Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Υπάρχει κανεις που να θέλει να πει πως έγραψε στις λεκτικές ικανότητες /γνωστικό αντικείμενο ; Έγραψα 66 και δεν είμαι ευχαριστημένος. Στα αγγλικά βέβαια πήγα παρά πολύ καλά αν και είχα κάποια ανεπίτρεπτα λαθάκια Υπάρχει κανεις που να θέλει να μοιραστεί τη βαθμολογία του για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης μεταξύ μας ;
Ηρθε και σε μενα ενημερωση για εξετασεις το επομενο Σ/Κ. Ξερει κανείς τί ρωτανε περιπου στα θεματα γενικης παιδειας-επικαιροτητας αυτοι2 που εχετε ηδη δώσει;
- TerminatorX
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Σουρωτήρι έκαναν την ΕΥΠ σήμερα τούρκοι χάκερς και κάποιοι λένε για εξετάσεις μεταφραστών. Πρέπει να δουν εκεί στην ΕΥΠ τις πραγματικές ανάγκες της υπηρεσίας γιατί δεν πάσχουμε από νυχτοφύλακες και μεταφραστές "μακεδονικής" γλώσσας ή κινέζικων αλλά από προσωπικό που θα κοντράρει στα ίσα τους τούρκους χάκερς. Σκεφτείτε το.
Φίλε κι εγώ δεν έγραψα καλά σε γνωστικό αντικείμενο κλπ, συγκεκριμένα 60/100. Αγγλικά 92/100. Ξέρεις πόσοι ήμασταν ρε συ; Όλοι δώσαμε στο ίδιο εξεταστικό κέντρο στο Νέο Ψυχικό ή υπήρχαν κι άλλα; Αν δώσαμε όλοι στο ίδιο, νομίζω ήμασταν κάτω από 100 άτομα. Αλλά ρε συ παίζει ρόλο και η θέση που έχει ο καθένας στη μοριοδότηση, μια ξερή βαθμολογία στα γραπτά δε μου λέει κάτι.
Γενικης παιδιας ρωτησαν απο ποιες χωρες αποτελειται η Μεση Ανατολη και ποιος εγραψε τους Ελευθερους πολιορκημενους.2 ερωτησεις μονο. Παιδια κοπηκε κανεις στα γραπτα σε Πε πληροφορικη;
Καλησπερα, ειμασι στους υποψηφιους για μεταφραστες γερμανικης και ημουν στη θεση 19 στους πινακες, αλλα δεν ελαβα μεηλ προσκλησης στις εξετασεις. Οσοι λαβατε ησασταν σε υψηλοτερες θεσεις; προσκληθηκαν μονο 15 ατομα ισως; ειχα διαβασει πως θα κληθουν στις εξετασεις πενταπλασιοι υποψηφιοι των θεσεων τουλαχιστον... Αρα 15.. Αν γνωριζετε κατι, ευπροσδεκτη η απαντηση.
Ετσι ακριβως ειναι!
Δε ξέρω! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω για ΠΕ2
Ξερουμε τιποτα για πε 2?
Εννοω πως κινηθηκαν οι βαθμολογιες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες