Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Θεσσαλονίκη.. κάθε μέρα 40 αιτήσεις... Σάββατο 133.. Κυριακή..146... Δευτέρα 358... σύνολο Δευτέρα πανελλαδικά 4000... σκ 4000... άρα το 50 τις εκατό σε τρις μέρες.. πραγματικότητα... μόρια κάτω από 2200 τουλάχιστον θεσνικη. Ιδίως τη Δευτέρα... FRDSP
Ναι κυριακο τοτε θα δουμε αν λενε αληθεια παντος για δευτερα δεν νομιζω απο βδομαδα πιστευω
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Θανος2468 έγραψε:Ναι κυριακο τοτε θα δουμε αν λενε αληθεια παντος για δευτερα δεν νομιζω απο βδομαδα πιστευω
Αυτό που είπε παραπάνω ο Τάκης, το πιστεύω και εγώ ... Ίσως...
Για το πρεστίζ τα κάνεις όλα...

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Παντος και τα πκε θελουν θελουν καιρο για 1500ατομα θελει βδομαδες να γινουν
Μην πιστεύεται τ σάιτ... εννοείτε πως γ κλικ κάνουν πολλά .. όσοι είχαν καλά μόρια κάνανε τον πρώτο καιρό ελάχιστοι Μέτα πάρτε παράδειγμα κ από εσάς τ κάνατε η τι θα κάνατε... τελευταία στιγμή Άκυρα άτομα π έμαθαν.. εγώ στο γήπεδο γνώρισα άτομα με 1900 κ δεν είχε ιδέα τ παίζει με βάσης κτλπ.. δλδ πολλοί απλά έκαναν τ χαρτιά κ αν πιάσουν βάση έπιασαν
Dea pz έγραψε:Μην πιστεύεται τ σάιτ... Εννοείτε πως γ κλικ κάνουν πολλά. Όσοι είχαν καλά μόρια κάνανε τον πρώτο καιρό ελάχιστοι Μέτα πάρτε παράδειγμα κ από εσάς τ κάνατε η τι θα κάνατε... Τελευταία στιγμή Άκυρα άτομα π έμαθαν. Εγώ στο γήπεδο γνώρισα άτομα με 1900 κ δεν είχε ιδέα τ παίζει με βάσης κτλπ. Δλδ πολλοί απλά έκαναν τ χαρτιά κ αν πιάσουν βάση έπιασαν
Όπως έχουμε ξαναπει ναι μεν έχει λογική αυτό, αλλά πιστεύεις μέσα σε ξέρω γω 9000+ αιτήσεις δε θα βρεις μπόλικες που και μόνο λόγω 17.5-18 απολυτηρίων,1-2 γλώσσες + διπλώματα να βαράνε 2400-2450+; Είναι μεγάλος ο αριθμός για να μην υπάρχουν τέτοιες...
-
- Συνταγματάρχης
Dea pz έγραψε:Μην πιστεύεται τ σάιτ... Εννοείτε πως γ κλικ κάνουν πολλά. Όσοι είχαν καλά μόρια κάνανε τον πρώτο καιρό ελάχιστοι Μέτα πάρτε παράδειγμα κ από εσάς τ κάνατε η τι θα κάνατε... Τελευταία στιγμή Άκυρα άτομα π έμαθαν. Εγώ στο γήπεδο γνώρισα άτομα με 1900 κ δεν είχε ιδέα τ παίζει με βάσης κτλπ. Δλδ πολλοί απλά έκαναν τ χαρτιά κ αν πιάσουν βάση έπιασαν
Εγώ μέχρι εχθές είχα ''φίλο'' που μου λέει θα μπω με βύσμα και ότι παρέδωσε το πτυχίο του ΤΕΙ του από την Κρήτη και πιστεύει ακόμη ότι είναι μέσα...
Θα τρελαθούμε τελείως.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Συνταγματάρχης
Spyros D. έγραψε:Dea pz έγραψε:Μην πιστεύεται τ σάιτ... Εννοείτε πως γ κλικ κάνουν πολλά. Όσοι είχαν καλά μόρια κάνανε τον πρώτο καιρό ελάχιστοι Μέτα πάρτε παράδειγμα κ από εσάς τ κάνατε η τι θα κάνατε... Τελευταία στιγμή Άκυρα άτομα π έμαθαν. Εγώ στο γήπεδο γνώρισα άτομα με 1900 κ δεν είχε ιδέα τ παίζει με βάσης κτλπ. Δλδ πολλοί απλά έκαναν τ χαρτιά κ αν πιάσουν βάση έπιασαν
Όπως έχουμε ξαναπει ναι μεν έχει λογική αυτό, αλλά πιστεύεις μέσα σε ξέρω γω 9000+ αιτήσεις δε θα βρεις μπόλικες που και μόνο λόγω 17.5-18 απολυτηρίων,1-2 γλώσσες + διπλώματα να βαράνε 2400-2450+; Είναι μεγάλος ο αριθμός για να μην υπάρχουν τέτοιες...
Καλά και το 11 είχε τέτοιους υποψήφιους, δεν ήταν αρκετοί.
Το θέμα είναι ότι άλλο να έχεις 10.000 αιτήσεις και άλλο 19.000.
Αυτό θα καθορίσει πολλά.
Αυτό που λες δε θα μπορούσες να το πεις και για του 11 ;
Παιδια θα σας πω κατι αν θελετε με πιστευετε γινετε βυσμα και στα μορια αν πας σε γραφειο γραφειο υπουργου οπιος νομιζει οχι ειναι γελασμενος να το ξερετε αυτο !!
Λόγω ηλικίας προφανώς δεν είχα παρακολουθήσει την εξέλιξη του '11. Απλά εδώ υποτίθεται είχαμε μείνει, θεωρητικά πάντα, με έναν χαμηλό αριθμό αιτήσεων και βάση, και ξαφνικά τις 3 τελευταίες μέρες έσκασαν άλλες τόσες, κυριολεκτικά.
Ε αυτό που λέω είναι πως δεν γίνεται να είναι όλες φόλες έστω και αν έγιναν τελευταία στιγμή.
Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να κάτσει κάποιος αξιωματικός και να φτιάξει ένα ποτ πουρί απ'όλα τα ζαβά που άκουσε/είδε κατά τη διαδικασία και να το ανεβάσει ανώνυμα κάπου, θα έχει γέλιο σίγουρα!
(Εγώ το μόνο κουλό που είδα όσο περίμενα για την αίτηση ήταν ένας τύπος που είχε πάει χαρτί, κάτι σαν συστατική επιστολή από το Λοχαγό του και επέμενε να το καταθέσει για έξτρα μόρια !)
Ε αυτό που λέω είναι πως δεν γίνεται να είναι όλες φόλες έστω και αν έγιναν τελευταία στιγμή.
Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να κάτσει κάποιος αξιωματικός και να φτιάξει ένα ποτ πουρί απ'όλα τα ζαβά που άκουσε/είδε κατά τη διαδικασία και να το ανεβάσει ανώνυμα κάπου, θα έχει γέλιο σίγουρα!
(Εγώ το μόνο κουλό που είδα όσο περίμενα για την αίτηση ήταν ένας τύπος που είχε πάει χαρτί, κάτι σαν συστατική επιστολή από το Λοχαγό του και επέμενε να το καταθέσει για έξτρα μόρια !)
Μην αρχίσετε κουβέντα γ βύσματα γιατί θα τ κλείσουν.. σεβαστείτε το.. όσοι έχουν βύσμα κ μπουν έτσι καλά θα κάνουν.. ας κοιτάξουμε οι υπόλοιποι τ κάνουμε..
4 επιτροπές κάθε μέρα. επί τρις μέρες σύνολο.9 δηλαδή Δευτέρα 600 , δια 4 ψυχοτεχνικα. Και συνεχίζουν τρίτη γιατρός Τετάρτη αθλήματα... τρίτη 600 άτομα ψυχοτεχνικα. κ Λο.. Τετάρτη 600 ψυχοτεχνικα κλπ.. συμπέρασμα παρασκευή . τέλος Σάββατο η Δευτέρα η αναβολές από γιατρός.. κλπ...Θανος2468 έγραψε:Παντος και τα πκε θελουν θελουν καιρο για 1500ατομα θελει βδομαδες να γινουν
Πολύ πιθανόν να μην γίνανε τόσες αίτησεις αλλά λιγότερες κ γ λόγους διαφήμισης να Τ είπανSpyros D. έγραψε: Λόγω ηλικίας προφανώς δεν είχα παρακολουθήσει την εξέλιξη του '11. Απλά εδώ υποτίθεται είχαμε μείνει, θεωρητικά πάντα, με έναν χαμηλό αριθμό αιτήσεων και βάση, και ξαφνικά τις 3 τελευταίες μέρες έσκασαν άλλες τόσες, κυριολεκτικά. Ε αυτό που λέω είναι πως δεν γίνεται να είναι όλες φόλες έστω και αν έγιναν τελευταία στιγμή.
Πάλι για πόσες αιτήσεις έγιναν το 11 με το τώρα. τα σάιτ μπορεί να λένε αλήθεια. μπορει να έγιναν 18000.. Το θέμα είναι όχι πόσες έγιναν.. Αλλά πόσες είναι έγκυρες... το μόνο σίγουρο ότι με την χαζομάρα του ανθρώπου εμάς δηλαδή κ των αξιωματικών από μερικά τμήματα πήγαν αρκετές έως χιλιάρικο αιτήσεις στον κουβά!!!
Ψαρακλες υφισταμενοι να υπαρχουν γιατι σε μερικα τμηματα αργουν να ερθουν οι καθαριστες και καπιος πρεπει να καθαρισει. Εγω πρωσοπικα θελω να βγαλει αλους 1500 και το 2020 2021 υφισταμενοι να υπαρχουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες