Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 81
Elena1997___ προφανώς και θετικά. Περισσότερος χρόνος για ουσιώδες διάβασμα και όχι σπατάλη χρόνου σε ένα διαλυμένο σχολείο (γιατί ναι διαλυμένο είναι, το ξέρω ότι ακούγεται κακό αλλά ας βλέπουμε καθαρά 3 εβδομάδες πριν την τελική μάχη). Το ότι είναι κλειστά άρα δεν έγραψα καλά είναι οι κλασσικές δικαιολογίες. Πέρασα κι εγώ πέρσι από αυτή τη διαδικασία και όπως έχω πει κι άλλες φορές έχασα την σχολή αξιωματικών ελληνικής αστυνομίας για μόνο 25 μόρια. Ποτέ δε γύρισα να πω σε κανέναν ότι χάρη στο κλείσιμο των σχολείων δεν κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Απλά παραδέχτηκα ότι κάποιοι ήταν καλύτεροι από εμένα και τέλος. Γι'αυτό και προσπαθώ για 2η συνεχόμενη φορά. Όπως και να έχει καλή επιτυχία σε όλους και όλες.
1,5 μηνα εκλεισαν τα σχολεια περσυ... Φετος ολη η χρονια με τηλεκπαιδευση εγινε και η υλη βγηκε διαδικτυακα και στα φροντιστηρια και στο σχολειο. Συνειδητοποιεις τι συγκρινεις?
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 68
Magnus Carlsen εγώ το βλέπω από εμένα. Θέλω να πω ότι βλέπω τις ίδιες υλες 2η φορά στην ζωή μου, έχοντας βγάλει ήδη ένα Πανεπιστήμιο και παρακολουθώντας διαδικτυακά μαθήματα φροντιστήριου. Ωστόσο δεν νιώθω την ίδια σιγουριά με τότε που έδινα πανελλαδικες. Καλώς η κακώς με έχει επηρεάσει ολη η κατάσταση ακόμα και στο διάβασμα μου, τι να πω ίσως είμαι η μόνη
Αν εχεις βγαλει πανεπηατιμιο δεν νοηται να βγαλεις κατω απο 15 χιλιαδες μορια ειτε υπαχει κοβιντ ειτε τακαμουρι
Προσωπικα οσους φιλους ειχα που ειχςν τελειωσει πανεπηστιμιο επιασαν αστυφ. Για πλακα δεν συγκρινεσαι με το 18χρονο ή το 19χρονο
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
George003 συνειδητοποιώ τι συγκρίνω διότι αναφέρομαι στα σχολεία και όχι στα πανεπιστήμια. Το γεγονός ότι κάθε μέρα ο υποψήφιος δεν χάνει 6 ολόκληρες ώρες δεν το μετράς καθόλου; Μάλλον δεν έχεις ιδέα πως είναι να πηγαίνεις και σχολείο και φροντιστήριο μαζί και να έχεις υψηλούς στόχους στις πανελλήνιες. Οι απαιτήσεις του φροντιστηρίου σε κάποιον που πάει να γράψει πολλά μόρια είναι μεγάλες. Τώρα αν ο άλλος πάει να γράψει 5000 μόρια, ναι εκεί θα συμφωνήσω ότι ωραίο είναι το σχολείο
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Στα σχολεία και όχι στα φροντιστήρια ήθελα να πω στο προηγούμενο μήνυμά μου
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Εννοείται ότι δεν παω για 15000 πακιτο αλλιώς δεν θα είχε νόημα να Προσπαθησω καν για τις σχολές που θέλω. Αλλά μιλάμε για μια βάση πιθανοτατα πανω απο 16000 Που δεν είναι και το πιο ευκολο πραγμα να πιασεις
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επίσης Elena1997___ ποια σχολή έχεις τελειώσει αν επιτρέπεται;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Οργάνωση και διοίκηση Πειραιά
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Ελενα αστυνομια για ποιο λογο θες να πας τοτε; Διαφορετικο αντικειμενο τελειως απο τη σχολη που σπουδασες
Ρε μαγκες την πρηξατε ετσι γουσταρε και θελει να παει... Ο αλλος λεει με διαφορετικο αντικειμενο και μονο η αποκατασταση φθανει δεν θελει αλλο λογο παντως Ελενα αν δεν τα καταφερεις σκεψου και την εμποροπλοιαρχων φετος θα παρουν 1600 ατομα και μια φιλη μου δουλευει τωρα στην blue star 2700 Τον μηνα
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Οτι γουσταρω θα ρωταω φιλαρακι πακιτο δικηγορο δε σε βαλε κανεις
Κατσε διαβασε ρε περιεργε και ασε τα πολλα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Πάντως δεν είναι ίδιο να κανεις διαδικτυακά φροντιστήρια από ότι δια ζώσεις. Όποτε εγβ θεωρώ ο μεγαλύτερος αριθμός μαθητών δεν είναι καλα προετοιμασμένος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες