Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
εποχιακος

Δημοσίευση από εποχιακος »

hackertom έγραψε:
ALEX έγραψε:Ειναι δικαιο να υπολογιζεται το τεε το ιδιο με το ενιαιο λυκειο; Τι ανιςοτητες ειναι αυτες;

Είναι δίκαιο να πάρει εποχικούς χωρίς αθλήματα; Και να μένουν τόσα νέα παιδιά άνεργα στην απέξω;

Φιλε μου πραγματικα λυπαμε που το λες αλλα 8α σου απαντησω γτ δν βαζουνε αθληματα στους εποχιακους... Αλλα πρωτα 8α σου πω οτι κ εγω η8ελα να μας βαλουνε αθληματα κ γιατρους! Δν βαζουνε στους εποχιακους αθληματα διωτη υπαρχουνε ατομα που δουλεβουνε με συμβαση απο το τοτε που τα δαση τα ειχε το δασαρχειο κ μπηκανε στα 30 ενω αυτη την στιγμη ειναι 50 κ με τους δικους τους αγωνες Με το δικο τους Αιμα βγενει Αυτη η προκηριξη. Να λες παλι καλα που δν την κανανε οπως στο στα ΚΕΠ που δν μπορουσανε παιδια απο εξω να κατα8εσουνε αιτηση! Εγω σου ευχομαι καλη τυχη κ να λεμε ολοι ευχαριστω που βγηκε κ καποια παιδια εχουνε ελπιδες!
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

Μου φαίνεται δύσκολο με την πρώτη ματιά! Έχει όμως δύσκολα αθλήματα, οπότε δεν παίζουν ρόλο τα πολλά μόρια από μόνα τους!
μαριος

Δημοσίευση από μαριος »

Αλεξανδρε, επειδη σε βλέπω να χαίρεσαι ότι και καλά δεν θα πάρουν τα τεε από άλλο ποστ σου και θα έπρεπε να ντρέπεσα για αυτο διάβασε και τον νόμο 3027/2002 άρθρο 6 παρ.23 εδ α... Ειναι επειδή τελείωσες ενιαίο και ξέρεις πολλά... Αλλά εμείς των τεε είμαστε για τα μπάζα... Και ναι ο καιρός γαρ εγγυς αλλά ήταν τέτοιος ήταν πάντα. Όπως ειπε και ένας φίλος ορισμένοι πήγαν στα τεε από επιλογή και άλλοι στα ενιαία επειδή ξεχάσαν να ψαχτούνε και σου λέει δεν βαριέσαι κουτσά στραβά θα βγει... Και λέω ορισμένοι και το εννοώ. Δεν μπάινουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Μακάρι να μπεις στην πυροσβεστική και να έχεις συναδέλφους παλιούς συμμαθητές μου.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

εποχιακος έγραψε:
hackertom έγραψε:
ALEX έγραψε:Ειναι δικαιο να υπολογιζεται το τεε το ιδιο με το ενιαιο λυκειο; Τι ανιςοτητες ειναι αυτες;

Είναι δίκαιο να πάρει εποχικούς χωρίς αθλήματα; Και να μένουν τόσα νέα παιδιά άνεργα στην απέξω;

Φιλε μου πραγματικα λυπαμε που το λες αλλα 8α σου απαντησω γτ δν βαζουνε αθληματα στους εποχιακους... Αλλα πρωτα 8α σου πω οτι κ εγω η8ελα να μας βαλουνε αθληματα κ γιατρους! Δν βαζουνε στους εποχιακους αθληματα διωτη υπαρχουνε ατομα που δουλεβουνε με συμβαση απο το τοτε που τα δαση τα ειχε το δασαρχειο κ μπηκανε στα 30 ενω αυτη την στιγμη ειναι 50 κ με τους δικους τους αγωνες Με το δικο τους Αιμα βγενει Αυτη η προκηριξη. Να λες παλι καλα που δν την κανανε οπως στο στα ΚΕΠ που δν μπορουσανε παιδια απο εξω να κατα8εσουνε αιτηση! Εγω σου ευχομαι καλη τυχη κ να λεμε ολοι ευχαριστω που βγηκε κ καποια παιδια εχουνε ελπιδες!

Φίλε μαγκιά σου που λες οτι θα ήθελες να βάλουνε αθλήματα και γιατρούς στους εποχικούς! Αλλά το "έργο" τους τουλάχιστον στην πόλη μου και ξέρω πολύ καλά πως έμπεναν με βήζματα για να δουλέψουν το καλοκαίρι και να πάρουν τα λεφτάκια τους! Με σύμβαση δεν λέω το αντίθετο και δεν λέω δεν έκαναν δουλειά η έργο στο σώμα ο κάθε ένας που θα ήταν εκεί θα το έκανε!

Στα 50 θέλει μονιμοποίηση λοιπόν και τρέχει να βγάλει νυχτερινό λύκειο που μέχρι τώρα δεν το είχε! Για να μπεί στο σώμα ΣΩΣΤΑ;

Γιατί καθυστέρησε η προκήρυξη να βγει; Μήπως για να προλάβουν να τελειώσουν και να πάρουν το απολυτήριο από το νυχτερινό λύκειο στα 50ατουs;

Καλά κάνουν και θέλουν να μπούν! Και θα μπούν! Αλλά όχι και 3400 άτομα ρε παιδιά! Και με τον μέσο όρο ηλικίας να μην πω πού! Και τόσα νέα παιδιά είναι μέσα στην ανεργία και στα όρια της φτώχειας!

Μας πετάν το ξεροκόματο τον 600 θέσεων με τα αθλήματα ΡΑΜΠΟ 6!

Πάρε 1500 πολίτες! Και πάρε και εποχικούς αν τους θες τόσο πολύ! Τεσπά, όλα αυτά είναι απλά η γνώμη μου. Και τα πράγματα δεν αλλάζουν.

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

μαριος έγραψε:Αλεξανδρε, επειδη σε βλέπω να χαίρεσαι ότι και καλά δεν θα πάρουν τα τεε από άλλο ποστ σου και θα έπρεπε να ντρέπεσα για αυτο διάβασε και τον νόμο 3027/2002 άρθρο 6 παρ.23 εδ α... Ειναι επειδή τελείωσες ενιαίο και ξέρεις πολλά... Αλλά εμείς των τεε είμαστε για τα μπάζα... Και ναι ο καιρός γαρ εγγυς αλλά ήταν τέτοιος ήταν πάντα. Όπως ειπε και ένας φίλος ορισμένοι πήγαν στα τεε από επιλογή και άλλοι στα ενιαία επειδή ξεχάσαν να ψαχτούνε και σου λέει δεν βαριέσαι κουτσά στραβά θα βγει... Και λέω ορισμένοι και το εννοώ. Δεν μπάινουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Μακάρι να μπεις στην πυροσβεστική και να έχεις συναδέλφους παλιούς συμμαθητές μου.

Χώστα φιλαράκι! Και εγώ μαζί σου είμαι!
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας

Να ντρέπομαι δεν καταλαβαίνω γιατί; Γιατί σου είπα την άποψη μου... Και όταν κατάλαβα οτι κάνω λάθος το παραδέχτηκα;
ελπίζω αν μπώ να σε βρώ και να σε έχω συνάδελφο, και να μου αλλάξεις την γνώμη που σχημάτησα για τα Τεε ως καθηγητής εκεί!
Φιλικά! Καλή σου επιτυχία μάριε!

Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας

Και σε σένα χακερτομ, καλή επιτυχία!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

hackertom έγραψε:Φίλε μαγκιά σου που λες οτι θα ήθελες να βάλουνε αθλήματα και γιατρούς στους εποχικούς! Αλλά το "έργο" τους τουλάχιστον στην πόλη μου και ξέρω πολύ καλά πως έμπεναν με βήζματα για να δουλέψουν το καλοκαίρι και να πάρουν τα λεφτάκια τους! Με σύμβαση δεν λέω το αντίθετο και δεν λέω δεν έκαναν δουλειά η έργο στο σώμα ο κάθε ένας που θα ήταν εκεί θα το έκανε! Στα 50 θέλει μονιμοποίηση λοιπόν και τρέχει να βγάλει νυχτερινό λύκειο που μέχρι τώρα δεν το είχε! Για να μπεί στο σώμα ΣΩΣΤΑ; Γιατί καθυστέρησε η προκήρυξη να βγει;

Μήπως για να προλάβουν να τελειώσουν και να πάρουν το απολυτήριο από το νυχτερινό λύκειο στα 50ατουs; Καλά κάνουν και θέλουν να μπούν! Και θα μπούν! Αλλά όχι και 3400 άτομα ρε παιδιά! Και με τον μέσο όρο ηλικίας να μην πω πού! Και τόσα νέα παιδιά είναι μέσα στην ανεργία και στα όρια της φτώχειας! Μας πετάν το ξεροκόματο τον 600 θέσεων με τα αθλήματα ΡΑΜΠΟ 6! Πάρε 1500 πολίτες! Και πάρε και εποχικούς αν τους θες τόσο πολύ! Τεσπά, όλα αυτά είναι απλά η γνώμη μου. Και τα πράγματα δεν αλλάζουν.
Είναι λίγες οι θέσεις για τους πολίτες. Αυτό είναι γεγονός... Και το άσχημο είναι ότι η επόμενη προκήρυξη για Πυροσβέστες - εκτός από αυτή των 750 που ακόμα την... Περιμένουμε, θα αργήσει πάρα πολύ. Οπότε παιδιά όποιος μπει τώρα...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

alexantro έγραψε:Και σε σένα χακερτομ, καλή επιτυχία!

Καλή επιτυχία παιδιά!
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Παιδια ειναι ελαχιστες οι θεσεις για πολιτες γιαυτο θελουν μονο απο ενιαιο λυκειο και τα αθληματα ειναι τυπου ραμπο αντι να τρωγομαστε μεταξυ μας δεν τους κανουμε μια μυνησαρα γιατι μονιμοποιουν 3400 συμβασιουχους αντισυνταγματικα συμφωνα με το νομο ραγκουση επειδη τους το ειχαν υποσχεθει δικο τους ειναι το κρατος και υποσχονται δεν καταλαβα να τους ξαναπαρει συμβασιουχους γιατι μονιμους αμα ειχαν τα προσοντα να μπαιναν μονιμοι με τις προηγουμενες προκυρηξεις που δεν συμπληρωσαν το κοσμο που θελαν απαραδεκτοι μεγαλη ατασταλια. Κανονικα πρεπει να παρουν μισους μισους να μπουνε και τοσα νεοαπολυμενα ανεργα παιδια με λιγοτερα μορια.
wrc

Δημοσίευση από wrc »

hanballer οταν λες φιλε θα αργησει να βγει αλλη τι εννοοεις; Ποσο χρονο μετα υπολογιζεις;

GASTR

Δημοσίευση από GASTR »

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση εχω και παρακαλω οποιον γνωριζει να μου απαντησει.
στη κατηγωρια των ιδιωτων τις 600 θέσεις τις χωριζουν σε δυο κατηγωριες. Στο 60% και στο 40% αν δε κανω λαθος. Η ερωτηση ειναι αν εχω δικαιομα να δηλωσω συμετωχη μονο σε μια απο της 2; Και αν θα δηλωσω στο 40% (στους μαχημους οποως τους αναφερουν) θα μετρανε τα μορια απο άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ΄ Κατηγορίας και άνω;

Σας ευχαρηστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μια διευκρίνηση. Εδώ γράφουμε μόνο για μοριοδότηση και απόψεις για τις βάσεις. Για παράβολα κτλπ γράφουμε στο θέμα της προκήρυξης
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

wrc έγραψε: hanballer οταν λες φιλε θα αργησει να βγει αλλη τι εννοοεις; Ποσο χρονο μετα υπολογιζεις;

Παίρνοντας τώρα 4000 άτομα με την προοπτική της μονιμοποίησης για τους περισσότερους από αυτούς σε βάθος 5ετίας δεν νομίζω να βγάλει ξανά προκήρυξη στα επόμενα χρόνια για Πυροσβέστες μόνιμους (γιατί εποχικούς δεν θα ξαναπάρει, καταργείται ο θεσμός) - εξαιρείται η επικείμενη των 750 για τα κλιμάκια των εθνικών οδών.
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Στην επομενη πενταετια δεν παιζει να βγει κατι πχ για 300-400 ατομα; Οταν λες θα αργησει πλολυ καιρο συγκεκριμενα τι εννοεις; Δε παιζει να κανει καμμια 10ετια;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης