Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Πηγασε μ αυτα που σ ειπε ο αδερφος σου συμπεραινεις πως θα καλεσουν κ αλλους επιλαχοντες για αθληματα;
EΝτάξει δεν περνάει και το 1/3, αλλά περίπου οι μισοί. Είπα ότι είναι τόσο πολλοί οι επιλαχόντες Σχετικά με Τον αριθμό των 60-80 που ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω ότι ενδέχεται να καλέσουν. Και εγώ ελπίζω να καλέσουν αρκετά άτομα για να περάσουν όλα τα παιδιά που το αξίζουν.
electrolisa έγραψε:Ενταξει, απ' ο. Τι εμαθα μολις τωρα,μαλλον 21 θα βγει η λιστα των επιλαχωντων, για το ποσους θα παρει. Σαββατο πεφτει. Επισης εμαθα οτι μαλλον θα τους παρει ολους! Τι να πω, ο. Τι ακουσω και θεωρω οτι εχει βαση το ποσταρω. Μακαρι παιδια!
Δεν είναι και απίθανο αυτό που έμαθες γιατί αν διαβάσεις στο topic της πυροσβεστικής για τους επιλαχόντες κάποιο παλικάρι έγραψε ότι εκτός απροόπτου θα ανακοινώσουν την Παρασκευή τους κληθέντες προς πρόληψη επιλαχόντες εκεί. Οπότε ίσως μετά γίνει το ξεκαθάρισμα και σε μας, γιατί η κίνηση είναι από Ε. Φ προς την Πυροσβεστική...
Ε ρε σενάρια και αναλύσεις που κάνουμε αυτές τις μέρες...

- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Ναι, διαβασα κατι για καποιο ΦΕΚ. Μακαρι να μπουμε ολοι. Αφου μας καλεσαν, ας μας παρουν κιολας. Μην παει τζαμπα το τρεξιμο και η αγωνια ολες αυτες τις μερες. Θα δουμε!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:Ναι, διαβασα κατι για καποιο ΦΕΚ. Μακαρι να μπουμε ολοι. Αφου μας καλεσαν, ας μας παρουν κιολας. Μην παει τζαμπα το τρεξιμο και η αγωνια ολες αυτες τις μερες. Θα δουμε!
Όχι ότι το περιμέναμε... Αλλά από τη στιγμή ποθ μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
pigasos24 έγραψε:electrolisa έγραψε:Ναι, διαβασα κατι για καποιο ΦΕΚ. Μακαρι να μπουμε ολοι. Αφου μας καλεσαν, ας μας παρουν κιολας. Μην παει τζαμπα το τρεξιμο και η αγωνια ολες αυτες τις μερες. Θα δουμε!
Όχι ότι το περιμέναμε... Αλλά από τη στιγμή ποθ μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
ετσι ακριβως ρε μαν!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
zisis έγραψε:Πηγασε μ αυτα που σ ειπε ο αδερφος σου συμπεραινεις πως θα καλεσουν κ αλλους επιλαχοντες για αθληματα;
Aυτό που και αυτός δεν ξέρει είναι μέχρι ποια σειρά επιλαχόντων είναι ήδη μέσα προκειμένου να υπολογίσουμε περίπου μέχρι ποια σειρά θα καλέσουν. Πάντως μου μίλησε για τριψήφιο νούμερο που θα καλέσουν να μπουνε στη σχολή που θα γίνει... Αν αυτοί που έχουμε ήδη περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις σαν επιλαχόντες δεν επαρκούμε τότε θα καλέσουν κι άλλους. Πάντως να ξέρεις ότι αρκετά παιδιά που περνούσαν μαζί μου εξετάσεις σαν επιλαχόντες δεν ήταν σίγουροι αν θα παρουσιαστούν σε περίπτωση που τους καλέσουν... Μη χάνεις τις ελπίδες σου ειδικά αν είσαι μεταξύ 1750-1800 και κάνε και καμιά προπόνηση γιατί θα είναι κρίμα να σε φωνάξουν και να μην είσαι έτοιμος.
1770+ είμαι παιδιά μακάρι να καλέσουν και άλλους και σε εσάς που σας κάλεσαν καλή επιτυχία.
Δηλαδη το συμπερασμα μεχρι τσρα ειναι οτι θα παροθν οσοθς εχοθν καλεσει μεχρι το 1750. που ειναι περιπου 120 ατομα... !
Στην β τη λετε ρε παιδια θα καλεσουν αλλους για αθληματα; Κ αν καλεσουν ποσους λετε; Εγω ειμαι σειρα 425 μεχρι 430 εκει αναμεσα τη λετε υπαρχει περιπτωση να καλεσουν ακομα τοσους! Συγνωμη για της πολλες ερωτησης αλλα με εχει φαει κ εμενα το ανχος!
Φιλε για την β οτι και να γινει παντα οταν φωναζουν α φωναζουν και β.
Απλα το 80% ειναι απο την α και το 20% απο την β.
Αρα αν φωναξουν 10 ατομα τα 2 θα ειναι β.
Αν φωναξουν κοσμο εχεις ελπιδες αλλα γνωμη αφου δεν φωναξαν αυτη την βδομαδα ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα.
Απλα το 80% ειναι απο την α και το 20% απο την β.
Αρα αν φωναξουν 10 ατομα τα 2 θα ειναι β.
Αν φωναξουν κοσμο εχεις ελπιδες αλλα γνωμη αφου δεν φωναξαν αυτη την βδομαδα ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα.
Δεν εχουν φωναξει ακομα την 5 σειρα απο την α κατηγορια; Αν ισχυει αυτο μιλαμε για πανω απο 150 ατομα επιλαχοντες αν προσθεσεις την 6 και 7 σειρα. Και καποιος ειπε για 60 - 80 ατομα που σημαινει οτι, θα κλαψουν μανουλες... Τι να πω ρε παιδια. Σιγουρα δεν εχει μπει κανεις απο 5 σειρα;
ανταρτης έγραψε:Δεν εχουν φωναξει ακομα την 5 σειρα απο την α κατηγορια; Αν ισχυει αυτο μιλαμε για πανω απο 150 ατομα επιλαχοντες αν προσθεσεις την 6 και 7 σειρα. Και καποιος ειπε για 60 - 80 ατομα που σημαινει οτι, θα κλαψουν μανουλες... Τι να πω ρε παιδια. Σιγουρα δεν εχει μπει κανεις απο 5 σειρα;
Δεν είναι 150 άτομα αδερφέ... Το 1/3 κόβεται σε κάθε σειρά που καλούνε... Σκέψου στην 7η περάσαμε γύρω στους 75-75 από σύνολο 150 στην Α. Και στο καινούριο σχολείο που θα γίνει στην Ξάνθη από 2 διαφορετικές πηγές έμαθα για τριψήφιο νούμερο (δεν είναι τυχαίο ότι μου είπαν και το ίδιο ακριβώς νούμερο). Επίσης υπάρχουν στις σχολές και αποχωρήσεις για άλλους λόγους πλην της πυροσβεστικής, όπως ψυχολογικούς ή προσωπικούς και ξέρω σίγουρα 3 τέτοιες περιπτώσεις από 1 σχολή μόνο. Μη χάνουμε τις ελπίδες μας.
Ο καιρός γαρ εγγύς :)
Πηγασε ο αριθμος που εμαθες ειναι αρκετα μεγαλυτερος απο αυτους που εχουν περασει στην 5η 6η κ 7η σειρα ετσι δεν ειναι;
Πήγασε, Τι αριθμό επιλαχόντων έχεις ακούσει; Πες κ σε μας που περιμένουμε χωρις καμια ενημερωση...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες