συνθηκες πιεσης θα καταλαβει τι εννοω, επισης θα επρεπε και οι μονιμοι να περνανε αθληματα ανα 5 χρονια, αλλιως δεν ανεβαινει ποτε το επιπεδο οσο και να κατεβει το οριο ηλικιας, το να το κανω αν μπει ο αλλος φετες και σε 5 χρονια γινει 200 κιλα, τι να προσφερει αυτος;(ενημερωτικα ειμαι εθελοντης-και θα συμετεχω στην κατηγορια των πολιτων)
Selby23 έγραψε:Ψαξου λίγο να δέις.Εχει γίνει σάλος από το 2019 με ειδικούς και εσυ εδώ λες ποτέ στο απέδειξε.
Και για την ιστορία επειδή μαλλον δεν ψάχνεσαι πριν σχεδόν 20 χρόνια πίσω ο Χρυσοχοΐδης έφερε πρώτη φορά αυτά τα όρια στις τότε προκήρυξεις και από τότε δεν άλλαξαν ποτέ.
Πες μου εσύ που ψάχνεσαι, στους εποχικούς του 19 και του 20 ποιος υπέγραψε τα όρια ηλικίας 40 και 45 για τους οδηγούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 21, 2021 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.