Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Σωστο κι αυτο δεν το σκεφτηκα... ΕικόναΕικόνααν εχω μεσων... Περνω παραπανω μορια... Εικόνα

οποτε τα πηδαω τα αθληματα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Σάβ Μάιος 15, 2021 7:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από Politis1994 »

Μαυρε τα αθλητικά βέβαια και είναι δύσκολα πολύ μάλιστα. Εγώ είχα πρόβλημα στις έλξεις και μήκος λίγο. Τελικά και τις κάνω κανονικά και μήκος 3.80και. Ισως βοήθησε τα χρόνια ποδηλάτου που κ που τζοκινγκ στο πάρκο που έκανα και η άψογη υγεία και ο υγειης τρόπος ζωής. Το πρόβλημα για μένα είναι στα βισματα που τρώνε θέσεις. Για άλλους ίσως τα αθλήματα δε ξέρω
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

MAYROS.ODERPAS έγραψε:Εχω μια απορια ! Καποια παιδια που λενε οτι εχουν πολλα πολλα μορια και καλα κανουν εχουν καθολου σκεφτει τα αθληματα η και εκει εχουν πολλα μορια... Συγνωμη ηθελα να πω αν ειναι πρωταθλητες στο μιλι.1660χμλ περιπου 7.30 λεπτα ελξεις 4 και καμψεις 30 αν δεν κανω λαθος εχουν και χρονο

γιατι δεν τους βλεπω να μιλανε καθολου γι αυτα ! Τα προσπερνουν λες και δεν υπαρχουν ειναι τοσο σιγουροι! Ειναι τοσο καλοι! Απλα μια απορια βαζω ! Γιατι εγω τα βλεπω λιγο δυσκολα!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ.

ΥΓ κάμψεις για Ο-Σ είναι 15 για ΕΔ είναι 30 σε χρόνο 2 λεπτά το μίλι είναι ακριβώς 1600μ.4 γύρες στο στάδιο

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Ακριβώς. Και δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο. Εγώ που δεν έτρεχα καθόλου κατάφερα μέσα σε ένα μήνα με 3 φορές τη βδομάδα τρέξιμο να τα βγάλω το μίλι στον προβλεπόμενο χρόνο. Καλή διατροφή χρειάζεται και άσκηση φυσιολογική
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

Σωστα τα βυσματα ειναι το προβλημα οντωςοσο για τα αθληματα καλο θα ειναι να δωσουν βαση γιατι ΔΕΝ σε περνανε τα μορια απο μονα τους.

και το λεω για καποια παιδια που οντως εχουν πολλα μορια και ισως δεν δινουν σημασια στα αθληματα

Εγω ειχα ενα θεμα με της ελξεις γιατι θα δωσω για ΕΔ και πρεπει να κανω 6 αλλα τωρα ολα καλα βαραω πλεον 10 Οσο για το μιλι δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα γιατι παιζω αρκετα χρονια μπαλα σε καλο επιπεδο το χρονο τον κανω σε κατω απο 6 λεπτα και ευκολα

Θελει ομως μια Ιδιαιτερη προσοχη στο συνολο των αθληματων για να εχουμε μια καλη φυσικη κατασταση. Οσο για το κολυμπι ευκολο Φενεται αλλα για καποιους ποτε δεν ξερεις...

Οποτε καλα θα κανουν καποια παιδια Μετα τοοοσα πολλα μορια που λενε ... ! Οτι εχουν να κρατανε χαμηλους τονους... Για να μην βρεθουν προ εκπληξεως στο τελος

Εγω εχω διαλεξη σαν ειδικοτητα (ελευθερος σκοπευτης) εμαθα μεσα απο εδω οτι τελικα οτι σε αυτην την ειδικοτητα ΔΕΝ παιρνουν μορια η ΟΒΑ σαν μορια προυπηρεσιας οποτε χωρης αυτο να ειναι σιγουρο βεβαια

θα τους αποφηγω σε μεγαλο βαθμο γιατι τα περισσοτερα παιδια ΟΒΑ θα δηλωσουν την ειδικοτητα τους οποτε αυξανονται η πιθανοτητες σε οσα παιδια εχουν βαλει σε αυτη την ειδικοτητα.

τα δικα μου μορια ειναι 460

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Σάβ Μάιος 15, 2021 9:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Leop »

Παιδιά έγω έχω να πω με προετοιμασία αεροβιου εδώ κ 5 μήνες και έδω κ ένα μήνα με προπονητή για τα υπόλοιπα ότι όποιος δεν δώσει βάση στην τεχνική των αθλημάτων και να συνηθίσει τον τρόπο τους θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Δεν είναι τόσο απλά ειδικά σε συνδυασμό ολα μαζί
Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Nick222 »

Politis1994 έγραψε:Μαυρε τα αθλητικά βέβαια και είναι δύσκολα πολύ μάλιστα. Εγώ είχα πρόβλημα στις έλξεις και μήκος λίγο. Τελικά και τις κάνω κανονικά και μήκος 3.80και. Ισως βοήθησε τα χρόνια ποδηλάτου που κ που τζοκινγκ στο πάρκο που έκανα και η άψογη υγεία και ο υγειης τρόπος ζωής. Το πρόβλημα για μένα είναι στα βισματα που τρώνε θέσεις. Για άλλους ίσως τα αθλήματα δε ξέρω

Τα αθληματα με λιγη προπονηση βγαινουν... Ακου εκει πολυ δυσκολα... Ειδικα στις ελξεις. Ειναι δυνατον να μην μπορεις να βγαλεις 4 ελξεις; Ειναι βατα... Οχι ευκολα αλλα ουτε και δυσκολα

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Nick σωστές έλξεις λίγοι βγάζουν και γυναίκες καμία... Αντε μια σ όλη την προκυρηξη.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Καλημέρα καλή Κυριακή μια εβδομάδα έμεινε
Gio sax
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Gio sax »

Καλημέρα παιδιά! Μακαρι να είναι μια εβδομάδα.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Καλημέρα καλή Κυριακή μια εβδομάδα έμεινε
ΕΛΔΥΚ θα βγει τίποτα πως το βλέπεις;
Άβαταρ μέλους
chrusa
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από chrusa »

Εννοειται πως ειναι δυνατον να μην μπορουμε να βγαλουμε τις ελξεις οταν δεν το εχουμε εξασκησει ποτε σε ολη μας την ζωη. Ο καθε ενας εχει τους λογους του να μην μπορει να τις βγαλει σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα. Προσωπικα προσπαθω απο αρχες Απριλιου που αγορασα μονοζυγο, μεχρι τωρα δεν μπορω να βγαλω ελξη χωρις βοηθεια. Μονη μου φτανω μεχρι την μεση και ειναι λογικο διοτι προσπαθω να την κανω ΣΩΣΤΑ χωρις κλεψιμο σπρωχνοντας με το ποδι (μιας και ετσι πρεπει να γινει κανονικα) . Ειμαι ειλικρινης δεν εχω (ακομα) την απαραιτητη δυναμη στα χερια για να με σηκωσω, ειμαι ελαφρια 50 κιλα και σηκωνω τα κανιστρα που ειναι 40 κιλα με το ΠΕΙΣΜΑ μου σε χρονο 1,30 πλεον. Νιωθω περιφανη που μπορω πια να βγαλω σχεδον ολα τα αθληματα και ευχομαι να καταφερω να κατακτησω και τις ελξεις εως οτου χρειαστει. Να ειστε αισιοδοξοι και να πηγαινετε με ορεξη για προπονηση. Ετσι θα καταφερετε πολλα
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

Καλημερα σε ολους καποιος φιλος στελεχος στο ΣΞ μου ειπε οτι θα αργησουν λιγο ακουσε για ΙουνιοΕικόνα

Οπως και να εχει ομως εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο απο το να περιμενουμεΕικόνα

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Καλημέρα καλή Κυριακή μια εβδομάδα έμεινε
ΕΛΔΥΚ θα βγει τίποτα πως το βλέπεις;[/QUOTE

Για τέλος του μήνα άκουσα εγώ ρε τέλος του μήνα είναι από 20 και μετά είμαστε σε αναμονή... Τώρα βλέπουμε

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

chrusa έγραψε:Εννοειται πως ειναι δυνατον να μην μπορουμε να βγαλουμε τις ελξεις οταν δεν το εχουμε εξασκησει ποτε σε ολη μας την ζωη. Ο καθε ενας εχει τους λογους του να μην μπορει να τις βγαλει σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα. Προσωπικα προσπαθω απο αρχες Απριλιου που αγορασα μονοζυγο, μεχρι τωρα δεν μπορω να βγαλω ελξη χωρις βοηθεια. Μονη μου φτανω μεχρι την μεση και ειναι λογικο διοτι προσπαθω να την κανω ΣΩΣΤΑ χωρις κλεψιμο σπρωχνοντας με το ποδι (μιας και ετσι πρεπει να γινει κανονικα) . Ειμαι ειλικρινης δεν εχω (ακομα) την απαραιτητη δυναμη στα χερια για να με σηκωσω, ειμαι ελαφρια 50 κιλα και σηκωνω τα κανιστρα που ειναι 40 κιλα με το ΠΕΙΣΜΑ μου σε χρονο 1,30 πλεον. Νιωθω περιφανη που μπορω πια να βγαλω σχεδον ολα τα αθληματα και ευχομαι να καταφερω να κατακτησω και τις ελξεις εως οτου χρειαστει. Να ειστε αισιοδοξοι και να πηγαινετε με ορεξη για προπονηση. Ετσι θα καταφερετε πολλα

Η σωστή η έλξει είναι τέρμα κάτω τεντωμένα χέρια και πάνω μέχρι να περάσει το σαγόνι αν εσύ δώσεις ένα μικρό τακ με τα πόδια ώθηση (εννοείτε να μην έρθουν σε επαφή με το έδαφος) ΣΕ καμία περίπτωση δεν θεωρείτε κλέψιμο

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης