Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ειχα μπει μελος και την αλλη μερα παλι τα ιδια. Τελικα τι να πιστεψω το γες η τον συγκατοικο τον λοχαγο;
Αντε παλι αρνητικες σκεψεις. Ρε παιδια κρατηστε τωρα αυτο που μαθαμε σημερα και μη ρωτατε κατι αλλο γιατι ο καθενας λεει οτι θελει και θα απογοητευτουμε Ξανα.
NIKH έγραψε:Ειχα μπει μελος και την αλλη μερα παλι τα ιδια. Τελικα τι να πιστεψω το γες η τον συγκατοικο τον λοχαγο;
εγω λεω τον συγκατοικο. Ειναι πιο εμπειρη πηγη απτο γεσ
Με λοχαγους και με βυσματα εχουμε πηξει εδω μεσα. Δε βαρεθηκατε.
Ρε παιδια η ξαδερφη μου που ειναι στο πενταγωνο και την ρωτησα και μου ειπε οτι δεν γνωριζει ποτε θαβγουνε. Αλλα απο οτι λενε εκει μεσα για στρατο δεν θα καταργηθη. Ετσι μου ειπε. Τι να πω
Η ουσια ειναι μια. Τπτ ''και''σημερα!
Δε θα καταργηθει νικη. Μην αγχωνεσαι. Απο αυτο το σταδιο της ακυρωσης εχουμε τελειωσει. Να μη το ξανα αναφερουμε.
Καλα τα λες κωστα. Βασιλη που εισαι ρε καιρο εχω να δω μνμ σου
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Ρε ιολη που εισαι; Ποσταρεις ενα θεματακι κ μετα φευγεις; Ελα να τα πουμε λιγακι ρε συ! Δεν ειχες μπει τοτε να μας πεις τα ευχαριστα οτι περασες! Αντε συνδεσου ή ποσταρε!
Dum spiro spero
Τοσο καιρο μιλαω με εσας και δεν ξερω απο που ειστε καν. Μιλατε σε αλλο forum;
Δε μπορω να καταλαβω ομως ρε γαμωτο... Το army δεν πρεπει να βγαλει καποια ανακοινωση;
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού πρόσληψης 2.000 ΕΠ. ΟΠ για το Στρατό Ξηράς θα κοινοποιηθούν στα Γραφεία Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Αθηνών (Σόλωνος 34 - Αθήνα, τηλ.210 3630579- 210 3630081) - Β. Ελλάδος (Β. Γεωργίου 1 - Θεσ/νικη, τηλ.2310 893237-2310 893238) ή στα τηλ.210 6553318 - 210 6553319 (ΓΕΣ/ΔΕΠ), καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΣ ( www.army.gr ), σε μεταγενέστερη ημερομηνία από την αρχικά προγραμματισμένη, λόγω της επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης για κατάργηση της συνέντευξης των υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ. Ως κριτηρίου επιλογής.
Αυτο ειναι πολυ παλιο ρε φιλε
Εγω ειμαι απο βολο... Μπαινω συνεχεια εδω αλλα διαβαζω αυτα που γραφεται κ τπτ αλλο... Δεν υπαρχει κατι νεο για να ασχοληθω απλα.
Ουτε προκειτε να βγαλει. Μια και καλη τα αποτελεσματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες