Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Χαλαροστε λιγο ρε παιδια ενταξει ειπαμε θα ανεβει η βαση αλλα οχι και ετσι... Εγω εχω φιλους που ειναι δοκιμοι και ξεπερναν τα 3000 αλλα λογο ηλικιας τωρα δεν μπορουν... μεχρι το καλοκαίρι μπορουσαν και ποσοι ακομα σαν και αυτους θα ειπαρχουν που δεν μπορουν η δεν θελουν κιολας να μπουν... Για αυτο χαλαροστε λιγο και περιμεντε να βγει και μετα μολις βγουν τα αποτελέσματα θα λεμε αλλα...
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

VALLGOX έγραψε:
mpam έγραψε:Καλησπερα παιδια... Αν η προκυρηξη βγει τελικα εντος του μηνος για 500 που πιστευεται οτι θα κυμανθει η βαση; Ο τελευταιος στην α κατηγορια με ποσα μορια πιστευεται θα περασει;

Κοιτα φιλε το 2011 η βαση στην Α στην θεση 400 (80%) ηταν 2530, οποτε λογικα τωρα αν δεν αλλαξει κατι σημαντικο στην μοριοδοτηση θα παιξει Απο 2700 μεχρι 2800 το πολυ πιστευω γιατι εχει να βγαλει 3 χρονια και εχουν μαζευτει πολλοι με καλα μορια.

Κ γω αυτο πιστευω 2700-2800 θα ειναι η βαση εφοσον τα κριτηρια ειναι τα ιδια
Άβαταρ μέλους
Dea_idea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Dea_idea »

keke apa έγραψε:Για αυτο θα επρεπε να γινει αλλαγη στον τροπο μοριοδοτησης, απο την τελευταια προκηρυξη Ε. Φ. Εχουν μαζευτει 18 σειρες. Με απλα μαθηματικα αν καθε σειρα υπαρχουν 10 ενδιαφερομενοι ε. Α.(εδ-κδ) εχουν 180 εξασφαλισμενες θεσεις στην προκηρυξη και αυτο το λεω ως μινιμουμ μονο αν οι 10 θελουν το θεσμο.

ενταξει ειναι αδικια για ολους τους αλλους δεα ή φανταρους εδ και ειδικα δε για τις γυναικες που δεν πανε στρατο, ευελπιστω να αλλαξουν στην προκηρυξη τη μοριοδοτηση ή σε +0 (συγγνωμη επιλογη του καθενος ηταν να το παιξει κομαντο) ή στα μισα +250 και οχι +500 (διπλα μορια δηλαδη) οπως ισχυε)

συμφωνω με 1000

Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Teras »

keke apa έγραψε:Για αυτο θα επρεπε να γινει αλλαγη στον τροπο μοριοδοτησης, απο την τελευταια προκηρυξη Ε. Φ. Εχουν μαζευτει 18 σειρες. Με απλα μαθηματικα αν καθε σειρα υπαρχουν 10 ενδιαφερομενοι ε. Α.(εδ-κδ) εχουν 180 εξασφαλισμενες θεσεις στην προκηρυξη και αυτο το λεω ως μινιμουμ μονο αν οι 10 θελουν το θεσμο.

ενταξει ειναι αδικια για ολους τους αλλους δεα ή φανταρους εδ και ειδικα δε για τις γυναικες που δεν πανε στρατο, ευελπιστω να αλλαξουν στην προκηρυξη τη μοριοδοτηση ή σε +0 (συγγνωμη επιλογη του καθενος ηταν να το παιξει κομαντο) ή στα μισα +250 και οχι +500 (διπλα μορια δηλαδη) οπως ισχυε)

Αν το πάμε έτσι επιλογή του καθενός είναι να μάθει οδήγηση ή να πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για αγγλικά και εγώ δε ξέρω τι άλλο οπότε ούτε αυτοί να πάρουν μόρια...

Μη λέτε ότι θέλετε επειδή κάποιοι δεν είχαν τη δυνατότητα να πάνε Ε. Δ ή Δόκιμοι δε τους φταίει κανένας και στη τελική, το κράτος κάπως πρέπει να επιβραβεύσει όσους πάνε σε αυτά γιατί κακά τα ψέματα τα 2/3 των νέων σήμερα θέλουν να τη περάσουν στη ζούλα όταν πάνε φαντάροι με αποτέλεσμα ειδικά οι μοίρες να υπολειτουργούν.

Σταματήστε να κλαίγεστε και προσπαθήστε να μαζέψετε μόρια. Οι γυναίκες δε που δεν μπορούν να πάνε στρατό ας διαβάσουν και να βγάλουν αν θέλουν περισσότερα διπλώματα... Ή νομίζετε ότι αυτό είναι πιο δύσκολο από τη σχολή των ΔΕΑ ή τα καψόνια και τις ατελείωτες πορείες των Ε. Δ καθώς και το σχολείο των ΔΕΑ-ΕΔ;

Για να μην παρεξηγούμε να πω ποιος είμαι και τι μόρια έχω 2870 μόρια 2011 Γ1 ΕΣΣΟ 316 και όχι δεν είμαι δόκιμος αλλά θα υπερασπιστώ ΚΑΙ αυτούς γιατί ξέρω τι τράβηξαν!
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από PANIC »

Dea_idea έγραψε:

Δεν μπορω να καταλαβω τον συλλογισμο σου φιλε πραγματικα.. δηλαδη οσοι πηγαμε Δεα στις ειδικες δυναμεις δεν πρεπει να παρουμε κατι παραπανω; ... δεν τα αξιζουμε; .. και μην μου πεις οτι εκει πανε μονο βυσματιες γιατι τους ειδα με τα ματια μου πως κοβοντουσαν στην ρεντινα οι συγκεκριμενοι... δεν παιρνεις πτυχιο αν δεν αξιζεις εκει μεγαλε.. οποτε οσοι αποφοιτησαμε τα αξιζουμε και με το παραπανω... εμεις τρωγαμε γκαζια και αλλοι τρωγανε τυροπιτα στο καψιμι... τι παει να πει (εσεις θελατε να γινεται κομμαντα)... ναι εμεις θελαμε και γιναμε.. δεν πρεπει να εχει και καποιο αντικτυπο δηλαδη αυτο το πραμα?.. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεματασταρια σου αντιλεγω και γω λοιπον... η μοριοδοτηση θα ειναι ιδια ειτε μας συμφερει ειτε οχι..

συμφωνω με 1000

PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

cuervo έγραψε:

Τα θηλυκά με τα κοτσιδάκια που είναι υπερ της ισότητας των δύο φύλων θα μπορούσαν τόσα χρόνια να κάνουν κινήσεις να πηγαίνουν στρατό έστω και εθελοντικά, τα άλλα για τα μόρια που λες, να μπορούσες να πήγαινες και εσύ Δόκιμος μεγάλε και να έπιανες και δίσκο σερβιτόρου για να έβγαζες τα διπλώματα, μην κάθεσαι και κλαίγεσαι, η μοριοδότηση δεν πρόκειται να αλλάξει τα άλλα που γράφεις εδώ και τρία μηνύματα είναι παρηγορία στον άρρωστο, σου φταίει το σύστημα η ΔΝΤ και όλα τα υπόλοιπα φαντάσματα και εσύ είσαι ο τέλειος που σε πνίγει το δίκιο, είστε μερικοί επίλεκτα φρούτα, χαραμίζεστε.
Με βρισκεις απολυτα συμφωνω.. δηλαδη οπως βολευει τον καθενα.. οι αλλοι δεν προσπαθησαμε δηλαδη; .. αλλα βεβαια ο ενας προσπαθει να βαλει τρικλοποδια στον αλλο..
keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από keke apa »

Καλη επιτυχια σε ολους τελοσπαντων οταν με το καλο βγει και μακαρι να ειναι η τελευταια προκηρυξη ΕΦ δε μπορει να γινεται ενας θεσμος τσιφλικι των ψευτοραμπο,too simple, και μην το παιρνετε τοσο πατριωτικα ολοι ειτε περασουμε ειτε οχι θα βαραμε προσοχη σε παιδια 21 ετων υπαστυνομοι

εγω δεν ισοπεδωνω την προσπαθεια κανενος σας απο τα κομαντα και ισα τους θαυμαζω και παντα πορωνομουν, αλλα ειναι πολυ φλωρικο να μαζευτουν 20 σειρες, τοτε να συμμετεχουν μονο ΔΕΑ-ΕΔ στην προκηρυξη να τελειωνουν, μακαρι να τους κοψει στους αξιωματικους της ελ. Ας και στον κικιλια να υπαρξει αξιοκρατια, η προκηρυξη δεν εβγαινε οπως καθε χρονο πριν το 2012 που βγαιναν περιπου καμια 150 δεα-εδ τωρα θα μαζευτουν 600, αξιοκρατια ε?
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

keke apa έγραψε:Καλη επιτυχια σε ολους τελοσπαντων οταν με το καλο βγει και μακαρι να ειναι η τελευταια προκηρυξη ΕΦ δε μπορει να γινεται ενας θεσμος τσιφλικι των ψευτοραμπο,too simple, και μην το παιρνετε τοσο πατριωτικα ολοι ειτε περασουμε ειτε οχι θα βαραμε προσοχη σε παιδια 21 ετων υπαστυνομοι

εγω δεν ισοπεδωνω την προσπαθεια κανενος σας απο τα κομαντα και ισα τους θαυμαζω και παντα πορωνομουν, αλλα ειναι πολυ φλωρικο να μαζευτουν 20 σειρες, τοτε να συμμετεχουν μονο ΔΕΑ-ΕΔ στην προκηρυξη να τελειωνουν, μακαρι να τους κοψει στους αξιωματικους της ελ. Ας και στον κικιλια να υπαρξει αξιοκρατια, η προκηρυξη δεν εβγαινε οπως καθε χρονο πριν το 2012 που βγαιναν περιπου καμια 150 δεα-εδ τωρα θα μαζευτουν 600, αξιοκρατια ε?
Αξιοκρατία είναι εσένα σε χαλάει που η προκήρυξη δεν είναι στα μέτρα σου και από τα λεγόμενα σου για ράμπο, πατριωτισμούς κτλπ σε κόβω να υπηρέτησες στο ΓΕΕΘΑ.
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Teras »

keke apa έγραψε:Καλη επιτυχια σε ολους τελοσπαντων οταν με το καλο βγει και μακαρι να ειναι η τελευταια προκηρυξη ΕΦ δε μπορει να γινεται ενας θεσμος τσιφλικι των ψευτοραμπο,too simple, και μην το παιρνετε τοσο πατριωτικα ολοι ειτε περασουμε ειτε οχι θα βαραμε προσοχη σε παιδια 21 ετων υπαστυνομοι

εγω δεν ισοπεδωνω την προσπαθεια κανενος σας απο τα κομαντα και ισα τους θαυμαζω και παντα πορωνομουν, αλλα ειναι πολυ φλωρικο να μαζευτουν 20 σειρες, τοτε να συμμετεχουν μονο ΔΕΑ-ΕΔ στην προκηρυξη να τελειωνουν, μακαρι να τους κοψει στους αξιωματικους της ελ. Ας και στον κικιλια να υπαρξει αξιοκρατια, η προκηρυξη δεν εβγαινε οπως καθε χρονο πριν το 2012 που βγαιναν περιπου καμια 150 δεα-εδ τωρα θα μαζευτουν 600, αξιοκρατια ε;

Αν και εσύ το λες ειρωνικά ναι αξιοκρατία. Δεν κατεβασαμε τα παντελόνια μας για να πάμε ΕΔ το αντίθετο. Όλοι (από τους άντρες) έχουν ίσες ευκαιρίες για να πάνε ΕΔ/ΔΕΑ/ΔΕΑ-ΕΔ τώρα αν μαζεύτηκαν πολλοί ή αν ορισμένοι δε θέλαν δε μπορούσαν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Αυτό είναι που δε μ' αρέσει εδώ στην Ελλάδα... Όταν σας συμφέρει είναι καλό και σωστό αλλά όταν λειτουργεί εναντίον σας είναι καταχρηστικό και λάθος.

Μόνο τη πάρτη σου κοιτάς και θες να πετάξεις στα σκουπίδια τον κόπο των άλλων. Ντροπή σου μόνο αυτό έχω να σου πω.

Είμαι ένας απλός ΕΔ που αν με περάσουν οι ΔΕΑ-ΕΔ δε θα τους κατηγορήσω γιατί πολύ απλά ήταν δική μου απόφαση να μην πάω και ΔΕΑ.

υγ. Τώρα το είδα τα "ψευτοραμπο" φίλε αλλού μόνο κάτι κομπλεξικοί τα λένε αυτά που όταν πήγαινα εγώ ΕΔ μου λέγαν "και τι καταλάβες; " Και φυσικά όταν τους απαντούσα γιατι το γούσταρα η κλασική απάντηση. "ναι όλοι εσείς την ίδια βλακεία λέτε"
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

Κοιτα φιλε.. δεν ξερω πως το εχεις παρει εσυ αλλα τα χεις κανει σαλατα λιγο στο μυαλο σου.. τα ικανα ατομα κοπιαζουν για να πετυχουν.. οι υπολοιποι τα ριχνουν στην τυχη και στα βουντου οταν δεν μπορουν να πετυχουν.. οσο για την προσοχη που λες στους υπαστυνομους 21 ετων... υπαρχει ιεραρχια ξερεις και πρεπει να την σεβεσαι.. πειθαρχια λεγεται αυτο και οχι υποταγη... κανενας δεν ειναι σκλαβος κανενος.. τωρα αν εσυ αισθανεσαι ειλωτας ειναι αλλο θεμα αυτο..
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από maklele »

Το σενάριο γνωστό. Μπαίνει κάποιος με δυο τρία μηνύματα στο ιστορικό του. Κάνει πως ενδιαφέρεται και στην συνέχεια στρέφει την συζήτηση σε άλλα μονοπάτια δημιουργώντας προστριβές και προτείνοντας διαφορές μπαρούφες μακριά από την κύρια θεματολογία του νήματος. Το ίδιο γίνετε και εδώ το ίδιο και στο άλλο νήμα της προκήρυξης. Δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι αυτό το πράγμα. Από το πρωί γράψαμε δυο σελίδες ... Πάντως όλος τυχαίος η μόδα αυτή έχει πυκνώσει το τελευταίο διάστημα και έχουν περιοριστεί κάποια άλλα ενοχλητικά φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από panos2171 »

Για να επανέλθω στο θέμα, αν κάποιος περάσει εξετάσεις διπλώματος αλλά δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δίπλωμα μετράει κανονικά έτσι;
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Φιλε, κατα την καταθεση των δικαιολογητικων, μπορεις να προσκομισεις κατι που να πιστοποιει οτι εχεις περασει επιτυχως τις εξετασεις για το διπλωμα, αλλα αυτο αποσο ξερω σου δινει μια χρονικη παραταση 10 ημερων, οποτε και υποχρεουσαι να καταθεσεις το ενημερωμενο διπλωμα.
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από panos2171 »

Κατάλαβα. Και κάτι άλλο, αν έχω μόνο μοτοσυκλέτας, όχι μοτοποδηλάτου πόσα μόρια παίρνω,300;
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Εννοεις το τυπου Α, απεριοριστων κυβικων; Με τα σημερινα δεδομενα, ναι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 7 επισκέπτες